Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

Magyaron: HeadHunter,OnlyOne :D
DDMT2: CukrosZoknik :D

DDMT2 n 2 céh ha van ami hosszabb ideig megmaradt.
A céhek nagyrésze 2 hétig warozik napi 24 h ba utána oszolnak :D
Régen Dracon volt HARDBOYS :D az naon jó volt kb 200 vmennyi győzelem nagyon sokat waroztunk.
Lehet még megvan nem tudom :D

2011-12-19, 15:30:22 #222 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:23:19 Szerző: [MOD]Bluebell
S3-on a retroSTAR (ameddig nem oszlott).
Sok marhulás..xD
DorianGray-nek pedig elismerésem elég ó kis céh volt/van.
S1-en pedig az van amit springel mond.
2 héten át egész nap waroznak utána meg oszlanak.
Már nem is tudom mi volt az S1-es céhünk neve de az is jó volt.
Segítőkész társaság.
Emlékszem mikor még nem ismertük a piros DeathRace céhet és elfogadtuk a kihívást.
A végén pedig 100-0-ra vesztettünk.
Ott oszlott a céh..

S1:BigMuffin...<33
[color=green]Lvl 99[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]M3nta[/color]

Az eddigi legjobb céheim Ddmt2-n: RockShox [ Ez a céh később az enyém volt. :)] + YouAgain [ Stablee <3 ^^] + ProSelective [Megintcsak Stabikáám.<3 xdd]

Hmm hát nekem nagyon az elejéről jutnak eszembe dolgok (kb. amikor alakult a szerver)

Sajnos csak kevés név jut eszembe...:D

Nida: Nagyon jó fej lány volt,  a játékba, nagyon rövid idő alatt vert majdnem mindenkit.
Knight: (valamilyen szám is volt a neve után. xD) Ő segítette sok ideig Nida-t, ő volt Nida férje, Nida után talán a legerősebb, talán neki voltak először fullos cuccai, de akkor még nem a kaszt elleni erő volt a menő hanem minél nagyobb krit/átható
Player: Ő is nagy arc volt, bár erős sosem volt, sőt lvl 72-nél abbahagyta a fejlődést és csak baromkodtunk vele.

És hogy a témához illően céhet is mondjak:

Bekerültem abba a céhbe ahol Nida és Knight volt meg Player, de a névre sajnos nem emlékszem....
Azok voltak a szép idők... ^^ Jó rájuk visszagondolni... :)

Teljesen más volt a feeling, mindenki új volt, jó volt a társaság. :)

Sziasztok! Nekem a FatalError, mert ott volt szinte a mindenem. *-* Meg sok war volt stb..

S1-en a BeWithYou és LordMaster mindent vitt... Nekem ez az örök favorit... Kár hogy vége...
[color=lime]Lv1[/color] [color=yellow]Grizzly[/color]

2011-12-29, 18:47:18 #230 Utolsó szerkesztés: 2011-12-29, 19:37:09 Szerző: Bence7
TrueFaith *-*

Top 5 *-*

+ még a Halftitans-t is ide mondanám 

Idézetet írta: nagyzoli Dátum 2011-12-29, 18:44:37
S1-en a BeWithYou és LordMaster mindent vitt... Nekem ez az örök favorit... Kár hogy vége...

Nagyzoli! Nincs vége :)
Gm-ek miatt lett top2 a céh mert warra hívtak és kikaptunk és rengeteg pontot buktunk vele mert 110.000 pontunk volt..és olyankor rengeteget leszed!
Lord visszatér majd, most Industrial céh néven fut a BeWithYou.
2 részlege van!

Egyébként a régi Industrial vitt mindent akinek a vezére Helletorius volt, top1 wp sura volt ahogy ismertétek és a céh is top1 legenda marad örökre.

AncientBlood

Hunnia

G-pont

RiwalS

4örök;)

2011-12-29, 19:21:17 #233 Utolsó szerkesztés: 2011-12-29, 19:24:08 Szerző: LordDestiny
TrueFaith
HalfTitans
Ezek most is vannak , de ellenfél nem nagyon van nekik..

Egy régi: RivalS
Ez a céh egy csomó ideig top1 volt..

Az AncientBlood..Inkább semmit nem mondok mert repülök fórumról..

BigMuffin !  Top8   0 vereség !

TrueFaith !!!

A céh 1napja oszlott hála a bugos warokank (L)
nade sebaj a céh   top2ig vitte céh telekkel és mindennel ami csak kellhetett.
rengeteg warunk volt ahol 20-23ember volt bent ~csak tőlünk...
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Két nagyon jó céhet ismertem! :)

1.HeadHunters

2.RiwalS

Ezeket soha nem fogom elfelejteni! ^^