Mi a kedvenc kasztod, miért ?

Indította Leoxor, 2011-08-03, 02:53:50

2011-08-03, 02:53:50 Utolsó szerkesztés: 2011-08-16, 14:24:55 Szerző: [MOD]Niix
Mi a Kedvenc kasztod, (fajod) és miért?.

Kezdem is , nekem a mentális harcos a nagy skillei miatt.

és mert G-s test-től kezdve nincs összeomlás.x)

Jinno4Ever
Barca4Ever
Loki4Ever

Szia.
Tőrninja. x)
Mivel gyors és erős.
Sok áthatóval pvp szervereken megállja a helyét mivel full dupla full def full  üg full mozgási képességgel full átható full ájulás full crit full demi (veszélyesnek tűnik de nem az )-vel szinte verhetetlen. x).
Az íjninja meg Davidkm2-n legfeljebb mert csípem a 6. skilljét.

Hy, nos.. én már mindenféle kasztot kipróbáltam, eleinte 1 évig testi wariztam, és rájöttem, hogy az a legjobb kaszt, nézzük csak azt, hogy igen, az egy dolog hogy nincs erősteste, alig van defe, de legalább gyors. Vegyünk pl. egy P szervert, az OnlyMt2-t, 87 vagyok, full mob, és nem kell 100%-os HP-MP visszatöltő, sima 33átlagos poison, feka, ébenfa füles, többi alap, csak 10%mob minden cuccba, így bírok lélek1 végén egy termet köpivel.
Harcos!

Ha már szavaztok, akkor indokoljátok is meg pls.. :) Köszi.

I(L)MENTA
Jinno4Ever
Barca4Ever
Loki4Ever

Nekem menta wari és tőr nindzsa a kedvencem. Nem tudok választani közülük. Menta jó fejlődni és pvp-re is (szerintem), tőr nindzsa pedig jó optokkal jó fejlődni és pvp-re tökéletes ^^

2011-08-06, 16:14:41 #5 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:26:53 Szerző: [MOD]Bluebell

Hali

Egyértelmű...

Ninja ( ezen belül tőr )

Ha tudják kezelni akkor minden téren megállja a helyét

testi wari !!!!

miért is? aura +653 támadoérték és a mámor

1skillsorozat és vége is ha nem akkor meg "space" másodpercenkénti ütés gyorsan szedi az életet

Sziasztok. :)
Nekem 3 kaszt is tetszik de ezen belül nagyon tetszik a ninja.
Gondolom sokan azt hiszitek hogy, nekem a harcos, sura, ninja tetszik.
De nem. :)
Nekem a ninja, sura, sámán.
A ninja azért mert szeretem a késes csávókat mert, olyan vadaknak látszanak meg azért is mert olyan gyorsan ver rá hogy, azt se lássa az ellenfél hányat vágott már bele. :D(tőr)
A sura-át azért szeretem mert olyan szép mutálódót piros keze van hogy, csak na meg azért mert szépen áll rajta sok vért meg a sok fegyver meg azért is mert azt szeretem optolni. :) (BM)
A sámánt azért szeretem mert, szép, erős aki jól tudja optolni... és azért mert úgy kell optolni mint a surát és nagyon nagyot tudok vele critelni.(gyógy)
Ennyi. :D
Na sziasztok. :)
[color=purple]J()|-|/\//\/y.^^[/color]

[color=red]Ha Problem^^ van a klienseddel akkor:[/color]

[color=white]http://metin2hungary.net/index.php/topic,140196.0.html[/color]

Viszont azt szeretném még hozzá tenni hogy, a WP sura jól optolva szinte verhetetlen.:P

ÉS WAR-ba dőntő szerepe van a kioltás miatt.:)
Jinno4Ever
Barca4Ever
Loki4Ever

WP sura !

Még csak most ismertem meg, de nagyon jó ... ;)

Penge+Félelem+Védelem   +   War / Profi ló ... huh :D ... Mobozásra kiváló
szervervadász
Ha tudsz egy jó root szervert pm!

Testi harcos: Ritka gyors ütés!Ritka erős ütés!Ritka erős skillek!És a áthatoló tlaálat-a minden fajta deffet átüt :P + méreggel arat *-*

Mentális wari:P  Talán a szerver legerősebb kasztja!!!Nézzük PL:Testi vs. Menta :  A legerősebb testit is verheti!mivel A skillje erősebb mint a testié!Ugyan olyan gyors a skillje!picivel gyengébb az ütése!De ugyan olyan gyorsan tud ütni mint a testi!És ha pvp be ennxit csinál : ha indítják azonnal első  ütésre üt 1 .et! És kardot csap! dübivel eldob :P  Üt sokat és sokat :P Hevesezik közbe :P És mire feltölt a 3 skill arra  eldob + áthatolásozik!És újra kezdi!

Például:gekko tényleg picit nagy szájú de ereje tényleg van!  Eclips,Brute,Exille stb... mindet veri :P No meg senkit se láttam még aki elverné!

Álítólag Speak elveri!De Készül pvp vidije amibeSpeak is fekszik!

BM sura mert vele vok a legjobb PVP-be.

Idézetet írta: !GoLD! Dátum 2011-08-15, 19:13:03
BM sura mert vele vok a legjobb PVP-be.
Bm surával nem nehéz erősnek lenni, csinálj fullduplát, minden többi cuccba 12int, és kész a verhetetlen BM...
Szerintem mentawari, és gyógysámi.

Kard mágus (wp) .
Erős átható támadások , könnyű fejlődés . Mi kell még?:)
Ha jól ki van építve verhetetlen :P

DDMT2 pvp . TheBest Wp.

http://www

Tőr ninja , És a BM sura.
A tőr ninja azért mert jó képű, és nagyokat krittel ( Igaz mindeggyik kaszt nagyot krittel).
BM sura azért , mert a láng lelke sebez sokat, és a védelme is nagyon nagy .

WP sura mert tetszik a félelem skill.
Szerver:Bmumt2
Név:RicsiikeR
Szint:182
Kaszt:törninja
Top3-as ninja:D

Sziasztok!!
BM Sura.
Sokan azt hiszik mert hogy a kamiz a top1, vagy volt nem is tudom, nem dd-zek.
Szóval mert hogy duplája van ettől kezdve a bm-nek dupla kell.
Na NE.
INT-kell a surának csak is int.Mivel a sötét védelem maga a DUPLA és ha raksz intet nagyon sokat, az felér a 8 duplával, sőőőőt.
Szivem szerint csinálnák egy full intes-bmet és 3-4 skillből verném a gyereket, de hallottam hogy már nincs meg a karija.
Na meg persze ki tőlt annyi SÉ-t,?:)
Ebben benne van a lényeg, hogy miért BM.!

torninja mert ez al legkozellebb semelyisegemhez.. meg a samant nagyon kedvelem

iDEALER
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Nekem is a menta harcos a kedvencem.
Ok:
Szeretem a PvM karaktereket,és ha ez jól ki van építve PvP-ben is tökéletesen megállja a helyét.
Skilljei tetszenek,főleg az Áthatolás.
Mivel Bleach rajongó vagyok,így tudják a Bleachesek,hogy hasonlít a Getsuga Tenshoura az áthatolás :D.

Nagyon sokat wp-ztam mert annak sok az áthatója ugye :) De mostanába tőr ninjához kötődöm:D