Amit a lovakról tudni kell

Indította ATAG, 2009-06-16, 19:15:03

köszi a választ,remélem igy sikerülni fog....

Nekem anno ATAG segített ebben (is).
A kíséretét megölte, majd a bandit addig ütötte, amíg mérgezős fegyverrel le nem mérgezte. Mérgezés után kilépett a játékból (hogy a bandi "elfelejtse" h ütve lett), majd vissza. Amikor kilogolt, én csak akkor kezdtem el ütni, és ugye a mérgezéstől nem töltött vissza az élete. Sima ügy volt így.

ATAG a military lónál tuti leszállhatok a lóról?
Mert nem akarom hogy 1 ló medálom oda vesszen.
Válaszodat előre is köszönöm.

Idézetet írta: breandris Dátum 2009-09-16, 13:37:52
ATAG a military lónál tuti leszállhatok a lóról?
Mert nem akarom hogy 1 ló medálom oda vesszen.
Válaszodat előre is köszönöm.
Igen, le sőt meg is halhatsz :) Csak az a lényeg hogy meglegyen a darabszám...

Köszi, már meg is van a küldi szerinted harcos ló skill-nél melyik a jobb?
A válaszodat természetesen köszönöm.

Aha na de pontosan milyen skileket kapunk ha már 21. szintű a lovunk ja és mégvalami azt látam a metin2 oldalán az ˝˝Előzetes˝˝-be hogy ot legalábis a sámán lorol varázsol ez lehetséges tob karakterel is vagy csak a sámán tud lorol harcolni??

A sámán lóról nyomja a sárkányordítást, gondlom a gyógyító meg a villámkönyörgést (ez utóbbi tipp). Suráknak erőhullám van. Harcosoknak meg nem tudom mi a neve, olyan szikraszóróizé. Nindzsáknál passz, csak annyit tudok, hogy nekik 4 lókészségük van, míg a többi karakternek csak 3.
Szóval mindegyik karakter tud lóról harcolni, mint ahogy a warlónál is.
Amúgy "harc lóhátról", "lódübörgés", meg a harmadik az, ami változó.
(Asszem:D)

Azt halotam valakitol hogy aszem a harcosnak lehet a warlorol majd a ˝˝Száguldást˝˝ nyomatnia vagy valami ilyesmi.

csak a különbözö buff-okat lehet  használni de azt is csak ugy hogy leszállsz a lórol  bekapcsolod és visszaülsz a lóra

Idézetet írta: wheldragon Dátum 2009-09-20, 08:17:26
Azt halotam valakitol hogy aszem a harcosnak lehet a warlorol majd a ˝˝Száguldást˝˝ nyomatnia vagy valami ilyesmi.

Te szerintem a Ló Dübörgés-re gondolsz, az olyan hogy felgyorsulsz a lovon(+50 mozgási sebesség) oda fut az emberhez és ájultatja.

Mindegyik karakter tud majd lóhátról ütni?
Mert én találkoztam egy harcossal,aki azt mondta,hogy csak 1-es szintű volt a lova(teszem hozzá kezdő ló)és tudott a lóról ütni.Mondta nekem mit csináljak,hogy én is tudjak ütni lóról de nekem nem csinált semmit(sámán).Ez lehetséges?

Olyat már én is láttam hogy Kezdő lóról ütött, de nem sebzett. Az egy bug, ha úgy vesszük mindegyik karakter tudja csinálni.

Gondolom sámán vagy mert annak van legyezője. Az úgy van hogyha lóról üt akkor a legyezőt dobálja. Ninjánál a tör van így, csak az kettőt dobál. :D
Az hogy 1-es lovad van és ütsz róla az bug.

ÉN azt vettem észre hogy az ittem shopban van olyan cucc ami megszünteti a küldetés határidejét ez jól jöhet a 11 es és 21 es lovas küldetésben , énszerintem ha használjuk azt a nullázó cuccost akkor egyedül is megcsinálhatjuk egykönnyen a 11 es lóküldit. :) vagy ez nem igaz ?? :O
Az ittemshopban ugy néz ki a cucc hogy egy pohárban valami lila lötty van és azt irja leveszi a küldetések határidejét ha megisszuk...

És ha a warlovas küldiben meghalok azzal elbukom a küldetést is???

Idézetet írta: Bowika Dátum 2009-11-05, 12:26:55
És ha a warlovas küldiben meghalok azzal elbukom a küldetést is???

Attol függ mien... pl 11 es küldiben meghalhatsz meg a 21 esben meg az 1 ben de összes töbiben nem:D mivel ott loháton kell elmenni az adot pontra,megölni az adott szörnyeket :D

lo skilleket m után hogy lehet továb fejleszteni????

2009-11-14, 23:36:50 #37 Utolsó szerkesztés: 2009-11-14, 23:38:32 Szerző: ATAG
Idézetet írta: MUHAHA Dátum 2009-11-14, 21:04:43
lo skilleket m után hogy lehet továb fejleszteni????
Sehogy. M1 fölött egyébként sem sebeznek, így értelme sem lenne.
30-as szintre pedig nem lehet emelni a lovat, 21 a maximum a játékosok számára. A skillek továbbfejlesztésével nőne (egyesek szerint) a ló szintje...

ATAG ezt nemértem.xD

1. M1 fölött miért ne sebezne?

2. Nem mert a GA tudna játékosnak 30ast csinálni ugyhogy nem 21 a max(vicc volt:P)

3. szerintem hülyeség hogy a ló skill-től fejlődne a horse..

Ma reggel én is meglepődtem hogy eltűnt a sok küldi oldalról. De az ork fogas-t nem tudtam befejezni, 1 ork fog kellett volna még(persze ha sikerül akkor).