Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

Szerintem az a legbiztonságosabb ha felteszel egy linuxot és arra már nem is nagyon kell verusitro mert nem ismeri az exe fájlt

Szerintem a Kaspersky is a legjobb...mindent észrevesz még azt is h pukiztál a gép előtt...
igaz kulcs az nem sok van belőle de trial resettel csak havonta 1x kell frissíteni de nagyon megéri
legjobban max protectionon lassítja be a gépet azaz élvezet és a kihívás

Idézetet írta: pukimate Dátum 2011-05-22, 12:36:23
A Nod32 a király mindenkinek aszt ajánlom az én gépemen Avast volt és 1 hónap múlva olyan virust kaptam hogy nem tudtam gépezni most meg Nod32 őt használok és már 2 éve nem kaptam virust és a Nod32 őt ajánlom mindenkinek:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/eset_nod32_antivirus_4.2.71__magyar_.html 

a Nod32 a legjobb !!!!!!!!!!!!!

TÁMOGATOM!

Én is 2-3éve az ESET NOD32-t használom, és eddig nem kaptam "veszélyes" vírust... Max olyanokat ami a bolhának se árt (:D)

Szerintem is a NOD32 a legjobb!!!

Metallica

Sziasztok! Valaki tudna adni nekem egy érvényes licenszet Eset nod32 Smart Security 4 hez?

Idézetet írta: [MOD]TySoN Dátum 2011-05-29, 19:10:29

Üdv

Van valakinek Norton Internet Security 2011-hez müködő kulcsa?
Hali.

Nekem is Nortonom van .Szerintem ez biztonságos és ahogy tudom ehez nem kell kulcs : http://usenetdownloads.net/usenet.nl/v3/files.php?q=Tm9ydG9uIEludGVybmV0IFNlY3VyaXR5IDIwMTEgMTguMC4wLjQy

Rem tudok segiteni.Nekem az eredeti CD van meg és volt vele egy kicsi papir amin irta a kodot de eltünt =(

Avast

Meg Nod32 Eset Smart securityt használom és mind 2 nagyon jó.

Csak az a baj hogy mind 1-k az autorun.inf fájlokat virusnak érzékelik ha talál pendriven vagy HDD-n :D

Akinek AVGje van az váltsa le mert kitörli a rendszerfájlokat.....Nekem szarrá baxta a gépem. Alig akart újratelepülni ^^
Nod32 a legjobb.
johqweqweqwerqwedWSu CXXDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KYS

Hát szerintem nincs tökéletes vírus írtó:)
Nod32- volt régen(hát ritka sz*r) lehet valakinek megbízható de lefudtatam a régi gépemen egy vírus keresést:
12 trójai paci:)
azutánjött ez az Norton vagy mi az meg szabálja a memóriát :)
Avast se jobb mert az is beengedett2 trójait és egy csomó mindent letílt a gépemen:)

Idézetet írta: matuszka Dátum 2011-06-21, 18:36:07
Akinek AVGje van az váltsa le mert kitörli a rendszerfájlokat.....Nekem szarrá baxta a gépem. Alig akart újratelepülni ^^
Nod32 a legjobb.

Téves...

AVG az csak a regist bázist bassza széjjel :D
tapasztalatból tudom

de azt be lehet állítani :D 

2011-06-22, 09:12:21 #132 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:30:14 Szerző: [TMOD]Aegist
nekem a rendszerfájlokat szarrá baxta az tuti :) Folyamatosan írta ki hogy ez Trójai meg ez.... Nekem is ez tapasztalat nem hazudok :D A Nod32 most jó, de leváltom mert csomó vírust nem észlel.. Még ha beállítom se.
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist
johqweqweqwerqwedWSu CXXDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KYS

nekem is avgm van fél éve és semmit nem rontott el letiltottam a link scanert mert csak lasit és a többi semmit nem rontott el virusokat szinte mindig jelzi ... és még nem is lasitja a gépet

Idézetet írta: Metallica88 Dátum 2011-06-10, 03:34:12
Idézetet írta: pukimate Dátum 2011-05-22, 12:36:23
A Nod32 a király mindenkinek aszt ajánlom az én gépemen Avast volt és 1 hónap múlva olyan virust kaptam hogy nem tudtam gépezni most meg Nod32 őt használok és már 2 éve nem kaptam virust és a Nod32 őt ajánlom mindenkinek:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/eset_nod32_antivirus_4.2.71__magyar_.html 

a Nod32 a legjobb !!!!!!!!!!!!!

TÁMOGATOM!

Én is 2-3éve az ESET NOD32-t használom, és eddig nem kaptam "veszélyes" vírust... Max olyanokat ami a bolhának se árt (:D)

Szerintem is a NOD32 a legjobb!!!

Metallica

Köszi a támogatást, de az avast 1 nagy sza rt se ér 1 rakás vírust át enged nem ajánlom senkinek csak a NOD32 ŐT!
Link: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/eset_nod32_antivirus_4.2.71__magyar_.html 

Én is nod párti vagyok, de vannak olyan vírusok, amik csak akkor aktiválódnak, ha elindítod az exe' fájlt, a gép belaggol a fájl eltűnik, és a nod csak később törölgeti ki/helyezi karanténba.
Elindítás után létrejön 2-3 olyan alkalmazás, ami teljesen megeszi a gép teljesítményét, processzort 100%-ban használja(Tnl.exe, ami most eszembe jutott). Folyamat kezelővel bezárhatóak, de később még párszor elindulnak még maguktól!

Sziasztok!
Én az AVG-ét használom már lassan 3 éve (természetesen állandóan letöltöm az újabb verzióját)
nekem ez tökéletesen bevált gyors és könnyű a kezelő feleület

Sziasztok!

Én Avast Free-re szavazok! :) Mindig Frissítem Semmi gondom nincs velem már jópár éve! NOD32-vel kezdtem de valami iszonyu. :)

Üdv : MorFeus :)
[color=blue][Đ]ea[T]h[J]ac[K] Best Friend !

DolChe / Kalács , Én vagyok az Igazi .Sehol nem akarom meglátni h DolChe ;)[/color]

Nekem Nod32 Antivirus 4 van ez a BEST Avast bármit letöltötem Ki irta hogy trojai....