Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

NoSection és NoSelection Céh volt a legjobb :) Meg a Mind1  :)
Meg NoPara céh kb több mint 1 éve volt az a céh:D

Metin2HU:1 közeli barát vett be 2hét után ki akartam lépni de meggyőzött úgyhogy míg be nem fejeztem 3hónapja 73-on
addig ott voltam most nem tudom  hányadikak de mindig a top 30ban benn voltunk a neve tréé de akkor örültünk a lvl 45nek
így OrcKillers volt a neve
DDMT2:Heroes - ez a céh mindig velem marad bár most nem játszok s3on újra felépítjük birodalmunkat és ez utal nem hagyom
másra a vezetést mivel kicsúsztunk top1 hely elérésének útjáról 2hetes nyaralásom alatt

Legendás céhek..

Nekem a favorit céhem, ahol egy nagyon jó kis társaság kovácsolódott össze és sok mostani barátomat ismertem meg akkor, az az ImmortalTeam volt. Elég nehézkesen indult be a céh pályafutása, mert nem sok tagot találtunk, de pár héttel az alakulás után olyan tagokat sikerült szereznünk, mint pl.: ReQu, ProMage, DarkBlade, Hodito, LordOfWeed, BeGiKe és még sorolhatnám. Ezekkel az emberekkel nagyon jó kis csapatot sikerült alkotnunk és sokan a mai napig tartjuk a kapcsolatot egymással. A céh szinte egy szinten volt az akkor Jinno birodalomban tomboló AraTisan céhvel. A céh vezérét nem említeném meg, mert történt 1-2 nézet eltérés köztünk, de aki ott volt a céhbe, az tudja kiről van szó. Késöbbiekben Kampokez által vezérelt Stronghold céh is a kedvenceim közé vált, mert ott is jó társaság volt, viszonylag erős tagokkal és nagy csapatmunkával. Azóta Kampo már abba hagyta a játékot sajnos. Amelyik céheket még megemlíteném az a HardStyle, szintén jó csapattal és társasággal, F4ll3nH3r0 vezetésével. AwakenSouls ~ a HardStyle céh tagjai, F4ll3nH3r0 vezetésével, csak kicsit késöbb. BeWithYou céh, LordMaster vezetésével, ahol nem mondanám, hogy álom társaság lett volna, de némelyik taggal ott is jókat lehetett beszélgetni, hülyülni.
A mostani céhem az Argonath, Shinso birodalomban talán a legerősebb céh(?), nagyon jó társasággal, aránylag kevesen vagyunk a céhben, de mindannyian erősek és kitartóak.

Nekem magyar szerveren a DemiHumans és az Eterity(sry ha rosszul irtam:S )
Ők voltak a legjobb céhek számomra :P

Sziiasztok. gondoltam leírom énis.

Nekemis vannak jó  és rossz élményeim szint úgy magyaron és DDMT2 s1 en is.

Kezdeném DDMT2 - vel.

Ezekre a céhekre nem sokan emlékeznek :  Miután megnyílt a szerver, nemsokkal alakult  a Delerium. Igencsak erős tagok voltak benne, mondhatjuk hogy  a szerver első erős 7optolt emberei voltak benne, mind lovagias rangal, és 99es szintel.
Vezetője: Helletorius.   WP sura volt, És nagyon erős.  Mindenki arra fogta, hogy csak azért erős mert GM követ használt.
Nem gyerekek ...    Eztmost kimondom.  Tivoltatok szarok, és nemtudtatok megbírkózni a gondolattal, hogy bever titeket egy erősebb. ezért, ti így és úgy elkezdtétek szapulni. erről ennyit. aztán később .--->Explosive    ez a Későbbi Delerium.
akkoriban nemvolt szintkorlát a céhezéssel kapcsolatban, ezért sokszor törölve lettek.   az Explo' után újra alapultak Industrial néven.  Mikor ezt  a céhet oszlatta Helle,  abbahagyta a játékot, (majdkésőbb újrakezdte Harcossal Nevet nemírok)
Hát a szememben ezvolt a legjobb céh a játék történelmében. Sajnos nemlett több újra alapulás Indok :  Mindenki szinte abbahagyta, aki céhtag volt.

Metin2 HU :   voltak élményeim.... Sokáig a BlackShield  Céhben voltam  Dracon Pirosaknál.  Vezére: Inteligent.
a céh jóvolt. összetartó emberék, ha valamit elbaszol nem csesztek le, : )  --->  aztán a tagok folytonos veszekedései , szidalmazása, nem egymásra számíthatósága a céh oszlásához vezetett.  Ennyi az én történetem. Nevemet nemírom. Bocsi ^^ Sziasztok ;)

Szerintem az 0nly0ne a legjobb céh ddmt2-n mert rövid idő alatt lett top1.Csak így tovább.
Szerver:Bmumt2
Név:RicsiikeR
Szint:182
Kaszt:törninja
Top3-as ninja:D

2011-11-02, 22:42:37 #210 Utolsó szerkesztés: 2011-11-03, 13:53:42 Szerző: [MOD]Niix
Hát BeWitYou...igen az a céh olyan volt mint a vonat :D hol jöttek emberek hol mentek:D egyébként szerény személyen szerint
nem magával a társasággal volt gond! az a társaság jó volt, de mindíg volt 1-2 aki szerette ha veszekedés van. legtöbbször én szóltam Lordnak h dobja ki és érdekes módjára csend volt :D egyébként én kedvenc céhem a leg első céhem amire sajnos nem emlékszel a nevére de azt tudom h Zsooolt (nem valósznű h pontosan írtam le a nevét) aki az első 99-es volt itt dd-n, ő volt a vezére!  majd a TheFirstKlan illetve a BeWithYou! ebben a kettőben éreztem azt h nem vagyok egyedül ebben a játékban teljesen és vannak emberek akikre számíthatok a bajban! Persze sok másik céhbe is voltak jó emberek de ezekről van a legtöbb pozitív emlékem.
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Sziasztok.
Nekem Metin2.HU-n a MementoMoris volt a kedvenc céhem, és marad is örökre.
itt DDMT2-n pedig rengeteg erős céh volt még rége, például a StayAliv, RiwalS, FuTuRe, History.
Temeraire: TÅ'rninja 95
OneGood: BM Sura 95
TheOneGood: Harcos 95
TemeraireShp: Boltoskari

S3 DynamiteD

Youtube: DDMT2 DynamiteD PvP Video

AncientBlood mindörökké! Mindennaposak voltak az elmaradt warok, mert nem mertek ellenünk kiállni. :D

DDMT2 S3 Melyik céh is lehet az? persze hogy a DorianGray

Nagyon Jó arcok hülyéskedések!!

És persze most Top1 :D

Hy. Nekem S3-on. a HANGOVERS mert nagyon segítőkészek. Igaz nem voltam a DorianGray-ban de az is jó.!

[color=red] Köszönet Alone-nak.
[color=red]ყვáƒ"ლი,сирење,पनीर,£αšε√π.â,,¢,Î"ðvεηÑ,Ï...яε
[color=red]Nem foglalkozok avval hogy segített "+"-t vagy "-"-t adsz.

☺☻♦♣♠◘○◙â™,♀♪♫☼â—,,►•♠•▬▀

s3 DorianGray.... <3

Egy átlag beszélgetés:

nah írd ki hogy low rendes....lo.w ... lovv ... Enyi vagy Yó Nem tudtad béna....

Lazy: Hol a kv-m?

Sk1z0 : Hozom uram

:'DDD Jó arcok...Kár hogy Game over :(

Nekem S1-en (DDMT2-n) NewOnlyTeam: Redoxx <3 Morpheuszz <3
Hamar megyünk felfele és jó warok meg persze szokott a jó hangulat is és én már ide tartozom. Velem eddig mindenki kedves volt és hát Redoxx mindig feldobott :D Ha találkoztunk mindig vagy 1 óra hülyülés :D

Kedvenc beszólásaim tőle: Topety, Hulye Vaty, Lenyultad a pasim?, Én még mindig szeretlek, Topety sámi én vagyok akkor is. <3 Redoxx :DDD
Lv.99 Barátságos Immediate
Karmát + ba, köszi

DDmt2-n nekem a Thunder volt és marad az. Köszönöm SarXes, hogy anno megalapítottad. :)
AncientBlood. Elismerésem.

NewOnlyTeam... leg lyob ceh :p
Redoxx várom a pvp vidid cicám. :D

-XBm