Miért szeretitek a METIN2-őt?

Indította Wodka, 2011-02-21, 20:39:43

Én azért szeretem mert unalmamat elűzi.
Szeretem a céheket amikor a céhek háborúznak olyan mint a történelem :d
Meg az is  jó h. lehet táncikálni meg az állatokat leütöm és jön az exp
fegyverünkre saját felelőségre fejlesszük az is megfogott szeretem az ilyen jelegű gamekat
meg még sokminden megfogott amit még én se tudom hogy mi. :)

2011-02-28, 19:19:30 #21 Utolsó szerkesztés: 2011-03-01, 05:08:20 Szerző: [BA]THymea
Ja és azért szeretek metinezni mert jó! :D

Töröltem a hsz első részét. Ilyen esetben lehet jelezni moderátornak, és természetesen segítünk.

Idézetet írta: SyLaR Dátum 2011-02-23, 20:25:25
Én speciel azért, mert megnyugtat, tetszik hogy a karakterrel lehet fejlődni, és egyre többre vinni
Meg tényleg olyan mintha egy közösséghez tartoznék :D
Nekem ez pont elenekzöje engem egyenesen irritál ha oda jönnek és blokkolnak dmg vel én olyankor cs-zek 1 et és azon levezetem a feszkot:D

Sziasztok.

Hát amikor létrejött a Metin2.hu, akkor nekem egyik osztálytársam mondta hogy van ez a játék. és suli után hazamentem, rákerestem erre a játékra, letöltöttem, elkezdtem vele játszani. Jó sokáig játszottam, nagyon sok barátot szereztem.

Hogy miért is szeretem a Metin2-t? :)

Hát mert:

1.Jobbnál jobb Felszerelések,Tárgyak,Fegyverek (És most a Metin2-ről beszélek)
2.Jobbnál jobb Barátok
3.Jobbnál jobb Arcok
4.Jó baráti kör.
5.Ütős Warok.
6.Izgalmas DT-Runok.
7.Rengeteg PvP.
8.És még rengeteg sok más. Nem sorolom, mert sosem érnék a végére.

De ez azonban volt körübelül 2007-8-9 ben.

De viszont Napjainkban, Miért kezdem UTÁLNI a Metin2-t :

1.Sok "Pistike"
2.Ma már csak a full SÉ-sek a kemények.
3.Mindenki csak "Blockolni" tudja a másikat(és most nem csak a DDMT2-ről beszélek!)
4.Mindenki lusta küzdeni a cuccokért, igyhát megveszik SÉ-ért (ha tehetik, vagy ha van az ItemShop-ban)
5.Ha esetleg valakit megverek PvP-ben 2skillből, mindig azt látom hogy : DMG-s, Offold a DMG-t, BANN, stb...

Nos, körülbelül ennyi lenne, és napok óta tűnődöm, és arra jutottam, hogy visszatérek a Metin2 GF-Draco-ra, mert a Privát Szerverek, nem nekem valóak. Hogy miért?? az 5 pont rá a magyarázat!
És még hozzáteszem, hogy a Privát Serveres karakterek, nem érnek semmit. Mert 1hét alatt el lehet érni a 99-127+ lvl-t.
De azonban vannak "fejlődős" Serverek. Hát, aki fejlődni akar, menjen a GF-re :)

Köszönöm a figyelmet. Sok sikert mindenkinek a továbbiakban.

RicsiKatona

1 és fél éve játszok,kezdem unni:D
De azért mert szerettem,de sokkal érdekesebb volt amikor még elkezdtem és nem tudtam ennyit:D
Am ha én felmék DDMt2 re vöröselején nem kell nekik 5 perc és 200 on van a pulzus ugy felbaxnak:D

Engem a táj és a zenéje fogott meg olyan jó középkori jellegű

Hello!

HÁt régen iszonyat nagy kocka voltam xD még GF szerveren ( US) . De mostanába alig játszok 1-2 órákat
az az igazság hogy itt van GF szerveren egy elég nagyszintű karim de kezd unalmas lenni xD
Na mind1 nem eza téma lényege hanem hogy miért szeretem
Hát még asszem 14 évesen kezdtem el játszani akkor még igazán lekötött (nyáron volt olyan hogy 18 óra game.xD) Mostanába inkább csak hülyülni járok fel haverokkal (az US ra) .De igazábol én nem is a MEtin2 be szeretem bele hanem a NINJA karakterbe :D
Na üdv..:D

Sziasztok!
Jó kis téma ez,benne van a személyes kedvenceimben ;)
Hát én azért szeretem,mert sok jó ember van ,meg sok rossz is akik erőt adnak :P
Metin2-t azért is szeretem,mert egy perc unalom sincs benne :) (pl:Biológus küldetései néha elég nehezek és az ember inkább izgul,mint unatkozik :))
Sziasztok,további jó Metinezést és Fórumozást ;)
:D

Helló!

Én azért szeretem mert egyszerű játék és könnyen elérhető.
Rendes Grafika.
És nem olyan mint a Cabal.

Jó kis játék :)

Hy!Én már szinte unom...Leraboltak ezerszer elcsórták a karim stb...De nem adtam fel.Küzdök még mindig de ahogy nézem fölöslegesen mivel mindig kirabolnak.De azért szeretem!:-)

éN AZÉRT SZERETEM MERT JÓ VELE JÁTSZANI LEKŐT HA UNATKOZOM MEG HAVEROK IS JÁTZÁK!

Sziasztok!
Én csak azért mert már vagy 2 éve űzöm ezt a sportot...
Így hát már megszoktam.

Én mindenért szeretem fejlődés yang vértek nem kellenek ide nagy új kardok maga az egyszerűségével király enyi

Mert ez nem ojan mint a cod,nem ojan mint a fifa.

Ennek a játéknak nincs vége.

Eléred lv.99-et akkor is van még kihívás hogy pvp top 1 is legyél,avagy csinálsz új karit
Elértél valamit, de nézz hátra, Hogy honnan jöttél és ki segített neked.

Én nem tom miért de imádom:P
,,Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.˝
                                                                                     Albert Einstein
Vissza vonult.

Hath.....az utobbi idobe...sok idot forditottam a jatekra...es hath....
Az egyik ok a tarsasag^^(haverok)
Masik unalom uzo...
De manapsag kezdem nelkulozni...
Egy idobe fuggo is voltam..
Most mar kezdem meguni:)

mert függö vagyok és mert szeretem!!:D

Több mint  2 éve játszok rajta nem tudom megunni :) Ami tetszik benne teljesen más a többi MMOPRG-től. Nem tudom mi de valami nagyon megfogott benne :D

Miért is szeretem a metin2öt???
Mert egyszerű, izgalmas és sok-sok kihivásal szembesülsz. Szeretem mert leköt, unalom űzőnek nagyon jó :)

DDMT2 pvp . TheBest Wp.

http://www

1 izgalmas
2 a haverokért (Jakuza H3LL samiHUN BossSura
3 és a játékert XDDDDDDD