A te Karaktered?Miért Pont ő?

Indította cinex988, 2010-11-03, 17:51:44

én mindig birtam a nninját és s tört de sztán kpribóltám az ijászt és bejött a neve:DANIELSZMISZ   
a DANIEL abol jöt hogy mindig tetszett a DANIEL név  a SZMISZ hát az talán valami ember neve volt nem igy kel írni de hát mind1 és hát eböl jött

Sziasztok:)

Ddmt2őn hugiii a nevem(Semmi közöm az altairos HUGIIIhoz egyszerűen véletlen ugyan az lett a nevünk).A nevem eredete onnan fakad hogy ez a karakter mintha a húgom lenne.Nagyon régóta játszom mégsem érek el sok mindent.Aki ismer tudja nem sokat vagyok fent és ha fent is vagyok akkor sem a karakterem építése hanem a pvp-zgetés és a beszélgetés:)Azért a sámánt választottam mert magyaron volt egy 33as harcosom amit nagyon elrontottam és csodáltam a sámánokat mert nagyon sok mindenkit letudtak győzni(Mégpedig mert nagyon könnyű a képességeiket fejleszteni).Ezért kezdtem el az én kis sámánomat.Imádom a sámánt szépek a képességei erős és olyan kedves az arca:P

Üdv:Niki89

Üdv. Én egy fegyversurával játszok S1-en. Teljes mértékben PVM-re építettem, mivel nem szeretem a párbajt. Jelenleg 90-es vagyok. A nevem Molgorn. Anno még magyarról jött a név, de hosszú története van. Szeretek vele dt-be járni egy jó haverommal.
Kinget nem használok, minden semleges területen elbirom a mobokat. A méregkardom és én "elválaszthatatlanok vagyunk".:D

Sziasztok.

Én első karim Atomic3 nevü volt,mert rajongok a phyrotechnikáért,a kémiás dolgokért.

Nekem először sura volt,de abbahagytam,nem is tudom mért.

Mostmár nagyrész ninjával megyek,mert ügyes karakter,és illik rá az Atomic3 név,hiszen mérgez :PPP
Bármi kérdés van,írj...

Az én kendvenc karim egy SilverSideMt2-ős íjjász ninja.A neve zsoltininja2.A neve azért lett ez mert én magam is zsolti vok,meg ninját is szeretem.Nemtom hogy jött a végére a 2 de egész jó karim lett sztem  .A szintje 80 mivel pvp szeró de tervezem a fejlődést.Sztem az íjjász ninja azért jó mert jó skilljei vannak meg ott van a méregnyíl... a kedvenc skillem.

Sziasztok!
Nos nekem rengeteg nevem volt/van...
Először mindenhol iLLuSiO néven kezdtem karaktert...
Általában Tőr Ninját vagy Testi harcost
Utána eltelt 3-4 hónap...
Kitaláltam a T3ch/T3chAss4ss1n/T3chW4rr1or neveket:)
Az új barátaim T3ch néven ismernek a régiek iLLuSiO néven...
UI.:Ha valaki megkérdezi h honnan jöttek a nevek...
Hát sok képzelő erő és még sok más...

Sziasztok!

Hát szép hosszú történet:) Én magyarról keveredtem ide CounterS barátommal:) Először Flashman néven játszottam majd kezdtem egy surát HuNightRow néven:) Sok karakterem volt:) És név:) Pl.: EZÜSTGRIFF, van 2ami titok:) egy sura:) Aki szeret hülyülni:). Most warriorommal vagyok:) LovagHerceggel:). Sokan ismernek:) Akik ismernek:D Van 1szép párom:) <3(L)Adrikahh(L)<3 :) :)
De már nem nagyon bízok benne=( Pedig nagyon szeretnék hisz szeretem:S

Na rólam ennyi:D

Sziasztok >,,<

Kedvenc kasztom a tőr ninja.Hogy miért??Nos fogalmam sincs.Először harcossal kezdtem felvittem 91-es szintig.Azután meguntam.Váltottam tőr ninjára(ddmt-s első karim tőr ninja volt)Neve:Fanniii.Azért lett ez mert untam ezeket az angol neveket stb. és mondom legyen az én nevem csak kicsit máshogy (3 i-vel ,hogy  nézzen is ki vhogy).Am a tőrninjának fa.szák a skilljei.Lvl-e most csak 87mert nem nagyon akarok fejlődni meg hát megvan az 5-ik P skill és tudjátok idézem:" Nem a szint a lényeg,hanem a cuccok.."És ez igaz
Nah ennyi volt.

Fanniii voltam,sziasztok.

Hali mindekinek!

Én mindig is Harcos Fan voltam...

Először amikor beléptem Metin2.HU-n akkor is ezt a kasztot választottam mert... öö... jól nézett ki^^

Aztán amikor megtudtam hogy létezik ddmt2 akkor is harcost csináltam mert kezdtem érteni hozzá.

De most ilyen külföldi privát szervereken már általába csak nagykarinak felviszem aztán jöhet a WP sura és 90+osan átváltok BM-re

[HIGHLIGHT=#ff0000]SurikamaHUN [/HIGHLIGHT]voltam...

2010-11-09, 23:05:18 #29 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:54:49 Szerző: [MOD]Bluebell

Az én ninjám TheProdigy (mint késöb megtudtam hogy már van pirosban hasonló neű karakter...) De a szintje 90 a nevét a TheProdigy nevű "zenekar" xD nevéből koppintottam.

Van egy surám akinek neve JózsiFájtör (nem József a nevem!!) És azért józsi mert itt elterjedt szöveg lett ez a "pistike" akkor nekem legyen egy józsikám... szintje 88 de sok wari és ninja és sámi elleni vanrajta, sajnos csak sura ellenivel nem rendelkezik.

A következő a FastWarior (direkt egy r-betű...) Nevéből nem nehéz kitalálni a kasztot, elárulom harcos 91-es szintű de ő gyengébb, mint a ninja avgy esetleg a surám (szerintem gyenge kari a harcos... vagy esetleg nem értek a harcoshoz :S)

Nekem a kedvenc karakterem a Warri.Nagyon szeretm a warrit, mert az első karim is warri volt és abbol merítek hülyeségeket xD
DD-n játszottam és az a neve hogy CoMaCxara és hát nem vami erős testi harcos de azért jó és a Rang is JóxDDDDDDDD

Huuu jézusom mennyi karakteren volt :) az elejétől kezdve nah neki állok sorolni

volt egy harcos 80 king vért és méregkard +9
egy menta  76 king lélekrabló +8 nem volt yangom :S
egy sura  97 king vért sura feka +9 méregkard +9 siriusz+9
egy nindzsa  98 as ninja feka +9 Dwc+9 lélektelen +9
egy  99 es testi harcos :) volt 2 +9 fekám 1csatakard +9 2 méregkard +9 szirusz +9

hát és még kb a triplája a farmkarik :) stb. :)

2010-11-14, 14:42:54 #32 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:55:33 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!
Hát kezdetekkor még egy ninjával indítottam és ddmt2-őn is azt kezdtem.Aztán mondom hogyam a fenébe a ninját neki állok egy BM surát csinálni.70lv-en daráltam a 90+-os Lovagias rangú ninjákat/sámánokat persze nem mindegyiket.A surát is meg lehet unni egy idő után,mivel mostanság a PvP miatt elszaporodtak.Ugyebár nemrég kezdett egy karit a hugom AngelKiss néven,szépen fel is vitte 75lv-re aztán nekem adta,és megváltoztattam a nem-ét. Elég szép eredményeket érek mostanság el,mivel sokan azt mondják hogy a mentális harcos az béna,mert lassú.Ez baromság!Akkor béna ha nem tapasztaltad még ki de nekem ez sikerült,és jópár erősebb surát/ninját/harcost/sámánt levertem már,neveket nem mondok.Azt szeretném ezzel bebizonyítani,hogy a mentál harcos tökéletes PvP-re és PvM-re is egyaránt.Egyesek szerint azért "rossz" a mentál harcos mivel sokan ellene gyúrnak,de ez sem igaz.Sok embernek nincs annyi egykezes/kétkezes defje.El szeretném érni vele a max lvl-t és bebizonyítani,hogy a mentál harcos is lehet erős.(Lásd Genesis-t.)

2010-11-14, 16:39:03 #33 Utolsó szerkesztés: 2010-11-14, 17:57:22 Szerző: [SMOD]THymea

Hali!

Igazábol minden kaszt lehet erős, csak érteni kell ahoz a kaszthoz ennyi az egész! Nekem 2 kedvencem van, az egyik a harcos a másik a nindzsa, természetesen más karaktereim is vannak de nem  nagyon tudok választani, ezekhez értek! Előszür magyaron kezdtem sámánnal, 24-esig vittem, majd egy harcost toltam fel 45-re... ennyi^^ És azota ezer meg ezer pszerón játszottam már!

Az én kedvencem most a sárkánysámánom! Azért sámán mert szerintem a leghelyesebb karakter^^ A neve: Amnesia-Ahol a divat születik!
Régebbiek: SkillHunterz (lvl 93-Tőrninja)
             SoulHunterz (lvl 92-Íjász)

Hát khm. xD Én warival kezdtem és xPudingx volt a neve :D
Aztán csináltam a surát: Hatecore
Nem tudom mit jelent de jól hangzik!!!! xĐĐĐĐĐ
Aztán csináltam a ninját: Hatecore2 xDDDDDDDDDDDD
Most ezzel játszok :D

sziasztok én a Surát választottam méghozzá a kard Surát és Pvp-re építem ki azért mert ehhez sok türelem és tapasztalat kell
és még azért mert sok a Bm és van 1-2 KardSura
Aláírásban olvasható a több infó
Üdv:
DjÁdyka001

sziastok kezdem is (:
én nekem ninjám van a s1 i szerveren metin2 hun is ninjával kezdtem csak tával de megtudtam h a harcos naon jó (bedig most azt hiszem h szar)és amikor megtudtam h van ddmt2 elkezdtem harcos-t csinálni s2 őn de amikor lehetet regizni (kb 2 hete vok fent)és csináltam ninját tör-t felhuztam 70 ig (72 es) és van 4 P-s e és sok mindenkit verek (: ez vagyok én

2010-11-24, 10:08:42 #38 Utolsó szerkesztés: 2014-04-06, 17:56:21 Szerző: [MOD]Bluebell
Én mikor kezdtem a metint akkor, azthittem minden kaszt ugyan azt tudja, csak másképp néz ki. tudom, ez vicces de akkor még nagyon kezdő voltam.
Mikor az ottani 42es ismerősöm skill testet akart, akkor csak lestem. Hogy miért? Azért mert nem tudtam hogy kell olyan skilleket szerezni. Így voltam a kard aurával is...
Vissza a surára. Nem tudom miért, de megragadott ez a karakter. (Lehet hogy a "csúnya" keze? Vagy esetleg a le írása? Már nem tudom.) Jól el is kezdtem építgetni a karimat, abba hagytam. Aztán egy warit kezdtem, még régebben itt a DDMT2-n ultimatelife-névvel (Ez a kari már nincs meg (acc.-al együtt xD). A harcos után csináltam egy surát. WP-t. Meg fogott az ereje, de kíváncsi voltam a BM igazi erejére (Magyaron VIT-Erő buildot csináltam xD). Ezért váltottam. Mostanában csak surákkal játszom. Véremben van? Általában Apeh néven játszom. (2010R copy right & all right re-served xD). Mivel mindenki össze tévesztett az itteni fórumos Ultimate-el. Meguntam. Szeretem a sura erejét, s a védelmét. Megszerettem ezt a karaktert. Szinte csak surával játszok.
(Najó... DDMT2-n warival, de az most mindegy)
Surát az ereje miatt választottam, illetve ugye WP-t fejlődésre és PvP egyaránt. De amikor PvP üzemmódba váltok (Pl. nem itt)
akkor át megyek BM-re. Nekem tetszik a félelem meg minden, de a sima védelme szerintem annyira nem jó, mint a BM-é. Ezzel nem ócsárolnám a WP-t, mert az is kedvenc kari. (Ezt azért mondom, mert VHL-en ugye kicsit emeltebb a bonus, ezért "rosszabb" a védelme.)
Ez az én véleményem. Bocsi a helyesírási hibákért, nem saját gép, nem is saját bill (és fura billentyű van.)
Üdv.

akkor énis csatlakoznék:)

Egy egész aranyos kis BM surát sikerült összepakolnom. Most 81-es (van egy ilyen érzésem hogy egy darabig így is marad :( ).
Volt pár elég szép kritem,bár a cuccaimra eddig nem fordítottam különösebb figyelmet. [Mostmár bánom] Azóta próbálgatok szerezni ezt-azt a kicsikére. Nem egy "agyonfullozottüberpvpsura", de ha kell,megállja a helyét:)
NEM csinálom meg helyetted a szerveredet.
NEM fogok teljesen alap questeket írni helyetted.