Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

2010-11-03, 18:07:53 Utolsó szerkesztés: 2010-11-16, 17:57:58 Szerző: [TMOD]Niix
Nos ezt a témát,azért nyitottam,mivel 1. ilyet még nem láttam.. :D
2.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre,ha emlékeztek,milyen céhekben voltatok és melyik vált népszerűve.
Ez alatt értem: Top1,Szinte senki nem mert kiállni stb..
Kedvenc céhed..

Nos.: A kedvenc céhem: Heretics

Sokak nem ismerik,most lett a szerón egy új,de az már csak kopi ;)
Azt kell tudni róla,hogy a szerver legerősebb tagjai voltak akkor benne.
A vezére: Odessy;BM.

Top1 volt természetesen :D
De megszűntette Odessy,mivel Atosz (BM) csinált egy új céhet,aminek a neve: AraTisan lett.
Szóval végülis egy új Heretics jött létre.
Az összes Hereticses tag az AraTisan-ba ment,mint pl. ProMage,kismeszi,Chiaki,stb.

A legnagyobb riválisa az !HERO volt.. jó kis warok voltak :)

Kiváncsi vagyok,hogy nektek mik rémlenek :D
Köszi Puszi Csáó.

Sziasztok!

Eddigi legjobb céh élményeim:
-DDMT2 : (Nem tudom már mi volt a neve xD ) de Kampokez volt a vezér.. :) 1-2 céh mert kiálni ellenünk.. :) Nagyon sok élény fűződik oda.. :) (DarkSurci néven futottam)
-Metin2.hu : Sok céhben voltam.. :) de a legjobb élmények a Bravehearts céhhez kötnek amíg persze mokuska volt a vezér :) , sosem volt összetűzés - nagyon segítőkész tagok - mellesleg jó ideig Top1 nek tartottak :) Míg meg nem alakult a xShInSoox  azóta is Top1 :) Nagyon sok gratuláció nekik :)
whatthefall néven futottam :)
-SirBaldur:Mostani saját céhem.. :)  Igaz nem tartom magunkat top1nek sőt.. :) De szivesen warozunk akárkivel bármikor ha online vagyok :)  Neve: EasyLove  <3

Nagyjábol ennyi.. ;)

Byee!

aaa:D nekem a Future volt/marad a legjobb mindorokke az biztos:D melyet meg tavaj alkottam melyben sok baratra leltem:D es nagy elmenyekben reszesultem:d roviden ennyi
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Nekem magyaron az OLDBOYS de nem sokáig mert nem raktam be EXPt és kirúgtak . De nagyon sokáig voltam a GodOfWars-ban az viszont megszünt de ez régen volt nagyon régen :D kb 1éve

CukrosZoknik:) Altair egyik legjobb céhe volt. De top1 az én fénykoromban nem volt:(

Metin2Hu/Altair: Angels-->ez volt az első céh az altair szerveren amelyik ellen nem mertek kiállni. A vezetője zsolti volt, aki ma egy BM-et csinál ha jól tudom. Mikor megalakult akkor Sk1ZoFrEEn még csak 28-as volt. ^^

Miután zsolti magánéleti okok miatt feloszlatta a céhet, nem sikerült összehozni ismét a tagokat. De a volt Angelsesekből lettek a nagy játékosok a szerveren, a nagy céhek vezetői/oszlopos tagjai. Neveket nem írnék, mert biztos kihagynék valakit. (De nézzétek meg a toplistát: Sk1ZoFrEEn[május óta nem játszik], N3gr0, Erzsibaby, Mercurio, Zephyrus és még sorolhatnám sokáig.)

DDMT2/s1: A céh nevére nem emlékszem de annyit tudok, hogy b4b0 volt a vezetője. A szerver indulása után alakult. Úgy tartották a céhvezért senki se tudja elverni, így nem mertek kiállni ellenünk. Jó kis DT runokat szerveztünk, warokon arattunk (ha sikerült összehozni egyet-egyet). Segítettük egymást.

Metin2Hu/Auriga: HeadHunters-->ez volt az első komoly céhem, ahol mikrofon használat kötelező volt. Nagyon jó társaság verődött össze, ha jól tudom most is övék a top1 céh.

Röviden ennyi lenne, amikről meg szerettem volna emlékezni.

PoOwAa

Ddmt2:SkyWarriors :D top10 volt de top1 100-90-re nyert tőlünk :))
Metin2-HU:Magyar harcos:)az én céhm volt:Dmég akkor 40-es voltam(igen erős)sok 70+-os volt a céhembe:Dtop7 voltunk de top1-et oda vertük:)
Metin2-HU:SkyWarriors itt is xDegy jó haverom Norby93 a vezetője 61+-os :D sok 50fölötti erős kis csávóka van a céhben:Dnemtudom hanyadikak de kb 80-at waroztak 1hét alatt és abból 60-at nyertek :D

2010-11-03, 22:29:04 #7 Utolsó szerkesztés: 2010-11-04, 07:19:56 Szerző: [SMOD]THymea
Repüljünk vissza az időben kb. február elejére.

Szóval Zephyrus a legnagyobb szintű sámán Altairon ráadásul sárkány sámán (de nem buffer). Férje Wrongfull, aki egy mentálharcos, aki elvileg a legjobb szintelő. Zephyrus lehagyta Wrongfullt. Lvl 75-öt elérte megállt cuccolni. Rájött, högy ő megunta a metint, mivel már újdonságot nem nyújt számára. Oda adta hát Wrongfullnak a karit. Erre az esetre 3 nappal rá megnyitották a lélekbarlangot. Altair szerveren egyetlen egy sámán (Zephyrus) tudott csak bemenni lélekbe. Wrongfull ki is használta a helyzetet, buffal fejlődött míg a többiek buff nélkül szenvedtek.
(Zephynek ekkorra már nagy buff készégei voltak mert így húzta a karit: Sárkány lövés, sárkány ordítás, sárkány segítsége, áldás. Ha jól tudom minden készsége G volt.)

Wrongfull szépen fejlődött, jött a pénze. Zephy megtudta a lélekbarlang behozatalát, ígyhát visszakérte azt ami az övé: a karit. Wrongfull nem akarta neki visszaadni sehogyan sem. Zephy ezért úgy gondolta megteszi a lehetetlent: írt a supportra, hogy ő kéri vissza a kariját vagy bannolják ott a helyszínen. Másnapra a karaktere bannolva lett.

Azóta újra játszik, elég nagy szintű (70+). Nevét nem árulom el.

ON: A UnitedTitans manapság elég erős céh akárcsak a Falka és a Vampires (ha megszűnt valamelyik, vagy meggyengült akkor elnézést.)

PoOwAa

Magyaron egyértelműen a Genesis céh! (lájk neki) Nagyon jó kis céh volt,warlovat velük csináltam nagy közös fejlődések stb.
DDMT2 S1-en: hát még amikor Nasuada bm-em megvolt rengeteg céhbe hívtak,de ezek úgy változtak mint az őszi szél... Hol megsértődött valaki és azért lett oda a céh,vagy volt egyszer egy olyan,hogy a céhek miatt bugolt be a játék...Nevekre nem emlékszem,de Nasu és Arxer karimmal a top1-eket is megjártam. ;) Voltak saját céhem is : Blasphemous és Testvériség.
Nasu

2010-11-04, 01:56:40 #9 Utolsó szerkesztés: 2010-11-04, 02:08:25 Szerző: mercenary
hy.
a legjobb céh amibe magyaron voltam az a havanna volt.az akkor jólfejlődő ninjámmal kerültem bele és 60 asok voltak benne.
kedves erős tagok voltak benne,sokszor ők adtak nekem kk-t mivel nekik lom volt,és sokmindenben segitettek.
ddmt2 es legjobb céhem:đripone egykori céhe volt.(RockShox)

Sok céhem volt :D
ezek közül kedvencem a 1/2ELEM (ejtsd FélElem)

Sziasztok!
DDMt2-n nem annyira emlékszek olyan céhre,amilyenben voltam, talán azért mert nem voltam sokszor céhbe,és keveset is játszok.
De magyaron elég sok jó céhbe voltam.
Először Dracon,mikor még csak Pegazus és Draco volt,akkor kerültem be a DarkSouls-ba, először Dracola vezetésével,majd a DarkSoul-ba Tibi16 vezetésével.
Itt többre nem is nagyon emlékszek.
De még mikor behozták az Aquila szervert, a Warior céhbe voltam ( Vezér: Novidius),anno még vertük az OnlyOne-t is,(jelenleg TOP4).
Voltam a nemrég oszlatott PartyOfGame-ba,(vezető: Shino4ever) ahol minimum ezerszer vertem a padlót ( a röhögéstől xD.),
majd onnan átmentünk az IceWarrior-ba.(Vezető: miikroicei)

Sziaszztok!

Ddmt2 S1:Gpont és AraTisan.A két legjobb céh volt a szerveren.Mind2-ben rendes tagok bár volt pár beképzelt is.Kár hogy megszüntek, mert nagyon jó csapat volt.
Metin2 Hu:Draco:PaRaCoRe:minden idők legjobb céhe volt és azis marad.nem szint szerinti felvétel van, hanem ember szerinti.a vezetővel vannak gondok de amúgy tökéletes céh volt.
Metin2 Hu:Draco:Improbus:Felejthetetlen a sok közös dt run..Na meg persze amikor kiütöttük az első fekete vas vérteket..
Metin2 Hu:Draco:Mellon:Igen csak jó céh normális és nagyon erős tagokkal.
Metin2 Hu:Draco:STi:SzTi mindig is segítő kész volt és mindig segített a saját céhbeli embereinek.Vele is az első kaszás láda kiütése felejthetetlen élmény.:)

Nekem is szép emlékek jutnak eszembe, Nem az első de az összes céhem közül a legjobb volt Dracon a Freedom céh.
Nemvoltunk sokan, nem voltunk top 1 sem, de a társaság a legjobb volt. Ott ismertem meg a legnyagyszerűbb embereket
DDMt2-n pedig az SPQR céh, az ottani barátokból állt, részben saját céhem volt. Onnan is sok jó ember származik, amiknek sajnos a felével már a kapcsolatot nem tartom =(
"Egyszer lássuk még, hogy a régi fények tényleg égnek
és a nevünk DicsÅ'ség, értünk szól a gyÅ'zelmi ének.
Egyszer mondjuk még: „lemostuk a gyalázatot”,
mit ránkmért az Ég, mások és az évszázadok."

Paksi Endre

Ez mellett akkor a "mizu" a csod

DDMT2-őn nem tudok olyan céhet mondani amiben sokáig megmaradtam. Viszont Metin2.Hu-n Aquila - Jinno SzuperCsapat (TOP6 ^^) és előtte JustDoIt (A 2 céh ugyanaz volt csak egymás után, 1. a JustDoIt volt.) Több mint 6 hónapja mondhatom magam céhtagnak, és a vezetője ltcasvo, akit nagyon tisztelek, mert egy iszonyatosan jópofa ember.:D
Brianna - Lv.98 - Sárkány sámán - Jinno

Metin2 HU Draco Alkaida Gumikacsa ^.^

Lil Wayne,Tyga,Kid Ink,Eminem,2Chainz,Wiz Khalifa,Lil Jon,Snoop Dogg...

Metin2-Draco:BadCompany vezér Blisten2
ugyan itt TrueFighters vezér : angel44   szegény angelt bannolták de mai napig top céh

Ddmt2.:Industrial,Delerium,Explosive,RockShox,Hunnia. A legjobb céhek amibe valaha is voltam:)
http://ddmt2.net/
http://s2.ddmt2.net/
"Winning does not make you strong. Struggle develops your strength."

AncientBlood (L)
Név:      WrongWay     Rougrey
Lvl:        99                  99
Kaszt:    TÅ'r Ninja        Menta Wari

A legnagyobb céh amibe mindenki be akart kerülni és 100 ból ha 12 ember bejutott!És 1 hét alatt top1 lett!

Erről Beszélek "Excille"   Noszferat vezetésével.Alig birtam bekerülni!

Legendás céhek?Hm.

RockShox---- Đrippel az élen
Excille-----Noszival az élen
NewSparta------MarcusHUNasdal az élen
AncientBlood------ForEvörFájtal az élen
Az én régi kis top2 es céhem   We are the best

Riwalsot nem szólitom.Minden karimmal bekerültem.Az hogy  feri egy másik kariját felvitte 95 re és céhet csinált és folyton azt hivta ki és igy lett top1 persze néhányszor megverette magát hogy ne legyen gyanus az első vereségük a Zsoldosok ellen volt ami nem erős céh.Amikor nagykarim SuraKing01 céhe ellen mentek 3 anvoltunk  ők 14en és 100-21re nyertünk.

És a Haverok céh ami egy állati gyenge céh volt!2 hétre belépett kamiz és megverték a AncientBloodot is!