Amit a lovakról tudni kell

Indította ATAG, 2009-06-16, 19:15:03

Azt sehogy, mert ha már fullos akkor minek.

De fel lehet vinni 30-ra de hogy 21-ről???

MAR VAROM A LO CUKROT NEM AZ LESZ A LO NEVE HOGY Sziliboy120lo hanem : VASPARIP XD
DDMT2 S1
Név: OriginalBlu

Igen,30-as lova csak a nagy rangúaknak lehet(GM,GA,stb...) 

Hello!:D
hogyha elrontom az első lóküldit újrapróbálhatom?

Idézetet írta: WolFighter9 Dátum 2010-04-22, 19:51:37
Hello!:D
hogyha elrontom az első lóküldit újrapróbálhatom?
Még szép :D
Name:CaptainSkull
Lvl:99
Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

HOGY HOGY CSAK A GM,GA MEG EZEK RENDELKEZHETNEK  30 AS LOVAL ÉS A CÉHVEZÉREK MEG 90+ OSOK

HOGY KEL ÉRTENI
ME LÁTAM 1 SE GM SE GA SA SEMI ÉS 30+VOLT A LOVA KINGES NINJA VOLT

HA VALAKI MEG TUDJA MAGYARÁZNI EZT AZ EGÉSZET PLS KÉREM SZÁNYON RÁ PÁR PERCET

Tutkóra benézted Max hazudott vagy elnézted

Azért lehet csak GM-eknek, mert küldetésekkel max. 21-ig lehet vinni. Csak kóddal lehet 30-ra.

Ez nem igaz.A ddmt2 indulásán atag osztott 30-as lovat.Már nem oszt.Kezdtetek volna korábban akk nektek is maxos lenne.

[HIGHLIGHT=#ff0000]Sziasztok.    2 kérdésem lenne az első: amikor meg van a 20-as ló küldi egyből lehet csinálni a 21-est? a második:mennyi démon ijjász kell 300 vagy 600? erre kérnék választ pls:)(előre is köszi):)[/HIGHLIGHT]

Szia!
Hát a kérdésre már a lap elején atag válaszolt.
1. oldal
Minden ott van

Halee!!
Kéne egy kis segítség!!!
A lovamat nem lehet továbbfejleszteni,mert valami ,,DISMOUND'' baj van.
És ha valaki tuna segíteni az vegyen fel:[email protected]
Mert a Fórumon nem szeretek kóvályogni.
Köszönöm!!

Üdv:BooDPoWer

Sziasztok!

Már nem azért hogy kötözködjek de lehetne egy kis könnyebbítés a lóküldikben mert a ddmt2 az mint tudjuk Pserver. Az emberek azért jönnek fel rá hogy megtudják hogy mien nagy szintűnek lenni P-s skillekkel stb... És nekem nagyon tetszik ez a szerver csak az az 1 bajom van vele hogy a Profi lovat nagyon nehéz megszerezni, aki nem játszik éjjel nappal annak nagyon komoly nehézségeket okozhat egy ien ló megszerzése. Mert gondolom sokan kipróbálnák hogy mien egy profi ló (többek között én is) Szóvál nagyon örülnék ha lenne valami könnyebbítés, mert ha már ez egy olyan szerver amiben könnyű felmaxolni a karit akkor legyen már könnyű a lovat is felmaxolni nem? Én pl olyan könnyebbítésre gondolok hogy ne keljen érte küldit csinálni hanem mongyuk meg keljen venni a lóképét és már lehet is hívni, vagy nemtudom de valami könnyebbítés mert jó lenne ha ezt a játékfunkciót is könnyen ki lehetne próbálni.

UI.:nagyon örülnék neki ha ebből lenne is valami és nem csak a számat illetve a billentyűt jártatnám

Egyáltalán nem nehéz megszerezni a pacit...nekem metin2őn is prof lovam van..vagy volt? Lehet már kilehelte a lelkét :D
Éjjel-nappal? Naponta egyszer kell megcsinálni a küldiket, én pl 85is lehettem már mikor nekiálltam 11est fejleszteni, és olyan szinten már nem nehéz leölni 10 fekete orkot..bátorság köpi és 1 perc alatt meg is van, az más kérdés h a lovász elfogadja e, de könyörgöm, ez nem 10 napos szerver, ahogy mondani szokták, egy kicsit kell csak akarni és megvan a prof ló! Szóval hajrá :)

Sziasztok!

Kerestem a keresővel, végigolvastam az egész lovas topicot, de nem kaptam választ a kérdésemre...

Sima Metinen tegnap meglett a 21-es lóküldim, ma este 19 körül kapom meg a könyvet (körmöm lerágom addig :) ). Viszont előre beolvastam 11 sikeres lovaglás könyvet. Felmerült bennem pár kérdés:

1 - A "harc lóhátról" skill-re van-e értelme 1-nél több pontot rakni? Min változtat, ha nem egy van rajta?
2 - A lódübi sebez nagyobbat, vagy az erőhullám?
3 - Hogy osszam ki?
   a. harc1, dübi1, erőhullám 9
   b. harc1, dübi4, erőhullám 5

Vagy hogy érdemes fejleszteni?

Köszönöm előre is.
yimma

szerintem ugyjo ha egyenlöen oszoalea cucokat pl:12pontod raaksz 3t ere 3at ara 3at amara ugyajo mert akkor majdnem ugyanugy fog felemni m-re és még sokat is segithetmeg.

csaba, köszi.
Végülis van benne valami, hisz a ló könyvből egyszerre 3-at is (de lehet, hogy volt már 4 is) enged olvasni, csak a yangtartóm (és a drop) szab határt a beolvasott könyvek számának és nem várni kell a gömb töltésekre, hogy rakhassak egy újabb pontot valamelyik skillre.

Csak azért érdekes tovább is a kérdés, hogy a lóhátról való harcra tegyek-e egyáltalán 1-nél többet. Mert akkor a maradékot fele-fele arányban osztanám szét. Ha viszont "megéri", akkor egyenlően a 3 skill között (hátha még egy könyv összejön ma és akkor 4-4 pont mehet mindenre este)

y

Igazából ha erősebbet akarsz ütni akkor megéri de ha haszontalannak tartod akkor nem kötelező fejleszteni

Idézetet írta: warrior horvath Dátum 2010-05-31, 20:23:44
Igazából ha erősebbet akarsz ütni akkor megéri de ha haszontalannak tartod akkor nem kötelező fejleszteni

Ki ne akarna erősebbet ütni...?

Elosztottam 4-4-4-nek. Igazából az ALT+F2, F3 valahogy nehezebben "fog" (nem mindig marad lent sztem az alt, ha túl gyors vagyok), így az ezekre rakott lódübit és erőhullámot szinte nem is használom.
A harc lóhátról a leghasznosabb cucc az egészben. Warlónál ha túl sok mob vesz körbe, akármennyire is magamra engedem őket, mire az utolsó párat is leütöm magamról, az elején elrepültek visszajönnek. Most meg egy kecses Alt+f1-el kitörök bármennyi közül és ez marha élvezetes :)
Sőt hasznos is...
A templom vége felé a kínzóknál fejlődök vagy 2 szint óta időnként. Ezelőtt egy kör lvl59-en (3 fabábu csopi+pár szellem) adott 0,1-0,12%-ot. Katonalóról begyűjtök 7-8 fabábu bandát és olyan helyre szorítom, ahonnan a nagyja szétrepül (a két oldalt álló kerítéses oszlop féleség kerítéséhez) és csak néhány tud beakadni. Ha vészesen fogy a tp-m, hátraarc, vissza és darálás tovább. Így 0,18-0,21%-ot is begyűjtöttem egy körrel.

yimma