Honnan jött a nick neved?

Indította BodyAndZera, 2011-04-11, 19:17:48

JamakasiHun-Amikor dd-re találtam ,ez volt az első karim,Jamakasi:A film,Hun ..:Mivel kinaiak voltak a leírások aztem nem magyar szerver,megkülönböztetés miatt..

ExpiritusX-Elvileg Spiritus lett volna ...csak hát amikor epiritus-t irtam megtetszet...Aztán Átalakítottam a magyar metinen a  legjobb spanom nevéhez hasonlóra.Mivel egyik legjobb haverom volt aztán beszélgettünk és megáldott a joggal.

TheBody:  The-   TheGenesis volt az egyik legjobb spanom :D  Az ő emlékére .... Body-Test a jelentése... A Test ....Szóval ,én mindig az voltam ,hogy lenéztek azért mert lusta voltam optolni ,amikor optoltam akkor nagyot néztek,szóval a test amit először összetörhettek ,de másodszorra már több volt ott az izom.

xXJoeBossXx-Mivel Középsuliba az első napon egy tanár rossz nevet olvasott nem az enyémet...Józsefet mondott...Aztán 1 évig Joe lett a becenevem.Boss az meg abból hogy én nagyon szeretek nagyokat sebezni,és egy ideig vezetttem a sebzést forgóban.Szóval főnök :D Joe Főnök.

NoJerks: szeretek pecázni,és ezzel a műcsalival fogtam az első 10kg feletti halacskámat :D Azóta is megvan.

JyMacks- Jimmy szóból volt.Egyik ismerősöm félre halotta aztán megtetszett.

GyógyPuszi: Hát a gyógysámi kúráljáról jutott eszembe :$ Szerintem aranyos ^^ *.*

Hali!
John Cena név honnan jött? =)
John Cena egy amerikai ember, pankrátor, rapper, színész
12 menet filmben szerepel FBI-os ként. Érdemes megnézni a filmjét.
Nagyon erős, menő, nagydumás, pankrátor csávó.
Ezért ez a nevem fórumon, játékba :D
zenéje: John Cena - You can't see me
Hallgassátok meg! ^^
Üdv.

2011-04-12, 19:40:41 #23 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:49:00 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok hát, nekem a titokzatos nevek tetszenek és ezt találtam ki nagyon életben való hozzá kapcsolódó téma nincs

2011-04-12, 19:45:41 #24 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:49:27 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Hát az én nevemen nincs mit sokat mesélni. Lachrymose egy angol szó aminek megtetszett a hangzása és a jelentése is. Fájdalmat jelent. >.<' Tudom nem egy vidám név,de hát az élet sem az többnyire.
Metinben álatlában én találom ki a karaktereim nevét vagy esetleg egy könyvből adom nekik amit olvastam és tetszett.(Rengeteget olvasok)

Üdv.:Bartimeus

Sziasztok!
Angyalgyarto: Anno,mikor még a cod2 volt a legújabb PC-s háborús,azzal tolta mindenki,és a Tankos Küldiben a magyarosítás szerint volt egy ilyen tank,Angyalgyártó.
Megtetszett a név,aztán dd-n mivel valamiért nem engedett ékezetet,maradt "Angyalgyarto".
Bár sokat cinkelnek miatta,szerintem nem egy rossz "nickname"
Vannak újítottak,de csak pár ember hív úgy,ahogy..
Százados~Szazados:Még CS:S-s időszakból van,egy szerveren voltunk,ahol besolorolt egy rangba a pontod alapján..
Egyfajta "Ranglista".
És Mivel a szerver indulásakor kezdtem ott játszani,elsők között voltam "Százados".
Meg,eleve ezzel a névvel kezdtem játszani is,aztán végleg rám ragadt.
Utóbbi meg az ékezet nélküli játékokra van
Kb. ennyi
Angyalgyarto

Hali^^
xaudin:WoW-ból jött,wow első karakter név,Nem én találtam ki,hanem generáltam:D

karakter nevem is ez,metin2-n és szinte minden szerveren.:D
Röviden ennyi:)

Pfuu hát első kitalált nevem a "Spoon" volt,ami ugyebár angolul kanált jelent.
Ez a név igazából nem tetszett és lett ilyen angol+német szavaim tömkelege és abból kiválasztottam a legtetszetősebb.

Első nevem a KidOfDeath volt....  (halál fia) hát nem tudom miből jött... csak úgy magától

Után felvettem ezt a deidarac1 nevet, mert még hülye voltam és akkoriban elég gyakran nézegettem a Naruto-t...

És most az Alone az az 'egyedüli' sokszor a jellememre vall, de ezt nem én adtam magamnak ezt 'kaptam' , mint rangot...

Emellett használom az Excutor nevet (Star Craft nevű játékból) és a Pentagramma nevet.

Én is írok ide *.*
Nos, amikor anno Metin2HU-n kezdtem, valami AmyBaby volt a nevem... nem sokáig, kitöröltem x'D Heidi13 lett a nevem.Hogy miért? Heidi mint név akkoriban nagyon tetszett... a 13 pedig arra utal, hány éves voltam, amikor nekikezdtem :D
DD-n "Heidi" néven futok... mert egyrészt szerintem szebb így, másrészt nem volt még foglalt :3 Van még pár karakterem, de azok iylen unaloműzők, ha uncsizok, megyek és fejlődök kicsit, aztán kitörlöm xD Ezeknek oylan nevet aodok, amik tetszenek :3 Yuika, Pamina, stb ^w^

2011-04-14, 20:30:01 #30 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:56:00 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok.

a mint név innen jött

Mert a Linux mint fejlesztöje vagyok [magyar linux mint fejlesztö csapat]
Forditásokat , egyedi scripteket csinálok!

persze feketén

meg a linux mint 10-t használom

Nekem a monogramomból jott,a mester pedig azt jeleti h mester vok .

Szijasztok :) nah akkor csapjunk a lecsoba:D

ez honann jött? :P :Jo3bLcK3.^^ hát nem is tudom megtecet a név :)

ÜDV:Jo3bLcK3.^^

2011-04-15, 20:13:14 #33 Utolsó szerkesztés: 2011-05-07, 22:39:57 Szerző: Ocsi9
Az én nevem:Ferb

Egyik meseszereplő nevéből származik, mindig hallgat ritkán szól vagyis a tettek embere.

Nekem onnan jött h pont Counter Strike Sourceztam és a Fiire név abbol jött :D
Szerver:DDMT2 S1
Név:LostLikeMe
Kaszt:Gyogy sámi
Szint:90

Hát igazából Térképet nézegettem éppen és megáltam Amerikánál a lapozásban .. és ott volt a Californiai félsziget és megtetszett a neve xD
Ez elég fura de nekem bejön :DD Igy lett a karim neve : California
Sajna kirabolták , de már van egy új karim  

aSsAin? honnan jött? ugy volt h tőrninja kedvencem és ugye angulul az Assassin és akkr kezdtem és igy jöttt le:D
Biri:Shinshoo
Name:aSsAin
Kaszt:ArcherNinja ALL P
Céh:keresem..
LvL:91
Pár:-

Hali.^^

Nekem 2 fontos nick nevem van, Vesta és Brianna. Vesta még metin2Hu-ról jött, és nagyon hozzám nőtt. (: A Brianna nevet mai napig nem tudom, hogy miért választottam. : D
Brianna - Lv.98 - Sárkány sámán - Jinno

2011-04-19, 00:44:39 #38 Utolsó szerkesztés: 2011-04-24, 08:18:11 Szerző: [MOD]Niix
ON: Nekem az első karinevem a Metin2HU-n csmester volt..

azért kaptam ezt a nevet mert anno Cs 1.6multiztam, és elég "Pro" voltam.. és egyik ismim elmevezett "mester"-nek..

Igy lett csmester a nevem :D de már nem használom jópár éve... :D

a Mostani 4nevem amit szeretek : RicsiKatona, Metallica88, Yoshimitsu (tekken...) és Samurai (szamuráj)

a RicsiKatona nevet azért kaptam mert régebben mindig full terepcuccokba acélos bakiba voltam. és igy lettem RicsiKatona :DD

Metallica

Háát, őszintén nem tudom... Mint zZoOzZo nick name, csak úgy kipattant a fejemből valami, és ez lett belőle. :D
Azóta minden fórumon ez a nevem, persze játékba is használtam, de aztán lecseréltem..(Csak fórum név)

Amiket még gameban szoktam használni.. :

Caffer <-- Nos, ezt sem tudom,honnan jött, ez is a fejemből van. ^^

Krish <-- Talán ez a név áll hozzám a legközelebb, mivel a saját nevem is valóban ez.. (:
(Általában minden szerveren ez a nevem, vagy a Caffer. Mivel a kereszt nevem Kristóf, és minden barátom Kris -nek szólított, mögé tettem egy "h"-t és már jól is nézett ki.. :D