Mi a kedvenc kasztod, miért ?

Indította Leoxor, 2011-08-03, 02:53:50

Tőr ninja és a testi wari :)
Ninja skillek nagyon tetszenek, kell ügyesség hozá, és szeretem álcát :)
Testi wari meg azért mert full varázssebbel nagyon gyorsan betöltenek skillek és lehet pirosakat ölni! :D
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Tőr,Testi,Bm!

A többi kaszt egyszerűen nem fekszik nekem!

Sámán, mert szép karakter és szépek a skilljei:)
mindegyik kasztot kipróbáltam már de mindig a sámánnál maradt a választás:)

Bm-wp birom a surakat:))
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt

Szerintem BM:D erős  skilek miatt,ha beájulsz a láng ugyan ugy viszi,1edül sáminak v másik surának van esélye 1 sura ellen:D

Testi harcos.
Ezt szavakkal nem lehet leírni, ez a kedvencem és kész. :$
Szép idÅ'k voltak...

Mind kedvenc egy kicsit. De legtöbbször a potter karikat  használtam. Szerintem bm kényelmes erős megbízható kaszt a többi kasztal szemben de bm vs bm pvp ben elég nyomi szerintem. Élvezet a pvp ben nulla semmi izgalom és ha kritelsz csaló vagy :D WP surát imádtam balhékra használni vagy warokra de a pvp be sok pénz kell hozzá h mindig legyen az embernél harmat...Sámánt használok most, gyógy sámit, és nagyon jó waron balhékra pvp re mindenre. Csak optolt 7-8 duplás surák verik el meg sámán kasztban ha úgy fordul a sors kereke :D De izgalmas pvp-k jó hasznos skillek. Pvp ben ha úgy látszik h ki kapsz nyomsz 1 kúrált és ismét sok hp. Nem egyszer fordult elő h wari levitte 5k ra minimum életem sok átható krit, de utána a pvp végére ismét majdnem full hp-m volt mert neki 0 átható ami betalált miss-en kívül az se sok skilleket vissza kúráltam...Sárkány sámi pedig hasznos kaszt warra de szerintem olyan mint a wp. nagyon pro cuccok kellenek hozzá h esélye legyen 1 gyógy ellen tiszta pvp ben is! Nem h egy full harmatolt pvp ben :D
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Egyértelműen WP és BM
Miért is?!
- Mert, a WP a legnehezebb, legtöbb tudást igénylő kaszt. Persze kell hozzá, 1 kis mágia harmat is, de attól még minden kaszt ellen megállja a helyét. Csak 32d kell hozzá, így is, elég sok a 32D-s a szerveren.. Szóval..
De amit mondani akarok az hogy, WP-vel lehet a legjobban PvP-zni és még PvM-re is jó + Warokon a kioltása sokat ér ha 1 erős embert aki full bor, és harmat ki kell ütni akkor sokat számít ha nincs rajta valami védő/támadó segítő skill.
BM.. Azért mert, Domináns (Domináns = uralkodó, legerősebb stb..) kaszt, egyedül Sura ellen nem tol sokat, de a köve Warok-on, 15k, ha valaki nem 8d.surába van.

Tőrninja. Egyszerűen "ezen nőttem fel". Saját kaszt ellen izgalmas a pvp nem csak nyomkodni kell a gombokat, mint süket a csengőt, hanem kell hozzá idő amíg megtanul vele az ember játszani. Szerintem ehhez kell a legtöbb gyakorlás a többi kaszthoz képest. Sajnos perpill alig van olyan ninja, aki pvpzni is tud.  + waron sem egy ratyi karakter megfelelő felszerelésben.
#1 ninja,#1 3k+ multi glad priest, #1 rmp, #1 challenger im comin'
Y U CANT NERF SKILLZ

A sámánt gyűlölöm a legjobban, mégis mindig sámán maradok. Pedig normál szervereken tényleg az egyik leggyengébb, de talán pont ezért vonz. Szeretem a kihívásokat.

Sura.
A harcos kasztot minden MMO-ban messziről elkerülöm (kivéve ott, ahol több alkasztja van, nem csak egy sima warrior.), a sámánnak nem tetszenek a frizurái (A női kaszt más, azt viszont csak buffra használom. :D), a ninjánál meg túl sok gombot kell nyomni, hogy eredményes legyél. (lásd: 3x-4x sebző forgatag.)
A Bm egy bitangerős PvP kaszt, viszonylag egyszerű kezelni, olcsó és olyan... dark. :D
A Wp egy még erősebb PvP kaszt lehet (bár Bm-mel bombabiztos taktikám van Wp-k ellen, mégis az utóbbival játszom gyakrabban.:D), ha értesz hozzá.

PlayHard2 | Renegade | Shinshoo
I'm back again . . .

Wp és Testi.

Testi : ha jól kezeled , a wp.-n kívűl nincs ellenfele .
Wp: ha jól kezeled , megfelelő kiegészítőkkel , nincs ellenfele.
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

Villám- és sárkánysámánt szeretem a legjobban
A villámsámánhoz értek valamennyire, így inkább ezt használom, szerintem nagyon jó pvp karakter, a kúrálja a "biztos pont" :D

Sárkány sámánnal kezdtem még anno a Metin2 HU-t, így ezzel is megtanultam bánni valamilyen szinten, persze teljesen mások ott a körülmények,mint itt DD-n.
Pvp-ben jó a sok krit miatt.
G O S U

2015-01-22, 21:49:53 #73 Utolsó szerkesztés: 2015-03-11, 20:56:48 Szerző: Pisti95
Az én kedvenc karakterem a Sura, azon belül pedig a WP sura. Ezzel a karival kezdte el játszani anno, és úgy mond hozzászoktam. Nekem a többi kaszttal sincs bajom, de a WP sura számomra egy igazi tank kari, ami PvE típusú.:) Legyen szörny vagy játékos, ezzel a karival lehet pusztítani. Az Ujjcsapás áttör minden védelmen, persze áthatóval megspékelve. Tornádó, nagyon jó tömeg pusztító skill, és még gyorsan is tölt. Kioltással nagyon jól el lehet szórakozni a kör szélén.:P
Emlékszem, mikor Metin2HU-n végig mentem a 3 majom kazamatán, hála a Félelemnek. Persze legfőkképpen az Elv.penge és Elv.vértezés dobja a koronát erre a tank karakterre.

Nem kérkedés, de elég vicces élmény volt számomra 3-4 éve történhetett, amikor játszottam egy szerveren, és hát eléggé emelt optok voltak, és a visszaverés a cuccokba elég magas volt. 200% fölött volt Elv.vértezéssel a visszaverésem. A szerveren PvP király voltam, senki nem tudott lenyomni, nem tudták, hogy-hogy csinálom. Kék map1 raktáros mögött volt, hogy PvP versenyben páratlanul jöttünk ki a versenyből, és nekem nem jutott ellenfél. Ezért a GM kihívott egy párbajra. Nem gondoltam volna, ami ezután következik. Elfogadtam a párbajt, és meg sem mozdultam, full GM cuccba nekem jött (ninja volt), és 4,5 millió kritet nyomott, amit szépen visszavertem rá.;D Akik a PvP versenyen voltak ámultan nézhettek a monitor előtt.

-------------------------------------------------

A másik kedvenc kasztom a menta wari lett. Mikor magyaron elkezdtem egy menta warit, és felpakoltam akkoriban még jónak számított +500 és +800TP-s cuccokkal, akkor nagyon erős lett. Simán vitte 14-esen map2 temetőt. Arról nem is beszélve, hogy PvP-ben nálam 10 szinttel nagyobb játékosokat vertem.

#Módosítva

Csak és kizárólag a Tesi Harcos.. ::) 
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Menta wari, mert kiváló pvp-re