Amit a lovakról tudni kell

Indította ATAG, 2009-06-16, 19:15:03

Sziasztok!

A 21-es küldihez ugye meg kell ölni 300 démon íjászt, engem két dolog érdekelne, hogy ezeket lóról kellene megölni, vagy elég ha gyalogosan ölöm az íjászokat, a másik pedig az, hogy itt van-e vmilyen időkorlát.

Köszi,
Roltan

Szia!

Mikor beérsz DT-be leszállhatsz a lóról. Csinálhatod csopiba  te legyél a vezető.

Igen időkorlátos a küldetés, van rá 30 perced, hogy megöld őket.

Javaslom a bátorságköpeny használatát.

/Mikor mész vissza a lovászinashoz azért lóháton tedd./

Köszi szépen a segítséget!
Lehet h már ma megcsinálom :) Nem tom h lesz időm, most megyek Dunára :P Jó idő 4ever :D:D

Sziasztok csak azt szeretném kérdezni hogy ha mondjuk a kezdő lovat 1 szintröl 2-re nyomjuk akk nehezebben fárad el télleg vagy ez csak az én hülye heppem?

A választ elöre is köszi.

Sziasztok
Valaki nem tudna nekem egy térképen bekarikázni , hogy hogy keresem Chungot?
Már 4x elrontottam../kék vagyok/

Szia!

Ez a topic igy kezdődik:

http://metin2hungary.net/index.php/topic,48.0.html

Olvasd el figyelmesen!

Köszönöm

aszt szeretném kérdezni hogy tudom újra éleszteni a lovam kezdő lovam van 2  szinten

majomnövény

Lil Wayne,Tyga,Kid Ink,Eminem,2Chainz,Wiz Khalifa,Lil Jon,Snoop Dogg...

Nekem az a kérdésem lenne, hogy  mi különbség van a 21-es ló, és a 30 as ló között. Ha valaki tudja, szánjon rá időt és írja meg.
"Egyszer lássuk még, hogy a régi fények tényleg égnek
és a nevünk DicsÅ'ség, értünk szól a gyÅ'zelmi ének.
Egyszer mondjuk még: „lemostuk a gyalázatot”,
mit ránkmért az Ég, mások és az évszázadok."

Paksi Endre

Ez mellett akkor a "mizu" a csod

Ha sinshoo birodalomban vagy akkor a map1-ről map2-re való teleport-tól nem a város felé indulsz, hanem a másik irányba.
Valahol arra felé van egy zsákutca, annak a környékén szoktak portyázni.

De az csak a ló skilleket fejleszti, nem? És ha mégis fejlesztené, akkor a lóskilleket mivel kell? Azt automatán fejleszti 21-töl? És akkormeg hogy kell 30-ra? Na mindegy én nemértem, de azért megpróbálom, habár ha 2 hónapja nem tudom fejleszteni, nem valószínű hogy most meni fog.

Szia
Ha erre gondolsz:
a max. ló szint 21
nincs 30as..
a Céhvezér ló is(tudod az a fekete,szarvas^^.) az is 21es :)

Szia!

Tanácsot szeretnék kérni, mert ddmt2-n megcsináltam a lovamat, majd 24 óra múlva teljesen jól működött .
De másnap, már nem jött és a karakter képességeknél is azt mutatta, hogy a lovam 0 szintű.
Oda mentem a lovászinashoz egy medállal, miután észrevettem hogy 0 szinten van a lovam, de csak 2 opció volt:
- Lovaglójegy beváltása
- Információ a lovakról

Már nem is láttam, hogy lovagolni szeretnék, ez a funkció eltűnt.
Na szóval arra szeretnék kilyukadni, hogy én csináltam valamit rosszul, vagy esetleg csak simán bugg az egész.

Előre is köszönöm.

Hali!
Kérlek aki tudja a megfelelő választ rá privátba küldje el, köszönöm!!!

Sziasztok Nem Fogják Betenni a 30as Ló szintet Nem Tudja Vki?

Valaki nem tudtja miért nem enged lovat fejleszteni?
Van lómedálom,oda megyek a lovászinashoz és van 3 kis ablak vagy miaz.

Utolsó kilépés 1. valami információ a lóról.
2-ra azt írja hogy Dismount,rá megyek kérdezi :
Do you want to dismount?
- Dismount
- Do not dismount

Akkor most mit tegyek?:$

Bal oldalt először is be kell zárni a küldiket (Az egyik az hogy hozz lómedált a lovásznak) és nem Ctrl+Q-val. Kattintgasd végig. Utána szállj fel a lovadra és úgy próbáld meg! :P Így sikerülnie kell!

Csá!

Figyu, NewBie az én lovam 11-es volt és 2 hónapot vártam hogy elöjöjjön a 4.választási lehetöség a lovásznál...de nem jött. Aztán meguntam és addig próbálgatam míg nem lett valmi. Neki álltam lovas kézikönyvvel fejleszteni (10k itemshopban) és semmilyen küldit nem kell kiütni hanem egyszerüen csak benyomkodod és vagy fejleszti, vagy nem, ráadásul nem is kell napokat várni hanem 10 perc alatt meg lehet csinálni most 21  lovam pedig ezt a módszert tegnap próbáltam ki.
Jó fejlesztést.

Heló!

Sokan panaszkodnak hogy nem tudják felvenni az x-edik lovas küldit, azoknak tanácsolom a következőket:

1. Minden küldi felvétele előtt legyen nálad 1 lómedál.
2. várj 1 napot a küldi leadása után mielőtt felvennéd a következőt, ez alól kivétel a 10. küldi utáni 11-es , és a 20 küldi utáni 21- es.
3. mielőtt felvennéd a küldidet, nyomj ki minden kis tekercset bal oldalról egyenként, ne pedig ctrl+q val :)

Ha így próbálkozol az esetek 99,99% -ában sikerül elindítanod a küldetést.
Ami még fontos, hogy nem feltétlenül fogadja el a lovász elsőre a küldetés, lehet hogy újra és újra meg kell majd csinálnod ugyan azt, tehát kitartás :)

Sziasztok!
12-es ló küldetésben is lehet csoportba keresni a Bo-kat? és leeht ch-t váltani?
(Vagy most egyeltatlán megy a loküldizés :S)
Előre is köszi : xfree