Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

Idézetet írta: [MOD]TySoN Dátum 2011-08-14, 12:20:24
Idézetet írta: csfanszeleme Dátum 2011-08-14, 12:08:39
Idézetet írta: feri.ferenc Dátum 2011-08-14, 12:06:43
Nálam az avast mindenre trojait jelzet inkább használd a NOD32-ö Antivirus 4-et nekem nagyon bejött főleg, hogy ha van hozzá megfelelő jelszód és felhasználó neved nekem most van és nagyon jól működik.
Már nem azért de egy kicsit hozzászolnék.
A NOD32-nek a legujabb verzioja az ami télleg véd amihez meg akkora gép kell hogy olyan nem sok mindenkinek van ezért inkább a legujabb avast licenszel ez a legjobb én is ezt használom és megbizhato.

Nod32:179 trójait szedtem le ismerősöm gépéről.Új verzió lehet nagy  áttörés lesz (felhő lapú védelem),de nem bízok ennyire benne.
Nyugi nem lesz mert akkora gépigényü hogy azt nem sokunk gépe fogja vinni ugy hogy ne fogja le xD

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

nekem nincs virusírtom se.xd microsoft nem tom mi mégis kifogott 1 virust de hogyan az passz.

aki tudna 1 jo virusirtót ami véd trójait minden és nem hogy 30 napos hanem legalább 1 éves thx:D 1 nevet kérek

Avast 6.0.1203
Nekem ez van és jo 2038ig :D

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

és trojait is véd meg ilyenek?

én még semmit nem kaptam be vele :D
(leelenörizve Hitman Pro-val :D)
kb 1honapja van fent.
azelött avast 4.8 azal 1év alatt 1et kaptam be :D

2011-08-14, 13:48:31 #165 Utolsó szerkesztés: 2011-08-14, 13:50:56 Szerző: JohnCena
Microsoft Security Essentials

Jó vírusírtó, semmi baj nincs vele, Windows XP-hez jó, de Win 7-hez nem ajánlom, mert nagyon sok mindent leblockol, és nem lehet kikapcsolni.
Teszteltem a Vipre-t is, szintén megbízható.

Hát köszi a NOD 32Antivirus 4 et kipróbálom :)

Mit kell benne állítani h ne érzékelje??  :O

A felsoroltak közül nincs az a  vírusirtó, amit én használok, a vírusirtó neve COMODO Internet Security Premium. Én megvagyok vele elégedve autómata frissítés, kémprogram ellen, vírusok ellen, beépített tűzfal, és egy Defense+ alkalmazás , jah és igen, ki ne felejtsem a Malwarebytes' Anti-Malware  :D

Hali :D

Valaki írta hogy be lehet állítani hogy PL: xy.exe filet ne vizsgája át avg vagy ilyesmi azt hogy lehet megoldani?? :O

Sziasztok! :) Tysonon tényleg látszik, hogy ért hozzá :) amúgy, AVAST4EVER

A Nod 32 a gép lassításával foglalkozik szinte... De legalább fokozott védelmet ad! :) Az avast csak akkor lassítsa a gépet , ha magasra állítod a vírus védelmet! :)

2011-09-04, 12:11:58 #170 Utolsó szerkesztés: 2011-09-04, 12:15:32 Szerző: ATAG
Idézetet írta: Color Dátum 2011-08-18, 13:41:12
Hali :D

Valaki írta hogy be lehet állítani hogy PL: xy.exe filet ne vizsgája át avg vagy ilyesmi azt hogy lehet megoldani?? :O
Víruskereső -> kivétel hozzáídása -> fájl hozzáadás/elérési út hozzáadás

2011-ben máshol van, de nem nehéz megtalálni :)

Más: Bár a nod32 tényleg jónak tűnik teszteken és nagyon fényezik is, az egyetlen antivírus volt, ami mellett fertőzött lett a gépem. Nem tudom mi a fenével tesztelik, de hogy valami sántít a tesztekben az nyilvánvaló. Senkinek sem ajánlom, mert lassú és hatástalan.

Nod 32 -m van es mikor ra kattolok az iconra azt irja hogy ''Error communicating with kernel''

Miert van ez?
[color=green]Lvl 99[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]M3nta[/color]

Sziasztok!
Hoztam még egy kis tudnivalót,honnan lehet össze szedegetni a legújabb vírusírtókhoz kód kulcsokat,hogy hosszabb időre,vagy akár örökre lehessen használni!
Vannak,különféle számítógépes magazinokban,PcGuru,Chip,Gamestar stb.-ben,olyan oldal,ahol csak ezeket teszik közzé.
Ha az interneten,nem találtál kód kulcsot hozzá,akkor ezekben a lapokban egészen biztosan találsz,egy nem használatosat!
Ezért,amikor hetente kiadnak ilyen magazinokat,akkor érdemes elmenni az újságárushoz,vagy a sarki boltba és venni egy darabot belőlük!
Legtöbbször Eset Smart Security,Avira,AVG,Vipre,Kaspersky szokott lenni,de a ritkán található a nagyszerű Panda fajtákhoz is!
A másik megoldás,már ezek az okos programozók,feltaláltak különböző "Kód kulcs kreátorokat",hogy az véletlen szerűen egy nem használt kódot ad meg neked,ami azon a napon abba a percében érvényes,ha vársz akár még egy percet is,azt írja hogy nem található ilyen!
Ez az EA is kifejlesztette,a különböző játékokhoz,és folyamatosan bővül ez a sor,mivel a kiadás utáni 1-5. évre,felteszik annak a játéknak is a kód kulcs sorozatát,amit mint írtam folyamatosan változik!
Bár,ha szeretnél nem vírusos fájlt letölteni,akkor meg is veheted egy nagyobb Marketban,vagy külön az erre tervezett számítógépes boltban!
Vagy akár,különböző ilyen kódokkal foglalkozó árulótól is vehetsz,aki 1.000-10.000 FT-g szokta árulni őket,ki milyen vírusirtóra akarja azt a kulcsot,amit egy email,vagy levél formában te meg is kaphatsz.
Körülbelül ennyi lenne az egész,majd még bővítem még!
Üdv!

valakinek tapasztalat/vélemény a panda cloud-ról? (ms security essentials-t szeretném lecserélni)

Halii...

Vírusírtók egy ideig jók de utánna már dobhatod...Gondolom tudjátok hogy vannak akik azzal foglakoznak, hogy vírusokat gyártanak azért, hogy fertőzze a géped és hogy megvedd az ujabb vírusírtót, drágán de aztán arra is találnak ki egy uj vírust és ez fog menni nagyon nagyon sokáig sajnos. De gondolom nem mondtam senkinek se új dolgot.
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

A haverom azt mondta hogy neki letörölte az avg az egész windows mappát és szerintem is az AVG sza.r én most kiprobálom az AVAST-ot mert a haverom is ezt dícséri meg még elég sokan.

2011-10-06, 18:33:26 #176 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:33:12 Szerző: [TMOD]Aegist
Én is azt dicsérem az van nekem is:D
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

2011-10-06, 19:58:09 #177 Utolsó szerkesztés: 2011-10-06, 21:10:17 Szerző: Sura6002
Avast IS + Malverbytes az véd valamennyit, +ha van 1 cisco routered az  nem baj :D

Avast 6-os verziót ajánlom mindenkinek ^^.

Idézetet írta: csillagharcos13 Dátum 2011-10-06, 18:30:40
A haverom azt mondta hogy neki letörölte az avg az egész windows mappát és szerintem is az AVG sza.r én most kiprobálom az AVAST-ot mert a haverom is ezt dícséri meg még elég sokan.

Sziasztok igen nekem is ez volt fel raktam AVG-t el kezdtem futtatni vírus keresőt és teljesen tönkre vágta a gépem olyan szinten hogy újra telepítés szóval senkinek nem ajánlom