A te Karaktered?Miért Pont ő?

Indította cinex988, 2010-11-03, 17:51:44

Sziasztok!
Hmm... Az én kedvencem csakis a sura és a ninja *-*
Bááár megkell mondanom,hogy a warit és a sámit is szeretem :D
első surám neve:jeeehaaaa. Ezt onnan kapta,hogy mindig is vadnyugat "őrült" voltam :D
Az első warim: mortal112. Hát ezt a mortal kombat játékról kapta :D

Sziasztok!!Hát a best a Testi Wari mert magyar szerón is ez volt az első karim és az én szemembe a feka vértje a legszebb vért De mostanság hajlamos vagyok BM surát is kezdeni Hogy miért nem tudom A neveim:hát azt hosszú lenne elsorolnom

2011-06-04, 00:35:40 #102 Utolsó szerkesztés: 2011-06-04, 21:02:26 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok :) Az én kedvenc karakterem a fekete mágia ura vagyis a bm sura És hogy miért ? :D Nagyon sokan harcos vagy ninját kezdenek mert azzal könnyű a fejlődés meg jól néznek ki ^^De én úgy gondoltam a surával bölcsebbnek és erősebbnek látszok mint egy warival :D Persze ez függ a játékostól is ! Nekem minden kasztból van 90 felettim de mégis a surát érzem a leghatékonyabnak pvp-re főképpen :D

2011-06-04, 08:10:34 #103 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:02:41 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok! Én maradok a menta harcosnál, mert ha jól van építve(50tám. ért 10 kaszt/dupla), akkor az 1skillel tarol:) Azt szeretem benne, hogy nagyon nagyok a sebzései 1 jól épített mentának!50 tám. +10kaszttal még duplások is kikapnak néha! Ha erősebb az ellenfél, vagy 1 gyors hasonló építésű testi ellen megy, kikap a lassúsága miatt! De én nagyon szeretem:)[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#7030a0] Az első karim 1 testi harcos volt, de aztán rájöttem, hogy menta jobb:) Szerintem 1-2en ismertek, ZoLa07 a nevem!

TestiWari.
mert ha pl , van minden kaszt ellen 8 dupla , sok áthatolás , akkor bármilyen karit ver, akár ütésekkel is^^

WP SURA, mert az a király... A másik meg egy testi harcos ;p

Neve: DjarumBlack

A "Djarum Black" egy cigaretta név, és azért választottam ezt a nevet mert tetszik a Djarum® név.

Az én karim neve Omega. tőr ninja(lvl:127) régóta kedvencem a ninja mivel nagyon erős azért kapta az Omega nevet mert Imádom az Omega egy üttest kiskoróm óta ő az egyetlen rock együttesem.

2011-07-24, 16:48:41 #108 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:03:22 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok nah ehhez én is hozzászólok:) Nos én jelenleg nem játszom a ddmt2 szerverén ilyen és olyan okokból kifolyólag:D
A kedvenc kasztom a Sámán,és a Ninja.Hogy miért a sámán?Mert egy ember aki tudja hogy kell optolni egy sárkány sámánt csodákra képes vele.Fejlődésben nem a legjobb de pvp-ben verhetetlen lehet(főként a buffjainak köszönhetően.)És eléggé sokan lebecsülik,pedig hidjétek el nemkéne:D.Ninja nah igen,ez az a karakter amit soha nem fogok megutálni.erős,hatalmasak a kriteti és a skilljei nagyon jók.De ez is akkor ha az ellető tud optolni.
Az első karakterem neve Lava00 volt.Öhm azért mert régen a kedvenc énekesem kutyáját Lavának hívták és tetszett a név.Aztán már a Norcee nevet használom inkább mert jobban hangzik(szerintem).A Norcee a saját nevemből jött( Nóra->Nóri->Norci->Norcee)

EDIT:
A betűszín-háttér kombináció olvashatatlan volt.
Wolfy

Én azért ezt mert needfor speedeztem nagyon sokat és ez lett a nevem
Undercower :D és ez nekem tecik is ^^ :D

Nekem a kedvenc karakterem egy ideig volt a nindsza aztán jött a wari és most is a warival vagyok a Nick nevem az hogy PowerFighter ez onnan jött hogy valami fajat akartam kitalálni és valami faja név is legyen és igy jött a PowerFighter xD

Szerintem mindegyik karakter nagyon jó. :D

Sámánom:
Név: LadyAlexa
Lvl: 81 (még :P)
Gyógysámán

Ninjám:
Név: Melcsike
Lvl: 77 (de fejlődik ^^)
Tőrninja

Harcosom:
Név: NyanNyan
Lvl: 59 (persze ezt is fejlesztem :D)
Testi wari

2011-11-05, 16:37:18 #112 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 18:04:00 Szerző: [MOD]Bluebell
Hali! Nekem a kedvenc karakterem a harcos mert én legalábbis úgy gondolom hogy erős karakter.99-es harcosom van és a nevét az egyik kedvenc filmemből vettem

Sziasztok,nekem a harcos a kedvenc karakterem azért mert azzal kezdtem a koreai metin-t és akkor hohhó azt sem tudtam hogy lehet arább vinni vagyis a másikra gondoltam valami BodyGuard-ok :D és így az első lett a wari :D ez az én történetem a warimmal :D

tőrninja.:D álca miatt, meg mert GYORS.:D röviden ennyi kb :)

Én Ninja Nemérdekel ki mit mond Én CSAK Ninjával vagyok priváton Bárhol Dd-n Hu-n on mindenhol csak ninja vagyok Hunt ninjával kezdtem és ha befejezném a metint tuti ninjával fejezem be és nem azért mert "jól néz ki" xddd marhaság

Előny:
-PvP be ottvan
-PvM be ottwan
-Gyors
-Sok áthatóval verhetetlen

Kb ennyi .:D
CSáó Alll

Üdv.

Én karaktereim:

Testi Harcos:Azért ez, mert gyors és ha sok ájulás van a cuccaiba az ellenfélnek esélye nincs+ általában egy jól megcsinált harcos ütése 500-1000 között mozog.

BM Sura: Ehhez nem tudok mit hozzá fűzni, egy remek karakter.

Villám Sámán:A kúrálja miatt nagyon nehéz elverni+ a skilljei is gyorsan töltődnek, mire neked újra töltődik 1 neki már ott van 2 vagy jó esetben 3 is.

Nekem ezek lennének a karaktereim.

Tisztelettel: ~Xenn~

Idézetet írta: GhettoLove™ Dátum 2012-02-26, 17:07:22
Harcos, szerintem ő a legjobb ;)

Huhh nekem sok karim van:

(A FŐ): BotosYeti lv. 92 testi harcos
BuffYeti lv. 76 sárkány sámán
VillamYeti lv. 32 gyógysámán
Brumika lv. 71 tőr nindzsa
brumika lv. 75 menta harcos

És sztem a harcos a legjobb kaszt azon belül is a TESTI!!!

2012-07-03, 12:58:45 #119 Utolsó szerkesztés: 2012-07-03, 16:01:55 Szerző: bence000
Lehet hogy mindenki  azt mondja hogy a WP az csak pvm kari , de én akkor is wp-zek.
hogy miért?
Kioltással Sokra megyünk:) [warinak leszedjük Testet/Aurát , sáminak Buffot/gyorsítást , BM-nek sötét védelmet , Ninja ellen nem annyira jó , de sok áthatoló ütéssel a wp szinte verhetetlen:)
engem kimondottan , Wari/Ninja eddig nem vert el a szerveren  , Sámi meg BM sura is csak ha full karddefes , de mindig van nálam mágia poti , amivel bármit elérünk , és nem szabálytalan.:)