Amit a lovakról tudni kell

Indította ATAG, 2009-06-16, 19:15:03

Tudom , hogym ár elöttem is kérdezték de én két sórbol nem jöttem rá :D meg van a millitary lovam feltotltam skilljeit Mre  de nem értem semmivel nem lehet tovább fejleszteni de viszont ha másik szerveren GMek adnak P ló skilleket és 30as lovat akkor oan nincs, hogy nem lehet M1-nél tovább tolni a skilljeit és 21esnél nagyobb szintre huzzni :D

2009-12-12, 12:32:16 #41 Utolsó szerkesztés: 2009-12-12, 15:22:13 Szerző: tikitaki
Idézetet írta: w3mAn Dátum 2009-12-12, 12:13:51
Tudom , hogym ár elöttem is kérdezték de én két sórbol nem jöttem rá :D meg van a millitary lovam feltotltam skilljeit Mre  de nem értem semmivel nem lehet tovább fejleszteni de viszont ha másik szerveren GMek adnak P ló skilleket és 30as lovat akkor oan nincs, hogy nem lehet M1-nél tovább tolni a skilljeit és 21esnél nagyobb szintre huzzni :D

játékos csak 21-es szintig tudja fejleszteni a lovat és a ló skillt is max m1 ig tudod felvinni . 30 as lovat csak a gm tud csinálni/adni

Idézetet írta: tikitaki Dátum 2009-12-12, 12:32:16
Idézetet írta: w3mAn Dátum 2009-12-12, 12:13:51

játékos csak 21-es szintig tudja fejleszteni a lovat és a ló skillt is max m1 ig tudod felvinni . 30 as lovat csak a gm tud csinálni/adni

ez amúgy nekem is furcsa. ez bug vagy direkt így van? mi értelme lenne hogy csak M1 a max akkor úgy kéne lennie hogy M1-G1 nem létezik csak 1,2,3,...,10,P(erfect) :O

ja am a ló skill 10en vált át?

Nem nehéz lómedált szerezni...felmész az odlalra és rendelsz 1medált 1SÉ-ért-.-"ha valaki még nem jött rá^^

Idézetet írta: helpimblond Dátum 2010-02-10, 08:41:47ll
én ugy rudom a lóskillt lehet fejleszteni az items shoba lehet venni ugy nevezet skill könyveket nem tóm meik meik de mind más és ojanok ha megveszed a raktárba mint egy kk csak szürke meg ienek azt elolvasod és akkor ha sikeres felép ugy mint a sima skilek

nem. megveszed, megtanulod és ha sikerül akkor a képességeken belül a kasztod neve mellett a "ló képességek" fülön kapsz egy készségpontot(mint mikor szintet lépsz) és akkor azt ráteheted arra a skillre amelyiket akarod.

egy fontos dolog: nekem lvl 92-n harcos kővel egy 70es harcosra 500-600at sebeztekek a skillek xD

Nekem is 50 kegyetlen íjász kelett, ma reggel megkaptam a military lovat, 93-as harcosommal 11 perc volt bátorságköpennyel a küldi, most elkezdtem a lvl85-ös karimnak a pacit csinálni.

mit kellcsinálni ahoz hogy 22 es vagy 21 fölé vigyük a ló szintjét???????????,

ATAG! Te vagy az Isten ^.^

de hogy lesz a lovam 30 szintü és a skileket hogy lehet hüzni m1 röl tovább G szintre és igy tovább?
Sziasztok akinél meg látom ezt a regisztrációs oldalt az kapni fog !
Remélem Világos voltam ! !
http://kepfeltoltes.hu/120713/993926601N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Grat ATAG!:)
Precíz munka

Én azt kérdezném h amikor kikérjük a warlovas küldit vagyis a 11.iket akk nem lehet leszálnni a lórol?
Sürgős lenne!

Na végre tudom fejleszteni a lovamat
Akármelyik team tag is csinálta meg köszönöm neki 
Victory or Death

Én is köszi annak a Team tagnak aki megcsinálta köszönöm 

Ha warlónál elrontom a küldit akkor még azon a napon iss meg próbálhatom újra???

haveromnak 12 war lova van és nem engedi fejleszteni

Gyógysáminak milyen skilljei vannak lóról??

Időre megyLegalábbis nekem arra mentxD..

Egy kérdésem lenne haverom azt mondta hogy a 17-es ló megkapja a ló dübörgés skillt (neki a magyaron is pro lova van) meg hogy a 17-es küldiben ollos pókot kell ölni ami nem az sd1-ben van ez igaz?

ollós mérges pók sd1-ben van

A 21-es lova mhogy fejlesszem?