M2M gyűjtőtéma

Indította Nortex, 2012-08-26, 13:44:15

az mar 3 eve volt es nem tortent semi amugy hogy is van ez Zeusze a magictomaster es akkor kije a m2next ?
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

A Next tulajdonosát nem ismerem, de azt biztosan állíthatom, hogy két külön álló szerverről van szó. Anno Zeusz indította el a Next szervert, de valaki felvásárolta, így két külön álló szerver lett.
Hogy miért adta el Zeusz a Next-et, arról csak gondolataim vannak, de nincs biztos információm.

Latom jol informalt vagy mindjart meg lehet kiderul hogy te vagy Zeusz  ;D

Nem bánnám, ha én lennék, illetve pénztárcát cserélnék vele..:D
Hát amikor újra indult az M2M, rengeteg időt fent töltött a szerveren Zeusz és rengeteg mindent elárult, amin meg is lepődtem. Lényegében egy tök normális emberrel beszéltem, holott a sok pletyka nem erről árulkodik.
Persze van aki isteníti, van aki szidalmazza, hát én egyikkel sem értek egyet. Amíg nem ismeri meg, nem beszél vele egy szót sem, addig nem adhat rá, hogy biztosan úgy van-e..
És minden elismerésem Zeusz előtt, ugyanis a semmiből egy igen csak nagy dolgot alkotott. Nem véletlen perli a gameforge.. Ha nem lenne magasabb szinten a gf-nél akkor nem perelne.. A gf el van szállva attól, hogy mekkorát alkotott, holott a metin2 a ymir tulajdona.. Teljesen más az, hogy alkotni, vagy forgalmazni, és profitálni.. Mindenki csak azt alkotja, amit saját maga készít, a saját erejéből. Persze ha kiteljesedik egy ilyen szerver, akkor egymaga fejlesztgetni senki nem lesz rá képes, de ha már az elején sem az ő tervei, irányzata szerint csinálta, akkor az nem az ő munkája.. ő max profitál belőle, mint a gf is..

Ha jobban belegondolunk akkor nincs értelme Metin2-vel foglalkozni, mert úgy is perelne a GF ha véletlen felegekbe zökken a szerver  és úgy végeznénk mint a M2M !

ha mar lene miert be pereleni akkor sok penz johetet be es abol att alakitanak a jatekot enyi

Egész jogos ki jelentés viszont M2M mai napig fut :) csak kicsit fel javitoták :) TheProneOne egyet értek M2M ett se akkor perelték be mikor tegyük fel kerestek poton 200 ezret hanem mikor több miliokat kerestek :D
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

" csak kicsit fel javitoták" errol van szo ha mar pe pereltek sok penz jot be amibol mar att szabjak a jatekot

Tök lényegtelen h gf miért pereli pl az M2M-et vagy nagyobb szervereket úgy is be bukják mivel max átt alakitják az dolgot és megy a szerver tovább ha már nem metin2 dolgait használja pl mit metin2 motor akkor nincs már miért perelnije :) :)

Viszont a M2Next erdekesen megoldotta a GF-problemat !
Nem kellet motort cserelnie ahoz hogy megszabaduljon a GF-tol !

22 milat kelet fizesen es 6 honap haladek hogy att szabjak/szerkeszek a jatekot

Next2word se metin2motor használ már. és kb minden gf cucot ki kelet cseréjen szall nem igen gondolom h meg oldoták. ink ök is le cseréték és Magic to Mester and Next2Word üzemetetöje egy és ugyan az a Lauter Kft :)

2015-03-27, 18:20:03 #92 Utolsó szerkesztés: 2015-03-27, 19:39:08 Szerző: bnmmm1
Semmi koze a 2 szervernek egymashoz  !
A Metin2 motorjat nem lehet csak ugy kicserelni es meg senki sem cserelte ki  !
A M2M fogott egy engine-t es atalakitotta a metin2-hoz hasonlora , a Hero engine-t hasznalta ami teljesen kulombozik a metin2-tol !
A Next ugyanaval a motorral fut ,a jatek alapjait nem tudjak kicserelni maximum valamiket modositanak .

" Ha aionbol atrakom a modelleket metin2-be akkor maris kicsereltem az Aion motort ? :) "

Nem rossz volt emélet :) és persze h nem csak fel használod vele az Aion modeli-t :)

tijed az aion szero ?

Ha ezt tőlem kérdezted válaszolok rá nem nem az enyém de modeleket használtam már " teszt szerveremen " :)

miert ki lehet szedni a modeleket vagy mi ?

Ez nem éppen leg alkalmasabb hely a téma meg vitatására hisz M2M gyüjtö téma. de igen van rá lehetőség :) h fel lehesen használni belöle dolgokat :)

A gf ott cseszte el, hogy a ymir munkáit nem védette le teljes egészben és passz.. A metin2 név miatt lett perelve, ugyanis M2M néven futott a szerver. A modelleket és mappokat, meg egyebeket azért kellett lecserélni, mert amikor a gf pert indított, onnan már támadható volt az is, hogy nem csak a nevet, de még az "ő" munkáit is használja. A németek a normálisak, nem használnak "metin2" kifejezést a szervereik nevében. pl.: Sakoyo2
Itt nem szerepel sehol a metin2 szó, tehát nem perelhetik, ugyanis csak a nevet védette le a gf 2008-ban. De azért az ilyennel nem árt vigyázni, mivel ha jól tudom az mt2-t se lehet használni.
További szép napot! És sok sikert kívánok az M2M-nek, egy olyat alkotott amivel berobbant a köztudatba, és úgy hogy pert kapott a nyakába, úgy sem adta fel..:) És ugyan így kívánok sok sikert a Next-nek, mert ők sem adták fel egy kis zökkenő miatt.

Ha valaki megszeretné közelíteni a M2M vagy a Next szintet mindenkép készüljön fel a gf-el való perre!