Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

Csak irok ide :) mivel haverom említést tett eről a topicrol én rákerestem

És azt modnta hogy legendás céhekbe benne votl az enyém is mégpedig a :KnovelStyle :)

Csak ugy leirom nektek x)

Metin2 HU/ Aquilla

MagyarHarcos: Igen ez a saját céhm volt, sok kis 30-as 40-es volt benne, de akkor is bent voltunk a top 10-ben:) Ez volt a kedvenc céhm amelyiknek vezetője voltam, és sok jó haverom is bent volt a céhben akik nagyon úgy mond " brutális " pvp-sek voltak, így jókat waroztunk mindig:) 40-esen alapítottam meg, 42-esen meg bezártam xD (kb. 1év után.. Igen 1 évig 2 szintet fejlődtem, mert félévig bannolva voltam, + nem volt kedvem fejlődni :D ) Olyan warok voltak, hogy engem be szorítottak egy sarokba, és ütöttek ketten warlóról, én meg nagyba nevetek, írok céhtársaimnak, de alig potizok, és azt mondták TP hacker, krit hacker, meg automatikus optolást csináltam^^Azt sem tom mi az a automatikus optolás xD És aztán egyszer egy 80+ haverom bejött ( veret2) és le aláztuk UniTeD céht amelyiknek a vezetője 65+ volt :D Azt mondták hogy ugattam nekik, mert lebírtak győzni egy 89-essel:( Még asszem 2évvel ezelőtt kezdtem sárgáknál " Ramboka" néven a Metin2.-t. És ott nagyon jó sok haverom volt, és ellenük waroztunk:D Azt mondták hogy mivel én optos bu**** vagyok, ezért nekem könnyű :D xD És Igen engem 80-asok nehezen vertek. Akkor vertek ha immunjok volt!

Hellotok.
Egy barátom mondta DD-n hogy van ez a topic és hogy irjam bele az én céhemet is mert szerinte "legendás volt".
S1-es  céh volt  , Gumimacik  volt a neve. Aki játszott agusztus vége felé az tudja,hogy híres volt a rengeteg war-ról. 1 hét alatt feljutottunk a  top3-ba   de  sajnos bann-t kaptam 3 hónapra,de visszatértem.Ez idő alatt aki benne volt a céhembe vagy abbahagyta a játékot vagy saját céhet alapított de hát így jártam...
Na jó éjt!

GreenPiece,FallenGods,AngelDimensio 4 Ever <3...Sose feledlek titeket!

kedvenc céhemnek a nevét sajnos már elfelejtettem:S

de bömbi vezetésével indult^^(csak a beceneve bömbi rendes Magich:D)

sokat varoztunk megöltük kamizt *_*

nagyon jó fej a vezér és a tagok is

nem rég hagytam abba a metint: nevem CocolioMAci sárgáknál:D

A DDMT2 s2-n valaha volt legjobb a céh a ProjectOne...
Miután GumiKacsa abbahagyta a céh még 3!!! hónapig volt top1 ami azért nem semmi...

2011-01-19, 19:23:30 #86 Utolsó szerkesztés: 2011-01-21, 18:05:51 Szerző: [TMOD]Nissho
Hali

Én igazából úgy vagyok vele, hogy egy céh nem marad fent sokáig, csak nagyon ritkán.
Rengeteg olyan céhbe voltam, ami szerver első volt pl: AngelsofWar az Aquilla szerveren.
Engem bannoltak és a céh is feloszlott.

Egy céh úgy szokott tönkremenni, hogy pár erős és ezért is népszerű játékos kilép, őket követik a gyengébb kevésbé népszerűek, akiket esetleg segítenek is.

Máskor ne illeszbe nagy képet :) ~ Nissho

DDMT2 szerver1 ImmortalTeam a szerver induláskor alapult Deathbat vezetésével. Sokáig top2 voltunk később top1-re gyúrtuk magunkat kb. 1-2 hétre.

DDMT S1-en sárgáknál egyértelműen AncientBlood volt  a legjobb céh 2x is meg lett alapitva mind 2x top1 lett és azért lett oszlatva mert a vezér (4everFight) abbahagyta a metint, és a végén már kicsit unalmas is volt mert senki nem mert kiállni velünk,vagy ha mégis elvertünk mindenkit :d
A kékeknél pedig (SZTEM) a legjobb céh a Hunnia volt vezére (đripone) szintén abbahagyta :S

mikor Ancientbe voltam akkor még ninját toltam neve: (NinJaLoVaG)

Metin2.hun Pegasus szerveren a Pegasus volt a legjobb céh anno az utolsókig tagja voltam mielőtt átjöttem privátra sajna szétesett sok tag átment az xXShinShooXx-be(2009 novembere)
DDMT2 a Vendetta kb 2010 január első alapítottam egy darabig top 8 voltunk a céhtörlések végeztek vele :S

Metin2: BlazeofGory 4ever(kár hogy atag inkább a ddmt t csinálja :(

Draco / Baranta

Mikor még játszottam hu-n akkor ez egy nagyon jó kis céh volt, a tagok összetartottak, segítették egymást. Még mindig él a céh, de hogy most milyen azt már nem tudom :D

2011-01-30, 08:49:01 #92 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:13:25 Szerző: [MOD]Bluebell
Ejj Zseby-Zseby... Ezt nem gondoltam volna rólad... Baranta céhnek igencsak rossz visszhangja volt egész Draco szerveren... A tagjai előszeretettel támadtak meg minden ok nélkül másik birodalombelieket, ráadásul még a metinekről is leütötték őket...volt is ebből balhé...Jinnoból az egész PaRaCoRe, STi, MetalMilitia,LordOfDrinks,Mellon, DragonHeroeS felvonult pirosakhoz és ütöttünk mindenkit...akit csak értünk...de főleg Baranta-sokat.

Szóval, hogy ne legyen OFF... Draco/Jinno/PaRaCoRe furevör

2011-01-31, 10:29:44 #93 Utolsó szerkesztés: 2011-07-29, 22:56:05 Szerző: CrayClark
magyaron... altiaron amikor jatszodtam... DarkMetal-tetszett nagyon... sok baratom volt ott... nemelyikuk meg mindeg jatszik... meg a 12thSquad... nemvolt nagy ceh ..>:D de jovolt...
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

2011-02-01, 21:41:01 #94 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:13:40 Szerző: [MOD]Bluebell
DDMT2 s1-en a legjobb céh az AncientBlood volt 4ever bácsi vezetésével.
Ő volt az az ember, akinek sikerült egy összetartó céhet csinálni.
Amióta feloszlott a céh egy normális waron, se jártam.

2011-02-11, 11:02:49 #95 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:13:52 Szerző: [MOD]Bluebell
az AncientBloodot elvertük szóval nem tudom miről Beszélsz öcsipók XD   

ROCKSHOX4EVER

Kisebb betűvel is látjuk!~Niix

Metin2 Hu --> Draco --> STi céh! (4ever)

DDMT2 --> S1 --> Riwals (Több hónapig volt TOP1!)

Sziasztok.
Én is a RockShoxra szavazok. :) Mindenidők legösszetartóbb és legrendesebb céh tagok "gyülekezete" volt =/
Rip.. :(

1et értek paccykal RockShox volt a legjobb nem RiwalS nem Ancient ez mind kotorék a RockShox a király

annál összetartóbb céh nincs nem is lessz nem is volt .

2011-02-11, 19:18:47 #99 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:14:23 Szerző: [MOD]Bluebell
Az AncicentBlood volt. Legalábbis én így hallottam.
De Szerintem a Monster céh volt a legjobb.