Miért szeretitek a METIN2-őt?

Indította Wodka, 2011-02-21, 20:39:43

Miért szeretem? :)

Szeretem szivatni a kispistiket meg élvezem a magát a metint :)
[color=lightblue] Karmát ( segített ) minuszba megköszönném ^^ [/color]

Háát én a ddmt2-t már legalább 2-szer abbahagytam.. :)

De én élvezem a játékot jól elvagyok vele :D

azért szeretem a metint mert: 1. gyenge a laptopom
2. szeretek küzdeni,de viszont olyan szervereken ahol nincs pénz,,csövezés"
3. beleélem magam a játékba és nem unatkozom közben de nem töltök minden szabadidőt vele habár most majd elkezdek többet játszani
4. hiányzik ha nem játszok rajta
5. vannak normális emberek is
6. olyan npc-k vannak mint pl a kovács az 1 szakma és hasonlitani lehet
7. valósághoz ,,hasonló" játék

Unalom ellen nagyon jó, kamu barátok miatt nem szeretem.. sok csalódást okoztak már..: D
Sok ember azt hiszi ha be olt engem rossz napom lesz...: D

Én csak azért szeretem, mert ez volt az első MMORPG amivel játszottam.:)

a Metin2 az életem, szerintem öreg papaként is játszani fogok vele amíg világ a világ:)

Atyaúristen, hátőőőőőőőőőőőőő... Többéve lowoskodok a metinnel, de miért?! NEMTUDOM
Akármilyen MMORPG-t, akármit játszok állandóan FOLYAMATOSAN visszatérek metinhez, ilyen 4honapos kihagyásokkal max.
Pedig már iszonyúan unom ezt a játékot, akkor meg minek játszok mindenféle privát szervereken? EZ A JÁTÉK skorpióII XDDDD
És már nem is élvezem a gamet, nincs is kedvem játszani vele, de ha unatkozok elsőre metint töltöm. LOL

nekem is már mindenem kivan ettől a játéktól... -.-
kajak rosszabb mint a dohányzás.... :D nem is akarok vele játszani de reflexből indítom -.-
StayAlive

Én is utálom... Már fárasztó, de amikor hazaérek, mindig reflexből én is a metint inditom el, és nem tudok kilépni belőle, bármennyire is unom xD

Szerény netem

nem metinezek:D csak nézem az újításokat hogy mivel szenved atag :D(jó értelembe mondom)

Hát nem is tudom...
Régen ez volt a mindenem...  Metin2 függő voltam :S :(
De mostmár csak egy hobby lett...

Én azt szeretem benne hogy egyszerű de közben- amiért játék- barátokat is szerezhetünk :)
[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

Mert sajt.

Amúgy azért szeret(t)em mert új barátokat ismerhetek meg benne.
Vagyis ismerhettem, mivel már rühellem a metint stb.

Azért szerettem mert megismertem jó sok (azóta) igaz barátot, akikre a valóságban is számíthatok, és tartom a kapcsolatot játékon kívül is velük.

kb ennyi.

Metin2 jó játék maga idejében jó kikapcsolodás ad főleg sok élményem volt eventek társaság stb de most hogy magyaron sok lett a Kis Pistike igy magyar szerora mostanában nem megyek
http://metin2hungary.net/index.php/topic,113697.0.html

egyedül szép az élet lányok nem érdekelnek és senki nem érdekel magam vagyok :D

Hát :/ , nem is tudom. 1-2 hónapja kezdtem el játszani és mára picit meguntam.
Én mostanába CS-ézek , a ddmt2 számomra kis kihívás volt, mert a P szervereken nem lehet úgy nagy élménnyel játszani mivel: Ott mindent megkapsz NPC-éknél , ittm eg saját magadnak kell beszerezni vagy játékosoktól venni cuccokat.
Ezen a privin meg elég sok barátot szereztem(BÁR VOLT AKI SZEKÁLT, PISZKÁLT , ÉS NAGY ÍVBŐL TOJT A FEJEMRE)
Az eddigi legkedvesebb barátom akit már régóta nem láttam : Nix55 MMegszerettem, nagyon jó barátot leltem benne.
Ennyi lenne. Jó ez a topic :)

2012-02-10, 19:16:27 #94 Utolsó szerkesztés: 2012-02-11, 12:49:14 Szerző: [MOD]Niix
Én szeretem mert jó élményes volt az eleje.. de ma már nagy /MODERÁLVA/

Ne trágárkodj!
~Niix

Én főleg azért szeretem mert kis laptopon is elmegy nem igényel egy nagy géptudást max 1gb ram és nem kell érte fizetni kivéve a séért.
De nem olyan hogy bemenetelsz a média markt ba és 15-20 ezerért megveszed.
Meg kikapcsolódásnak jó estefele.
Barátaim nincsennek Inkább nem szerzek barátokat mivel lengyelek között nehéz lenne nem tudok lengyelűl.
Másrészt pedig anyuék is azt mondják inkább játszak mint hogy cigizzek meg a többi  egészségkárosító dolog.Én nem járok buliba benyomom a táncokat és a zenét és elvagyok.

Úgy gondolom, ennek mindenféleképp a versengés és a barátkozás, társalgás az oka.

Nos, én személy szerint csak az olyan játékot szeretem, melyen keresztül élőben találkozhatok virtuálisan más játékosokkal.

Szeretek új emberekkel megismerkedni, kipróbálni magamat, és hasznosítani tapasztalataimat, és persze segíteni más, kedves playeren, hisz számomra ez is jó érzés.

Ugyanakkor elszomorít, és rontja a játék élvezetet, ha olyanokkal futok össze, akik nem úgy viselkednek másokkal, ahogy azt elvárnánk. Sajnos, idegen karakterek bőrébe bújva, sok veszítenivalónk nem igen akad, abban az esetben ha épp egy kis szabálytalankodásra, balhézásra vágyunk. Az ilyen dolgokat rendszerint kerülöm, de van, amikor nem tudom megállni szó nélkül.

Úgy érzem, csak is másokért játszok, és pont más személyek miatt szeretem a Metint. És persze nem hagyhatom ki, a gyönyörű kidolgozást, sőt... nem is részletezném, ez a játék úgy ahogy van, elnyerte a tetszésem.

azé szeretem ezt gamet me lehet röhögni sok huje playeren. haha

Amúgy, nem tudom miért szeretem, Grafika? Pfhéj Játékélmény? -11000 Társaság: 4-5ember kivételével Pfhlj..

Szóval nem tudom, hogy miért játszok rajta. Talán azért, mert ez volt a legelső MMORPG amivel játszottam, bár manapság hanyagolom a játékot.

Leköt egy kicsit
Bár mostanában nem nagyon játszok>.<
Keresgélem a legjobb szervert:D

Azért szeretem a metin2t mert egy fantasztikus sok karakterű "élethű" lények ,állatok vannak benne . Hiába hordják néhányan a Metin2-t mer ,hogy nem lehet benne ugrálni meg ilyesmi . Most annak mi az értelme h ugrálni tudsz ? :D .

Szerintem ez a legjobb
MMORPG-s játék mind közül !