M2M gyűjtőtéma

Indította Nortex, 2012-08-26, 13:44:15

csak mondtam egy számot és tudom magyar roszágon is egyre nagyobb divat az h nem rakjuk bele metin2 szót a szerverünk nevébe és saját itemeket gyártunk meg mappokat...
Emlékezzünk vissza azokra a szervekre ahol max a kék acél a legújabb cucc pl.: ddmt2  :'(
ezek a szerverek még ma is tisztelt szerverek...
Na és állítólag a Mester meg vette a jogokat??? Akkor most miért is perlik őket???... -.-" Ez is egy nagy tév hit volt...

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a mesterrel akarnak precedenst teremteni. Reméljük nem járnak sikerrel :)

Az a baj hogy a Mester Sikeresebb Mint a DDMT2 De ott meg a Pénzről szól a játék de viszont DD-n Kevesebb az Ember ami szomorú Mert anno amikor indult a szerver elférni nem lehetett elférni egymástól Mindenhol a Topposokat Láttad mindenki PvPzett..:DDD

Most meg mit látsz Sárga Map 1-en délután 2 kor 10 player Ch 4 en vegyes előtt 10 db Opthacker

nekem ez nemtetszik és Mivel a Mester sikeresebb sajnos igy a DDMT2 playerei átmentek oda :@ :///

Nam1 .:)
Ha Valaki Utál Akkor Már Valamit Elértél az Életben !

Ezt nem gondolom, aki mesterezni akar azt semmivel sem tudnánk marasztalni. De ez egy másik téma :)

Arról nem is beszélve hogy nem metin2master.hu hanem  metin2master.com van :D

metin2master.hu domain is létezik. "metin2master.hu foglalt."

Szerintem a Mesternek a GF el szemben semmi esélye nincs bármit is perelhet.A GF nek nem kevés pénze múlik ezen és minden módszert befog vetni szerintem.Itt már csak a pénzről szól minden.

Meg azért egy Laniatust senki ne akarjon összehasonlítani egy GF-el. :) Lehet, hogy szarul csinálja a GF a metinnel amit csinál, de azért akkor is egy világszintű cég...rengeteg játékkal és rengeteg pénzzel.

M2M a GF pénzének 1%-át sem termeli meg. De bízzunk abban, hogy olyan forradalmi változás lesz, hogy visszajön DD-re mindenki :D

Ha a Mester sikerülne bezárni akkor a DD-re igen csak nagy tömeg érkezne.

Azt azért kihagytátok a számításból ,hogy HA megtörénne(de úgysem fog) ,akkor ez egy fegyver tény lenne a gf kezében és sorban jönnének a köveztkezők.
De szerintem ez nem fog megvalósulni.

A Mester lehet Magyarország legnagyobb P szervere de a GF az egy világméretű cég.Ez a per már lejátszott ügy,le van fizetve amit le kell. :)

Azt írták, hogy övék a metin3 licence-e vagy is a cégé a Metin3 védjegy.. Ők készíthetik a Metin3-at.. Ha ennyire komoly fejlesztéseket csináltak eddig akkor nem egyszerűbb mindent megcsinálni Metin3-nak? Abba már elméletileg nem köthetnének bele mivel az a saját cégüké... A mostani fejlesztések mellé indítanak egy Metin3 szervert oda beteszik a fejlesztéseiket és egy pár dolgon még talán alakítanak.. Pont nem köthetnek beléjük..

Végül is új mobok, új mapok és új tárgyak vannak.. Simán beadagolnám a népnek Metin3néven ha az én kezem alatt lenne a Metin3 névnek a védjegye és a fejlesztése.. Aki M2M-en játszik pont leszarná, hogy metin2 vagy metin3.. mivel olyan fejlesztések vannak folyamatosan, hogy olyat mondjuk egy Metin2-s P szerveren nem lát.. + így is úgy is költené a pénzét ha neki ez a szórakozása vagy szenvedélye.. :)

Lazarus más lehetősége nincs a mesternek... Vagy ez vagy bezárja a boltot...
Kicsi a valószínűsége de ez is egy lehetőség

Miért ne lenne? Csak egy retkes domainról van szó, ami pár ezer vagy pár 10ezer forint...:D A Metin3 védjegy meg már amúgy is az övék...egy domainba nem fog belehalni a mester...

figyelj ha a név miatt perlik őket akkor nem csak azt kell cserélni...:D
De ezt át se gondoltam sorry...

A hszeid száma és ,hogy milyen szekcióba esik nem tükrözi feltétlen a tudásodat ,ahogyan a karmád és egyéb dolgok száma sem.Össze szedhetsz epvp-ről mindnt és kiposztolhatod attól még nem fogsz érteni hozzá ,maximum tudsz keresni.A ráfordított összeg pedig semmit sem mutat meg ,én életmben nem kölöttem erre a játékra mégis vígan elvagyok vele.
A Gf név nem feltétlen jelenti azt ,hogy ott minden a pénzről szól ,el lehet lenni anélkül is ,hiszen a valós pénz a játékban elméletben csak könnyítés kelljen legyen és van olyan ,ahol ez így is van.
Ez a téma viszont nem erről szól ,hanem másról.
A leányválallat elmélet pedig úgy hülyeség ,ahogyan van ,hiszen a gf-nek még mindig nincs 100%-os joga és a fejlesztő még mindig a ymir(webzen).

DDMT2 4 EVER !!! Lényegében itt mi mint "playerek" nem tudunk döntő dolgokat mondani/tenni, de lényeg, hogy a GF valamiért megijedt, vagy kezd fenyegetést érezni, amit valljunk be nem kis dolog :)
Ilyen az élet, kegyetlen játékokra képes.
A szeretet és a ragaszkodás pedig a cinkosai.

Név: BiOKexX
Lv.: 99
Kaszt: Harcos Testi.:D

Személy szerint nem szeretem a M2M-t, de tisztelem azért, mert éveken keresztül sorozatos fejlesztésekkel állt elő, és nem hanyagolta el a szervert, ahogyan a hivatalos GameForge.
Lehet, hogy magas veszteség érte őket anyagilag, de akkor kellett volna az eszükhöz nyúljanak, mikor lazsáltak a szerver fejlesztése helyett.
Ahogyan 2,5 év alatt a Mester elért valamit, már felkapták a fejüket, és már pereltek is ahelyett, hogy foglalkozzanak azzal amit elkezdtek.
Az eddig elhangzott információkat leszűrve, főképp arra tudok következtetni, hogy csupán a bevétel csökkenése és a Mesteren lévő fejlesztések túlzott gyorsasága okozta az irigységet.
Nem bővítem a szót, mondandómat azzal zárnám, hogy a túlzott önbizalom helyett a kezük is munkálkodhatott volna.

/Diomendes

A M2M már csak a pénzröl szól.
Hallottam, aki beleölt 100 ezret és még a top10be sincs benne.  :(
Felmentem múltkor és láttam olyan tárgyat ami 5000 HUF-ba kerül.  :D
100 ezer forintból inkább lehetett volna venni még 1 gépet is.  :)
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került