Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

Tsunayoshi
A szokásos anime őrültségemből,a Katekyo Hitman Reborn főszereplője,hasonlóan béna mint én >< ezért tetszett és ez lett belőle :D

A nevem  egyértelműen Wiz Khalifától! :$$$ :P

had ne ragozzam hogy honnan jött nekem a LifeStyles nevű karim  :DDD
StayAlive

szar wwe ment és megtetszett a pankrátor neve.. :DD
SoulkeepeR - warcraftból vagy wowból adta haver a karinak a nevet
CandyStyle - fejembőő.

TheN00b - "a kezdő". Csak úgy jött, nekem tetszik .:D
MonSteR - Körbenéztem, és egy MONSTER-es üveget láttam meg először..xD
Louie - Egyik haverom adta ezt a nevet.

Szép idÅ'k voltak...

Shadow888 ö-ö egész jól hangzott a shadow illetve a 8 a kedvenc számom és így csináltam belőle 888 mert így jobban néz ki + akkor még nem járkáltak Shadow nevezetű karik(Ha igen nagyon ritka volt) nem úgy mint most már van aki Shadow898:D De nembaj az...:D
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Sziasztok!

Az én nevem:Battlefield
Hát ez onnan jött hogy amikor kijött a Battlefield 2142 akkor kipróbáltam és nagyon megtetszett ezért mikor ekedztem játszani DD-n ezt a nevet adtam a karinak :D

A DD-s karakterem neve SzerintemIs úgy jött, hogy amikor mondták, hogy próbáljam ki a DD-t, mert hogy milyen jó akkor nagyon szkeptikusan álltam hozzá és így ez ilyen bírálat szerű dolog akart lenni. :) (Ez még réges régen volt.... :D)

A Mikecs meg a nevemből van.

Crysis028---> Ez Crysis 2 játékbol értelem Szerüen :D

KissCsillag2--> Ez meg Hugom kedvec neve :D

Magyaros=épp szedem a dd-t 3hónapja nem voltam fenn :)

azt kajáltam miközben szedte le azt megláttam hűtőben azt hogy Magyaros vaj krém
azt Magyaros lettem

Lipics=tesóm beceneve volt azt rám ragadt a név miután ki ment külföldre :D

SzeksziLédi=magyar helyes írás értelmében :P

2012-01-17, 08:24:07 #170 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:06:39 Szerző: [MOD]Bluebell
Idézetet írta: Tsunayoshi Dátum 2012-01-09, 00:22:03
Tsunayoshi
A szokásos anime őrültségemből,a Katekyo Hitman Reborn főszereplője,hasonlóan béna mint én >.< ezért tetszett és ez lett belőle :D
Tsunayoshi=Csúnyajózsi

Egyébként...

Disaster: őszintén megmondom...erre már nem emlékszem Csak éppen sámiztam,és kellett valami überpró név,és végül csak ez jött ki belőle.

Wonder: Amíg nem kezdték el copyzni,szerettem ezt a nevet. Metint is ezzel kezdtem,de amikor megláttam,hogy 2-3-4-5 szerón már nem bírtam létrehozni az ilyen nevű karakteremet,mert már volt egy (ami természetesen NEM az enyém volt,)akkor valahogy meguntam. (Báár..régebbi Fr..khmkhmm Mt2-sök valamikor csak így ismernek meg.)

HeyApple: Az 'Annoying Orange' című animációs 'sorozatból' ered,amikor a drága kis narancs cseszegette az almát

Scene(ezt használom most,úgynézki ez is marad): Lényegében a forum profilképemnek köszönhetem. Amikor kitettem,mindenki azzal jött,hogy "te emo vagy?"  de volt aki már egyből "milyen emo vagy? saucy,scene?"  én meg csak néztem hogy miről beszél.
Aztán a Scene dolog úgy megtetszett,és azóta ezt használom.
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

2012-04-06, 00:12:09 #171 Utolsó szerkesztés: 2012-04-06, 11:49:08 Szerző: Noradice
DOC: Egyértelmű.... Dél-Magyarországi Orrbojt-szabványosító Club (Perszemár) - De igazából... random jött... :)

Noradice: Egy történelmi személy. (Blood elf)

Saiyan - Mint DragonBall Z-ban a szuper csillag harcos

Jack - Tekkenből van egy robot, az a neve hogy Jack. :)

SaiyanJack

MOREJÁ!!

Sziasztok. :) Az Én első karakterem neve rabakrisz volt, mert Rába Krisztiánnak hívnak, a második a DynamiteD, mert mindig is lobbanékony típus voltam, a Temeraire pedig egy sárkány, a temeraire-sorozatból, ami egy 6részes könyvsorozat. <3
Temeraire: TÅ'rninja 95
OneGood: BM Sura 95
TheOneGood: Harcos 95
TemeraireShp: Boltoskari

S3 DynamiteD

Youtube: DDMT2 DynamiteD PvP Video

Sziasztok!
Az én nevem egyértelmű honnan jött :)
De az előtt más játékokban is ezt a nevet viseltem szóval örültem hogy itt is megvolt még rá a lehetőség :)

Én magamnak állitottam elö :)

Pl DarkKiller vagy Darkhunter vagy xXIntruderXx
A kulcs a te kezedben van. Ismerd meg a képességeid, tudd meg hogyan javíthatsz ezeken!

A LordDestiny: Kitaláltam...xd Nagyon teszik a Destiny(végzet) szó.
Hozzáraktam azt , hogy Lord és már ki is jöttxd

Akinek eddig nem tűnt fel annak azért leírom! :) Az én Nick nevem:Stan      ez a név a SouthPark-ból lehet ismert Stanley vagyis Stan-ről ! :D

Sziasztok rövid és hülyének tünö kis történet :D :

Édesapám régebben telefonon rengeteget chatelt és "Sanka" néven volt több helyen is és mivel a királyk-királyfi alapon apám Sanka én pedig Sankafi :) ennyire rövid voltam  :)

YakoTesti = nem én adtam nevet
Choxder = Chowder akart lenni de x-el jobb xD
FarMista = farmkari és mivel madridista vagyok...
onemoreshot = Jeff Hardy mottója. aki a kedvenc pankrátorom *.*