M2M gyűjtőtéma

Indította Nortex, 2012-08-26, 13:44:15

Hogy itt csak olyanok okoskodnak, akiknek gőze sincs az egészről..:D

Mindig jön a "beszéltem Zelyusszal" duma, aztán azt se tudja kik vagytok.

Meg ezek a per okoskodások.. te atya ég..

Helló mindenkinek. Régebb, aktív tag voltam itt a fórumon, valamilyen szinten. Most már nem annyira, nagyon ritkán lépek fel és akkor kezdek olvasni akár órákat. Na de mindegy, nem rólam szól. Anno, "M2M" már nem létezik. Átváltoztatták egy olyan valamivé ami nem metin, nem is hasonlít (MagicToMaster) tehát innen lehetne következtetni, hogy nem ok nélkül változtattak ekkorát. Nem tudom ki a tulaj a Nexten, Zeusz-e vagy más, de nem is erre akarok kilyukadni. Az még bizonyos szinten metin (NextWorld2) de viszont max 50-80 olyan itemet kapsz ami ismertebb és GF-en is használatos ami ugyan azon a néven fut, ugyanazzal az ikonnal (ilyen szerintem nincs, vagyis egyforma ikonkép)
Ahogy végigolvastam itt ezt a pár oldalt, rájöttem arra, hogy az emberek 70%-ából az irigység beszél. A másik 30% még feloszlik 10-10%-ra ami a két pártot fogja, marad 10% ami a semleges rész.
Szerintem a Mester, a Next nem akart semmi problémát akkor sem és most sem a GF-el, csak ugyebár Gameforge és nem lehet engedni egy ismeretlennel, hogy fölénk kerekedjen, azt már elkell rakni láb alól.
Köszönöm szépen, további jó fórumozást, utólag is kellemes húsvétet. Szép napot. Sziasztok :)

2015-04-23, 18:43:17 #102 Utolsó szerkesztés: 2015-07-10, 14:39:05 Szerző: bnmmm1
--------------------

Én is hozzászólok, már ehhez a témához.  ;)

Nos, én a kezdetek kezdetén is játszottam a mesterrel, és kezdetben nagyon is jó szerver volt. Akkoriban elég volt egy szerver újításnak, ha 11-es lóval kezdhettél. :D És mi van ma? Sokat fejlődött a Metin2.

Visszatérve az M2M-re, nagyon sok pert kaphattak, ha nevet kellett változtassanak. Nekem személy szerint az újítások nem jönnek be, főként a mountoknak való eltúlzása zavaró a játékban. Gondolok itt a nagyon nagy kobrára, és a társaira. Persze vannak szép modelleik, gondolok itt a vértekre, fegyverekre és a házakra. Az is lehet, hogy én vagyok nagyon konzervatív a Metin2 terén, hogy ragaszkodom az alapokhoz, amit kezdetek kezdetén megismertem, és megtetszett...

2015-07-10, 14:37:45 #104 Utolsó szerkesztés: 2015-07-10, 14:47:50 Szerző: bnmmm1
Esetleg lehet tudni valamit az akkori M2M fejlesztokrol mi lett veluk milyen nevet hasznaltak ,esetleg foglalkoznak e meg metin2-vel a trotentek utan ?
En szivesen beszelgetnek egy olyan szemelyel aki valoban akkoriban M2M-nel dolgozott !

1-2 -t nextnél biztos megtalálsz

http://www.nemzeticegtar.hu/laniatus-game-hungary-zrt-fa-c0110047866.html

Per per per per

Ez a szar meg csődbe ment ment ment ment

Kenyérre sincs pénzük nem, hogy perelni.
De igen, a Jani azt mondta, hogy per lesz, akkor én is azt mondom.
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Sziasztok!

A témát zártam!

Szégyellhetitek magatok! Csalódott vagyok, amiért ennyi év után is  csak vitatkozni tudtok a fórumon!

"Az életed inkább folytatódjon egy vesszővel, mint hogy véget érjen egy ponttal."