Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

Én is írnák ide ^.^ Nem olyan céhet mondanék, amiben a legeslegeslegjobb karakterek voltak, vagy egyetlen vereség sem volt.  A BloodyKisS-ről beszélek >.< Csak annyit fűznék hozzá, hogy azután, hogy a céhvezérünk, Malona abbahagyta a dd-t, mert a fősuli fontosabb volt neki, még 3-4 hónapig a top 10-ben benne voltunk ^.^

Szerintem a mostani legjobb a Danger! Jó társaság jó warok és Top1..:)

Metin2 Hu:Altair -> HowHigh-> Vezér GTaylor

DDMT2 S2 :) EpicFaiL, Wadocka vezetésével :P Az egyetlen, az első és az utolsó Igazi összetartó céh volt =)

S1 Danger Equu élével!Nagyon összetartó és jó társulat az :P!
Ez nem vicces de igaz! parapara paaaaaa I'm love in it

LostAngels....Kampokez csinálta,ott vt még Arisa,ProDiGy->ProDiKaa,MirageBoy,aSsAin,és még sok sok tag ... top8 vt azt hiszem de shinsho legerősebb tagjai voltak bent:)
Biri:Shinshoo
Name:aSsAin
Kaszt:ArcherNinja ALL P
Céh:keresem..
LvL:91
Pár:-

Sziasztok.
Nos DDMT2-n...szerintem a legjobb céh :  RockShox  volt.đripone vezetésével..aki már sajnos nem tevékenykedik
metinnel.

Magyarrol pedig :  MementoMoris.  aki még régebben játszott tudja miről is beszélek.
Eleinte warman majd késöbb Tenk vezetésével...de megszünt.
(viszont itt volt alkalmam megismerni a már fent emlitett đripone-t:)
bár akkor még dripone néven ment.)
na részemről ennyi.)
Üdv.     zeroisti.   DragonMage93.    zeroWP.

I love Adrelalin guild    :)
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

xenox céh Vok vezetésével anno=//

2011-03-15, 08:59:50 #129 Utolsó szerkesztés: 2011-03-15, 09:03:18 Szerző: T3ch
Magyaron talán SzTi céhe az STi.Jah, és Pegazuson OnlyOne,BEARS.Mind a 2 céh nagy összetartó csapat.
DDMT2-n.Danger volt.Mostmár MagicTeam,Kiraj céhet mondanám legendásnak.

DD:StayAlive shinsoból. (Sawßlade) vezetésével.
Meg volt roli111 még céhe csak annak nem tudom a nevét.

2011-03-15, 12:07:06 #131 Utolsó szerkesztés: 2011-03-15, 12:12:10 Szerző: AuraStyLe™
T3ch nem akarok kötekedni , de szerinted a BEARS jó céh? Ahol a céh vezér meglopatja a saját céhtagját?:D
Lehet , hogy fullos karik vannak bent , de egymást lopják... -.- Ez szerintem inkább undorító , mint legendás :D
OnlyOne... ők viszont össze tartanak :D Csak az arcuk volt nagy :D Amíg szét nem csapták őket :D Anno mikor még az EZUSTGRIFF meg az Only egyesült akkor volt nagy céh :D Mára.... nem igazán topos céh.

http://kepfeltoltes.hu/view/110315/Macko_www.kepfeltoltes.hu_.jpg <- A hatalmas Macko....xD épp egy 9es 10%félemberes mérgezős vas sisakot akart eladni nekem 300misibe xD

2011-03-16, 17:52:09 #132 Utolsó szerkesztés: 2011-03-17, 16:17:33 Szerző: [MOD]TheFear
Ami legendásnak mondható,a MagicTeam!Igaz,nem vagyunk a top 1 es helyen még!De leszünk!!!Az AncientBlood is nagyon jó volt!Mondhatni,hogy mi vagyunk az anci 2 ....

Amugy a Kiraj se rossz!Ja igen Mizumi korábbi offját idézve:"70/70 a céh,és 95 az átlag Lv.   ,de abból 10 ér valamit."
Bocsánat Mizumi,de ez nem igaz!Ha 10en érnénk valamit akkor nem nyertünk volna a céh bajnokságon!

Amugy ami Nagyon jó céh volt még nagyon régen :RockShox...Igaz ,nem mi voltunk a top1 és a legerősebbek ,de az a hangulat...Pfú de ,jó volt!

A régi RockShox-os tagokat kérem PMeljenek!Összeakarom hozni újra!!!És bárki jöhet akiben 1 kis erő no meg jófejség!

A toppos karaktereknek is megvan a maguk topikja.

Ancientblood
Egy olyan céh volt ahol maga a közösség a hangulat meg stb minden nagyon jó volt.
Warokon nagy oda figyeléssel összeszedtük a csapatot és mindig nyertünk.
Ezt a céhet senki, soha nem körözi le.

Sziasztok!:)
Sok céhbe voltam itt DDMT-n most jelenleg saját van!
Legjobbnak mindígis a LostAngelst tartottam Kampokez vezetésével!:D
Tehetséges játékos sokáig top1 helyen álltunk a céhhel!:) Összetartó, segítőkész kis csapat volt, sajnos elváltak útjaink!:(

Anno még mikor indult a Danger, és kb.5 -en voltunk a céhbe, meg mikor max 30-an akkor nagyon jókis céh volt :]
Röhögtünk, jó hagulat, toppos céh, jóvolt minden,csak hát ez a céh is elkallódott :D Amugy ddmt2 valaha volt legöszetartóbb,legjobb céhe az AncientBlood volt(szerintem)

2011-03-20, 07:36:42 #136 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:17:46 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!
DDMT2 : RiwalS amikor még TOP1es volt nem volt sok war de sok havera leltem
FunkyZeit most top24es a céh de haladunk elöre sok jó fej ember van benne sok war és lazák... (persze számunkra :) )

2011-03-23, 18:11:48 #137 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:18:10 Szerző: [MOD]Bluebell
Huh sokat hallottam anno metinen a :

"DragonOrder" nevezetű céhet....
(Szerintem kafa céh)

ddmt2:

Háth szerintem a OnlyOneLove 
A Nevéről itélve,...

AncientBlood;FreeHawks;Heretics;AraTisan

Szerintem  LordOfDrinks, egyrészt eredmény is van , top1, és maga a társaság is megéri:) Jómagam is benne vagyok voltam, és benne is szeretnék maradni amig lehet. Én voltam (Ocimaru, Becks)
...:D:D
Ilyen az élet, kegyetlen játékokra képes.
A szeretet és a ragaszkodás pedig a cinkosai.

Név: BiOKexX
Lv.: 99
Kaszt: Harcos Testi.:D