Miért szeretitek a METIN2-őt?

Indította Wodka, 2011-02-21, 20:39:43

Eleinte izgalmas, óriási élmény felfedezni a dolgokat a "metin kövek sötét árnyékában". Aztán mikor már mindent tud róla az ember, addigra csomó ismerőst szerez, rengeteget lehet ökörködni és szórakozni :)
Szerintem a világ egyik legjobb MMORPG-je -  amilyen spártai, annyira tökéletes a játékmenet.

2011-03-19, 10:19:11 #41 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:15:50 Szerző: [MOD]Bluebell
Eleinte nekem is izgalmas volt,teljesen más volt minden.

Most elértem azt az időt,hogy néha már csak egyszerű idő lekötés..

Szijja. Ez elég egyszerű kérdés...

Maga a játék jól készült jó a grafikája és a helyszínek is nagyon jók...
Én a fejlödést nagyon szeretem a játékban...
Azonbelül, a mobokat nagyon jó technikával készültek...
Na persze az eventek is nagyon klasszak.
A Jó társaság is jó, minden nap egy jó beszéd az online barátunkal... =)
Szóval nagyon jól megcsinálták... És én igy szeretem ahogy van.

hát igazábol a játékot már nem is tudom meg mondani miért .
eleinte ugy van ahogy atag mondta izgalmas stb de most mar kicsit unalmas.
aki úgy érzi hogy ő is igy van vele az kezdjen el szerver készitésel foglalkozni anyi mindent "felehet fedezni", rengeteget lehet belőle tanulni ezért érdekes.

Engem letud kötni a játék, és csakis ezért szeretem, mert ha ezzel játszom az unalmas délutánjaim nem lesznek olyan unalmasak. xD :D

Ha éppen nem azért játszok, hogy lekössem magamat, akkor a haverok miatt lépek fel arra a szerverre, ahol tudom, hogy mindig ott vannak, és számíthatok a társaságukra..

Szeretek új szervereket kipróbálni, főleg azt, ahol nem minden esik az ember ölébe..
Magyarul azt a szervert szeretem, ahol fejlődni kell, és meg kell küzdeni, a dolgokért.. Ezek inkább a DE[Német] szerverek.

Nos, szerintem elég érthető, tömör, és részben rövid magyarázatot adtam-e kérdésnek. :D
Üdv.!

Sziasztok!

Én egyszer régen KB 5 éve szedtem le a magyar metin2-t és azzal 2 évet jáccotam utánna jött a DDMt2 utánna a Pumt2 és most ujra itt vagyok dd-n!

Én esküszöm nektek a játék rabja vagyok mármint olyan értelemben hogy hív a játék magához de télleg szó szerint ha nem jácchatok vele húú akkor ne mondjam mi lesz!:D

DDMT24ever!

Nos én azért szeretem, mert pl kiviszel egy olyan játékot mint a Mesterlövész akk utánna már lesz*rod az egészet.. de ha metinen 99 vagy, akkor még lehet gyúrni pvp-re stb

Én a PvP-k miatt szerettem meg ezt a játékot de PvP-t kizárúlag MAGYARON szeretem mert ott nem 1,2skill egy pvp. :D

2011-04-29, 14:17:20 #48 Utolsó szerkesztés: 2011-04-29, 14:21:37 Szerző: ricsike52
Engem is  elöször az alap metin2.hu fogott meg,játszottam ,és utána tértem rá a DDMT2-re azóta is itt játszok.Már 2 éve játszok...A zene,a táj,a karakterek,meg szerettem az ilyen japán meséket..Bleach.Naruto meg ˛˛˛˛-se tudja.
De kezd uncsi lenni meg nem nagyon akarok rákölteni.Hülyülni járok fel,már inkább csak fórumon vagyok.Meg ha szeretném full karit csinálok és nekem az már nem kihívás,megcsinálni a 32-duplát az meg csak a pénztől függ...Én 13-4 évesen kezdtem el játszani,kockultam-van amikor már lese feküdtem 2 napig nyomtam egyfolytában,...A kaját felvittem a szobámba,wc-re is úgy futottam el.TEHÁT FÜGGŐ LETTEM :S(Sok mindenki van vele így). A tanulmányaimat elhanyagoltam lógtam,reggel elmentem délbe hazajöttem a suliból ,több mint 100 igazolatlan,szüleim se tudtak mit csinálni velem,ez mostmára már megváltozott :).De sok élményt kaptam és ezt köszönöm. :D..Azért közbe-közbe még feljárok de nem játszani csak körülnézek hogy a fórumra tudjak valamit is írni.:)

Engem ez nem nagyon köt le, de mert a haverok is játszanak azóta már nem wow-ozok (world of warcraft akik nemtudnák)

én mostanába már csak saját magam idegesítésére játszok xD
harcolok magammal amikor cuccok vesztek el meg szintek
de nem tudom megvonni mindig ujra tudom kezdeni és elég szépen láccik is a karimon

Nekem tetszenek a fegyverek, skillek, mobok :D
Csak ezért.

2011-04-30, 12:24:34 #52 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:20:08 Szerző: [MOD]Bluebell
Én először csak megláttam letöltöttem ( 2 éve márciusban) és elkezdtem játszani. Kb 25-30as szintig gőzöm se volt a kovácsról, hogy mik a + 1 +9 mi külömbség közöttük... (ekkor 12 voltam :D ) De amikor 15. szintem körül találtkoztam Siter-rel ( AKI TUDJA HOGY HOL LEHET VAGY ISMERI PM :D), akivel egészen 40es szintemig/vagy fél-háromnegyed év/ játszottunk beszélgettünk, cuccot cseréltünk stb... Hozzáteszem hogy ő nagyon profi volt mert pár hónap alatt fölment 60-70re vagy nem emlékszem pontosan de lényeg hogy volt több nagyszintű karija :) Ha most föl mennék sima metin2 hu-ra talán fent lenne még pár barátom akik már 90+ és még mindig tolják:)
Sima metinen 42-esen álltam meg,(40k játékperc :P) mert nagyon csiga volt a fejlődésem, mondjuk volt rib 8am, war lovam , meg jófajta cuccaim, meg pár millám...
DDMT2-n ha jól emlékszem sima metin után kezdtem játszani, de fél-1 év mulva ddmt2-t is abba hagytam mert \moderálva\ mutatott a haverom(ekkor már privát szerókon is voltam) és azóta(tavaly nyár) nem nagyon játszok ddmt2-t :P
Mostmár inkább szerverkészítés foglalkoztat, meg segítek másoknak, kb ennyi.

Üdv.: Szabi

Én nagyon nemszeretem.
Fejlődés alig. Pénz szinte áthúzott 0. Lélekkő sehol....

2011-05-21, 20:04:07 #54 Utolsó szerkesztés: 2011-06-26, 15:10:33 Szerző: CrayClark
mikor elkezdtem megfogott benne a tobbi jatekos jelenlete... a texturak skillek... kul. reszelemei.... ill. addig se unatkoztam.. xd
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Szerintem azért mert mindig jön hogy már van 75 ös fegyóm de kel 90 es ara farmolsz na az már 4-5 nap akor jön Pl. már van 5 dupla de kel még 3 és az mér lehet hogy 3hét szóval ez köti le a metinezőket szerintem:) 

2011-06-15, 00:32:08 #56 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:18:32 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok ! Én szeretem ezt a játékot több dologból is , az eggyik mert mindenért megkell benne küzdeni és aki küzd annak lesz valamije :D A másik hogy harc van benne amit kivált képpen szeretek , és minél jobb vagyok annál jobb :D
És az utolsó ok az pedig az hogy lefoglal maximálisan :)
BYBY

Kisebb betűvel is látjuk!~Niix

Szia!
Én konkrétan azért szeretem mert leköt nem unatkozok közben lehet harcolni vannak kihívások el lehet merülni benne lehet beszélgetni kötöttségek nélkül sok barátot szereztem általa és sok mindent el lehet érni benn.

Üdv:§HOTGUN

Én azért szeretem, mert egész nap a gép előtt lehet ülni, és ölni a vadkutyákat xD