Miért szeretitek a METIN2-őt?

Indította Wodka, 2011-02-21, 20:39:43

Sziasztok!
Én metin2hu-ztam sokáig(GF)Rengeteg időt...
De Utána:DDMT2(sokáig...),Ghwww(Bestvolt ,végelett lv 110...),GGMT2,PUMT2,M2M,Metin2us,Metin2united,Metin2kingdom...stb(...)
Én egyszer keztem eljátszani és valahogy magával sodort..:)
Nem bántam meg...:)
Ezeken a P-szervereken sok sok sok időt játszottam,Kb minden hova töltötem fel 4-6ezer Ft között..:)
De már nem annnyira metinezek inkább CA(Combatarms)

Hali(:
1.Ha belekerülsz egy olyan közöségbe ahol jol érzed magad szerintem már megéri metinezni(:
2.Unalom üzésre is nagyon jo..
3.régebben még mikor megnyilt DDMT2 a yang,szint és nemutolso sorban a duplák beszerzése volt mindenkinek a cél:D szoval a játékélmény(:

Ja és a pvp-kről már nem is beszélve..:D
" Egy focistának bármikor lehet barátnÅ'je , de egy lánynak nem mindig lehet focistája..."

Hello.
Hát, én GF-en abbahagytam. Túl függő lettem :) Most hogy abbahagytam, inkább haverokkal lógok + PvP szervereken játszom.
ON: Én azért szeretem, mert leköt. A P szerókon legalább nem arról szól, hogy az győz PvP-ben aki SÉs.
Ez több szerveren is van. Pl: Bmumt2. Na itt azért hagytam abba, mert Sé nélkül megélni sem lehet.. -.-"

-By.: BmKocka™

jó hatással van a bioritmusomra , szeretek fejlesztgetni, uppolgatni, pvp-zgetni , Áll GM-eket beoltani (xD)

Én csupán azért szeret(t)em, mert az életben mindig kerestem a kihívásokat, és a versengést... úgyhogy amikor a haverom mondta, hogy ő milyen 'király', nem bírtam visszafogni magam, hogy meg ne próbáljam legyűrni... :D (sikerült)...

DS/Pollux

Idézetet írta: BmKocka Dátum 2011-06-27, 07:54:38
"A P szerókon legalább nem arról szól, hogy az győz PvP-ben aki SÉs."
Hát pedig nem igy van,nézd meg a DDMT2-őt,és pl ottvan alternativee,Kamiz,meg a topos játékosok.

Engem pedig az kötött le benne,hogy nem unatkoztam miközbe nem volt jobb dolgom.

Én azért Mert NEMTUDOK nélküle létezni egyszówal FÜGŐŐ VAGYOK

DDMT2  ♥

éna  közösség miatt szeretem mega  kihivások miatt de már inkább csak mult idöbe beszélek mert elégé belefáradtam a sok ugymond Király kariba aki feltölti magát minden fullal teljesen elveszik már a játék élvezetét  jo igaz igyis lehet élvezni ha:
Nem PvP-zel
Nem céh warozol
Nemész sehová map1 en és map2 ön kivül
Csatlakozol hozájuk és szét Sé-zed magad

De azért rengeteg jo odlala is van még ezeken felül
"Soha ne add fel érd el az álmaid
a kudarcok ne törjék a szárnyaid
gyerünk állj fel próbáld meg még egyszer
nem létezik olyan mit nem érhetsz el"

A metin2 játék olyan mint az élet le ülsz játszani de nem tudod előre mi fog történni veled.
Nem tudod gonoszkodó leszel vagy segítesz valakinek.
De legbelül azért játszunk mert azok lehetünk akik talán az életben sosem és igazából várjuk a balhét az izgalmakat ki köt belénk ma? Címmel.
Ha senki akkor vagy dögunalom a játék vagy magunk vállunk kötözködővé.
Szerintem ebben rejlik a metin világ ereje ez fog meg mindenkit.
Természetesen sok más oldala is van mint ahogy az előttem lévő írta.

Függő vagyok, és meló után le kell magamat kötni :P

Én csak haverok miatt járok fel néha.

Jó unaloműző :D
meg
Jól el lehet vele szórakozni(leköti az embert :D )

Sziasztok... én azért szeredtem bele.. mert eggyik osztálytársam metinezet igazin.. akkor nagyonis szidtuk a metint h megkora szar.. :DD de egy idő elteltével.. arra a szintre jutotam el h napi 24 óra és függő lettem utána feltörtek.. egy kis kihagyás után viszatértem.. erősebb vagyok mint valaha :) na én azért szeretem mert egyszerü... izgalmas pl.: a warlovas küldimnél annyira izgultam... a kolát ki is öntöttem na mind1 :D amiért nemszeretem?! ez egyedül.. a KISPISTIK ...annyira feltudnak baszni hogy az valami hihetetlen ha 500 at rám kritel én micsináljak vele? és eztirja :defes (csira vagyok) a def nem a game része? hát de..! és haverokkal megbeszültük a sok ujgazdak pöcsnek visszavágunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én 0 séből csináltam 5 duplát és 8 dupla erejü defet... ennyit erről :)) nah sziasztok WinnerSS , Grifin lennék : D

2011-08-29, 01:24:32 #73 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:19:08 Szerző: [MOD]Bluebell
Hát ez a kérdés elgondolkoztató.. :)
Az én szemszögemből több oka is van, mint például :
- Emberek közt "lehetek", akikkel igencsak jóllehet szórakozni
- Szépen megcsinált helyek
- A skillek sincsenek elcsicsázva..^^'
- És a kis története is tetszik.. főleg, hogy régi időben játszódik
- A küldetések során is érzelmet lehet kifejezni (öröm, szomorúság, harag.. ) nekem ez is tetszik ^^

Persze azért egész nap engem se tudna lefoglalni :D

εмιкσ

szeretem mert leköti az embert.....
de engem olyan szinten lekötött hogy napi 14órát ültem nyáron gépnél és elbasztam egész nyaram
és tök olyan mintha nem történt volna semmi ...attól hogy játékban te vagy a király attol való életbe nemhinném hogy sokra viszed azzal hogy kocka vagy és ki se mozdulsz otthonról....

Szerintem is leköti az embert..
El felejti a gondookat az ember  per pillanat :D
És unalom űző.Főleg unalmas hétvégenként ^^

Mikor hogy de szeretek farmolni de főképp azért járok fel hogy beszélhessek haverokkal.
Pvp-t majdnem kihagytam.

Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

Jól el lehet ütni vele az időt,főleg pvp-vel! :D

Hát mert egyszerűen nem tudom megunni... 3 éve metinezek már.. Az osztálytársak mind 1 év alatt megunták, nem tudom engem valahogy megfogott.. Főleg mióta értek valamennyit a kliens szerkesztéshez :D

-.-'' Semmit,elkeztem cszni és meguntam.. XD
pedig énis már lassan 3 éve játszottam rajta de most már meguntam.