Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

2011-03-26, 15:34:06 #140 Utolsó szerkesztés: 2011-04-29, 17:50:27 Szerző: Tobika
Szerintem a Kiraj céh még mindig a legjobb! +++ cs lovok

Hát arugán még mindig játszom 44-s vagyok DrityDozer néven. WickedGods vezetök ILLUMINALI, és Charlotte orbitális céh durva warok napi runok ...

DDmt2 sajnos nevét nem tudom már de vezére vok-volt nagyon jó céh volt!

Metin2 HU-n Dracon SzTi vezetésével a STi vagy mi, bár kicsit lo.wok, mert lovaznak, de erősek
Aurigán, az EpicFaiL (=vezérét nemtom :P )

ddmt2-n a CritForEver Lucifer777 vezetésével

Óigen, én is hozzátennék első kommentemhez *-* /Valahogy én mindig jó céhbe kerülök<3/ Egyetértek, hogy nagyon jó céh volt még a LifeStyles(most is van, de azért már más a csapat:/) §urci dárga vezetésével, Danger céh Equu-val, valamint a MagicTeam ferivel :D Kirajról annyit, hogy Magic-al eléggé csak...m...szóval a két céh utálta egymást. Nekem nicns vleük semibajm, mert minden céhben vannak hülyék :D /Igen, a miénkbe is volt pár.../

Szerintem legerősebb céhek a szerveren:
Heretics
AraTisan
AncientBlood (THE BEST)
Danger *-* :)

Sziasztok,

Ritkán találok témát, ami igazán tetszik :)

Metin2.hu, pegazus:
Annak idején még pegán - aki emlékszik - sárgáknál Jégcsákány, pirosaknál JoeBoss, kékeknél blackangel egész jól összeverbuvált céhek voltak, jó társasággal. Tömeg céhekre nem nagyon térnék ki, mert soha nem kedveltem. Sok esetben sajnos nem volt bennük igazi összetartozás, nem ismerték egymást a tagok, így idővel szét is hullottak. ShinSoo (tudom nem így kell írni, amúgy raj vezetésével, ha jól emlékszem) erősen vitte a mezőnyt, sok barát volt ott, annak ellenére, hogy kék voltam :) ....bár azt hiszem pegán régen nem voltak ennyire erősek az ellenérzések másik birodalom tagjaival szemben :) ShinSoo azt hiszem még mindig létezik, bár nem volt kedvem utána nézni :)

DDMT2 S1:
Nagy kedvencem, nagyon jó társasággal BlazeOfGory. Talán emlékeztek még rá páran, erős céh volt.

DDMT2 S2:
Itt már elértem arra a pontra, hogy nem sok kedvem volt céhbe lépni :D ...ha war kellett elmentem kerestem egy balhét :)

Üdv.

Hali!
Nekem Metin2-őn a PowerOfChaos és a Veteránok volt a céhem (egyértelmű hogy az ember a saját céhét szereti) sokáig ott voltam amikor hirtelen egy tragédia történt velem ami nagyon megrázott és 1 éven belül megtört a jég és elkezdtem fejlődni ....
DDmt2-őn a Kiraj céh nagyot nőtt a szememben (igaz van ott ismerős ellenség barát stb...) szerintem egy vegyes csapat de jól összetartanak (azt már nem tudom hogy még megvan-e ez a céh mert ma kezdtem újra a játékot de klassz egy csapat az biztos )

DDMT2-n nem nagyon voltam céhbe :D
Ha voltam, az saját, és a Hentesek volt :D
metin2.hu-n pedig MILITARY és a Bravo volt

DDMT2: OnlyneHeat (Y)
Nagyon jó kis céh volt :) mindíg top 10 volt :D
Mondjuk még mindíg megvan csak nem nagyon csináljuk mióta főnök feleségét bannolták :(
Céh alapító: LittleKnight :)
Milyen jó warok voltak... de ez már a multé :)

Auriga: EpicfaiL
dd s2 : AncientBlood

Sziasztok!
Huh nem tudom altairon vagy volt a DevilHunter de nagyon erősek voltak ! <-- azt hiszem itt volt r3wl :D
Rendesek voltak a céhtagok is!
Szintúgy a CrazyTeam őket se tudom hova tenni :D
Aztán itt az előttem szólók mondták a PowerOfChaost abban és  is benne voltam nagyon jó céh volt ! :D
óóó a Régi szép idők

Altair : DevilHunters ;)

DDMT2: AccJangot, Kiraj

DDMT2 S2 » ColdDeaths (L) :)
Köszönöm hogy veletek lehettem, Nem felejtelek titeket :) Egyszer még vissza térek (L) :)

DDMT2    //S1//

Céh : Spongyabob
Tagok száma: 2   //de akkor is jó//
Vezér:  Marmiell

Nekem Egyértelműen magyaron a volt 2 legerőssebb céh volt : GLORY & OLDBOYS vitte a primet

2011-05-09, 17:58:12 #155 Utolsó szerkesztés: 2011-05-09, 18:00:04 Szerző: QQLiFeQQ
MajhCream
1:Kép =

DDMT2:Future,WarriorTeam <3
Nagyon sok barátot szereztem ebbe a két céhbe...TheDealer,CrazyMan és még sorolhatnám . :)

2011-05-12, 20:08:33 #157 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:18:47 Szerző: [MOD]Bluebell
DDMT2: Bears<3 Vincenzo vezetésével ami rohadt jó céh volt és amiről Jamakasi Beszélt az Excille:) mind2 céh volt top 1 est

Bears-t adnom kell,tényleg jóó céh volt.. : ) De maradok a Kiraj céhmnél,egyszerűen imádtam.. + AccJangot.. :D
LordOfDrinks-ről nem mondok semmit... Nagy céhek ellen nem megy nekik..!!!! :DDD

Egyértelmüen AncientBlood.Ha 4ever nézed topikot,told fel feneked dd-re és csináld meg ujra.Nem irom le nevem,magyaron sniper haverja voltam,itt fekatestvér a neve..Ha nemtudod talán pm-be leirom :)