A te Karaktered?Miért Pont ő?

Indította cinex988, 2010-11-03, 17:51:44

Na ehöz a témához én is irok:) DD-n 91es ninjam van És most is játszom vele. neve: xXDarkStarOo Hát ez a név xXDarkDragon névből jött Meg a sztárból :)  Mért tetszik?:Mert a Ninja olyan fürge A skillei is tetszik tőr" és az íjász is Ennyi Hali:)

Nekem is muszáj:Nekem van 1 Crusio nevű, wari 97-es azt egyenlőre nem folytatom .Meg egy bm az 96-os asszem azzal nyomom vagyis nyomnááám ha nem lennék bannolva :)És a bm sura nem tetszett de mostmár az tetszik a legjobban a karik közül mindenben

2011-02-19, 21:31:49 #62 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:57:19 Szerző: [MOD]Bluebell
Énis megszólalnék a témával kapcsolatban :D Még anno kb. 2-3 éve Metin2-n kezdtem, barátaim unszolására.Először egy ninját csináltam, nevére már nem emlékszem.Csak egy-két szintig vittem, utána kitöröltem és csináltam egy sárkány sámánt, Heidi13 néven. Ha jól emlékszem, 40-es szinten hagytam abba. Ekkor Chunjo-ban voltam, a Shamans céhben. Nem tudom, azóta a tagok élnek-e vagy nem, de én imádtam a céhet Utána osztálytársakhoz átmentem piribe, ott is sámánt cisnáltam, de csupán 25-ig vittem. Tudomást szereztem a DDMT-ről, és gondoltam, miért ne? Meglepő módon ott is sámánt csináltam. Jelenleg is ez a karakterem fut :D Lv.97 vagyok, Gyógy sámán, remek céhben(,remek barátokkal, remek párral <3 Hogy miért sámán? Szégyen, nem szégyen: legelőször azért választottam, mert szép. DD-n jobban kiismerve a karaktert, szerintem az egyik legerősebb kaszt :D Jó cuccokkal brutális tud lenni ^^ (Én nem, ahhoz béna vagyok ><) Röviden,tömören ennyi :D

Hmmmm.Hogy miért is harcost választottam?azon belül a testit?

Hát erre egyszerü a válasz.

Imádom a 300 cimü filmet,és a harcos olyan kinézetre mint 300 ba a spártaiak

Most ThisIsSparta névvel inditottam ezt a karit.Nagyon jól elvagyok vele.
Bármi kérdés van,írj...

2011-02-23, 20:24:08 #64 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:57:36 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok
Nekem egy 82es Menta harcosom van DDMT2-n. A kard ütésen kívül minden P ^^
Hogy miért pont ő?
Szerintem a Menták az intelligens karakterek közé tartoznak, ellentétben a Testi harcosokkal ^^

2011-02-24, 21:37:42 #65 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:59:47 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok.
Az én karakterem neve : Szamikahhh ezt a nevet azért kapta mivel a valóságban a nevem Szamanta :)
a szintje 95 ezt körülbelül 2000 játék perc alatt értem el ami mára már majdnem 15.000 :)
A kasztom nindzsa , ki próbáltam sok fajta karaktert például a BM et , hát nem igazán értettem hozzá és mindenki meg vert párbajban.
a testi és a mentális harcost se tudtam erősre meg csinálni.
sokszor kezdtem bele a sámán karakterbe is mivel erős ha jól meg van csinálva amire sajnos nekem sose volt lehetőségem.
így mint mindig maradt a nindzsa :)
amúgy lényegében azért választottam ezt a karaktert mivel szép :))) erős és hát illik hozzám úgy gondolom :D

lvl 91es warior és 86os szura és 95ös mage Negative,positive, pulseminite wari az csak kiskarinak indult de megelőzte a 86os szurám:D ami pvp a magém az meg buffer  de már nincs meg a negative nevet us kiskarimnak volt a neve és mert kicsit begativ vagyok innel jött a posotive az negativébol jött  a pulseminite épp karit csináltam még 4éve USre és pulzust mértem gondoltam pulse utána megmár cska hött a pulsesecond? nem jo pulsehour? nem pulseminit? király igy lettem vagy leszek és a pulseminite le van végdve aki elopja az kapja be a gépét és WC-n legyen fájdalmai:D

Sziasztok
Nekem 95  te harcosom van!
Mért pont testi harcos?
hát azért mert szerintem ha sok def és sok támadó ereje van a tesi warrioroknak és tetszik maga  akrakter tipusa is a skillek és stb.
És szerintem 1 erős testi ahrcosnak nincsen párja!!

Hali!

Nekem egy  90-es tőr ninjám van!
A neve Đarkus
Miért pont ninja?
Mert gyors és wariknak (Persze 0 warival) 7-8 k-t verek a leshejel  :D
A második kedvenc karim a Testi Wari ami 84 es és a neve TÚRÓRUDI :D
A neve az abból származik h amikor csináltam akkor pont azt ette a tesóm xD
A testi wari jól feloptolva igen veszéjes suréknak (45%sura) 9-10 k alap :)

Mostanság a ninjám szoktam vinni.

Hát enyi lenne köszöntem a figyelmet

ByBy
Elértél valamit, de nézz hátra, Hogy honnan jöttél és ki segített neked.

Sziasztok!
Nekem 3 kedvenc karakterem van..(ezek kb egyenlőek :P)
1.BM Sura.Ez a karakter azért tetszik, mert erősek a skilljei és a legjob optokkal elég erős kis karakter:P
2.Testi harcos.Ez a karakter azért tetszik mert, ő volt az első(amit magyaron indítottam azt hiszem Xzibit néven :P)Meg azt szeretem még benne, hogyha fel van turbózva a támadási sebesség+nagy zöld ital akkor darál.
3.Tőr Ninja.Ez a karakter azért tetszik mert,szeretek vele Fun-olni, és a skilljei is erősek...Meg tetszenek a vértjei:P+Még az Álca képesség+a Leshely kombinálása is nagyon hasznos, ha PvP-zel.

A Sámán.Nem tudom miért nem tetszik...Nem szimpatikus.Tudom hogy jó erős karakter lehet(bár ezt sokan kétlik).Szóval a Sámán nem tudom mért nem jön be...

Röviden ennyi!Jó PvP-t!Sziasztok!:P

Szaisztok!

Nálam 2 Karakter Volt,Vn és lesz  ez a kettő a BMsura és a Testiwari(ill Menta..de ez nem annyira)

Testiwari wolt GF-en a legelső karakterem,ezért nyilván tetszik,és szeretem..DDMTn is Testiwarimvan neve:Methadonee

BMSurát mindegyik PvP szerveren használom..de csak azt:)mást nem nagyon ritkán Sámán,TestiWarit Ninját PvP szerveren egyátalán nem!

Nahm szówal a lényeg:

BMsura és Testiwari

Üdv.

1.Harcos[testi]~ Mikor először le ültem játszani vele kezdtem , és azóta is vele folytatom.Nem igényel nagy tüelmet , könnyen fejlödő karakter , gyors farmoló , és PvP-ben sem utolsó.
2.Sura[BM]~ Kifejeztten a PvP-ben való előnyei miatt tetszett meg , és a "sötét" külső nagy erőt tartalmaz.Igaz nem gyors szintelő , és farmolásra is igen alkalmatlan , de PvP-ben megálja a helyét az biztos.
3.Ninja ~[tőr]Gyors támadások híve középkategóriás fejlödő és farmoló , ha egyszer le mergéz valakit akkor nincs menekvés.
PvP-ben sem rossz , és farmolásra vagy fejlődésre sem utolsó.

Ez persze csak az én véleményem :)

2011-03-18, 22:23:43 #72 Utolsó szerkesztés: 2011-03-18, 22:25:31 Szerző: AssFuruy
Sziasztok 2 karakterem van amivel törödtem is kicsit...

Hát kezdjük a szebbik jobbikkal AssasinFuruy a jelen-
legi karakterem, 89-es tőr ninja [25500 játszott percel]

Na, harcosom Furuy, az első karim ddmt2-őn, 89-es
testi harcos [36200 játszott perc]

Egy ideig surát vittem, (FuruyBM) az után h kiraboltak gondoltam
csinálok 1 erős karaktert [hát nem jött össze, mondjuk
a semmiből nehéz lett volna] [kb 1500 játszott perc]

És mint majdnem mindekinek van 1 farmom is 72-es,
testi harcos(FuruyFarmy)[7100 játszott perc]

By:AssasinFuruy

Szijja. Én az eggyik oszitársam ajánlásával kezdtem a játékot.
Asszthiszem 2 éven át játszottam és átkaptam ddmt2-re.
Elsőnek is a ninja karakteremről beszélek egy kicsit.
A Ninjámat Pegán Jinho birodalomba hoztam létre.
Ő a Whiskas névre hallgatott... Háth a Whiskas honnan jött... ^^
A Whiskas a macskám eledele neve és háth rákaptam a névre... Valyon miért? Azt én se tudom
Na szóval... A Ninjámat 40 szintig vittem, aztán más okok miatt kitöröltem és újból kezdtem a játékot.
Ekkor jött létre a sámán karakterem, nevén : KarenCharlene.
A Neve hallatán, nem igazán gondol senki, semire.
Đe nekem anno 2 dolog jutott az eszembe... 1. Az új sámim. 2. A kedvenc régi sorimból KC.
Hogy miért kaptam fel erre a névre váratlanúl? - Mert megtetszett a röviditése is meg valami angol nevet akartam....
A Sámánom 50-es volt mikor bucsuztam a metintől és átmentem ddmt2-re.
Nahát ennyi lenne kalandos karaktereim története....

Gyógysámán, mert illik hozzám ez a villámos stílus, és a könyörgés...hát az best <3

2011-03-30, 17:00:48 #75 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:01:25 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok.Én szívem szerint waris vagyok de pvp szerókon az én számomba előnybe van a villámsámi és a nindzsa. Azért a wari a fő kedvencem jó skilljei és jó cuccai vannak .A villámsámi meg azért mert annak ott a kúrál és nagyrészt így legyőzhetetlen(vagyis én így vélem)nindzsa pedig meg gyors A neveim hát azok mindig változnak

Üdv ! Nekem sok karim van!
LEirom a kedvecnemet: Ninja 85-ös.
Roy-nevet kapta, mert régen sok animét néztem és a Fullmetál álchemisben volt az ezredes neve Roy Mustang  és szerintem hasonlitott rám :D

Ninja azért, mert az tetszett a legjobban amikor elkezdtem még anno a magyaron :D

Én személy szerint sokáig játszottam warival:) Kicsi voltam még,és miért is wari?:D mert akkor azt láttam hogy mindenkinek az van:D Meg persze erős:D Sokáig?:D azaz 5 év:) Minden szerveren csak warival kezdtem..Szóval a warihoz azért eléggé értek..:D Mostanába surát csinálok,sok INT-el legyőzhetetlen:) A surát azért szeretem,mert a skilljei gyorsak ''Már amelyik'' És ha van elég varázs sebességed,szép kis teljesítményt érhetsz el vele:D A második kaszt amit szeretek,WP sura:) Mindenki azt mondja hogy úúú de sok int kell neki,int ide int oda:D Én nem hallgatok senkire..Önfejű vagyok..És miért?:D Majd 1x nézd csak meg,hogy mi van a BM surának a késségeihez írva ''Mágikus támadó érték'' és a WP nek?:D '' Támadó érték'' és a warinak?:D '' támadó érték'' innen logikusan gondolkoztam,ha a warinak az erő javítja a támadó értéket a skillnek,akkor a wp-nek is?:D Megpróbáltam és IGEN:D Igen erős WP-t sikerült csinálnom:D Persze privát szervereken,mert itt dd-n nagyon sok yang,SÉ kell hozzá.SÉ nem nagyon,de akkor idő igényes a dolog:) Nah szal ennyi:D

Hali.

Metin2.HU [Pegazus]

Karakterem neve PiciLego :D Miközben a karakterem nevén gonolkoztam Fluort halgattam és csak beugrott "Áljunk össze mint két kicsi legó" :D

Jelenleg 44 vok egy hétvége alatt.
De rájöttem egy két trükre és hamar meglessz megint a 75+ :D
Már halom is a többieket DT előtt:
-Valaki szóljon egy tanknak!
-Már jön Legó!

=D

Akkoriban DDMT2ön voltam 95ös wari ragacska néven mert Ragács Ervin vagyok és ragács=ragacs->ragacska:D Én a wari mellé állok mert szeretem ahogy a kardot fogja ahogy áll rajta a fekavért vagyis mindent :D