A te Karaktered?Miért Pont ő?

Indította cinex988, 2010-11-03, 17:51:44

2010-11-03, 17:51:44 Utolsó szerkesztés: 2011-03-20, 14:35:28 Szerző: [MOD]TheFear
Sziasztok!Érdekelne hogy ki milyen karival van?Hogy hanyas?Hogy Miért pont ezzel a karival?Honnan találod ki a karaktered nevét?Szerintem legalább megismerjük egymást!

Szia,jó téma.nekem dd-n 97 es ninjám volt még anno,aminek a RockendRobi nevet adtam,történetesen azért mert Róbert
a nevem és szeretem a rockot ezért lett RockendRobi vagyis rock és robi =)Hát azért eezzel a karival játszok,mert ez illik
a stílusomhoz,+ jobban tetszik mind a többi kasz.Röviden ennyi.
Sy

Hát ZsírHaver.
Régen nagyon szerettem ninját,mostis de olyan jó kasztok vannak.:D
Nevét egy müsörröl kapta ami disney channelen megy..(XD) Zeke és Luther
Közel 46 ezer perc van rajta,ami nem egy kevés,mégiscsak 88-as..:D

96os villám sámim van, Panini a neve :D azért lett ez a neve, mert régen sokat néztem a Chowder nevű mesét és iritált benne a rózsaszín nyuszi O.O.... Azért ezt a kasztot választottam, mert mindig is szerettem volna különleges erőt és most lett xDDD..

2010-11-03, 18:20:36 #4 Utolsó szerkesztés: 2010-11-03, 18:27:00 Szerző: Wéj
DD-n még 90-es surám...:DAzóta minden szerveren surát vagy ninját csinálok...
Nevem a WéjPéj  a WP surából lett "magyarosítva" :D(Ezt minden 2. ember megkérdezni tőlem...:D)
Mindig is tetszett a sura...Tiszteletet parancsoló..^^Komoly...:D Első surám magyaron kezdtem és kard volt...sosem felejtem el..:D
A ninja meg mert gyors...:D
És itemsoppos hajjal a nők kedvence vagy surával...:P:P

Wéj voltam.
A tojást nem a húsvéti nyuszi hozza, hanem a tigris tank. :D

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet. De elfáradni soha!"
/Sz.F./

2010-11-03, 18:25:24 #5 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:48:50 Szerző: [MOD]Bluebell
Üdv.

Az én Karakterem neve BMCronos (így utólag belegondolva a BM nem kellett wolna elé.)
A newét onnan kapta, hogy hát PCGuru-ban olvastam egy rovatot amelyben az apokalipszis
négy lovasának neve volt leírva: Cronos, Methos, Silas és Caspian. Cronos volt a vezérük
és igen gonosz volt így gondoltam, hogy a sura pofájához ez illik.
Szintje: 90 ez a 19000 játékperchez képest relatíve kevés(szeretek sokat pofázni és az észt osztani)
Rangja: igen, én is kezdetben a körből kirohangálós hülye pista voltam, így sokáig nem volt rangom
de milyen jó érzés pistának lenni...Egyszer próbáljátok ki! NAGYON JÓ ÉRZÉS! x')
Jelenleg 3500 a rangom remélem nemsokára "Jó" leszek
Én két okból választottam a BM surát: Nagyon tetszettek a skilljei, egyedül a Sötét védelem nem tetszik
...szörnyen csicsás pfuj A másik ok, mert szerintem a legerősebb karakter PvP-re.
Hátulütője, hogy a csajok szerint ronda, mint a bűn.

Üdv. B3ne/BMCronos

Az én kedvenc volt karakterem 88-as nindzsa. Neve LordMaz. 88-nál személyes ok miatt megálltam. Íjász, de eredetileg tőr volt. Azért lett nindzsa, mert a legjobb kaszt. A tőrt azért választottam, mert az első karakterem is tőr volt. A neve régi dicső magyaros karimból lett. Bár már nem emlékszem, hogy a név elejét miért csaptam le, és raktam helyére a Lord-ot.

Kedvenc karakter: Sura, Hogy miért? Mert a legnehezebb vele a fejlődés (ebből ki lehet találni meik fajta). Van most egy 90es 7 duplás N. és volt egy 88as ami akkoriban a top1es céh egyik hanem a legerősebb surája volt. SOk munkával és kitartással bármit el lehet érni. A farmkarit védjétek nagyotokkal!

van egy 88-as ninjám a neve root a neve azért lett ez mert tetszett a szó először warim volt de aztám mondták h a ninja így meg úgy jó meg sok a crit a másik meg surrraboy a nevéből adódik h sura 75-ös BM a névadás nem az erősségem :)

omm FasterMan ^^ amikor elhataroztam hogy saman-t keszitek azthiszem csak ugy bevillantott a gyorsasag skill:D es akkor arrol neveztem el:D es azert pont saman mivel a kural-t akartam kiprobalni pvp -be
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

sura
először is mert ez a legjobb pve pvm karakter (WP)
pvp-be jól megcsinálva bármit kiüthet
BM pvpbe kevésbé jól megcsinálva bárkit kiüthet
de több mint valószínű hogy majd váltok bm-re ha nagyon megindulnak az anyagi forrásaim :D
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Hát, több szerveren jártam, de 2kedvenc karakterem van... A sura s a ninja, sura mert mindig topon va, ha wep, ha Bem (^^) a ninja pedig azért, mert "sunnyog sötétben" és "gerinc kell egy rendes ninjának lenni"

2010-11-06, 12:33:50 #12 Utolsó szerkesztés: 2010-11-06, 12:36:58 Szerző: xXPedigreeXx
LvL 99 :D Testi Warrior:D Név: xXDarkDragon ;$
Hát..Nem a legerősebb kaszt, ezt el kell ismerni, de fejlődni jó vele:D meg farmolni..:D
Ha jól tudod építeni a karit toppos is lehet belőle : )
Warrior közül azért a testi, mert az gyorsabb, mentának skilljei nem találnak és hát így pvp-ben nehéz nyerni:/ (Igaz fejlődésbe a menta a jobb:D)
Ninja is tetszik :D Sura azzal semmi értelme játszani, mivel védelem, penge - védelem, lelke:/ És hát őket nehéz elverni:DD

2010-11-06, 12:43:45 #13 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:52:12 Szerző: [MOD]Bluebell
hello all tényleg faxa téma>.<

nekem most sirinten-n van karim^^

neve:StingerHUN  (lv.127)

honnan van a név?>_<: a kedvenc pankrátoromat úgy hívják h Sting és ezért én Stinger^^ (h ne coppyzam csak kcsit);)

kaszt: tőrninja:azért mert ööööhhXD nemtudom>_< tetszik és készXDDD

...:::StingeR:::...

Hali.
Nekem NW3-Mijen-en van karim

Chemotox - Lv. 88 Test Harcos
Hát azért jött ez a név,mert nem is tudom xD
ChemoNinja - Lv. 67 Tőr Ninja
Hát ez a név azért, hogy felismerjenek a haverok xD
DaMeX - Lv. 0 Kard Sura
Valamikor régen a DMX volt a kedvenc előadóm/együttesem, és volt vmi netes játék abba nevet kellett írni...Rányomtam a RANDOM gombra. Ezt hozta ki: demax xD. Ez egy kicsit hülyén hangzott, gondolkodtam mi legyen, megnéztem így: DaMeX, így máris jobban hangzott.A d,m,x betűk a volt kedvenc előadóm/együttesem miatt lett kiemelve.

Szép napot!:)

Az én karakterem 95-ös, neve : Brianna és sámán. Tulajdonképpen azért lett sámán, mert magyaron is nagyon sokáig sámi voltam, és először csak kísérletezni akartam azzal, hogy milyenek a skilljei stbstb.:D A név pedig... hát ez hosszú, mindig azt akartam, hogyha egy ember rá"néz" a nevemre, akkor abban ne legyen kivetni való.:)
Brianna - Lv.98 - Sárkány sámán - Jinno

2010-11-06, 14:17:27 #16 Utolsó szerkesztés: 2010-11-06, 16:55:43 Szerző: Bogii
Sziiasztok!

Hát nekem már minden fajta karakterem volt. De a kedvencem a nindzsa, és a sámán :). DDMT2-ön harcossal kezdtem, mert a barátom is és, mert erős karakternek tartottam. Másrész pedig Magyar Metin2-ön is a legeslegelső karakterem is harcos volt(Még most is megvan csak 42es szintnél megáltam :D ).Majd csináltam egy nindzsát 42-es szintig vittem ezt is, és ma már csak barátok miatt szoktam felmenni néha-néha.DD-n 91ig vittem a harcosom majd meguntam(xMpluszBx, szintén én és a barátom nevének a monogrammjából ered a neve)és, így kezdtem egy nindzsát xXxDeathxXx néven megtalálható Shinsoo Birodalomban, de nagyon ritkán. Sok szép élmény köt hozzá :). Majd már szinte mindent megcsináltam a nindzsával amit akartam(Megalapítottam a saját céhem, minden olyan cuccot megszereztem neki ami kellett, de PVP-ni nem volt kedvem).Tehát unalmassá vált számomra ez a kaszt, így csináltam egy sámánt,mely ma már 96os és XxMMmegSBxX a becses neve, azért ezt a nevet kaptam mert ez az én és a Barátom nevének a monogrammja.
Ezenkívül BM surával is próbálkoztam, de nem sok sikerrel jártam, így77-es szinten hagytam, és még mai napig is ugyanannyi.

Én kiegészítem az előző kommentjemet.
Sura: Mért is az? a mai napig nemtudom talán mert ott a láng lélek :D és magyar metinen olcsók a kk-jai. És kis szinten is odabax ha értitek mire célzok (pvpSuraman ddmt2 s2  WP sura majd bm lesz lvl76).
Ninja:olcsóak a kk-i de alacsony szinten (lvl27)(ma lettem íjász) (metin2.hu aurgia ch1 kék) nem a legjobb kaszt.
Harcos: utálom.... sima metinen, amennyiből kijön egy kard aura kk abbol veszek 10 leshely kk-t vagy 20 tűznyíl kk-t orzalmas.
Mindenki azzal megy ezis idegesítő és ezeknek az embereknek nagy a pofályuk
Sámán: sima metinre nem ajánlom :D 25 altt nagyon gyengéék a skilljei stb
Összességébe
Top1 SuraBM
top2 Ninja
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

2010-11-06, 16:43:12 #18 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:53:28 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Hát favorit az a BM sura.. :) Mióta el kezdtem metinezni azóta minden szerveren surával kezdtem. :) Lehet azért mert nem nagyon szeretem ha el ver valaki PvP-ben >,< :D Ámbár előfordul ez is..
Aztán szeretek saját kaszt ellen gyúrni.. És szép eredmény ha a BM-eket sorra vered >,>"

Ámm.. mostanában rá kattantam a Mentális harcosra. Ha jól meg van csinálva szerintem az is egy elég ütős karakter lehet.. :)
Igaz lassúak a skilljei és mellé is megy ha rosszul csinálod , de "taktikázni" kell.. :)

De tetszik a sárkány sámán is.. SirBaldur szerveren a 85ös  2010es fegyverrel igencsak erős >,< :) De nemtudom hogy bele vágjak-e... =/  Félek rosszul építeném fel >,<

Nagyjábol ennyi. :)

Byeee !

2010-11-06, 17:11:19 #19 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:53:42 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!
Nekem a favoritem a nija (tőr)
Még pedig azért mert pvp ben is igazán erős ha jól van optolva ész ha még kisseb a szinted jól lehet vele farmolni.
Minden szerveren nijával kezdek