Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

Ammadeuss- Úgy volt, hogy sima metinen ellopták a Morpheus nevű karakteremet...
             Útána gondolkoztam mi legyenen a másik és mivel zongorázok,'kipattant' a fejemből ez a név..
             Azóta mindig ezen a néven játszok..

IciPiciVaci- Van 1 kutyám.Az a neve hogy vacak.Tacskó kutya ezért pici.És még aranyos is ezért IciPiciVaci.

<3 :)

2011-06-23, 06:26:17 #82 Utolsó szerkesztés: 2011-06-23, 10:11:24 Szerző: [TMOD]Dosu
Hát xD! Szeretem a Dr.House-t! És így jött rám ez a név! Anyuék is így szólítanak,mert orvos akarok lenni ! :D

/Dr.House/

Crisera - hát, rágugliztam arra hogy random name generator, és rámentem erre az oldalra.

CriticAll - Critical mint Krit(ikus), és az All meg mindenki. nem tudom miért ez, tetszett. xD

2011-06-23, 09:13:34 #84 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:00:58 Szerző: [MOD]Bluebell
Mi régen a haverokkal mindig chat-eltünk és a haverom szomszéda volt a 'kutyabenzin' haverom 'macskabenzin' és erre én akartam lenni a 'tevebenzin' csak a benzin nem tetszett és éjszakákat gondolkodtam és kijött a tevedizel amit át lakitottam  egy kicsit másra és igy tevebenzin  -->  tevedízel  --> tevediesel  --> TeveDieselke
Röviden ennyi az én nevem :D

LvL99 Lovagias   TeveDieselke

2011-06-23, 13:08:10 #85 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:01:16 Szerző: [MOD]Bluebell
Én karakterem onnan jött h kerestem a nevet h mi lenne jó és ránéztem a ruterra és az van ráírva h THOMSON így lettem Thomson :D
Egy Thank You is megteszi :$

Nos a Chasper név nekem onnan jött hogy
anno egy bölcs ember ezt mondta:olyan vagy mint a szellem..
erre én: Csendes?:P  válasz:nem,vissza fogott.
és ez viszonylag igaz is
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

Sziasztok! :)
A helium név onnan jött, hogy egyik nap átöleltem a héliumos palackot és a kereszt anyám megszólal I love hélium erre én jobb vagy mind a drog.. xD

Rezo az Rezo... :D
Mivel szeretek animezni,egyszer csak elfogytam az animekból,és öcsémtől megkérdeztem,hogy nem tud-e valami jó kis varázslós anime-t
Erre a Slayers-et mondta,én meg bele is kezdtem.
És ott az első főellenség Rezo,és valamiért jobban bejön a gonosz karakterei,mint a jó,és nem kell ezen már semmit sem magyaráznom ugye? :D

2011-06-25, 06:49:56 #89 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:01:55 Szerző: [MOD]Bluebell
Nekem játékba: -Tomy ---->Ez onnan jött ...mivel Tamásnak hívnak, és haverom anno még ezen a néven csinált nekem karit.(Ninját)
                -Tomy1--->Ez meg a BM surámnak vagy mikor milyen surámnak a neve, és ami az igazságot illeti nem volt sok kedvem ujjat kitalálni ezért kapott 1db 1-est azt ossza be! xĐ
                -Tomy0011---->Tévedés h a korom miatt de ezt sokan nem akarták elhinni és eléggé irritálta őket amikor kidöktek h 1 állítólagos 11 éves győzte le őket. De egyébként ez onnan jött h kellett  vlahova 1 felhasználó név Tomy-foglalt volt és a kidobott lehetőségek közül ez volt a legelső! És ez úgy meg maradt.
                -Fórumos nevem miért ez? Akinek van 1 kis  esze az tudja
Hát részemről ennyi
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

2011-06-25, 08:57:38 #90 Utolsó szerkesztés: 2011-06-25, 08:58:31 Szerző: [TMOD]Dosu
Nekem majdnem mindenhol az a nevem hogy ISTEN mert ugy szoktak szólitani majdnem mindenhol :PPP :)^^

Így is látjuk. ~ Dosu

Hali:D

Az én régi karim neve (Unikornis55)onnan jött hogy tesomnak volt házi feladata hogy mitologiában szereplő dolgokról kellet irni fogalmazást.Az unikornist válsztotta.Van egy könyve aminek az 55 oldalán volt az Unikornis.Na ez onnan jött ránéztem a cimre és az oldalszámra :D tom kicsit fura

Nah elemezzük csak ki az iDeah - t :D

Ugye Dániel a keresztnevem, a D betű angolosan kiejte Dea(fonetikusan Dí), a h csak mert jól néz ki, az i meg azért, mert ugye én -t jelenti.
A másik jelentés az idea szó, az ötletet jelent, a h megint csak szépítés.
hát ennyi lenne :D

Hellmachine nekem ez onnan jött hogy wow ba rámentem random name és kiadta Hogy HellStriper onnantól éjszakákat gondolkoztam és kijött a Hellmachine vagyis pokol embere

Sziasztok! Az én nevem egy mesefilmből lett elkészítve,feltúrbózva:'DD Ez a név a WoOdY : D Ez a ToyStory mesefilmből való. A mostnani  Táv Nindzsám neve pedig Syma, Ez a Syma Csarnokból eredt:'DD

Hali. A Waypooh-nak van egy egyszerű kielemezhető elve:D

1. Nekem van egy Wayfarer napszemüvegem. A "farer-t" levettem és így jött az 1. része :D

2.A Pooh meg onnan jött, hogy Unoka öcsémmel megkellet néznem a Micimackót. Mivel angol menüs volt a DVD ezért leszettem a Winnie The Pooh-ból a Pooh-t. És így jött létre a Waypooh :D

Hy.
Nekem úgy jött létre a nevem, hogy PvP-s szerókon vagyok főleg, és imádom a BM karaktert. :D
De amúgy amikor SGA lettem egy szerón, akkor rámragadt a név, és már harcos is voltam BmKocka néven xD
Dehát... Nem a név számít :)

-By.: BmKocka™

Sziasztok! Nekem onnan jött hogy van egy olyan játék vagy forgalmazó cég (nem tudom pontosan hogy mi), hogy Activison (azt hiszem így kell írni). És igazából az akart lenni  a nevem csak hát nem kapcsoltam be az xbox360-t és még  a neve se jutott eszembe és hát így lett Avision. :)

Nekem a dts-név egy klánbol maradt fell a Gyuk név meg onan van h egyszer gyukot mondtam a tyuk helyet xd

Szeretem a Y betűt,és a juh olyan kis aranyos állatka
Hát kevertem xD