Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

2015-08-11, 22:54:01 #461 Utolsó szerkesztés: 2015-08-11, 22:56:19 Szerző: ZEK
Adom amit mondtok mert tény és való ha jól értitek a dolgokat akkor nem kapsz be vírust,de!
Én se vagyok nagy híve a vírusirtóknak,sőt nem is használok,de egy gáz van.Amikor ezt felhoztam a cégnél(szoftverfejlesztő) akkor elküldtek anyámba majdnem ,hogy mi az,hogy nem használok,hát hülye vagyok?!
Kicsit nem értettem a dolgokat,ha tudom ,hogy mit töltök le akkor teljesen felesleges a dolog.Sőt mit akarunk? Alapból a gépünk már egy fertőzött dolog,ahogy felmész egy free VPN-re már az adataid publikálva vannak (ha be-vagy jelentkezve ,ha cookie stb..) Hallani lehet ,hogy adobe meg ezek a szarok 900 millió gépet fertőzhetnek meg stb... Ez így van sajnos,ha egy hacker akarja,hogy botnet legyen a gépeden,vagy rootkit akkor úgyis mind1,nem az olyan hackerekről beszélek akik divat majmok aztán programokat akarnak neked küldeni,Hanem az olyanokról beszélek akik nem dicsekednek vele,és nem is tudod,hogy éppen a te géped az ami elősegít egy kód megfejtést.
Sajnos ezt el kell fogadnunk,semmit nem ér a vírusirtód ha akarják úgyis kicselezik a dolgot(ez csak egy látszat,hogy vegyél mert soha nem lopják el az adataid),minimálisan véd ez természetes de egy megfelelő 100%-os védelmet egy se fog nyújtani.

Én nem mondom hogy ez nem igaz, mert azt csak a vezérigazgató tudhatja, de nem véletlen van kérdőjel a cikk végén, és nem véletlen két volt alkalmazott mondta. Amúgy például Avastról is volt már ilyen hír.