Mi a kedvenc kasztod, miért ?

Indította Leoxor, 2011-08-03, 02:53:50

2011-08-16, 13:52:34 #20 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:27:25 Szerző: [MOD]Bluebell
Csakis WP Sura!!!

Ez az a kaszt amihez a legtöbb tudás kell, és legnehezebb építeni, de ugyanakkor ezt lehet a legerősebbre csinálni (szerintem).
Ha lenne annyi pénzem, csinálnék ddmt2re egy full SÉ-s WPt és megmutatnám az embereknek milyen erős valójában ez a kaszt.

Rezo, én nem nézem ki belőle a Getsuga tenshou...

Testi Harcos, ezzel a karakterrel kezdtem majdnem  4 éve GF szerveren a metint.. Aztán Draco-n egy kard surával folytattam. A Testin kívül a Kard Sura a kedvencem..:)
[color=LawnGreen] Ya, ya, ya, YAMAHAA:D[/color]
[color=RED]Takesz[/color][color=white]MaX[/color]

Sziasztok!

Nekem két kaszt, a Harcos és a Ninja áll a legközelebb a szívemhez :)

Mind kettőt elég jól kezelem, és eléggé bejön, hogy gyorsak és mégis test-test elleni harcban vannak ott nem mint a sura és sámán kasztok. Azok Unalmasak és csak távolról 'dobálnak' :)

És én azt ajánlom aki tud karaktert építeni harcosból vagy ninjából válasszon, sura a kezdőknek inkább, mert ha megvan pl: 115% Harcos ellenije és 60% kard deff akkor már elég erős tud lenni.
Sámán úgy szintén! Kevesen Optolnak ellene és ezért tud eredményes lenni, de ez már egy kicsit bonyolultabb kaszt :)

Üdv. TheKillah, Jesus, ProStars, TeveDieselke :) és még sorolhatnám :)

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

Sziasztook! : D

Nálam a Faavorit a TőrNinja:D * - *

mértis?

Mert pvp szerveren áthatoval és egy kis deffel megálja  a helyét:)

PvM szerveren pedig ügyeséggel és életerővel mobok számára vehetetlen énszerintem

és még azértisszeretem mert ezvolt az első karim magyaron a tőrninja:D és csak azt ismerem^^.

nah ennyilettvolna Sziasztok

By: Prince

harcos...

Mikor testi mikor menta... farmolni testi, fejlődni meg pvp-zni menta... nem hiába az áthatolás a játék legerősebb skillje!
Mindent elmondd miért a menta skillezi a legnagyobbakat...
Szerver : 3 
Név:  nemlopodel. :P 

Köszönöm a - szavazatokat, a segítséget meg szivesen! :D

2011-08-24, 11:37:19 #26 Utolsó szerkesztés: 2011-08-29, 08:28:48 Szerző: [MOD]Niix
Gógysámán.
Azért a sámi mert kevesen raknak ellene és P kúrállal és az állandó skillezésnek köszönhetően kiválóan alkalmazhatók PvP-ben. ^^
<Sasory>

2011-08-24, 17:10:54 #27 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:27:50 Szerző: [MOD]Bluebell
Tőr Ninja ^^
Ezt tudom legjobban ki építeni pvp-re ;)

Ninja ^^

Azért mert a legerősebb :D

oooooh hát ez nagyon könnyű sámán ellen nem optol senki vagyis a legtöbben nem :) és hát így a sámánt választottam mert annak olyan jól nézki fekával a le nyalt fekete haj :)
és a gyógyot választottam :) az egyik legjobb haverom végett és a neve nem más mint FIRETRUCK meg a végett is mert tudja gyógyítani magát ami a pvp-ben nagyon jó és tapadnak rá a csajok :P

2011-08-26, 22:33:39 #30 Utolsó szerkesztés: 2011-09-17, 11:30:08 Szerző: HeSsIaNbAby
Kedvenc női kasztom: Mivel lány vagyok egyértelmű hogy nő nemű karaktert választok magamnak, ez elősször a harcos volt, ami sima Metinről ragadt rám, most már egy ideje sámánnal jelenek meg. Hogy miért? Első sorban tetszik az alkata, a beállása és a skilljei is a kezemre játszanak. Még ha én magam nem is vagyok okos matekban de legalább a sámán karakter mögött mondhatom azt bölcsen hogy intelligens vagyok.
Kedvenc férfi kasztom: A férfi karakterek közül a sura viszi a pálmát, mögötte a nindzsa és utána egy helyen a harcos és a sámán. Nem csak skill de megjelenés alapján rendeztem őket, szóval az első helyen álló a kedvenc kasztom ha azt nézzük.

Kénytelen voltam nemekbe rendezni őket mert szerintem nem mindegy, azaz nekem nem mindegy. De a sámánra szavaztam mert nyilván én is azzal játszom egy ideje.

HeSsIaNbAby-vel értek egyet
optok kérdése az egész.. :)

Én például ezért is szeretem a sámikat.. :
Sokan vannak úgy, hogy a sámán milyen gyenge, ellenük még optolni is fölesleges..stb
Aztán idővel koppannak, mert a sámik is tudnak erősek lenni ;)
És még kinézetre is aranyos ^^.

εмιкσ

Hát nekem a Teti harcos a favorit  , utána pedig a villám sámi:D

Az előttem szoloknak üzenem majd én gyúrok a sámik ellen ne idegeskedjetek :)

Turbalance

Tőrninjaaa 4ewee  *____*"

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

Eddigi kedvenceim a Nindzsa, Sura voltak. Utóbbi időben rászoktam a sámánra. Azóta, szinte  csak olyan karakterem van.
Nem az optolás miatt, mivel mindig vannak akik optolnak sámán ellen is, akadnak erősebbek. Nekem tetszenek a sámánban a skilljei, az intelligens kiállása. Aztán szerintem mobozásra sem utolsó.  Nagyjából ennyi.
Amit nem szeretek, az a harcos. Egyáltalán nem tetszik az izomagyú kiállása. Nameg a legsűrűbb karakter. Nem elég egyedi :D

Üdv.
Wiselet
"Egyszer lássuk még, hogy a régi fények tényleg égnek
és a nevünk DicsÅ'ség, értünk szól a gyÅ'zelmi ének.
Egyszer mondjuk még: „lemostuk a gyalázatot”,
mit ránkmért az Ég, mások és az évszázadok."

Paksi Endre

Ez mellett akkor a "mizu" a csod

2011-08-30, 23:34:47 #35 Utolsó szerkesztés: 2011-08-31, 10:09:42 Szerző: [MOD]Niix
Én mindegyik kasztot szeretem és mindegyiket tudom éppíteni de álltalában surával nyomulok.

Halli
Nekem azért a wari a kedvencem mert nem is annyira egyszerű mint a sura de ha oda figyelsz rá és csinálgatod szerintem akkor erősebb minden kasztnál.
Name:CaptainSkull
Lvl:99
Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

2011-09-17, 11:22:56 #37 Utolsó szerkesztés: 2011-12-23, 20:12:10 Szerző: Th3MaXyyyy
Eggyértelmű hogy BmSura..
Ha jól fel van szerelve verhetetlen..:)

Nekem még mindig a menta:D

----->BigMan<-----
Jinno4Ever
Barca4Ever
Loki4Ever

2011-11-22, 14:17:44 #39 Utolsó szerkesztés: 2011-11-22, 14:20:25 Szerző: HeSsIaNbAby
,,Ha jól fel van szerelve verhetetlen.."

Nem csak az lehet úgy felszerelve hogy verhetetlen legyen. :) Ez minden kasztnál igaz, a kérdés hogy ki mennyire ért az optokhoz. Nekem már volt olyan párbajom amiben nem tudtam az ellenfelemet leverni és ő sem engem, pedig hosszú percekig küzdöttünk és egyszerűen nem sebeztük egymást, én sámánnal voltam ő surával.

Minden kaszt más téren erős, ezt kell kihasználni, ez valójában nem kaszt kaszt elleni harc hanem felhasználó felhasználó elleni harc, a karakterek a fegyvereitek! Az optokkal erősítitek őket.