Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

2011-06-28, 05:06:01 #100 Utolsó szerkesztés: 2011-06-28, 05:07:32 Szerző: peller05
Sziasztok! Mivel Amikor ezt a Hszt írtam 4:54 óra volt pontosan ,És nemtudtam aludni ^^ Innen jött az ötlet h leírom énis : D

Kezjük is :   

Nicknevem. :  Hát Ez elég egyértelmű , Hiszen ez a vezetéknevem :)   a 05 onnan jött hogy mindíg megszámoztam az accountjaimat metinben, és mindíg a 05 ön játszottam! ^^ Mondhatjuk hogy kedvenc karaktereimvoltak benne :D

Karakter nevem: Ezmár kicsivel érdekesebb történet. Metin2 Hu-n kezdtem a játékot és amikor megtudtam h van a DDMT2 nevű Privát szerver persze hogy én is letöltöttem^^. Mikor regisztráltam és Kiválasztottam a Pirosakat, Gondolkoztam hogy Mi legyen a nevem és a kasztom. Végül sura mellett döntöttem.  az első karakterem neve táhát:LossSura!:)      

Loss: Ez nekem onnan jött hogy akkoriban még GTA  SA-ztam, és LossSantos Jutott eszembe.
Sura : Ezt csak úgy beraktam a kaszt miatt.(Foggalmamsincs hogy miért Szval xD)

Aztán később....Naruto Shippuuden Kocka lettem! :D (Funok örökké^^.)
Az a rész tetszett meg a legjobban Amikor Nagato Vs Naruto volt. 
Ebből kifolyólag...
Második karakterem neve: Naagato. (Sajnos 1 a val nem engedte :( )

Kb. Ennyi lenne a történetem :) 

NEkem az új nick nevem a EzVanD
Ez onnan jött hogy egyszer ujra keztem a bukásról és akkor ez jutot eszembe hogy ezvan sprite ennek aaz eleje az ez van +1 :D smilenek a fele.

Haliaeetus.. van egy ilyen kép a falamon, Haliaeetus Leucocephalus ; onnan jött :p

Sziasztok!
Én mostanába csak pvp szervereken vagyok.
Egyszer még HLMT-n kezdtem egy íjász ninját.
Nem tudtam neved csak annyi kitétel volt, hogy egy ilyen "§" legyen benne.
Gondolkoztam sokat.
Éppen nézegettem youtube-t hogy megjöjjön az "ihletem"...
Gondolkoztam és mondom legyen fegyver és éppen akkor nyomta a csávó a nyílzápor skillt.
Szeretem a fegyvereket és egyből a Shotgun ugrott be és ugye kellett az az "§" ezért lettem §HOTGUN.

Nekem az eredeti nevem-ből :) a Leventéből a Lewi ^^
Név.:Sh4mE
Lv.:90
Ló:20
Kaszt:Menta-3P,2g skill..

Név:ShameNinja
Lv.83
Ló:0
Kaszt:TÅ'rninja 4g-skill xdd.

Név:Lewii
Lv.:83
Ló:0
Kaszt:WP-sura 4p skil

Szevasztok nekem a ZK úgy jött hogy Zélity Krisztián-nak hivnak és 2 kezdőbetű ZK.A majaharcos meg csak úgy jött :).

Nálam s2. a suránál pvpSuraman azért mert kb este fél 11-kor kezdtem a karakterst stb :) a warim SgSilVeR pedig még tavaly nyáron jött az is Sg az a nevem rövidítése Sipőcz Gábor a SilVeR pedig ezüst :) és ez így jól néz ki és ez lett ?D
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Külföldön találkoztam Lil Johnal és kaptam egy autogrammot... És azóta nagyon rajongok érte szóval * _ *

Hát az én nevem Gumicukorr

B.nőm imádja a gumicukrot és ő adta neki ezt a nevet.

Am meg én is szeretem...Mármint mindketőjüket *.* <3
Elértél valamit, de nézz hátra, Hogy honnan jöttél és ki segített neked.

Az enyém a narutoooo ez a Naruto cimö anime rajzfilböl számazik mivel mindég ezt a rajzfilmet nézem :D

2011-07-16, 10:26:57 #110 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:03:11 Szerző: [MOD]Bluebell
Hát nálam akkor kattan be ez a név mikor már ott voltam h majdnem meghaltam unalmamban :D Lényegébe az első karakterem neve hanakmarci volt , sokáig hordtam ezt a nevet . Még DDMT-n is egy ideig :D Aztán bejött az a név h Excelsis az is egy ideig volt a nevem :D voltam már Ichigo is de azt csak 1 hónapig viseltem :D Aztán végül beugrott az a név h Gazille nem ttudom honnan jött de mint írtam az elején az unalom halálának szélén voltam mikor be jött ez a név :D Mostanság már minden szerveren ezt a nevet használom ha csak nem koppintotta el valaki :D Tehát nekem ez lett a végleges nevem hogy : Gazille :D

Üdvüzlettel : Gazille :D

Sokan azt hiszik, hogy 'Method man' a kedvenc rapperem.Nem, ez nem igaz, én dubstepet hallgatok.
Őszintén szólva a 'Def Jam Fight For New York' című játékból jött a név...:D

Üdv nekem fórum nevem Panzern642 azért panzern mert azt jelenti hogy tank és amugy is tetszik az hogy Panzern és a 642 azért mert ezek a szerencseszámaim főként a 6 aztán a 4 és végül a 2.Anicknevem az hogy mercenaries2 mert hát unatkotam ránéztem a ps2 játékaimra és elösször a mercenaries2-t láttam meg és hát ennyi a karakter nevem meg az hogy Pityulovag,Csabesz,MagicIsti a pityulovag mert a nevem Isti de nem tetszik igazán ez a név de már nem tom megváltoztatni a Csabesz meg mert ez a 2. nevem a MagicIsti meg mert magic varázsló ez azért is varázsló mert sámán az isti meg hát érthető!

FarmKari05... hmm hát tulajdon képpen csináltam egy farm karit ddmt2ön és végül az lett a fő karim és itt és az lett a nevem a 05 pedig a szerencse számom
Szerver:DDMT2(S3)
Név:Hektor
Szint:9x

Szerver: Metin2HU (Aurgia)
Név: Madox
Szint: 87
Rang: Lovagias
Ló: 21

Új nevem BeooCreps és nem tudom fejföl xD

Egyszer egy oldalon regisztrálni akartam miden felhasználó név foglalt volt ki  pattant a fejemből az "expensive"  : "D
szervervadász
Ha tudsz egy jó root szervert pm!

ixdee :$ Hát nemtudom ez olyan ixdee-s :D

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

2011-08-15, 15:35:04 #117 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:03:28 Szerző: [MOD]Bluebell
Hát nekem az egyik kedvenc rapperemről jött a nevem, Funtasztikusról, bár nem ő az, ő csak a 4-5. nálam. A kedvencem DopeMaN, sajnos az a név foglalt, én foglaltam le, csak azt az accomat bannolták.. Így lettem Funk.

Edit: Positive, most te is offoltál..

2011-08-15, 19:00:00 #118 Utolsó szerkesztés: 2011-08-15, 19:04:30 Szerző: !GoLD!
Nekem onnan jött hogy sok nicknevemben van valamien formában hogy gold, és ezért itt csak simán GoLD akartam lenni, de még hozzátettem két felkiáltójelet, mert így még jobb szerintem. :)

Edit: Én vok a Fejembő-re a 100-ik szavazó <3

Sziasztok!
Akkor én is írok már. ^^
E*PvP-n egy szervert mutattak be, ~ AwesomeWorld2 ~ [Azt hiszem]
Akkor, ez még annyira nem is volt hatással rám, hanem aztán egy srác aláírásában bolt egy ilyen kis vigyori fej. [+ Puruttya XD]
Ez akkor megtetszett! Először Awesome. lett volna, aztán végül is az elejére még egy pontot bele 'oktojáltam' xdd.
Így lettem: .Awesome.
Na de ez csak a fórumos nevem, azóta rengeteg név megfordult a fejemben. Amik esetleg szoktak lenni:
- LastPrincee
- Lemoon
- Dezzii
- Dixon (Néha:D)
- Wezok (Néha)
... stb. (;