Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

2011-04-11, 19:17:48 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:45:45 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok.
A téma egyértelmű, írjátok le, hogy honnan jött a nick nevetek. Karakter neveket is írhattok persze :)

Kezdem én:
nicknév: Body, hát, nos ez onnan jött, hogy első karakterem testi harcos volt, és ßodyWari volt a neve.

Karakternév: asdBMasd, hát, mivel az asd azt jelenti, hogy Unatkozó hülyegyerek 3 egymás melletti billentyűzetet nyomkod. Én kb. ezen a szinten voltam amikor megcsináltam a karit. Na meg persze mert BM sura :)

2011-04-11, 19:26:38 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:45:56 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Nos, nekem úgy, hogy régen, SanAndreas multiplayer-n, volt egy olyan magyar szerver, ahol ha megöltél valakit, egy bizonyos mennyiségű pénz levonódott. Na, és én voltam akkoriban a Cool (hűs :3) játékos, és nekem volt a legtöbb pénzem, elneveztek "AdóBehajtó" Daninak. Aztán átneveztem ezt Apeh-ra. Így jött a karakter nevem. (Azóta is SAMP-zem, csak a szervernek már vége, most másikon vagyok. (4-s admin :3) )

Azóta mindenhol (metinen, SAMP-n) Apeh néven játszok.
Üdv: Apeh

Hát nekem onan jött a karakter nevem hogy magyar metinen
karakter név:ricsi0630 volt
DDMT2 őn meg ez a név foglalt volt mikor elöször beléptem és azóta mindenhol kicsitt rövidebb e nevem
karakter név:ricsi0 ezen néven jáccom mindenhol xD

2011-04-11, 20:12:24 #3 Utolsó szerkesztés: 2011-04-11, 20:14:18 Szerző: holczer97
Hello ! Az én karakterem  neve Langlovag105 ,volt  ez onnan jön ,hogy az édesapám , és a testvérem is hivatásos tűzoltó , és én is ez szeretnék lenni . Aurigás becenevem : Lángos volt xD .

2011-04-11, 20:50:49 #4 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:54:07 Szerző: [MOD]Bluebell
DDMT2-n első karakter v4nsxd (Elég nyomorék neve volt + elég szar kari volt)
Onnan jött hogy CoD 2-ben találkoztam egy Vans nevű emberrel (Az igazival) és ő volt a legjobb barátom,az én szemembem a legjobb CoD-os.
A 2. iLLuSiO.eZ AZ Illúzió-ból jött:D
A T3ch pedig.Őszintén?Nem tudom.
És mostanában szokott más is lenni.
TheT3ch58 ---> Ez onnan jött hogy TheT3ch^^ az 58 pedig onnan hogy fociban mindig én vagyok az 5. játékos (1.Kapus 2.,3.4. a védők 5. a Szűrő aki én vagyok xD) A 8-as pedig a mezszám^^

2011-04-11, 20:57:50 #5 Utolsó szerkesztés: 2011-04-11, 21:06:48 Szerző: Color
Sziasztok
Őszintén nekem mindenhol ilyen láma neveim voltak h dani12345 meg asd123asd stb
utánna kicsit normálisabb nevek pl killer123 surabeem stb

A mostani nevem GGMT-ből van ugyanis mind a 3 birodalomban voltam és rámragadt a ColorKid de sokan csak Colornak hívtak és így lett Color :D röviden ennyi.

CS ben és más FPS játékban }{1N1,, PoniLOW PonyLOW néven is játszok :D (de ezeket a neveket metinben haverom használja)

}{1N1 háááát ez akkor jött mikor nagyon bevoltak sz*rva az emberek és mindenhol ez ment
PoniLOW,PonyLOW hát a Pony ugye a póniló
                         LOW hát low :D

Sziasztok

Nekem Celestial-Worldon volt először az a nevem h RapidCrewHUN, azt másítottam át...

Hogy honnan jött?

Rapid-Ugye engem a suliban rapidkának szoktak becézni, a Rapid innen jött :D

Crew-ot meg az egyik jóbarátom adta, neki ez volt a WoW-os neve...

ASD-Azt már nem tudom, talán akkor nézhettem a billentyűre
[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

Nos az első, és kedvenc karim neve Cbaass.
Elsőre elég béna név, de megszoktam :D
Eredete: Van egy sorozat, amiben az egyik főszereplő Chuck Bass. Ez foglalt volt, majd a névnek több összekapcsolása is, ezután ez volt az első név amit elfogadott, és ez maradt :D

2011-04-11, 21:28:55 #8 Utolsó szerkesztés: 2011-06-17, 09:17:22 Szerző: Nagasaki
Sziasztok

Kezdjük is :)

Nick név: Nagasaki: Régen Metin2 HU-n ez volt a nevem, és ez a Stand Alone Complex-ből jött, amit még annó néztem és nagyon bejött a név. :)
Karakter név (1): ProSkill: Nem tudom hogy pontosan honnan jött, valószinűleg onnan, hogy amikor elkezdtem a DDMT2-t, akkor arra gondoltam : "Ezen a szerveren vagy PvP vagy PvM bajnok leszek", nos az utóbbit sikerült elérnem ezzel a karakterrel, ám.... még nincs teljesen kész. :)
(2) Ziggi: A név maga egy régi Steam-es barátomnak ez volt a neve, elég profi volt a Counter Strike: Source-ben, ezért "elloptam" a nevét, és maga a karakter elég jól sikerült szerintem. Ami a legfurcsább, a Ziggi név hamarabb lett "híres" mint ProSkill, valószinűleg azért, mert Pro nem volt egy erős karakter, de Ziggi eléggé jól sikerült karakter lett. :D

Üdv Ziggi ~ ProSkill
DDMT2 [S1] GameOver

Nos kezdem akkor én is :D

Nick név: Bence7 (ha ezt kell leírni) ez onnan jött hogy "Bence" a nevem csak az foglalt volt így "Bence7" lett a nevem valamiért.
Karakternév: FunSleep honnan jött? Nem tudom már...:D Régen volt még 1 karakterem, annak pedig FunThomas volt a neve de azt se tudom honnét jött.

Hát, az első karakterem Thunde. Ő neki a neve a "Thunder" szóból jött.

Zeradosnak a nevét csak úgy kitaláltam:D

A Deuce név már foglalt volt a játékban és így lett Đeuce.A Đeuce az onnan jött hogy egy kedvenc zenészemnek az előadó neve :)

hát farmkarinak indult, ezért lett FarmKari a neve aztán végül most 97es vagyok ^^xd
Szerver:DDMT2(S3)
Név:Hektor
Szint:9x

Szerver: Metin2HU (Aurgia)
Név: Madox
Szint: 87
Rang: Lovagias
Ló: 21

Sziasztok.
Hát én nekem a nevemet saját magam találtam ki.. Először nem tudtam hogy van egy ilyen énekes hogy DaDa.. >.<" Most már tudom ezt is.. de igazából nekem ez a becenevem is ;)

koviati98 Ez nem nehéz. Kovács Attila és 1998-ban születtem.Karim nevei Atisss becenevem.AtiWari Ati és a kaszt

Kakas Péternek hívnak,így a kakas megfordítva sakak. ez mindenhol a nevem:)
+Sakak+Abyzou+Tuyau+

WAR KACSAVAL: http://www.youtube.com/watch?v=6YV9SjE1TWc

Hát...
Nosztalgikus :)
DD-n SSJDavid néven kezdtem,anno néztem át újra a DBZ részeket,és megint rámjött az úgy mond "animafan"-ság.
SSJ=Gondolom sok virgonc DBZ-s tudja mit jelent.
David az meg David mit magyarázzak rajta :P
Aizen nick meg megint anime...Bleach egyik boss,tetszett a stílusa,tudása,ereje stb. :D.

honnan jött volna mivel Antonello-nak hívnak nem nehéz kitalálni hogy mi a karakter nevem-.-"

2011-04-12, 18:47:53 #17 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:55:22 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok.

Nos az én nevem elég változó lenne ha lenne olyan alkalmazás viszont nincs, így tehát mindig elgondolkodom a neveim múltján.

Nos az itteni nevem: HeSsIaNbAby. A lényeg hogy régebben láttam egy horrorfilmet, amiben volt egy gyilkos, egy fejnélküli lovas, na az egy Hessian-i zsoldos volt. Emiatt lett a nevem HessianBaby.

A Metines karaktereim neve mindig a kedvenc anime pasim neve volt és egy kis +.
Nem rég még mindenhol Deidara, DeidaraBaby, D3idar4 néven láthattatok.
Azután Kimimaro néven.
Most viszont vagy:
Ukon-
Sakon-
UKONxSAKON-
UkonChan-
SakonChan
névvel fogtok megtalálni.
Tehát mindig, ha változni fog a kedvenc Anime pasim, nyilván annak a nevéről meg ismerhettek a játékokban, és persze, hogy itt is változni fognak az aláírásomba a képek, és az avatarom, ha más lesz nálam a Best. Most azonban egyelőre szokjatok meg így^^

Sziasztok! Én is leírom mert unatkozom!

Kezdem is:
DebilHunter:ugye a Huntert mindenki tudja h a vadász :D a debil pedig azt jelenti:hülye,gyagyás! Na így lett a Nevem DebilHunter
TRH77:Ezt valójában nem tudom honnan jött de mivel rövid így megtetszett:D a két hetes a szerencseszámomat jelzi :D
BBHunter: Régebben volt egy BB pezsgős reklám és amikor pont az accot kitaláltam akkor ment a reklám és mivel sok mindenki szereti a pezsgőt ezért lettem BB pezsgő vadász :D
Slyfer:régen metinen láttam egy accot aminek sniper volt a neve de nem akartam koppintani ezért kicsit átneveztem :D

a csfan:azt gondolhatjátok hogy szeretem a Counter Strike 1.6ot.
a metines nevem:Hakamani
Nah ez viszont nagyon régre nyulik visza még kicsik voltunk mikor haverunkat azzal szivattuk hogy el kap a Hakamani Ez igy jött.xD