A te Karaktered?Miért Pont ő?

Indította cinex988, 2010-11-03, 17:51:44

Én a sámit szeretem. Mesteren egy 90-es sárkánysámi volt és egy 78-as BM, amit azért csináltam, mert volt egy fölös surakingem. A sámi is természetesen kinges volt. Mindent elraboltak tőle (égi fény+6, sziri+6, orchidea+9, zöld smaragd+9, kingek, 500milla). Abbahagytam, de pvp-re és pvm-re is hatékony volt a karim.

Nekem Kingfest Mt3-ra van 1 surám.Mért éppen sura?Hát nemtudom énse igazából de szerintem nagyon jó kaszt.WP sura lett mert én azt tartom jónak.Most éppen 61-es szintű.Optjaim nincsenek csaK fms+9 MEG 34-SURA VÉRT:(.Neve:DarkZsSuraHu(DarkZsSuraHun lett volna neve de nemengedett több betűt),és azért ez a neve mert Dark sura:Sötét sura,meg én is Zsolti vok.1skillem g1, 2 p-s!Szerintem jó karim lett de még fejlesztem.

Hali^^
Hááát. Nekem még nagyn-nagyon régen volt egy ' Sura '-m :'D (Metin2HU-n)
Hogy miért pont ' Sura ' ?:D
Talán a keze o.O, vagy ahogy kinézett , pasz ^^.
Lv. 18-ig vittem, skill nélkül xD. Aztán nagyon kedves haverom segített , megadtam neki az adatokat, és megcsinálta nekem WP surára :) Csak az volt a baj, hogy nem nagyon értettem ezekhez a dolgokhoz, így össze vissza tettem a pontokat x'D
Mindenen volt egy kicsi ... :D Egyszercsak (Lv.27) jött egy új szerver a ' Draco ' ki kellet próbálnom, ottmár harcost csináltam...
(Pusza kíváncsiságból :) )
Megtetszett, mivel nekem ' Sura '-m volt , így nem értettem a skillekhez, és mivel akkoriban nem sok midnenkinek volt fogalma a ' Kard Aura ' -ról, így mindenki azt mondta , hogy a ' Forgó Kard '-t vigyem először... Így is lett...
El is bactam , mert Lv. 26-n váltott át M1-re (xD)
mikor már kezdtem érteni a dolgokat, Lv. 37-s lettem a kis harcosommal(Aminek elírtam a nevét, így valami h*lyeség lett a nevem xD , bár ezt mások nem tudták :'D), állok map1-n és a nagyok elkezdtek beszélni a DDMT2-ről, kérdezgettem őket, hogy mi az, meg stb. Rákerestem Google-n , megtaláltam mindent... ^^
Regisztráltam is, fel is jöttem, itt már harcossal kezdtem... Az a harcosom Lv. 84-ig vittem ;-)
Örültem is a fejemnek, ugyanis az iskolába (Aki metinezett) még csak a Metin2HU-n játszottak, és így csak én tudtam erről a szerverről :) stb.stb.stb...
Utolsó karakterem egy Lv. 92-s nindzsa volt :D (Itt DD-n) " KryS " :) (Ez a neve xD)
(Egész kis erős lett :$) xD
Mostanában, a BM lett a kedvencem, erős támadás, jó védelem, :'D
De van mikor mást csinálok... Pl. Menta Harcossal szaggatom a népet...^^ (xĐ)
Na ennyi, kis bemutatás a kezdetektől, a végéig :) Üdw.
UI.: Helyesírási hibákért bocsi, csak nem szoktam ilyen sokat írni :'D...

Hali, nekem egy 93-as sámánom van. Én azért őt választottam mert szeretem az Észak-amerikai indián kultúrát és ugye ott is vóltak sámánok :) A neve Holló, azért mert A Holló a kedvenc filmem :D + illik a sámánhoz a Holló név ha az Észak-amerikai kultúrát vesszük alapul :D

Sziasztok :)

Sziasztok.

nekem DD-n egy 88 as testi wari  Biakuia . a nevét onnan kapta hogy sokat néztem az Animaxot , nézem és mindenek közül a Bleach a favori és innen jött a név :D

2010-12-28, 13:40:31 #45 Utolsó szerkesztés: 2011-01-16, 04:42:01 Szerző: [SMOD]THymea

WéjPéj nevü surát nem egyszer láttam már más P-szervereken :P

Sura és Ninja a neveket vagy csak ráteszem a macskát a billentyűzetre és ami kijön vagy valami anime nevet :)

Sura: mindenképpen WP hogy elkenyem a sok BM száját (olyan kis emós) gonosz tekintete van sokak szerint nekem is XD
      meg a keze amibe benn van a sötétség vagy pokol magja nem tom nagyon király 9 es és 66 vagy 70-es vértel :)

Ninja: ez az én stílusom álca és hangtalan támadás (katonai játékokon is sniper (orvlövész) és az ilyen orv támadásokat              szeretem + a sebessége...elég hangulatos kari

Sámi:  egyszer kipróbáltam megszerettem :) semmi különös amikor ideges vagyok akkor sámi olyan nyugtató hatású

Wari:  ezt csak azért próbáltam ki mert mindenki azzal van (sokan) és elég hangulatos kari csak túl nagytestű ...
       ezért kicsit hülyén néz ki

Az összes karit szeretem de Sura WP és ninja mindkettő a kedvenc :)

Mostanába a magyar GF szerveren játszom sokkal hangulatosabb mint a P-szerver (nincs anyi fulll opt vok most vettem anyu telójárol 99 milla SÉ-t nagy vok) de már ott is kezd elterjedni ez a divat :)

Nekem Ninjám van^-^
Miért pont Ninja? hm valoszinüleg mert "könnyen fejlödik"(aha te csak azt szeretnédxD) És mert az a beszt*-*
Táv ninja^^ 4 p- és 1 g-s képeség (az nem is lesz P)
No Ló^^ nem is kel:D
még 88-as:D Neve ha kel írj üzit^^
Férja van:D
Nagy családfája:D (Y)xD
És ha valaki megakar ismerni DD-n majd ha jó lesz pm-eljen^^
vagy itt Üzit íron*-*
KicsiSzeder
Piros
Még húzzuk ^^
Ninja/egyenlÅ're tÅ'r.(fejlödés miatt)
M-s skillek. :D

Én most éppen warival tolom...miért?
Nem tomxD :$
Ez tetszett meg(Y), és gyors a fejlődésben és erősek a skilljei (menta vok na ^^)
De én mindegyik karit szeretem mert mindnek van valami bája :D

A Legjobb  a Sámán (nekem a sárkány tetszik) Kicsit kisebbeket üt de sokat kritel. Sok ember leírja a sámánokat hogy, ilyen gyenge olyan gyenge, szerintem aki velem jött már pvp-t ,vagy a volt karakteremmel samika16 (szegényt lopták,majd törölték)
annak bebízonyítottam hogy van erő a sámánokban :P
ráadásul Gyorsan fejlődik és buffjai minden játékosnak szükségesek lehetnek lélek 2,vagy lélek 3 ban!!

Sokan megkérdezték már, hogy honnan ered a nevem ezért most elmondom. NEM ÉN TALÁLTAM KI! Még anno 3 éve sokat honfoglalóztam és volt egy HUMUHUMUNUKU nevű játékos igen szép eredményekkel mindig nyomon követtem őt a toplistákon és hát magyarul mondva lekoppintottam a nevét. Azóta mindenhol ezt a nevet használom ha észreveszitek valamelyik online játékon az biztos én leszek. DDMT2 1-es szeróján az én koppintott nevemnek is van egy "koppintása" őt üthetitek kedvetekre :D

2011-01-19, 19:21:16 #50 Utolsó szerkesztés: 2011-01-22, 18:45:34 Szerző: [SMOD]THymea
Hali

Nekem igazából nincs kedvenc karakterem, inkább olyan van, amit nem szeretek az pedig a sámán és az íjász ninja.
Az összes többivel játszottam már és mind tetszett, persze volt már krit sámánom is, de nagyon lassan lehet fejlődni vele és csak akkor igazán erős, ha egész nap játszol és farmolsz, az meg nem az én stílusom.

(kép eltáv)

Sziasztok!

Én még anno a magyar metinen kezdtem el játszani.Akkor még csak Pegazus volt és Draco.A sámán karaktert azért választottam,mivel mindig is szerettem ezeket a varázslatos dolgokat(nem szégyenlem!),bűvésztrükköket és az ilyesmiket.És ,hogy miért pont Sámán,miért nem Sura?Egyszerű.A sámán szebb:)Azóta nagyon beleszerettem a sámán karakterbe.:)

Hmm..
Már rég nem játszom és nem tudom visszakapni a jelszavamat, de amennyi megmaradt
belőle :)

Név: DarkSámán
honnan jött az ötlet? azt akartam, hogy mindenki már a nevemből tudja, hogy mi a kasztom.

Kaszt: Sárkány Sámán

Szint: 92 vagy 94 már nem emlékszem :)

Játékidő: 3200 percre emlékszem

Miért pont sámán? Mert meg akartam mutatni a többieknek, hogy a sámán is lehet a "legerősebb" ha jól csináljuk! És lám sikerült is:) De most már mindegy!

DS/Pollux

Sziasztok.
pvpSuraman ötlet? nemtudom éjfélkor kezdtem el. igaz nem olyan jó és nem olyan rossz kaszt.
SgSilVeR  most menta wari 12-13k alapot tolok kis playerekre :) 7 opt nélkül s2-őn. igaz ha most működne a metin lehet testivévátlanék
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Hogy vajon miért pont EgoistDreamer?Valójában ő egy sámán....Ezt a nevet akkor találtam ki,mikor először elkezdtem metinezni...Először nem tetszett aztán megtetszett....Gondoltam kéne hozzá valami ütős kari...Meg is történt...Megszületett a nagyhatlmu sámán "vezír"...És azóta is,szinte verhetetlen egyéniséggel rendelkezik ^^

nev:SlimShadey   SlimShady akart leni de valaki el foglalta...kedvenc eloadom utan(Eminem)

Kaszt:arahan wariror(test harcos)

Szint:lv99

Jatekido:85k jatek perc(85000)

Server egyik legeroseb harcosa harcosokal szemben Hali

Sziasztok,
nekem jelenleg egy 92-es tőr ninjám van. Miért pont ninja? A válasz egyszerű: ,mert már az összes többi kasztot is kipróbáltam és talán ez tetszik a legjobban. A másik favorit persze a feketemágus sura, metin2.hu-n is bm-em volt dd-n is azzal kezdtem csak hát feltörték mind a kettőt ami nem a legjobb "jel". A neve Seann amit én találtam ki mivel szeretem a fantasy-s hangzású neveket.
Ha a külsőt néznénk akkor már inkább a sura felé hajlanék (lila emós jah <3 xD) .de egy játékban igazából teljesen mindegy.
Eredetileg íjjász voltam,de úgy alig tudtam fejlődni lélekben ezért váltottam és maradtam is tőrös. Kedvenc skillem egyértelműen az 'Álca' hülyéskedni is kiválóan megfelel.

üdv.:Seann

Nekem 3 bestem van...

Legnagyobb:Harcos...minden karakter leverésére alkalmas fain optokkal.Meg nem csak ezért nekem ez a szimpi.

Második:BM-Kard ezt 1 nek tekintem és a Gyógy sámán..Bm ereje miatt....De attól még nem vagyok már nagy bm es...Kard farm miatt D ÉS sámi azt  nagyon csipem de komolyabban nem sámiztam....Mivel a Profi cuccokat sámira nehéz szerezni mivel kevés van....

Az én karim neve Eagle, 2010-én kezdtem játszani. (sajnos nem tudok pontos dátumot mutatni, de régen ekzdtem) Már 97-es Ninja. Minden Skille P-s kivéve 1. Céh : Phoenix, 47 taggal. CÉH TOPIC: Sajna én sem tudom. Ló : Profi ló, húséges jószág. Birodalom : Chunjo Nagyából ennyi de még van 1 karim az Gyógy Sámán, Neve: MageOfHell  Szint : Csak 85 sajna, de kiskarinak nem rossz. Céh : Nincs. Skill : 4 P Na nagyából ennyi, nem is folytatom tovább mert mennem kell.

Üdv: Eagle

Szevasztok.
Az én karim FehérSólyom ami 92-es eddig .
Hát nem is tudom olyan 2 hete kezdhettem .Kékeknél vagyok.
Van egy warriorom is NyakogASD ő 95-ös csak sajna BANNED-ben van !
Meg van egy ProMaister karakterem az is 95-ös.