Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

2011-04-19, 07:31:40 #40 Utolsó szerkesztés: 2011-06-01, 20:37:07 Szerző: FireBird
FireBird: haverom indított réges régen a FirestormMt2-t. nem kérdezte, h mi lesz a nevünk, inkább ő adott nekünk :D

Ignotus: Aki már nyolcadikos, és nem aludt el irodalom órán a Nyugat íroinál az tudja ki :D menő név >.<

Hát nekem: Excorsim --> szerintem iszonyat jónév nemtudom hogy honann jött

ROGER85 --> Hát amerikai fater a roger az az iszákos ufo 8 az a szerncseszámom 5 ös a mezszámom =).

Üdv.

2011-04-19, 12:28:22 #42 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:57:27 Szerző: [MOD]Bluebell
jujj hat en nagyon sok neven jatszottam metin2

eloszor volt ddmt2n a TheDealer :P az csak ugy kipattant a fejembol...
aztan mikor farmolni kezdtem szuksegem volt egy nevre farmkarimnak Rycerski(Lovagias) .pl-n igy irta a lovagiasok rangjat:D

CrayClark csak ugy jott:D mikor egyik p-szeron suramnak nevet kellet valasszak...

Riposte(é) amikor a DarkKnightMetin2-re hivott haverom ninjat kezdtem,es egy nevet kerestem ami illik hozza :P igy letem Riposté neten megnezhetitek mitjelent

volt meg csomo de nemakarom felsorolni oket
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Német órán schon azt jelenti,hogy már.Pár osztály társam az "okosabbik" fajta:D hozzá tette a k betűt,és akkor lett schonk=már+k.Jobban nem tudom elmagyarázni bocs:D.

Sziasztok!

Nekem a nevem hogyan jött ??!!  Ez elégé bonyi megérteni de nem vagytok ostobik :) *.*^^*.*

JacsaK név származása:

Sok P szerveren sok embert megvertem és mindig azt mondták hogy DMG-zek . Pedig csak sok D.m volt .
Mindig mondtam nekik hogy : ja csak is DMG-zek 1 P serveren .... (DE SEHOL NEM DMG-ZEM)
És innen jött a JacsaK név. Régeben is DDMT2-ztem. De azt a karakteremet feltörték az emailomal együtt. (DE EZ M1 MÁR new kari new email new élet ! :) )

Na léssuk is csak ,hogy  volt ez

Hát őszintén xXDarkDragon nevéből a xXDark
A másik a csillagból
És az : O Ból Oo

Tehát xXDarkStarOo.

Hat En Hasznalok Tobb Mint 1 Nevet, de leirok harmat:

Sev: Killzone 2 / Killzone 3 Nevu PS3 Jatekok Foszereploje ;D

Makarov: Call Of Duty Modern Warfare 2 Terrorista x'D

GhostSura : Regi Nevem Ghost Volt, De amikor elkezdtem Surakkal jatszani atneveztem GhostSura nak

NagyAgo89: ez sztem egyértelmü Nagy Agnesnek hivnak és a 89 a kedvenc számon de nem nem akkor születtem hanem 91ben mielött azt hinnétek

Pulseminite:ez a kari USen jött épp pulzust mértem és pulse mi illene hozzá pulzus per perc akkor pulseminite

Negative: ez csak ugy ött ddmt2ön én tipikusan negativ személyiség vagyok igy jött

Positive: hadd ne magyarázzam a negative után csináltam

BorsFűezredes: borsfű teát ittam:D

CointJoint:ez US-en volt a farm nekem

Fioka: evvel a névvel kezdtem a metin2töt

2011-04-22, 13:52:02 #48 Utolsó szerkesztés: 2011-04-22, 13:57:37 Szerző: Robbes
Robbes = Nevemet fabrikálgattam.. Aztán, ha ráguglizol vicceset láthatsz xD

Sklave = Német szó :p, ha érdekel mit jelent megkeresed :D

Sziasztok!
Hát nekem első nevem volt a Profighter (profi harcos) elöször nem volt semmi fantáziám és hát volt egy ilyen mese :P.
2. nevem volt a Physicx, ezt egy brake táncos nevéről ...:D
3. nevem a Lovagias, ezzel keztem a sima metint:)
4. DarkOver (sötétség felett)  ez is egy filmből van.(és most sima metinen ez a nevem)

az utobbi a kedvencem,Szerintem ütős és nem agyon izélt vmi:D
Na ennyi lenne köszi h elvolsatad:)

Sosropi név honnan jött? Szeretem a sósropit. >< x'D

Ddmt2-n OnlyCritikal néven vagyok,ez azér jött mert minden 2. skillem Krit.. ^^^^^^^^

Nekem a Gran onnan hogy a tesómmal vitáztunk hogy mi legyen a neve...

én GrandNinját akartam ő meg nyomta a back space-t és Gran-ig kitörölte és rájöttünk hogy az 1 eredeti kitalált név :S

by:Gran

Engem egyik barom haverom Pocoknak hívott és egyszer vhogy ez jött ki a száján h pockolin... Valahogy megtetszett :D

sziasztok az én nevem a játékba sadretu elöször is azért volt a sa az első két betű mert ez a monogrammom meg a kedvenc ételemnek a kezdőbetűje (sajt) meg ez akarok lenni SA
többi részét csak ugy kitaláltam

Fórumos nevem(ADStudio) onnan jött hogy épp azt hallgattam amikor csináltam:D
Játékokban Dragonoob44.
Ez onnan jött hogy amikor még RuneScapere regisztráltam akkor jött a dragonoob merthogy mindenféleképpen 2 szóból összerakható nevet akartam, nahh ez a dragonoob foglalt volt, helyette lett dragonoob44.
Ez később megtetszett megszoktam, a 44 lett a szerencseszámom.
Ezután volt Karakternevem:DN44, ugye Dragonoob44 rövidítése, és a most használatos karakterem FourtyFouR ugye a 44 angolul.
Ezen kívül volt még ProVPrince, egy névbe akartam belerakni a P V P kezdőbetűket, így jött össze, valamint Dracul44, pont a Drakulát néztem, és ez lett belőle:D Hát azthiszem ennyi. De nekem mindig is az eredeti nevekkel volt a legnagyobb élmény játszani.
Szerintem 3 féleképpen lehet elcseszni egy karakternevet:
-Kisbetűvel kezdjük
-Betűk helyett számok is vannak benne
-Nem eredeti

Mint például tesóm neve: c0n4n.

Pl az ilyen nevű karakterekkel játszó embereket lenézem, mert általában a 10 évesek nem figyelnek ennyire a nevükre, és megfigyeléseim szerint mindig az ilyenek káromkodnak.: norbie324234, m4te312, r1csi121

EL NE OLVASSÁTOK MERT HOSSZÚ%%% :D

Halii :))

Unatkoztam gondoltam leírom énis:))
Metin2HU-n DonCorleone7 mert szeretem a Keresztapátt..:)
Aztán átmentem DDMT2 re ott LittleDon let..:) nemtudom miért..csak ugy jött:), utána más P szervereken LittleDon,KicsiDoni a nevem:))

Bye byee..:)

LittleDon ;)
Név:KicsiDoni
Szerver: DDMT2
Kaszt: tÅ'r
Szint: 95
Birodalom: Chunjo
Céh: HiSzTis3K
Ló szint: 21
Spanok: SoulRaven,Essa,RumlI,Dragonfise:)

Régen Shinhsoo néven játszottam. Ez onnan jött, hogy nem voltam elégfantáziadús, és amikor ránéztem a birodalmakra, amikor kezdtem, rögtön ez jött, kicsi helyesírási hibával.

Utánna egy kis idő múlva nekiálltam a Final Fantasy VII-vel játszani. Innen jött a Zack és a Z4CK név. Z4CK-t használtam egy ideig a Metinben, de rájöttem, hogy az a karakter nem illik rám.
Tovább játszottam, és a játékban, amikor megismertük Cloudot [Felhő] rögtön rámjött a név. Teljesen olyan kicsit visszahúzódó jelleme van, mint nekem, de ha kitör magából, akkor nagyon erős. Úgydöntöttem dd-re is csinálok egy Cloud nevű karit, de ő már foglalt volt. Így lettem CloudX, akit most is használok.

Hirtelen Amerikai fociról áttértem a sima európai focira, és mivel engem mindig is vonzott a kapuskodás, és a csapattársaim szerint olyan vagyok, mint Julio Cesar, így lettem JC12, amit Cod2-ben használtam. Aztán hirtelen lettem Jaycee, majd Jaycee12. Ezeket a karikat máig tervezem, hogy mecsináljam-e, de mivel inkább más szervereken játszom, ezért majd egy másik szerveren.

A bloody.Cld név onnan jött,[VéresFelhő] hogy a barátaimmal sokat játszottunk a Dead Spacen, és amikor mindenki padlón volt, mert annyira félt, én boldogan játszottam tovább. Elneveztek Véres Cloudnak, majd Bloody Cloudnak, és ezt lerövidítve jött a Bloody.Cld :)

Az enyém egy kocsirol : Maserati "Granturismo" :P ;)

Az én nevem D3LL.
Éppen nemjutott eszembe semmi, és elkezdtem nézelődni.

Hát pont ez volt a monitor típusa-->DeLL

3-assal jobban néz ki..xD