M2M gyűjtőtéma

Indította Nortex, 2012-08-26, 13:44:15

100ezer Ft-vel még keveset mondtál :D Van aki többet hidd el.

2012-08-31, 08:19:11 #61 Utolsó szerkesztés: 2012-08-31, 08:30:27 Szerző: nyami
Azért egy kicsit át kell látni a szitán. Nem csak annyiról szól ez az egész, hogy a névvel van gondja a jogtulajdonosnak. Ez egy bevett gyakorlat multiknál, hogy próba jelleggel olyan pereket kezdeményeznek, amiben az alapvető problémára épülő egyéb kifogásolható tényezők kapcsán jogi lépéseket kezdeményeznek.

Nem szabad azt elfeledni, hogy elég furcsa lenne olyan fejlesztésekre jogot szerezni, aminek az alapjait egy illegálisan használt és feltört szerver csomag szolgáltatja. Domain és névhasználat csak a kezdet az ilyen jellegű, de nagyobb beruházású jogi lépéseknél...ahogy az is, hogy nyilván nem csak a mestert fogja ez érinteni.

Globálisan tekintve az egyéb privát tulajdonban lévő szerverek elég erősen csökkentik a hivatalos szerverek bevételét. Nem önmagában csak a mesterről van szó. Egy hivatalos kereteken belül működő cég, egy alapvetően nem hivatalos "eszközre" épül. Azt hiszem senkinek nem kell tudósnak lennie, hogy lássa ebben a jogi aggodalmat.

Ettől még nem kell holnapra várni a mester megszűnését, évek lesznek, mire több külföldi privát szerverrel együtt a mester hajója is elsüllyed.

Amúgy a játékos költekezésről csak annyit, hogy volt aki 3-4 évvel ezelőtt már 3-4 millió forintnál járt (mellesleg néhány éve kapott egy szép örökös bannt is). Név nélkül említenék egy olyan embert, aki jelenleg is játszik, nem egy 90+ karival (egyik 99-es), aki már a kezdetek óta abból "él", hogy külön oldalt létrehozva más karaktereket pakolt le....mellette azért így is elköltött a játékra néhány év alatt közel 2 millió forintot... Utóbbiak pegazus szerverre vonatkoznak.

2012-08-31, 11:21:32 #62 Utolsó szerkesztés: 2012-09-01, 13:56:02 Szerző: betonkevero12
Hallottam olyan szóbeszédet, hogy a V.I.P. tagok olyan játékosokból állnak, akik havonta 1.000.000+ HUF értékben töltenek Sárkány Érmét.
Bár azért ez elég valószínűtlen.
Figyeljük ezt úgy, hogy ha csak kb. fél éve kezdett el Sárkány Érmét rendelni nagyobb pénzösszegben, az 1.000.000 HUF-ban számolva 6.000.000 HUF.
Tehát számoljunk csak 5db. V.I.P. játékossal, akkor az 1 hónap alatt 5.000.000 HUF, akkor 1 év alatt 12 x 5.000.000 ami = 60.000.000 HUF.
Nem hiszem, hogy van olyan család, aki engedné gyermekének, hogy ennyi pénzt költsön 1 játékra.
Mellesleg vannak felnőtt saját jövedelemmel rendelkező játékosok. Kétlem, hogy Ők ennyi pénzt költenének.
Most ezen filozofálva fogalmazódott meg bennem egy kérdés :
Miből él a Mester?
Aki tud pontos információval szolgálni, az kérem írja le, hogy körül-belül mennyi a bevétel havonta a szervernek?

2012-08-31, 11:24:13 #63 Utolsó szerkesztés: 2012-08-31, 11:37:31 Szerző: Nortex
Úgytudom aki rendszeresen rendel, és eléri a 200-250k forintot az kap VIP tagságot.

2012-08-31, 22:43:31 #64 Utolsó szerkesztés: 2012-08-31, 22:50:36 Szerző: Árnyék
Azért kérdeztem mert teljesen belezavarodtam a témába xD

Amúgy rákerestem a google-n.

http://forum.metin2me ster.hu/index.php?topic=24245.0

A me ster itt vedd ki a szóközt csak a fórum átalaítja a linket :S

Én is VIP tag voltam és nem töltöttem 1m Ft-ért sét tehát nem kell hülyeségeket irkálni :)

Miből élnek :)? Ezt komolyan kérdezed töltenek sét az emberek de nem milliókért!

Bencenek igaza van.Mar hogy lehetne millokat tolteni???min 10 ev kene hozza...es akkor is evente legalabb 100 ezret pedig most mar azt mondjuk hogy 100 ezret is nehez megkeresni.....

Idézetet írta: szeba2010 Dátum 2012-09-01, 11:05:15
Bencenek igaza van.Mar hogy lehetne millokat tolteni???min 10 ev kene hozza...es akkor is evente legalabb 100 ezret pedig most mar azt mondjuk hogy 100 ezret is nehez megkeresni.....

Nekem a Mesteren néhány játékos mondta, hogy ő V.I.P. volt, és ez volt a követelmény.
400-500 ezer forint bevétel?
Abból elég a grafikusokat kifizetni...

Hmm....400-500 k GRAFIKUSOKNAK?? Szerintem kevés..ők dolgoznak a legtöbbet ://
Amúgy a M2M nemér semmit úgy beperelik őket mint a szart (külföldi ész) :)... 

Azon nem gondolkozott el még senki, hogy az MketőőM kliensét esetleg a GF törte fel és publikálta?
M2M vergődését meg nem is értem. Tetszik tudni az úgy kezdődött, hogy loptunk. Majd nagyon sokat dolgoztunk és elloptak tőlünk pár dolgot. Hmmmm hol itt az erkölcsi alap bárminemű kártérítés igényre?
De ha valaki úgy gondolja van, akkor az kezeljék együtt a lopásokat. Ki-kitől lopott és ki mekkora kárt okozott a másiknak. Általában úgy kezdődik egy karrier Magyarországon, de talán a világban is így működik, hogy ellopunk pár milliót kezdésnek, majd baromi gyorsan törvénytisztelő állampolgárok leszünk, aztán rohanunk bíróságra, ha sérelem ér bennünket és hajlamosak vagyunk elfelejteni fogy kezdődött, honnan jöttünk, milyen módon lettünk mi ennyire sikeresek.

Nocsak nocsak...

Az M2M et tokkal vonóval eladta a Laniatus kft. 9 számjegyű összegért. A vevő a Forsey & Invest kft.

Milyen érdekes nem?

2012-12-14, 12:58:05 #71 Utolsó szerkesztés: 2012-12-14, 13:01:48 Szerző: SuperBear
Metin3?Mikor meg a kettot sem tudtak ki javitani??Ugyan mar , egy magyar cegrol beszelunk havi 1-2millio forintos bevetellel.Nem egy vilag cegrol mint a GF.Aranyos hogy igy probaltok felcsuszni , de azt sosem eritek el amit ok.Az amit csinaltak itt ezen a mesteren.... egy 17eves dagadt ragyas gyerek , meg egy 30 akarhanyeves cegvezeto emberke megmutatja a vilagnak :D Cegvzetokent szegyen , hogy ra szorulsz a metin2-re megelhetesi probelmaid miatt.Meg anno.... a magyar GF-en is nagy gyerekek voltatok , csak ott nem sokerult bizonyitani.Most akkor a mesterrel probalkoztok?Ha a GF es a Mester kozott kellene valasztanom...Hat inkabb a GF koszonom.Az undorito magyar viselkedes mar az eventek alkalmaval (ahol mindig minden fizetesre keztet) be mutatkoztatok.Nem jatszottam nalatok , nem is fogok.En sem vesztem sokat , ti sem.Csak mar unalmas , hogy minden e-mailomra jon ertesites , es sajnos mar itt is ezt a temat kell olvasnom.Ugyesen titkoljatok a valosagot , ahol a szerver admin dugja a be osztott GM holgyeket.Kulon gratulalok egy ilyen csapatnak.Teny vannk logos fegyverek...DE HONNAN?
Nagyresze mind ePvP-rol van.UNDORITO....Le toltitek egy-ket at alakitassal , logoval ellatva be rakjatok.
Majd ti pereltek?Nemetorszagban eleg jo ugyvedek vannak.Szoval mindez uton , kimeljetek meg mindenfele informaciotol , ami rolatok szol.Koszonom a megertest.
Tisztelettel:

SuperBear
WÉWÉWÉPONTJUTYUB/user/S0NYxMETIN2

2012-12-14, 13:21:02 #72 Utolsó szerkesztés: 2012-12-15, 18:56:19 Szerző: [MOD]Niix

Magyarország piacvezető Metin2 szerverrőről beszélünk. Sokan azt gondolják hogy SÉ-s pedig csak logikusan kell játszani. A M2M-t több mint 20 felnőtt ember kezeli, fejleszti, akik mind azt csinálják amire a végzettségük szól. Informatikusok, programozók. A székhelyük Budapesten van egy aranyos 300 négyzetméteres iroda 40 fizettett alkalmazottal. És nem havi 1-2 millió a bevételük.. sokkal több :)

2012-12-14, 13:32:43 #73 Utolsó szerkesztés: 2012-12-14, 17:27:10 Szerző: [MOD]Niix
Akkor engem biztos a GA informalt felre. :)
Nem a SE-vel van a baj viragszal.200ezer forintot koltottem metinre.Nincs itt gond a SE-vel.Csak azzal , hogy semmit nem kapsz ingyen.Ha jon egy event , egybol fizess.Es akkor most ti vagytok a helyi gyerekek?:D
A nemet metinen 26 szerver uzemelt... nem 2-3 mint nalatok.De akkor meg nem beszeltunk a tobbi 20 orszagrol.Kapj mar a fejedhez.Lehetsz te Mo. piacvezeto....
A vilag egyik legszegenyebb orszagarol beszelunk , ahol az atlag fizetes 150-250ezer forint kozott van..Amig itt egy atlagos magyar kolt havi 25ezer forintot metinre , addig a nemeteknel egy ember 300-400ezer forintot is kolt.Erted mar mirol van szo?Jo dolog amit csinalsz , csak ne verd ennyire nagy dobra.Az informatikusaidnak pedig gratulalni tudok , hogy 40-en megcsinaltak azt amit 10 nemet egyedul megcsinal.
Ha nem igy tereltetek volna a jatek iranyt , meg tolem is be szedhettetek volna par szaz ezer forintot. :)
WÉWÉWÉPONTJUTYUB/user/S0NYxMETIN2

Szerintem te magad se tudod mi a bajod a m esterrel:D
Régen én se szerettem, aztán belegondoltam pár dologba:
Játszottam vele? Nem.
Fogok vele játszani? Nem.
Érdekel? Nem.
Tettek valamit velem amivel rosszat csináltak? Nem.

Akkor meg miért is nem szeretem?
Na jó, az túlzás h szeretem, csak szimplán semleges.

Hali
Minap böngésztem a netet és egy bizonyos DarkSiders nevü játékot találtam....
Nézegetem a képeket és 1 dolog szemetvert:

A Fegyvert nézétek a kezébe.
Aki 1 kicsit is Mesterezet annak beugrik hogy a nagymester 2 kezes....
Anyit csináltak vele hogy texturába beleszekesztetek...
Akkor most ki is lop kitől?

2014-08-11, 20:05:45 #76 Utolsó szerkesztés: 2014-08-11, 20:09:17 Szerző: bnmmm1
Újból indul a régi mester  M2Mrevolution  neven :)

https://www.facebook.com/M2Mrevolution?fref=photo

bnmmm1, ez csak vicc volt ugye? :D
Legalább végig pörgetted az oldalukat?:)
Ha megnézted az oldalt, akkor rögtön leesik neked is, hogy nem lehet a tulajdonos, 13 évesnél idősebb..
Ilyet kiírni, idézem: "Várjuk a tesztereket, map1 hídnál adom a cuccokat"
Miféle cuccokat? Legalább írta volna hogy itemeket, vagy tárgyakat.. Ha meg is nyitja az említett szervert, akkor nagyon nagy pofára esésben lesz része, mind a gf-től kap egy kis eligazítást, mind az M2M-től, ami napjainkban magic two master néven fut. Zeusz világosan leírta, hogy nem csak a logót, de az általuk fejlesztett tárgyakat is levédték, akár lopták és csak átalakították, akár nem, egy ilyen kis szervert bezáratni nem lesz számukra kihívás.. Meg merem azt is kockáztatni, hogy több milliárd forint is foroghat a cég kezében.. Beszéltem Zeusz-al pár hónapja mikor még Béta-ként üzemelt az új M2M, és csak a egy logóért 500000, azaz ötszáz-ezer forintot pengettek ki, ami valjuk be nem kis pénz. Ennek a logónak a neve nem jut eszembe, de az is egy gf-hez hasonló cégnek a logója, és csak azért, hogy a kliensükön megjelenjen a logó, meg gondolom, hírdetik is az M2M-et, ezért fizettek fél milliót.
Nem kis pénz valjuk be. Sőt egy átlag embernek elég sok is.
Amit azon a facebook oldalon látok, kamunak hiszem. De éppen lehet, hogy valós, viszont mivel a metin2 nevet használja nem fog sok időt futni.. A M2M Next szerintetek miért adta az új szerverének a NextWorld2 nevet?
Gondoljátok át.:)

en nem ertek a jogi dolgokhoz de a mester  cucok,dolgok nem csak magyaroszagon van le vedve? ezt ara ertem mivan ha nem is magyarorszagon lakik hanem romaniaba,esetleg mashol es ott futasa akkor is be perelhetik?  mert ott a hamermt2 mesteres dolgokal es megse tortenik semi
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Ha az első oldalra lapozol, olvasd el, hogy Zeusz be akarja záratni a külföldi szervereket is, amik az általuk fejlesztett tárgyakat használják, legelőször is azt akarják elérni, hogy a külföldi országokban is levédessenek mindent, amit ők fejlesztenek. Nem véletlen. Csak, mint írta is Zeusz, ez mind idő és pénz igényes.