Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

2012-07-26, 23:08:34 #180 Utolsó szerkesztés: 2012-07-26, 23:23:59 Szerző: lordnarunh
GarageStore3, Garaa95, GaraFarm, és GarageStore5. Szerintem egyértelmü, de ha nem, akkor itt egy kis segítség: GarageStore-ról rendelem mindig a DC cuccaimat ;D

TESSÉK: http://www.garagestore.hu

Innen ered MINDEN! nevem, NEM pedig a Narutoból :D :D

2012-08-05, 05:53:03 #181 Utolsó szerkesztés: 2012-09-16, 06:25:08 Szerző: [BA]THymea
Nekem / moderálva/-ban sikerült randomolni xD
És ennyi a történet.

adosremus , csak volt rajta 8 DUpla Sura , azóta elcseréltem , és naponta minimum 1x rámírnak hogy névlopó vagyok ... >.< (Mentalis89)
Lv 96 Rinegan

Lv 99 ReeceLow

Kék *-* :D

Még 2009-ben volt egy next4 nevű wari Aurigán, aki marha erős volt, és sokat beszéltem is vele. Top3 volt Auriga top listán még akkoriban :) És gondoltam, hogy én is lehetek ilyen jó, de én leszek next2.

Focus nevet meg valahogy random kedvemben találhattam ki. Kellett választani valamit és pont ez tetszett meg.

nekem belgától a zsolti a béka zenéjétől jött ez a nevem csak úgy  8)

Név: In Humanus
Az emberi faj szörnyűségeiből fakad.

markinnho007

elemzés:
Mark=Márk
innho:I LOVE RÉGI Brazil válogatott és I LOVE FOCI
007: James Bondos játékok és a keménység...^^

Kedvenc könyvem címe Téboly. A nevem pedig tébolyultat jelent.

C++ programmer at Gameloft

Nekem az eredeti nevemből, a Patrikból :D

2013-03-13, 18:59:44 #189 Utolsó szerkesztés: 2013-05-27, 06:21:26 Szerző: Juvia
Hali:)
az én nickem:
Juvia
a Fairy Tail nevezetű animébe szereplő karakter neve a Juvia és nekem nagyon megtetszett:)
ez a karakteren már nem az enyém
a másik karakterem neve:Ilena
ezt a nevet a pedig Claymore című animeből vettem:)

Nekem abbol jött a Sk1ll név hogy pvpben belém rögződött hogy skillezni ugy skillezni és rápróbáltam a Skill névre(foglalt volt) igy lett Sk1ll

Daniell a nevem :)
(magyarosan Dani...)
idegolo vadallat, aki nem ert semmihez.
DE!
van csaladja, baratai, baratnoje ES ELETE!

Nekem a régi nevem SpeedHappy volt ami gyors vidámságot takar szinte:D
és mivel jó kedvem volt/van igy megcsináltam :P

Decease : Rengeteg könyvet olvasok Angolul és ebben volt a Decease szó. És nagyon megtetszett
Jelentése: Halál
ShadowLoOrd: Kellett valami név, és ez jött ki a fejemből..:D

Bmlossantos: gta sa-ban(régi szép idők) nagyon birtam ezt a radiot mivel rap/oldschool rap fan vagyok innen jött a karim neve:)
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt

2013-03-25, 01:59:11 #195 Utolsó szerkesztés: 2014-01-23, 13:03:48 Szerző: Remiyu
Majdnem az összes karim nevét magamtól találtam ki, legtöbbjük animés név :D
[pl. Remiyu, Miinzy]
A Namirát a Skyrim nevü játékból vettem.
A Jadey egy angol lánynév.
G O S U

Magyaros : mizo-s magyaros  ízesítésű vajkrémes dobozról :D pont éppen kajoltam ennek már vagy 3 éve :D

Enyém könnyű, mert a keresztnevem is ez.

Világéletemben 2 nevet használtam.
1. Tyson - ez még metin2 UK - n kezdődött, semmi köze nincs a boxolóhoz..:d állandóan, kiskoromtól kezdve ezt a nevet firkáltam mindenhova, így amikor elkezdtem metinezni, nem is láttam más választást.. :D
2. Z3D - ez elég "fiatal" név, a Song of Ice and Fire egyik szereplőjét Ned Starknak hívják, én csak átváltoztattam az első betűt.:p

Naiv emberek mindenhol...

Az én nevem (Gray) nem éppen e világi, ember által ismert fajtól ered. Na most, tény hogy sok a szkeptikus, manapság egyre gyarapszik a száma azoknak, akik hisznek a Szürkékben.

Jellemzésük és leírásuk már több ezer évvel visszamenőleg is ismert képet alkotott a fajról, hisz az Amerika szerte ismert, vagy akár Európai és egyéb népek körében is gyakran ábrázolt teremtmény volt, mely nagy hatást gyakorolt, és gyakorol a mai napig is az emberiségre. Hatalmas, éj fekete mandula szemek, szürke vagy fehér bőr, vékony és törékeny testalkat. - Emellett intelligenciájuk is megragadott, akárcsak képességeik (Roswell, az 51-es körzet miattuk lett híres, és nem véletlenül, valóban nyomós okkal).

Talán igen, talán nem, de mindenképp egyfajta tisztelet jeléül szoktam ilyen néven feltűnni mostanában máshol. Nem divat, nem megtévesztés. Ez egyfajta szimbólum számomra, valamiféle jel, amit gondosan öltöttem magamra.

Több nicknevem is volt már, de ahogy az idő telt, jelentésük egyre inkább elhalványult, és értéktelenné vált számomra. Mostanában 2 féle névvel lehet engem megtalálni (fórumokon, más szervereken, interneten):
- Gray
- Darv (Darvolia)

~ GRAY
"A legjobb éppen az, ahová aznap teszem a mércét."
Draven