A te Karaktered?Miért Pont ő?

Indította cinex988, 2010-11-03, 17:51:44

Sura és azért mert nagyon erős, jól néz ki, és a warban is megállja a helyét...:D

Az enyém Harcos, mert olyan izmos, mint John Cena pankrátor

2011-04-03, 18:58:10 #82 Utolsó szerkesztés: 2011-04-04, 07:50:53 Szerző: Knuspii
Harcos, mert ő a legjobb. Mentax3 
Sámán lány*.*
Surának csak a keze nem tetszik fuuuj     
Nindzsa hát őt is szeretjük

Sziasztok sok karim van/volt

DDMT2 S1

Loloka2
szint 90+
Chunjo
viszont a feleségem/barátnőm sosem felejtem(L)
gyereharcoj
HA EZT OLVASOD
HIÁNYZOL (L)

Ezt a karim sajnos elrabolták pedig ez a legjobb szeró

S2

niigaboy
lvl 73
Chunjo

Pumt2

xXZIBITXx
100
Chunjo

Metin2
yeeeeah
32
Chunjo

Hát a nevem ricsi0 azért mert magyaron az első karimről ricsi0630 ról neveztem el le röviditve xD
Kaszt: Ninja ne kérdezd miért.Nah jó elmondom mikor legelösször beléptem Metin2 be rögtön megtetszett azért mert egy sunyi dög olyan amijen én vok teljesen magamra ismertem benne szeret hátulról támadni ha nagy csata van aljas módon kivégezni mindenkit ha jól kivan épitve rohadt erős még a félelmetes BM surákat is lealáza a skiljei alapjában királyak a cucai még jobbak
és még 1 dolog : A csajok oda vannak érte xDDDDDDDDDDDD nah meg a Warit veri alapból xD
jah ricsi0 nevű karim S1 en kóborol és nem talál magára pvp-ben igen igen ász a maga 96 os szintjével és tőr ninja
az ijász valahogy nem jön be
ennyi lenne ha kérdésed van irj rám pm et:ricsi0

Nekem már volt mindenéle karakterem e mostani BekaTapu Csak a neve egy regény nyi szöveg elöszöris gyogypuszi-t felvetem msn-re:D rámirt beszéltünk mondtam hogy csinálok egy gyogy sámánt monta hogy jaj kitalálok egy nevet gyors (gyogypuszi) Monta Hogy Békatalpú. Hát röktön az első bökkenö a hosszu karakterek
akor eböl lejöt hogy BekaTalpu Na eldöntötük jó ez jólez kész minden már 56 szintü vagyok mikor ddmt2-ben találkozunk és elkezdi hogy mine bunkovagyok hogy elhagytam az L-betüt:D. Mivel elgépeltem a nevét és igy let belöle BekaTapu Ezután vagy 20p keresztül azon beszéltünk hogy bunkomodon elhagytam a L-betüt stb..stb..srb..
Majd egy nagyon aranyos lány elmonta a gyogy sámik felépitésének modját és most 74 vagyok egy napalat 99-harcosokat 3-4skillel verem:) Az én mesémis továb tartot volna ha töváb történtek volna az események:D

Jaj én anevétirtam le sebaj azisott van legaláb a GyogySámámn azért lett.:D mivel van egy 89-es szintü táv ninjám (hótház tiszta gagyi xD) És gyláztak a gyogy sámik és az ijj felhuzásais lasu eért megöl midneki. ezért látam hogy a a GyogySámik proGyilkosok:D azért lettem én Gyogysámi:Désa hogy elöb leritma nembántam meg mert ki aszotjó és erös vagyok:D

Hát nekem minden karakter nagyon tetszik mert mind1 ik ben van valami jó..:D
PL harcos-ban nagyon jól forgatja a kardot és meglehetősen gyors..:D
tőrninja leggyorsabb karakter,és több ninja filmet is szeretek,1 részt ezért ez a Best off <3
Sámán.. Hát buffnak nagyon szeretem..:DxD(esetleg oylan szerókon ahol emelve vannak a 6-7 optok,ott tudi gyógy vagyok..:D)
Sura(BM): leg erősebb skiljei vannak,nincs ellenfele..:D
(WP)Szinte senki nem tol kard defet,és nagyon könnyű max lvlt el érni vele..:)

Annyira ne térjek el a témától én Ninja és Kard sura párti vagyok:)

1 részt azért,mert DDMT2 őn ninját keztem,és 1.5évig ninjával küldtem egész nap,ezért én ahhoz vagyok szokva,de télleg minden karakter élvezhető és majdnem egyenlő erős is..:)

Szia Én  is sok helyen játszok

1:[Auriga] 42 wp sura lovagias:) neve Linkin14

2.DDMT[S2] Hacos 87  neve Linky a név : a kedven együttesemböl jött:):P és nem bánom hogy ezt válaszoltam. a kaszt magátol:)

Nekem volt egy 87-es ijjninjám,de sajna feltörték és kezdtem egy warit jelenleg :D  Lv 90 barátságos lowrider0 :P öt szeretném tolni 95 fölé am szerintem a legjöbb kaszt az ijjninja és a BM sura  81 es BM-emis volt be azt feltörték..):
Szeró:kolbimt2
Név:[GA]Legend
LvL:99
Ló:30
Céh:GMs

Én csak DDMT2 őn játszok jelenleg:
S1:mercenary LVL 98,Suvarov LVL 90:a testharcos szimpatikus volt,a sura meg egyszerüen imádnivaló :)
nevek:mercenary:mikor még Angol kliensel(újabb verzió) toltam 2010 februárjában meguntam az akkori ninjám,és kezdtem 1 warit,és mivel a Setauknak ott mercenary volt a neve igy erre a döntésre jutottam.
Suvarov:24 C. sorozatban az orosz elnöknek volt Yuri Suvarov a neve.ez a név meg onnan jött.

az en karaktertem azert lett warrior1995,mert legjobban a harcos szeretem es az a datum pedig a szuletesemet mutatja,tehet igy lett az o neve

Sura örökre <3333
Tetszik a keze :P
Meg hogy olyan sötét féle....
Ne nézzetek Anime fan-nak de tetszenek az ilyen sötétebb fajta kasztok,karakterek.
WoW-ban is csak Hordás voltam/vagyok mert az a rossz oldal :P
És most is surám van hála Powwa-nak aki cserélt velem :)
A Sura nem is nagy darab de nem is ilyen nyápic mint a Ninja.Pont jó.Ilyen mágikus karakter ami nekem nagyon bejön :P
A régebbi barátaim [Általános iskolába] csúfoltak mert surát kezdtem, mert az mondták hogy az ronda.
Én BM Surával fejlődtem Magyaron.Nagy nehezen sikerült elérni a level 30-at.Ők Testi Harcost toltak.
Mind kettőjüknek FMS-e volt, nekem is.Kihívtak PvP-re.Lazán odavertem őket aztán csak néztek és l0woztak mind az igazi pistik...
[Sry hawerok :D].1 hét múlva a surám már 40-es volt és rájöttem hogy hogyan kell Skillt húzni.Megvolt az M5-ös sötét kő.Úgy örültem.Aztán pár hét múlva meg lett a War Ló.Mentem Bo Partyra.Ott nagyon megutáltam a BM Surát.Ezért tolok mostanába WP Surát,Tőr Ninját.

Sziasztok!
Metin2.hu/Aurigán Jinnoban játszom még mindig. A bolt, raktár karaktereimet nem sorolom ide, van egy 63-as buffom (amit lélekbarlangra gyúrok, csak most lusta vagyok húzni), a főkarim pedig egy 85-ös menta. Pont ma reggel örvendeztetett meg azzal, hogy meglett a 4. P skillje J
Nagyon szeretem, fejlődni álom vele, igazi tömeggyilkos :D

yimma

Ninja miért? volt suám 1.5éve top 20 ba bentvolt. :D meguntam verhetelen 1 kaszt harcos fú 2hónap után falra másztam mindenki megverte. Sámi szerintem nemjó. ^^
N I N J A - a legjobb leggyorsabb legjobban néz ki és persze a legerősebb.

Név: Hát...
ROGER85- Onnan jött hogy van az Amerikai Fater nevű "mese" és ott van 1 alkoholista narkós ufo akinek az a neve hogy roger ^^ . a 8 as a szerencseszámom az 5 ös pedig rám tartozik.

Én azért választottam a harcost mert amikor metineztem és csináltam a karit surát akartam a keze miatt:D
de láttam a harcost: 6 erő
bumm......
Meg lett szokva!!!

2011-05-26, 13:29:06 #96 Utolsó szerkesztés: 2011-07-22, 01:38:45 Szerző: Emiko
Hát sziasztok..
Én mielőtt kiválasztottam volna egy karaktert, itt fórumon töltöttem 1 napot a kasztok felépítéséről olvasva.. :)
Nekem a sámán nyerte el tetszésemet, és bár sokan írtátok hogy a Gyógy sámi a legjobb..így meg úgy..én inkább a sárkány mellett döntöttem ^^'
A fejlődés is jó volt vele..szóval nem bántam meg, hogy ezt a karaktert kezdtem el
Bár még nem vagyok valami jó PvP sámánnak..nincs olyan sok tapasztalatom metinnel kapcsolatban
de igyekszek :D

вч: εмιƙσ ^^.

Nekem nagyon bejött a testi harcos. Tudom abból van a legtöbb meg drágák rá a cuccok de nagyon gyors. 99lv ig vittem most már csak ritkán járok fel. Nevem DvD007.Hiába ütök keveset valakire de viszont 20x annyit mint ő rám... Gyors skillek gyors ütés. Favorit ^^ . Emellett nagyon bejött még a ninja de azt csak 90ig vittem . Üdv.

2011-05-26, 19:18:56 #98 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:02:14 Szerző: [MOD]Bluebell
Hát én sok karin voltam. Nagyon sokon.
Először ninja volt.
Metin2_hu-n.
Lv.66 (Y).
Kiraboltak.(N)
DDMT-n sokáig tartana elsorolnom de a legjobb az 99-es gyógy sámán volt.
Utána sok különdöző szerveren voltam.
Most konkrétam Stromae_Metin2-n vagyok.
Megtaláltok S0HTGUN néven. Warim van.
A kedvenc kasztom a ninja de ezen a szerveren sok a def és így gyorsnak kell lennie az ütéseknek.
Sokan §HOTGUN ként ismernek.
Ez onnan jött, hogy valameik pvp szerveren íj ninját kezdtem és mondom legyen valami fegyver.
Ezután folyton ezt használom.

Üdv:
§HOTGUN

Tetszik ez a téma! Én dd-n most wari vagyok, azért szerettem meg a warit mivel, amikor belépek és akarok karakter csinálni, egyből a warit adja be. Amikor a metint elkezdtem egyből warival kezdtem.. Gondoltam a wari az faja lesz Az is lett most dd-n van warim 95-97-esek. A nevek meg úgy fantáziából jön.. Attól függ milyen kedvem van=)