Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

Mit akartok a RiwalS-al csak azért első mert kisskgeri oszlatta a Tolerancot
am nem lenne első de mind1.....

rengeteg céh volt már elsö de oszlottak pl:Bears tolerance meg accjangot isvolt elsö de az lecsuzszott

Én 2 céht említenék mind DDMT2 S1-es ...Thunder Pincéző vezetésével...

És Amnesia Gourry vezetésével...

2011-02-12, 20:28:50 #104 Utolsó szerkesztés: 2011-02-12, 20:32:46 Szerző: jamakasi95
Excille-Noszi vezetésével...2.Nak vett be D
DayNos-Detto Noszival...
WhiteHawk-Soul-lal
Bears
OldShool
AncientBlood-4everfightal  "Örökre Harc"
Tolerance
RockShox-De nem a Đripone féle pisti összeállítással...Amikor még az volt hogy Bm és Sámán csak...Belépés feltét ...MIn 1 kasztra 6+ dupla....Azért voltunk 23an....De akkor top2 re hoztuk 2 hét alatt...

Amin a legjobbat nevettünk... a Zsiroskenyér volt...2X hagytuk magunkat megveretni...És azt mondtuk a nyúl vitte a puskát...Mivel nem mi ettük a zsiroskenyeret hagymával hanem ők minket...

Amit alig lehetett megverni ,vagyis amit még Excillével is alig tudtunk az a ChesterField volt...Igaz átlag 10-ből 7et nyertünk ellenük de a vége fele mindig 90-90+ ok voltak...

Alatair: Vampires
        HeRo

DDMT2: s1: FreeStyle  (piros)
         s2  Enigma / ColdDeaths

Nem az a top céh amelyik 1 hét alatt felverekszi magát top1-re, aztán meg feloszlik, hanem az a top céh, aki hónapokon keresztül tartja a top1-et úgy hogy nem oszlik fel.

Pegasus -> OnlyOne. (Bár az elején nagyon sok volt a képmutatás, én még is küzdöttem hogy megszerettessem magam a tagokkal, és a végén sikerült is. Imádtam ott lenni)
S1-> Tolerance

Tudtommal ez nem offtopic:)
Be lehet fejezni egymás offolását és már lett ezért szólva:)
Következőnél törlöm a témát:)

Én egy legendás céhet ismerem ddmt2-őn annak a neve : GMs

2011-02-20, 15:23:41 #111 Utolsó szerkesztés: 2011-02-20, 15:25:47 Szerző: [MOD]Erozim
Sziasztok.

A legjobb kasztokból és a legendás céhek pár napra szünetelnek, amíg nemtudtok rendesen véleményt nyilvánítani az általatok gondolt toppos karakterről illetve céhről. Példának:
Legjobb kasztokból: valaki beírta kamizt, más fikázta más meg 3 posztot hozott létre azzal, hogy kamiz "maga az isten"
Legendás céhek: Én megírtam a saját véleményem egy szóban: AncientBlood, erre másfél oldalnyi hsz született az ancient fikázásáról, [GA]Abyss figyelmeztetése után is csak folytattátok az ócsárolást, köszönjétek a 2 téma IDEIGLENES zárását azoknak akik nem bírnak ki egy egyszeri vélemény nyilvánítással, ahány ember, annyi vélemény, nem kell, hogy mindenki szerint ugyanaz legyen a top karakter / céh. Az esetleges nézeteltéréseket PÜ-ben rendezzétek le egymás közt, illetve ha engem akartok szidni azt is PÜ-ben tegyétek meg.
Köszönöm.
M.

(Ez a szöveg lesz a legjobb kasztok topikban is, hogy mindenki lássa miért szünetel a 2 téma. :) )

Sziasztok.

A mai napon teszek rá egy kísérletet, hogy megnyissa kapuit újra a 2 téma, de csak bizonyos keretek között fog megmaradni, ugyanis még egy húzásotok van és mind a kettő törölve lesz.

-csak véleményt írjatok, kommentálni nemkell.
-ha nemtetszik a másik véleménye akkor nem kell olvasni.
-a másik által írt karaktert / céhet TILOS ócsárolni.

További jó írkálást.
M.

Sziasztok

Metin2 HU-n most egy céhbe vagyok, lassan féléve létezik a céh. Top3-s:))) Sok 80+ van, a vezető a legjobb haverom 94-es. Én mint 70-es BM sura ként nagyon szeretek ott lenni. Céh neve: DeadlyBoys :D ( HalálosFiúk )

Sziasztok hát az én szerény véleményem szerint Industrial,Delerium,Explosive,

ezek amik nagyon fullos céh-ek voltak szerintem de aki bent volt a céh be az tudja h miről is beszélek :)

Az egész szerveren AncientBlood céh volt a legjobb! Volt-lesz is. :)

2011-02-25, 20:43:19 #116 Utolsó szerkesztés: 2011-02-27, 08:10:09 Szerző: [BA]THymea
Én is voltam mind a 3 céhben... És nem mondanám, hogy minden surát vert : D A kardsurámmal 7k-TP-vel vertem.
A BM surámmal elvert kb 15k TP-vel XD(Amúgy Helle nem Exner volt)

Amúgy. Helletorius céhei jók voltak, de a legjobb és legösszetartóbb céh az AncientBlood volt =)
Legalább is nagyon jó volt a tagjának lenni. 4everFight és DirtyLove jól vezették a céhet.

Üdv: TheGenesis™

DDMT2:
RiwalS
CullenS
Ők a legjobbak :)

Magyar Mt2
Hope
OnlyOne :D

TheGenesis: Helletorius Exner volt és ezt bizonyítani is tudom. Lehet nem vert minden surát,de a 99%-át igen. A többibe egyetértek.

Metin2HU:FALKA PloKoon wezetéseéwel!
Metin2HU:Mellon hofe wezetéséwel!=)

DDMT2:SuperStars még anno:)