Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

Nekem az Avira a best az avast -nál azt írja ki hogy van vissza 2 év hogy használjam pedig 2 hónap alatt lejár :S

A McAfee se rossz nekem az van,de a Web  Protection pirossal van,az mit jelent?
Vagy hogy kell aktiválni?

2011-07-09, 14:53:44 #142 Utolsó szerkesztés: 2011-07-20, 13:51:30 Szerző: [MOD]Dosu
Nekem Avirám van :D mindkét gépemen és még bajom nem volt vele :)

2011-07-09, 14:58:27 #143 Utolsó szerkesztés: 2011-07-20, 13:51:19 Szerző: [MOD]Dosu
Én mindig avastot használok és még 1x se kellett újrarakni a gépem vírus miatt:D

ESET NOD32 Antivirus4 hez találtam egy serial keyt itt van 2016 ba jár le:
Username: EAV-34368918
Password: kf32r4v62h

Licencia le jár: 24/02/2016

Nekem NOD32 Antivirus 4 van és sztem nagyon jó. Meg vagyok vele elégedve.

én AVG AVAST ezeket használtam és nekem be váltak nagyon és mind a 2 előre regeltem 1 évre

AVG az szar :D Nem véletlenül ingyenes :)
Avast az nagyon jó :)

Nekem  már minden vírusírtom volt ( szerintem ) De a legjobb:ESET Smart Security a NOD32nek a továbbfejlett változata.

Szerény netem

2011-07-27, 13:38:17 #148 Utolsó szerkesztés: 2011-07-27, 13:46:18 Szerző: DarkLemon
Hmm...
Azt nem tudom, hogy egyesek honnan veszik, hogy évek óta nincs vírus a gépükön,de ez már legyen az ő bajuk...

Nod32: Régen használtam, de egyáltalán nem voltam megelégedve vele. Egyszer sem jelzett, hogy lenne valami behatolási tevékenység, illetve vírus támadás. Tűzfala nincs, szóval még azt is kell pluszba szereznünk hozzá.Kémprogramok ellen nem nagyon véd.

Spyware Terminator: 1 szóval fos... Nem ajánlom senkinek...

Avast: Nod32 után kezdtem el használni. Többet tud mint a Nod32,de mégse az igazi. Van Tűzfala ami már 1 jó pont.
Viszont ő se nagyon akar vírust irtani inkább csak tiltogatja őket. Nincs valós idejű védelme ami nagyon hiányzik belőle.
Egyszóval: 1 fokkal jobb, mint a Nod32.

Norton Internet Security 2011:
http://hu.norton.com/content/hu/hu/home_homeoffice/images/multimedia/screenshots/large/NIS_Main_UI.jpg

Eddig használt vírusirtóim közül a legjobb.
Bár Magas védelmi fokozaton van pár téves riasztása, de véd a malware és spyware fertőzésektől is.Ezt bizonyítja a Malwarebytes' Anti-Malware és még 1 spyware kereső program is, amikbe 0 volt a gépen található fertőzött fájlok száma.

Ui.:Valakinek nincs hozzá egy működő licenc-e?
Valamint G Data Total Care 2010 vagy G Data InternetSecurity 2010 letöltő linket és licenc-t vagy Trial Reset-et valaki tudna adni?

Egy kis ízelítő:

[*]
Antivirus
[*]Kémprogramok elleni védelem
[*]Adathalászat elleni védelem
[*]Norton Safe Web
[*]Kéretlen levelek elleni védelem
[*]Személyesadat-védelem
[*]Norton hírnévszolgáltatás
[*]Szülői tartalomszűrés
[*]Intelligens tűzfal
[*]Impulzusszerű frissítések
[*]Botok elleni védelem
[*]SONAR 3 viselkedésalapú védelem
[*]Hálózat leképezése és figyelése
[*]Rootkitek elleni védelem[/list] Norton hírnévszolgáltatás:azonnal ellenőrzi, honnan származnak a fájlok, mennyi ideje ismerik azokat, és gyorsabban hárítja el az új veszélyforrásokat, mint a többi, kevésbé kifinomult biztonsági szoftver.
Norton védelmi rendszer  több átlapoló védelmi réteget használ, melyek együtt dolgoznak a vírusok kémprogramok és egyéb online támadások megállításában.
Norton Letöltés Insight  figyelmezteti, ha egy letöltött fájl vagy alkalmazás veszélyes, mielőtt telepíti vagy futtatja a számítógépén.
Norton Fájl Insight  részletes információkkal szolgál a számítógépén talált fájlokról, beleértve azt a helyet, ahonnan a fájlok származnak (a honlap URL-je), és hogy azok megbízhatóak-e.
Norton impulzusszerű frissítés  a háttérben fut, és mini frissítéseket biztosít 5-15 percenként - gyakrabban, mint a legközelebbi versenytárs - az online fenyegetésekkel szembeni legfrissebb védelemhez.                

SONAR 3 viselkedésalapú védelem  figyeli a számítógépe gyanús viselkedését, hogy gyorsan észlelje az új online fenyegetéseket.
E-mail és azonnali üzenetküldés figyelése  figyeli az e-maileket és az IM-ket a gyanús linkek és a potenciálsan veszélyes csatolmányok vonatkozásában.
Intelligens kétutas tűzfal megakadályozza, hogy a hackerek hozzáférjenek a számítógépéhez és ellopják a személyes adatait.
Hálózat leképezése és figyelése  megmutatja Önnek az összes eszközt, mely az otthoni hálózatához van csatlakoztatva, így könnyen felismerheti a vezeték nélküli internetcsatlakozását használó és/vagy Önt lehallgató hívatlan vendégeket.
Norton Bootable Recovery Tool  vész CD/DVD/USB-t hoz létre, mely lehetővé teszi a biztonsági mentést és futtatást, még akkor is, amikor a számítógép annyira fertőzötté válik, hogy már el sem indul.
Sérülékenységek védelme  megakadályozza, hogy a kiberbűnözők az alkalmazások biztonsági réseit kihasználva vírusokat vagy kémprogramokat juttassanak a számítógépére.
Professzionális szintű kéretlenlevél-szűrő  szabadon tartja a postaládáját a kéretlen, veszélyes és csaló e-mailektől.
Botészlelés  megtalálja és blokkolja az automatikus programokat, melyeket a kiberbűnözők használnak a számítógépe feletti ellenőrzés átvételére, hogy elérjék a személyes adatait és kéretlen leveleket küldjenek gépéről, és mások számítógépére támadást indítsanak.
Féregvédelem  óvja a számítógépét a gyorsan terjedő internetes vírusokkal szemben, és megakadályozza, hogy véletlenül átterjedjenek más gépekre.
Rootkit észlelés  megtalálja és eltávolítja a mélyen elrejtőzött kártékony programokat, melyek egyéb fenyegetéstípusokat rejthetnek magukban, és lehetővé tehetik, hogy a kiberbűnözők átvegyék az irányítást a számítógépe felett.
Norton Safe Web  már a keresési találatoknál figyelmeztet a nem biztonságos és álcázott webhelyekre, és automatikusan letiltja ezeket.
Adathalászat elleni védelem  blokkolja a csaló weboldalakat, melyeket kiberbűnözők hoztak létre a személyes adatainak és pénzének ellopásához.
Norton Identity Safe lehetővé teszi, hogy egy kattintással bejelentkezzen webhelyekre, és automatikusan kitölti a webes űrlapokat, így megakadályozva, hogy a kiberbűnözők ellopják a begépelt információkat.
Norton Safe Web (Szociális médiafigyelő)  megvédi Önt és a Facebook® barátait a veszélyes weboldalaktól, kiberbűnözőktől és egyéb online fenyegetésektől.
Norton Identity Safe On-the-Go lehetővé teszi, hogy a legfrissebb bejelentkezéseit és jelszavait USB eszközön megőrizze, hogy bármilyen Norton Internet Security 2010, Norton Internet Security 2011 vagy Norton 360™ 4.0 verzióval védett számítógépen hozzáférhessen USB meghajtóról.

Én a NOD32 Eset Smart Securytit ajánlom mindenkinek.....Nálam az bevált

Nállam nem, valószinű hogy a nod miatt nem tud feljönni más csak én, de a ki iktatásához valami jelszót kér? Nem tudjátok véletlenül?

Sziasztok
ÉnTrusport 2012 -s verzióját használom,és egészen meg vagyok vele elégedve.
Régebben Avast 6-t használtam,regisztrálva,és érzékelt minden vírust,még a legapróbbat is.
Így fél éven keresztül,2 minimális vírust kaptam csak be [A kettő is figyelmetlenségem árán],és azokat is könnyed szerrel irtottam
ki.

Én Kaspersky Pure-t használok..Bajom nem volt vele , rengeteg virust megtalál és kiirt. Látom itt sokan mondják hogy a Nod a jó..A következő az lessz.. Úgy is 13 nap mulva lejár a licenszem..

A nod32 közül 1 ér valamit a legujabb a töbi egy rakás sz..
De viszont én mondom a az itt lévö emberek 98%ának ugy befogná a gépét hogy alig látna a laggtol szal az nem ajánlatos.

Eset Smart Security /eredeti Chip magazinnal járó kóddal/
A Chip újság egyik nyári újságában tesztelték a vírusírtókat, és az előbb említett vírusírtó a világ egyik legjobb vírusírtó tesztjén eddig 13ból ha jól emlékszem egyszer sem engedett át semilyen vírust... Sztem ez meglepő mert a második helyezett már eléggé messze volt..

Amit Tyson írt Malwarebytes, az tényleg elég jó vírusirtó, de én ajánlom a netes NOD32-t, az véd Trójai ellen, míg a normális eredetinek az a gyengéje. 

Hali :D

Nem tudtam hova írjak ezzel kapcsolatban de gondoltam mivel ez Vírusírtós topic ide írom.
Na szóval az lenne a problémám ha eltöltkö akármilyen Mc-t vagy indítót AVG rögtön jelez h fenyegetés azonosítva és nem tudok játszani-.-" erre tudna valaki valamit ajánlani?.

UI: Nem törlöm le a vírusirtómat!!

2011-08-14, 07:54:22 #157 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:32:06 Szerző: [TMOD]Aegist
Mindig leállítod arra a kis időre.Viszont ez elég necces :/
Esetleg ha olyan az AVG mint a Nod32 akkor lennie kell egy listának h melyik fájlokat ne észlelje.
Én pl. így csináltam meg a Dirt 3-at.
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Nálam az avast mindenre trojait jelzet inkább használd a NOD32-ö Antivirus 4-et nekem nagyon bejött főleg, hogy ha van hozzá megfelelő jelszód és felhasználó neved nekem most van és nagyon jól működik.

2011-08-14, 12:08:39 #159 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:32:23 Szerző: [TMOD]Aegist
Már nem azért de egy kicsit hozzászolnék.
A NOD32-nek a legujabb verzioja az ami télleg véd amihez meg akkora gép kell hogy olyan nem sok mindenkinek van ezért inkább a legujabb avast licenszel ez a legjobb én is ezt használom és megbizhato.
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD