Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

nem tudom lehet e más szerverekről írni,de ha igen akkor:
anno bmumt2őn született egy céh.
A KockaTeams.
sokan nem tudják,eredeti vezére sanyibaba volt.
megszünt

SPANOK ATAG99 a vezetője most is él.
jó kis társaság sok nevetés faja warok
tom 12.céh is volt,vertük az OnlyOnet.
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

Szerintem a Magdianyus volt a legjobb céh,és még kicsit humoros is :)

Egyértelmü: OLDBOYS amiben voltam.

És saját céhem magyaron:DoGvsCat
Bármi kérdés van,írj...

2011-06-11, 22:39:14 #163 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:19:05 Szerző: [MOD]Bluebell
DDMT2 : Stronghold 
A Régi szép idök

MagicTeam xXMage93Xx vezetésével nagyon yo társaság erős meg minden nagyon yo volt meg is nyertük a céh bajnokásgot
By:cronaldo9

Legendás  , még Most is : NoLast , Volturi

2011-07-03, 19:39:41 #167 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:19:15 Szerző: [MOD]Bluebell
AngyrBirds Forever! xD

Idézetet írta: rack96 Dátum 2011-05-12, 20:08:33
DDMT2: Bears<3 Vincenzo vezetésével ami rohadt jó céh volt és amiről Jamakasi Beszélt az Excille:) mind2 céh volt top 1 est
Hát igen...Excille.... Noszi,Bigi ,Soon,TheGenesis,Én,ProMage,Vini,Energie ,DarkNaar és stb... Excille a világ talán legjobb céhe volt.Noszi megalapította és 5 nap sem kelett és top1 lett...Remélem Noszi A.....  Most is nézed :P Tudom ,hogy folyamatosan figyelsz minket kicsit máshogy mint régen :)

Idézetet írta: szabi0105 Dátum 2011-06-20, 12:47:16
MagicTeam xXMage93Xx vezetésével nagyon yo társaság erős meg minden nagyon yo volt meg is nyertük a céh bajnokásgot
By:cronaldo9

MagicTeam <3 Mi mindent megadnék azért...Minden szuperjó volt.Erő volt a céhbe,hangulat volt,összetartás volt ,csak kérni kelett és adtunk egymásnak :P ...És ahogy még Lyon fogalmazott a zsoldosok...(Commandos,kamiz,energie egy másik karival stb...,csakhát még jóval a bajnokság előtt itt voltak nálunk :) és utána még jó ideig is :) ]

Bármit megadnék azokért az időkért.Még az eltűnt cuccaimat se kérném vissza,ha megint MagicTeam feri vezetésével a régi surimmal :P

NoLast igen faja céh,  jó volt a közösség már nem warrozik jelenleg top2

2011-07-03, 21:43:05 #170 Utolsó szerkesztés: 2011-07-04, 01:03:58 Szerző: Shadow888
Az én szememben egyértelműen MajhCream 4ever...Az egy tökéletes céh volt.Én abban a céhben találtam rá a barátaimra.

-Egyébként 1-2 ember megjegyezte, hogy a LordofDrinks nem mert kiállni a nagyobb céh-ek ellen...Minden "nagy céh" a céh bajnokság elött lett "kemény" nem mondom neveket, de volt olyan céh akik több embert pirosaktól/sárgáktól hívott át a bajnokságra.Természetesen szabályos, de ne így legyen kemény, h pár napig erőseket össze hív utána összeesik mint egy...Szóval elsőnek gondolkodj mint mielőtt megszólsz valakit vagy ebben az esetben egy céh-t...
Egyébként, mint láthattátok QQLiFeQQ be tett egy képet, amin lehet látni, hogy egész nagy, és jó társaság volt a MajhCream.
(Ez egy átlag war volt, nem volt semilyen rendezvény, h csak amiatt jöttünk fel ilyen sokan) Egyébként megtaláltok a képenxDSzivezek Ultra mellett.

Metin2.hu:-Nekem Dracoba 2 céh is a Crossfire és a Tigris... Ebben a 2 céhben is nagyszerű barátokra leltem.bmark aki itt is játszott régen illetve silveraxe aki pontosan nem tudom milyen néven tolta itt.(remek és erős emberek.illetve már csak silveraxe aki tolja) a Tigrisbe pedig rátaláltam Dundika01 re, akiben szintén nagyszerű barátra leltem illetve Devil(pontos nevére már nem emléxem:S).Szóval örülök, h velük lehettem. Egyébként STI céh sem kutya.Minden tiszteletem SzTI -é.Már volt 78 as karakter amikor ő elkezdte ezt a karaktert és ő lett Draco első top1. 
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Sziasztok!

Sztem a legjobb céh és elégé legendás volt az az 1. TheBigFamily. Stable céhe volt. Sok tag kevésbé ismert de annál erösebbek :D Nagyon jó céh volt! Sok war igaz a  végén nem nagyon mertek már kiállni :'( :D Akkor Nexx néven játszottam.
Sztem nagyon jó céh volt sok tag is azt gondolja mai napig. Mostani céhe Stableenek LordOfDrinks! :)

Üdv: Devergo

Pacsi
Én sok jó céhbe voltam ott a LordOfDrink ami jelenleg is top 1
Sok jó céhem is volt a legutóbbi a ClowBlood top 30.
És a jelenlegi(nem saját de én szereztem tagokat)ez is remek de ez még csa top 60

AncientBlood Sawßlade-el a Legjobb :) Danger00 voltam :)
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Hát...

Az én véleményem :

AwakenSouls

21 nyerés 1 vesztés ... eddig, nem rossz KIRÁLY társaság új barátok és nagyon erős céh! :D
F4ll3nH3r0 vezetésével! :D

~WaterSri
[color=LawnGreen] Ya, ya, ya, YAMAHAA:D[/color]
[color=RED]Takesz[/color][color=white]MaX[/color]

2011-07-08, 19:22:24 #175 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:19:52 Szerző: [MOD]Bluebell
Hat nekem csak 1 Legandás ceh marad meg mindig emlekezetembe :)
          AncientBlood
Barhol barmikor Top1-re keszen ^^
Varlak visza tesooo ^^

XtremBm :]
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

Sziasztok!!!
Akkor leírom én is ^^.
DDMT-n nem nagyok voltam céhben.
Nem szerettem a túlzsúfolt warokat.
Csak a GM warokat bírtam ^^.
Tehát DDMT-n ne keressétek a céhet.
2 céh van amit soha nem felejtek el.
Első az még HDMT-n volt.
A SuHuHuHu céh volt.
A neve elég hüje de a top3 céh volt egy német szerveren.
A vezér Lucifer volt.
100-as 1 kezese +9 kinge és minden jó dolga volt + 127-es volt.
Sé nélkül. (aki játszott rajta tudja mien brutálisan nehéz ilyen felszerelést szerezni)
Én voltam az alvezére ^^.
125-ös tőrninja kingel 100-as tőr +9 ^^.

A másik céh már egy magyar szerveren volt.
A BDMT-n.
A TokalyiPanzió volt.
A vezér eggyik nagyon jó barátom: 66Dragon99 volt.
Top2 volt a céh.
Sok szép emlék fűz hozzá.

Üdv:§HOTGUN™

HighEnd.

Jó céh sajnos ki kellet lépnek mert új karit kezdtem.

ClowBlood
Ez is jó volt cak oszlott :S

Én ameik jobb céhben vagyok/voltam 2 van és DDMT2-n

Voltam:megorultek

Vagyok:AwakenSouls

2011-07-20, 13:56:51 #179 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:20:42 Szerző: [MOD]Bluebell
DDMT2: A mostani Metamorphsis (Top 2) Sárga birodalomban!
Metin2: Baliboo Pegazuson,élvezetes warokkal gazdag céh volt.