Miért szeretitek a METIN2-őt?

Indította Wodka, 2011-02-21, 20:39:43

Szerintem ez nagyon jó kérdés, mert sokakat leköt ez a játék [Beleértve engem is.]
Miért szeretjük?Csak mert jó a társaság?Kihivásokért?Miért?
[Akár ki válaszolhat]

Üdv: Wodka

Szia.
Mindenkinek [gondolom én] megvana az oka , hogy miért játszik.
Van aki csak hobby szinten.
Van aki csak azért mert unatkozik.
Van aki azért játszik , mert 'beleszeretett' a metinbe.
Van aki azért mert függő.
Van aki azért mert ez az élete.
Van aki mindezért együtt játszik.

Izlések és pofonok.
Sok minden nyújt a metin , de nem szabad elfeledni , hogy ez csak egy játék.

Hali !
Én azért szeretem , mert ha unom az egész világot , akkor ez felvidít .
Barátságot köthetek .
Akár életem párját is megtalálhatom benne pl : [SA]ATAG-[SGA]Dorka
Ha nincsen semmi tenni valóm , akkor játszhatok vele .
Akár vitatkozhatok is valakivel :P

FÜGGŐ vagyok meg ez az ÉLETEM!
^.-
Egy kicsit beképzelt voltam, de most már tökéletes vagyok.

Hát nem tudom unalom el űző egy játék tehát ha unatkozok akkor szoktam játszani:)))))

Én nem játszanék ilyen fajta játékokon, ha nem lehetne barátokat szerezni. Ha én nem szerzek barátokat, akkor nincs értelme játszanom..Sőt még unalom űző is, de ha unatkozom akkor inkább játszok az öcsémmel.

2011-02-22, 14:00:06 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-03-01, 05:04:36 Szerző: [BA]THymea
Én azért mert ez eddig (amit ismerek  mert am nem sokat ^^") legjobb játék.
Hogy miért?
-Online játék
-Nem olyan öldöklős hogy vér folyik  meg ilyenek...
-te magad építed a karaktert :)
-lehet barátkozni (barátkozni ezen a szerveren inkább 2009-2010-ig volt érdemes...)
-jól megy vele az idő ^^

Ez amitől én szeretem :)
/Töröltem a mondatod. Ilyen fajta vádaskodást, rágalmat nem a DDMT2 fórumán kell megvitatni!/

Unalom űzés miatt,
Mert  te épited a karaktered 44 választék 2fajta skill kaszt
Sok ujdonság uj mappok cuccok szintek stb:) ennyilenne ja és halihóó:D

Ha már nem kell tanulnom nincs mással játszani csak ezzel.
Unalom űzés
Barátok

Barátokat szerezhetsz.

Leköt a játék mert sok a kihivás.

És még sorolhatnám,de abbol 1 lista lenne.
Bármi kérdés van,írj...

Sziasztok!

Őszintén?

Egyszerű én sok single playeres játékkal játszottam, és elég szép teljesítményeket produkáltam ott, nem tagadom űgyes reflexes kezeim vannak!
De , most is játszhatnék vele, némelyiknek jobb grafikája és vonzódása van mint a metinnek!
Én a metinről mikor hallottam egy  barátom mutatta mikor még nem volt netem, és nem tartottam nagy számra!
Még is ezzel játszom, mert megláttam azt az izgalmat hogy nem egy számitógép ellen kell kűzdeni , és nem igényel  nagy gép teljesítményt sem, és nem csak okosságot kíván de ügyességet és gyakorlottságot is, persze  ezt a legjobb cuccokkal!
Bár én azt mondom h ez a játék a 70% ka okosságot kíván a többi  cselekedetet, gyakorlottságot ügyességet, kitartást!
Ez volt az egyik ok amiért ezzel játszom a többi az, hogy emberekkel társaloghatsz pónt úgy mint egy hivatalos chatnél csak annyi a különbség hogy közbe játszhatsz kikapcsolódhatsz!
Van amikor egy  társsal úgy eltudok játszani , majdnem mint h életben, csak annyi a különbség h itt nem érzem a fizikai testét nem érzem a fizikai terhelést amit kikényszerít belőlem!
De közel van hozzá!
Végül egy utolsó pont, ok: az az , hogy a metin2 arra szűlettet hogy az embereket össze hozza, együtt játszunk, együtt fejlődjünk, együtt warrozzunk, és együtt éljük át a napi izgalmakat!
Az utolsó pontot sokan elfelejtik , vagy nem veszik észre, ha meg igen akkor meg mindig kilóg vki a sorból és emiatt megbomlik az egész kör ami nehezen épült fel!
Meg még majdnem elfelejtettem a lényeges dolog a metinben ez tesz nagyon különlegessé bármelyik más játéktól!
A tárgyak építése, ez azért is fontos, és jó, mert az a nyerő aki jobbnál jobb cuccot hozz létre!
Erre 1 mottóm van bölcs apámtól: "Lehetetlen nincs, csak tehetetlen!" , és  milyen igaz!
Hát röviden ennyi remélem  tetszett a hozzá szólásom, mindenkinek a legjobbakat!

Üdv: Agressor!

Én miért?

Szeretem a szervereket fejleszteni + web oldalt készíteni neki :D

még mikor elsőnek játszottam rajta elégé ... nak tartottam mert akkor CS kocka voltam de most már látom hogy jobb :D

A metin2 elég jó unaloműző xD Szeretem a kihív
ásokat,szeretem a sok pvp-t :-)

Nos,Sziasztok.
Én a Metin2-őt azért kedvelem,mert ha elérsz valamit,akkor megmarad [mivel a többiek is láthatják] és dicsőséget szerzel ha erős vagy.

Light.

Én speciel azért, mert megnyugtat, tetszik hogy a karakterrel lehet fejlődni, és egyre többre vinni
Meg tényleg olyan mintha egy közösséghez tartoznék :D

Már csak azért mert találtam 1 értelmes embert a rengeteg között...már semmi pozitív nincs a játékban...
-unalmas
-már gf-en is sok kis pityu SÉ-zik 1000-el
-sok ember lehangol mert mind egy balf***  azért anyázik stb. mert valamid van ami neki kell vagy ilyesmi...
-pff nem sorolom ha az a bizonyos egy elmenne akkor én is ^^

Sziasztok!
Ha már Alekosznál tartunk:mindíííg minden körülmények között szeretek metinezni :) !!!!!!
Már lassan 5 éve játszok

én csak a kihivás miatt + este 11-12ig jó lekötés msnezés közbe:)

2011-02-25, 09:04:10 #18 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:15:13 Szerző: [MOD]Bluebell
Hogy miért is? Sok dolog miatt szeretek Metinezni.

Első sorban, mert szerintem igen jó időtöltés, feltéve ha normális emberek vesznek körül engem. Azért a játék külalakja is fokozza az úgymond; játékkedvet. Szerintem az egész Metin úgy ahogy ki van találva: tökéletes. De, persze izgalmas is.

Egyébként a fejlődés miatt mentem fel rá elsősorban, természetesen a kíváncsiság vezérelt akkor, és.. az unalom is persze. Most azonban a jó társaság is nagyban hozzájárul a játék élvezhetőségéhez, elvégre már azt vallom csak jó emberekkel élvezhető egy MMORPG. Ahogy már említették, kellemes érzés egy csoport, egy társaság tagja lenni, és belegondolni hogy minden mozdulatunk és szavunk a játékba befolyásolhat más játékosokat amelyek ezáltal szintén.

A karakterek is nagyon jól ki vannak találva, el vannak készítve, és a fegyverek, vértek és egyéb kiegészítők is. Maga az egész története tetszett, és még ma is tetszik.

Van egy olyan érzésem, hogy közülünk jó páran Sima Metin2-n kezdték, és később kezdtek el érdeklődni az egyéb P szerverek után. Velem legalább is így volt:
1.
Metin2
2.
DDMT2
3.
GHWWW
4.
FullPvPmt2
5.
VHLMT2
6.
BUMT2
7.
PUMT2
8.
xPeriment
9.
most Dávidnak készül egy új szervere, és arra várok. És szerintem egy darabig nem megyek más szerverre

Természetesen eközben temérdek barátot szereztem, és rengeteg szép/jó élményem volt. Őszintén szólva, ha belegondolunk, más játékosok nélkül ez a játék, igen csak unalmas lenne nem? ~ Én legalább is így vagyok vele.

Egy szóval a fenti dolgok miatt szeretem, amit eddig leírtam. Na jó, talán kicsit hosszúra sikeredett.

Hát igen HeSsian :) Amugy rég láttalak.

Van még azonban egy olyan része is a játéknak,ami engem nagyon megfogott.

Először is a táj,a kinézet,a karakterek kinézete,stb stb.

Aztán ott van a "RealLife" stilus,amit szinte csak 1 MMORPG hozhat el.A veszekedés,szeretet,befojásolhatóság,hátbatámadás,ármány...Mind itt van.

Egyszóval engem az fogott meg,ahogy ez a játék kinéz,és,hogy mindig mások az ellenfelek,vannak
konfliktusok,és örömök.
Bármi kérdés van,írj...