Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

Én METIN2 HU-n kezdtem, ott szalmaszabcsi volt a nevem kb a teljes nevem az :D
DDMT2-n meg SzabiHUN azért lettem mert a nevem Szabolcs, és a HUN-t azért irtam utána, mert nem tudtam hogy csak magyar szerver :)

Nicknév : ganggang3

Az egész onnan indult hogy SA-MP-n játszottam régebben és ott első nevem Gang98,ez nem tudom hogy honnan jött ...
Utána gondolkoztam és rájöttem hogy a _Gang_King_ sokkal jobb névnek bizonyul... Ez onnan jött hogy előtte Gang98-volt a nevem és mivel azon a szerveren ahol toltam kezdtem toppos lenni végül én voltam a top2-es player....
De a gangking sok helyen foglalt név volt... ebből jött a ganggang és mivel volt 3 karim 1harcos 1sura és 1nindzsa (profilt feltörték) így sorszámot adtam nekik...

Karakter név: (mostani)  Egy fps játékon (crossfire) a legjobb haverom neve KillerGamer volt  és kicsapták klánból... Utána gondoltam hogy felhasználom az ő nevét de nem akartam pontosan azt "ellopni". Ezért lett GaMeKiLLeR a nevem. Már szinte mindenhol ezt használom (buszokon is hehehe). A GaMeKiLLeR után írtam a kaszt kezdőbetűjét. Innen jött a GaMeKiLLeRH név.

Sziasztok!.

Nekem a nevem a játékban:

* Diana. ( Honnan jött?: )   Háth most ez új karakter név, mert a régit feltörték... A Római Diana istenről kapta a nevét de szerintem elég egyszerű név.... :/

Wadocka.. :) Még a suliba kaptam annó 9.-be, mikor volt egy kis össze tűzésem az egyik új osztálytársammal és egykis lánybunyó lett belőle :P :D

Hali!

Nos az én dokumentumom:D

GF Metin2:
dsmc / dsmc2 /dsmc3 -> haverom először mutatta be nekem a metint és nagyon megtetszett, így kértem, hogy nála had csináljak egy felhasználót és karaktert. Nem voltunk valami kreatívak a név terén, így a routere neve SMC volt. Amikor írta, becsúszott véletlenül egy "d", de kértem hagyja, emrt nekem tetszett a név^^

DDMT2:
DarkSámán: tudatni akartam a külvilággal, hogy én a gonoszt szolgálom.
EvilShaman: úgyszint

Egyéb:
Pollux: van egy csillaglesőm, de egy mini fajta, és rá voltak rajzolva a csillagképek és a csillagok neve. Ott láttam a Pollux-ot, s nagyon megtetszett.
Alphard: ugyan az a történet, de ez volt előbb, mint a Pollux.
Chosen1: mi lehetne egy jobb név egy Ninjának, mint 'A kiválasztott'? :D
Pain: ezt nem akarom részletezni...

DS/Pollux ^^

Enyim onnan jött h egy filmbe hallottam hogy olyan csöves vagy mint Womi és azóta Womi néven futok :D

Fórum nevem:Ez onnan jött hogy Metin2.HU Pegazus szerveren van 1990-en (Harcos) és mivel nem szerettem volna nevet lopni ezért költöttem magamnak valami hasonlót!

Karakter nevem: ProLevi hát ez adott... Mivel a becses nevem Levente és kicsit konyítok a Metin2-höz beugrott ez a név.[15Óra 7Perc=lv.99]

Nyaloka: Ő a Buff karakterem.Mindenki általába írja a saját karaktere nevét és utánna írja hogy Buff pl.JanikaBuff.
         Én el tértem ettől és pont egy epres nyalókát bontottam kifele elneveztem Nyalókának xD

Hát akkor most én...
sokeszu2000= hát... itt nagyon kezdő voltam és gondoltam...oksos vagyok xD és hát 2000 me kellet utánna szám is xD
shikamaru=hát mivel az első karakterem MateKiller volt és minden haverom szerint rohadt lassan játszottam és anime fan vok ezért ő a leglassab személyiség :D
EpicDream=hát...volt egy haverom akira nagyon felnéztem (EgoistDreamer) és gondoltam GGMT 2 őn meglepem :D ő azóta már nem játszik (nem ezért) szóval innen jött :D :D

Hmm...
A Murgyula112 Anyám jóvoltából jött,mert mindig így hívott,hogy Murgyula :D
Életem első karakterének a neve jeeehaaaa volt és ez onnan jött,hogy szerettem a vadnyugatot ;)

csá

hát a musashiHUN

musashi hosszú de elmondom xD

a musashi a diablo2 játékbol származik uncsitesóm neve volt nezaramontias mod-ban :D

a HUN magátol érthetődő :D:D:D

a pumpu meg az igazi becenevem ahogy hivnak XD a haverok XD

Még régen GFen Sarkanyolo volt a nevem hiszen az olyan menő már nem? >.< Aztán kaptam egy karit annak Subokai volt a neve. az is megtetszett használtam egy ideig. Aztán Metin2USre kellett egy név...Hosszas gondolkodás és megbeszélés alapján a drogos haver emlékére drognak akartam magam elnevezni. De az meg olyan gáz már tuti h bannolnak... Úgyhogy egy u betűt betettem a D és az O közé. Így jött a név. :) Ha valaki aki magyaron jó barátom volt és felismeri a nevem írjon rám pls ^^

Üdv.
Az én nevem kicsit viccesen jött létre:P
aleszko97-t Anyum találta ki, az elsőa-mail címhez
utána átváltottam rendes aleszko-ra,és vanak ojan hülyegyerek,aki kever alekosszal:P

Még asszem az us kliensbe vagy nemtudom már melyikbe,mercenary archer vagy mi volt a neve a Setaou ijjásznak vagy minek..
Az előtagja a névnek megtetszett,ezért felvettem.
Sivatagisze:1 Haverom kezdte a karit,aki azóta abbahagyta.De a "sivatagiszél" ből jött neki,nemtudom hogyan.
Suvarov:A "24" Cimű sorozatban az orosz elnök neve Yuri Suvarov.Megtetszett az a név is.(7. vagy 8. évad)
Haynes:Van 1 volkswagenes pólóm,amin le van rajzolva részletesen 1 vw beetle,és volt rajta 1 ilyen felirat.

2011-06-07, 15:46:20 #73 Utolsó szerkesztés: 2011-06-11, 10:17:09 Szerző: Stargate
HoLLoW ~ sokat néztem a bleach-et, onnan jött.

YOUzumaki ~ ez meg régi Narutos korszakomból jött /Uzumaki/

Az én játkos nevem a DDMT2 szerveren DoG.

Ez onnan jött,hogy szeretem a kutyákat.Meg nekem is van 1 gyönyörü kutyám.
Bármi kérdés van,írj...

első karim neve HDZS ez onnan jött mikor Buttspencer és ternce hill bunyóztak és akkor mindig ien hangokat lehetett hallani kérsz egy HDZS-t??

Második KaBeKuKeSz ez onnan jött hogy sokan mondták nekem hogy kabekukim mert mindig ki nyírtam szabadba és így ÁTALAKÍTVA

harmadik kis malac mindig le vittem a rangom agresszívba és így lett a nevem agresszív kismalac am onnan jött hogy a  3 kis kocából loptam

2011-06-10, 13:16:29 #76 Utolsó szerkesztés: 2018-01-15, 15:14:03 Szerző: Dogon
-

az egyik: SaisHUN

Egész este neveken gondolkodtam, igazából nem tudom hogy is sikerült ez ^.^ ._."

KrumpLee

szeretem a krumplipürét és bruce lee-t :D

2011-06-15, 07:42:00 #78 Utolsó szerkesztés: 2011-07-22, 01:47:12 Szerző: Emiko
Hm.. az én DD-s nevem Emiko
onnan jött, hogy barátnőmmel kitöltöttünk 1 japán szerű tesztet, ami kiad egy olyan nevet ami leginkább rád illik :P
Nekem az Emiko jött ki ami annyit tesz - Mosolygós :D

εмιƙσ

2011-06-17, 09:02:45 #79 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:00:27 Szerző: [MOD]Bluebell
Enoch - ez onnan jött, hogy keresztszüleim fia nézte nálunk a cartoon networkon a Ben10-et, és valami lovagos rész ment, és abban volt az Enoch név.