Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

Nekem a niwrad elsönek akkor jött mikor az Ubuntu.hu felvett a KDE Verziok fejlesztéséhez menü , effektek stb.

Utána a Source Forget a munkáimat publikálta :)

2011-08-16, 08:33:47 #121 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:04:02 Szerző: [MOD]Bluebell
Hát nekem a teebeeque az a nevemből ered.

Használom még az xNeoXx nevet is. Vagyis a NeoX nevet. Ez ha jól emlékszem akkor onnan, hogy 6 éves koromban ezt a becenevet kaptam. Arra már nem emlékszem, hogy miért. Csak elég sok helyen nem fogadta el így elé meg mögé betettem egy-egy x-et.

2011-08-16, 14:03:28 #122 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:04:35 Szerző: [MOD]Bluebell
Bleachből! (Ichimaru a nevem majdnem minden szerveren)

Kisebb betűvel is látjuk!
~Niix

NotHelp egy egyszerű név jelentése nem segítek és ez a név magáért beszél nekem elegem volt abból hogy mindenki segítséget kér ééés én hát meg alkottam NotHelp nevű surát DDMT2-őn deh azonban ihlettem egy új karaktert nothelp nevű gyógysámánt és most ezt használom annyit mondhatok ha más ember ezt a nevet hordja az nem én vagyok o.o' mert a debilkét is le nyulták utánna a DebilPro-t is :'( :=) jóóóó estét mindenkinek

2011-09-04, 09:46:22 #124 Utolsó szerkesztés: 2011-09-13, 19:55:18 Szerző: [MOD]Niix
nekem a NeedFor Speed ből jött :D
Speedyyyy :D
Nekem a NeedForSpeed Undergrandból:D

Undercower ^__^"

Módosíts!~Niix

A HadoriS név onnan jött amikor 3 éve még wowoztam. Haverom találta ki, azóta rám ragadt és általában ezt használom névnek a játékban.

2011-09-29, 17:21:14 #126 Utolsó szerkesztés: 2011-09-29, 21:22:54 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok!
1. Fórumbeli név:
-Volt egyszer egy szerver nevére már nem emlékszem, ott volt egy barátom akit T3chAssasin-nak neveztek.
Gondoltam lehetne nekem is hasonló nevem, így lettem a t3ch helyett DjAssasin :)
2. Játékbeli név:
- SurikamaHUN: Adott egy német szerver, a Surikama a fejemből a HUN meg országnévnek xD
-YouAreHurt: CoD, amikor gyenge a HP-d akkor ezt írja, asszem a 2-be :P
Ömmm.. ennyi:
WhiteHawk...

2011-09-29, 17:24:49 #128 Utolsó szerkesztés: 2011-09-29, 21:23:06 Szerző: [MOD]Niix
ON: Wonder? hátcsakjött xd
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.

Artew: barátnőm találta ki nekem :)

Rexxar: wartcraft 3 tft nevű játékból szerintem, a legrendesebb legjobb figura:P

KnightChampion:  fejembő

Falcyy : kedvenc állatom állatom a sólyom.. sólyom angolul = falcon és ebből lett a Falcyy
[color=lightblue] Karmát ( segített ) minuszba megköszönném ^^ [/color]

Hát konyakból és bárbekjúbol :D

Egyszerű, Eagle magyarul:Sas ez a kedvenc állatom :D

2011-10-10, 16:26:43 #133 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 19:05:00 Szerző: [MOD]Bluebell

Regényt írok ha nem bánjátok. Bár tudom úgysem olvasod el ,szóval nem írok

Nekem onnan jött a nick nevem.

Hogy van egy anime szereplő a bleach-ben. Kuchiki Byakuya.
Ebből leszedtem a Byakuya-t.

Tárááám. Itt a nevem.

[Sig-ben láthatjátok a karaktert. Ilyen kis kép]

- Kuchiki

Methadonee~Csak mert jó a Cuccos.
ChadBrook~Csak jött
Kőbányai Söröcske~Mert haverjaim így neveztek el.

Ezek a régi neveim voltak.. :)

Sziasztok!
Nekem onnan jött a nevem hogy haverjaim így neveztek el azóta szinte mindenki így hív oszt társak anyumék meg van olyan tanár is aki milkusznak hív hát ennyi az én történetem.

Hát őszintén...
FOGALMAM SINCS! :D Tudom van Antonius nevű pókeres ürge, de nem onnan (utálom a pókert). Egyszer csak kipattant és kész. Nem tudom honnan. :D Több, mint két éve már...

KungLao a Mortal Kombatból jött, mivel régebben Mortal Kombatoztam; a BM meg hogy BM sura szoktam lenni :)

YoooNoooob: őszintén? Nemtudom...xd
B00TleG: eztse, vmi bootleg számot hallgattam

Hát hol is kezdjem?!

Liones=> az egyik kedvenc álatom az oroszlán és hát ebből jött mert angolul Lion

SiriusSam=> ez egy lövöldözős játékból jött a Seirious Sam II-ből kis módosítás után

RyanCooper=> ez a név a Need for Speed Pro Street ből jött

GALAXYSpica=> magáért beszél... ilyen telóm van ^^

NoCopy=> ez is magáért beszél... a sok kis pisti mindíg másolta a nevem de tuti h ez is másolva lesz... XD