Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

2011-10-30, 18:30:16 #140 Utolsó szerkesztés: 2011-10-31, 16:22:36 Szerző: EvGanGsTa
Az én mostani nevem még csak 2 hetes xD: UpaNoX
onnan jött hogy láttam egy képet és egy kutya volt rajta akit UpaNoX-nak hívták:D

Régi: EvGanGsTa
a gangsta a gangstáról az ev meg hogy Eventes mert [EV]GanGsTa voltam

és haveromé
Anarog: a PS2 karnak van egy ilyen felirata Analog és arról van :D

Én  Loptam  a nevemet be mentem a Bankba   ide vele mert bannolak  az élők  Sorából
Nyugodj Békében Wolfy emlékedet sosem  felejtem el! 

"Amit tett, gondolt, létrehozott, annak mi is része lettünk:
a megsemmisülése után bennünk él tovább. "
     Hank Jeff

Hát.. Ez a név akkor jött amikor elmentem Genesis-re GM-nek és ki találtam ez a fajta nevet nagyon meg tetszet és azóta mindenhol Ultimate néven találnak meg az emberek.Azért is változtatam nevet mert régi nevemet akik ismerték nem sokan szereték.. :D És nem akartam hogy tudják ki vagyok.. Azt le vonják a véleményüket huu azt nem játszott ott meg itt.. stb..
További kellemes estét!:D

Mostanában megint új nevekkel bővült a... névtáram.^^

Szóval lássuk milyen néven fordulok elő és találhattok meg leggyakrabban más szervereken. Mögöttük pedig azt hogy honnan jött, mi ihlette. :)

1. Skrillex - Nyilvánvaló. Szeretem a zenéit.
2. Mello - Death Note szereplő [bár a mangát jobban szeretem], azok közt is a kedvencem.
3. Saphira - Egy filmben szereplő őrző sárkány neve.
4. Yuegene - Csak úgy jött.
5. HeniChan - Nyilván az igazi nevem és egy japán megszólítás szerűség...
6. KissRyuk - Death Note halálisten neve hátul, a Kiss csókot jelent [na de minek tartok itt angol tanfolyamot?^^].

Angol vagy egyév nyelvű szervereken előfordulhat [sőt] hogy biztosan valamilyen módon becsempészem a HU vagy HUN rövidítést hogy megismerjetek, vagy legalább is tudjátok hogy magyar vagyok.
Magától értetődő tehát:

1. SkrillexHU - SkrillexHUN
2. MelloHU - MelloHUN
3. SaphiraHU - SaphiraHUN
4. YuegeneHU - YuegeneHUN
5. HeniChanHU - HeniChanHUN
6. KissRyukHU - KissRyukHUN

Nos ennyi lenne az új nevek listája, legalább is a leggyakoribbaké. ;)

Jeff Hardy- a legjobb pankrátor :D
WWESux- WWESucks, ez azt jelenti hogy a WWE sz*r.
HardySami- Sztem egyértelmű, Jeff Hardy, és sámán. ^^
HardyWari- Szintén egyértelmű

Takyang a nevem ez valahonan onan jöt látam neten valami kung-fu harcművészetet vayg mit és annak az volt  aneve hogy Tykoc ebből lett Tykocziying karim ebből takyanging ebből TakJang és ebből Takyang

a Takyang nevet használom mindenhol:P

A nekro ezt a nevet kitaláltam ,eredetileg a negro nevet akartam ,csak olyan már volt.Ez volt kb.2éve.
További neveim és történetük:
markopoc09= a saját nevem+szeretett háziállatom neve(ő egy Mopsz, a teljes neve Pocok)+a szerencseszámom ,több okból(9)
DerFahrer=ezt a nevet egy kedves német barátom adta ,mivel AOE-ben együtt küzdöttünk mindig mindenki ellen és általában én erősödtem meg előbb és igáztam le sorban ellenfeleimet.Tehát ezt is egyfajta rangként kaptam.
MezesSuti= ezen a néven kezdtem el metinezni még 2007 nyarán ,amikor egy volt osztálytársam felhívott ,hogy találkozzunk ,mert rég látott(az év júniusában költöztünk el).Ő beszélt nekem elsőre a Metin-ről ,érdekesnek találtam ,ezért miután hazaértem felmentem az internetre és rákerestem.Az első találat amit kiadott az a Metin2DE volt.Megkérdeztem a német barátomat ,hogy ő ismeri -e.Az ő válasza az volt ,hogy igen és játszik is rajta.És innentől kezdtem el játszani vele kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Bocsánatot kérek mindenkitől a hosszú sztoriért ,de úgy éreztem ezt meg kell osszam veletek!

Sziasztok,az en nevem s2 on newcsongi a  nevem onnan jot hogy volt 1 csongi nevu karim es azt bannoltak es ezert lett newcsongi :D

Kedvenc jele ma Biohazard
És TeveDieselke voltam igy a kettő
Bi0Dies3L

Nekem a nevem az Ezek megőrültek műsorbol származik, mert a vedérre,hogy mindig csusszanak az emberek ha láttátok rá volt irva a piros vedérre,hogy vazelin és én magyarosítottam W-vel.

2011-12-28, 23:58:48 #150 Utolsó szerkesztés: 2012-01-01, 17:38:10 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok!
Az én nevem úgy jött, hogy kezdtem egy Sámánt, s nem elkezdtem gondolkozni, meg beírogattam neveket, és a Krye jól nézett ki leírva, így hát ezt használom...

Sziasztok!

Az én nevem BakeRolls

Az ételről kaptam mert a suliba mindig azt akartam venni és amikor vettek mások akor mindig attak meg kértem is :D

Ez enyim így jött

Én még Factoryn, gondoltam, hogy mindenkinek van valami faja neve, akkor kitalálok egyet.
Az Oroszlán a kedvenc állatom ezért a Lion benne kellett lenni.
A Crazy meg csak jött.
Amugy mindenhol ez a nevem:CrazyLion
Kivéve itt DD-n :D

CsepCsavo=Csep-et Csepcsányi vezetéknevemből vettem. Csavo-t meg csak azért mert nagyon laza :D

kiskacsa-> Kacsa.. Apukámat "Kacsának" becézik... És én úgy lettem kiskacsa :)

Igazhogy haverok engem is kacsának szólitanak de ez van :)

Robee--> Róbert,Robi.. Ez a nevem :É

Protect--> Az meg jött :)

kiskacsa01--> Pedig a kiskacsából.. :D

sziasztok:D Célpont vagyok
Mesterlövész iskoláról ragadt rám ez a név:)

Hát nem tudom..
Csak így eszembe jutott :)
[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

Johnny a nevemből a DePP-meg azért mert van olyan ember akit ti is sokan ismertek. (Johnny DePP)
[color=purple]J()|-|/\//\/y.^^[/color]

[color=red]Ha Problem^^ van a klienseddel akkor:[/color]

[color=white]http://metin2hungary.net/index.php/topic,140196.0.html[/color]

Roy Jones Jr = Boxoló világbajnok
Muhammad Ali = Világbajnok boxoló

Így ezt a kettőt összeraktam és megszületett a nevem, RoyJonesAli :)

ltd....ltd....
hát azthiszem haver szobájában voltam, és gondolkoztam mi lehetne a nevem..hát megláttam egy..azthiszem ltd-nevű rágó tablettát, hát ez lett belőle:D
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h