Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

Kezdetekben GF szerveren volt olyan karakterem hogy MetalMenta,ez úgy jött hogy elterveztem hogy mentális warit fogok kezdeni,és kellett valami jól csengő név, így lett MetalMenta,az első,az utánozhatatlan :P
de ennek már közel 5 éve :D
Aztán másik szerver, név MesterBM,ki találhatjátok melyik szerver :D ez a szerver név+kaszt.
Lett itt is egy MetalMenta,ebből adódóan KisMetal,a farmosom,és egy pvp kiskari, BestOfHeroes,ami annyit tesz,legjobb a hősök közt. Ezt a 110-esek meg is érezték :D 95-ösömmel aláztam a népet,de ez is régi mese.

Új szerver új nevek.. mindig váltogattam,nagy ritkaság volt csak hogy ugyanazon a szerveren ugyanaz a nevem.
Aztán jött a RoByKa,ami ugye a nevem egy kicsit átvariálva. Ez volt pár szerveren a warim neve,azt lett egy surám RoByKaSuRa néven,hát fő az egyszerűség.
Kellett még egy sura,egy BM a WP mellé, és az lett RoByPvPSura.
Erre a szerverre már eleve úgy jöttem hogy pvp karinak sura,farmosnak wari,hát lett RoByKaHarcos és RoByPvPSura.
Kezdetekben BM,de aztán szinteléshez WP lettem,és úgy döntöttem WP maradok.

első karim VegetaSSJ4 XDDDD voltam vagy 12éves :p

remexxx: 2009telén haverral hazafeel gondolkoztunk az új karim nevén, remegtünk.. és így lett remexxx :D

Dreen: Fejembűű

Dreenlolz: egy videós neve végéről elloptam a lolz-t... névlopó vagyok <3

Droxx: haver találta ki nekem

Droxxos: akartam még 1 Droxx nevű karit, így lett ez

Alterac: Alterac Valley a vőd of vókráftbó
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

leütöttem csukott szemmel pár random betűt és croiuyse vagy vmi hasonló lett aztán átalakítottam
#1 ninja,#1 3k+ multi glad priest, #1 rmp, #1 challenger im comin'
Y U CANT NERF SKILLZ

Nekem 2 nagyobb nevem volt eddig mint nicknév.
- DraGuNaar: minden betűnek külön jelentése volt, a nagybetűk pedig nevek kezdőbetűje.
- Swefagone: Ezt már 3 szóból raktam össze, a népszerű szénsavas üditő elejéből ( Sweeps, egy angol káromkodásból ( fag ) és végül egy számból ( one )
Majd lett egy 3. is amivel kb másfél hónapja kezdtem el játszani más játékokon:
- Dexter. Semmi különös jelentése nincsen, csak egy sorozatnak a főhőse hordta ezt a nevet és megtetszett.

A legelso gamer nevem DaniL volt cod1 en anno. Ugye DanieL e nelkul ennyi. uta a kicsit jobban kezdtem mar jatszani jott a klan cb teltek az evek es nekem egy jo kis 20fps es gepem volt fps cfg vel is. Es mikor engem vartak CB-n waron akkor akasztottak ram a nevet az Angol klan tarsak Loading.. loading.. loading.. es ivy lett a LoadinG?! Ezt 6 ev alatt meguntam es lett YongBee jongbi sivatagrol csak metinen volt ez. Utana ez meg homis nev volt igy lett rastafari mert raszta vagyok es most Skatalitest hasznalom ami egy reggae zenekar volt.
result/3255326547][/URL]

hát nekem rengeteg nevem volt a legtöbbre nem is emlékszem :D
az a név amin dd-n találkozhattok velem illetve itt:
Ezion = ez az AC (Assasin Creed) miatt (a könyv nem a játék *_*) jött Ezio Auditore de gondoltam túl sablonos lenne ezért gondolkodtam hogy változtathatnám át egyedire (arra jutottam hogy becsukom a szemem pörgök hármat négyet az íróasztal székkel és meg nyomok egy gombot :D)
amit az aláírásomban láttok: UnStoppable Projects meg az avatárom (UP)
ez még amikor counter strikeoztam akkor ragadt meg egy hang amikor sokat öltél és meg tetszett és most használom :D

A valódi nick nevem az a Lewoooman, NewLewooo, Lewooo, a Leventéből jött :-))