Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

most a HalfTitans a pro :D elvileg most top1 es  :-\

CoolDown  :P (volt)
WhiteHorse (Halli vezetésével)
NewOnlyTeam
AntiScene
és ami nevük miatt tetszenek :D :

TruFaith,BigMuffin,CoopCola,HalfTitans ... stb.-
Játékban:HeyMajiBuff Lv.99
              HeyMaji       Lv.105
              HeyMajonez Lv.99
Ultra csak a fórumon :$

Nos le írnám én is :D

Dracon EZVAN XxWaRxX :D

S2 hát voltak régen jó céhek elején olvastam, hogy  (ProjectOne) Ehhez annyit tennék hogy 15 v 4 be 100 89 vertek minket azt is GumiKacsának lehet köszöni. 

Amikor kezdtem a játékot kb akkor indult 5 honapja a metin2 magyarországon és akkor voltam egy remek céhben neve: Zsoldosok vezér 80as sura volt igaz azóta is 80as emrt kb 1 évet játszott...
a céh akkor amikor kezdtem egyszintben volt a Vampiressel kb:) sokan tudják hogy a vampires hol tart...

Nekem legjobban Metin2 HU-n Aquilán az AngelsOfWar céh jött be :) az akkori nevem Naraku volt! :) De a barátok miatt volt a legjobb meg persze nem sokan álltak ki akkoriba ellenünk! :D Legjobb Spanok: Quantum, MoonWarrior de sorolhatnám! :D Ja és nem kis ideig voltunk a TOP1 céh :D

Régi Céhem:
LowStarS.
Üdv,
Magich
Tévedésbe ne essetek. xBmSuRaBm más néven Sillver(Section) Lopott meg engem:) Forumon Ultimaten Névan van fent
[S1] Magich
Lv.95
GAME OVER
Negatív karmát köszi *-*

WhiteHorse :)) hali vezetésével <33333
[color=green]Csak akkor álmodj, ha van munkád! :)[/color]

KillerS

HaRcOsKa123 Tesóóm vezetésével *-*
Olvasd El És Tanuld Meg .:) !!!!

http://metin2hungary.net/index.php/topic,25326.0.html

Nekem a DevilMonster tetszett régen  ^^

új legendás céhek*szerintem* a Jakuza volt jó meg a BlackRoses.
Bár most elvagyok a Sc4rC1ty. ^^
Régi pedig a(z) xsiccox céhjei voltak a komolyak :'D
KicsiSzeder
Piros
Még húzzuk ^^
Ninja/egyenlÅ're tÅ'r.(fejlödés miatt)
M-s skillek. :D

2012-04-03, 06:11:17 #253 Utolsó szerkesztés: 2012-04-03, 14:59:50 Szerző: [MOD]Niix
Egyébként  s2őn a legelső BedBoys:)
"Nálam az a hagyomány, hogy péntekre, fél tízre
Több alkohol van bennem, mind két üveg Bayleis-be..":DD
"Nem vagyok gengszter, büszke vagyok hogy anyám, és nem az utca nevelt fel."

Auriga: NEMESIS

Jelenleg is ebben a céhben tartózkodom.

Pegasus: OnlyOne

Itt egy csöpp harcosom van.

AncientBlood Sawßlade-el :P <3
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Ddmt: amikor kezdtem akkor kerültem be az Alcohol céhbe. Nem volt top1, de az a társaság mindent megért (Tequila03, zh <3)
Rengeteg hülyeség, és sok új barátot találtam ott..
Auriga: EpicSchooL. Siva volt/van a vezére, nagyon kedves csajszinak ismertem meg. Sokat segített ő, es egész céh is. Egy nap talajba visszatérek :)
Lv. 99 Sámán
Lv. 99 Ninja
Lv.99 Wari
[Név nem számít:)]

Sziasztok!

DDMT2-n véleményem szerint a StayAlive. Egész kis pofás céh volt akkoriban erős tagokkal jó pofa emberekkel sokat hülyültünk és waroztunk és általában mindig nyertünk is.. nagyon élveztem.
Metin2HU-n három legendás céhet ismerek mind három Draco szerveren van/volt a pirosaknál: OLDBOYS, GLORY, Rangers... A rangers egy évig volt csak talán másfél.. és feloszlott, de nagyon szervezett és szigorú egy céh volt.. remek vezetővel. OLDBOYS a kezdetektől létezik épp úgy mint a GLORY és remek karriert tudhat mindkét céh a háta mögött.. Talán a GLORY most vissza vett a warok szintjéből, de azért a tagok tartják a lépést bárkivel :)

Ichirio

GLORY tényleg legendás, de én nagyon sok tagjába csalódtam... Megbízhatatlanok lettek, ismerősöm kilépett tőlük mert átverték...
Akiket többre tartok azok az OLDBOYS-osok...:)

Szerintem erre egyértelmű válasz van. Sajnos a válaszban 3 céhnevet tudok megejteni.
A 3 céh:
- 1: Hunnia
             - 2: CoolDown (Többször szervezték meg, új névvel.)
             - 3: BeWhitYou

A legjobb céh véleményem szerint a Hunnia volt. Legerősebb, és egyben legbarátságosabb, legsegítőkészebb emberek ebben a céhben voltak. Ellentétben a CoolDown-val, ami a legarcosabb játékosok tárhelye volt.[/b]
~ Élj úgy, ahogy jónak látod! Ne te számold az éveid, élj úgy ,hogy az éveid számítsanak! ~