Nosztalgia avagy a régi szép idők!

Indította evi15, 2010-08-28, 12:08:11

Én már leírtam 1x de most ezsmebe jutottak dolgok xD
MEtin2. Hu-n kedztem 2009 ben nyilván. Az 1. karimat 39en abbahagytam mert rosszul osztottam a statokat-skilleket.
Kezdtem 1 új karaktert...xPudingx-et :) 1. nap meglett a lvl 20... MissMystique segített :) amikor 25 lettem meglett a Tigris lemi+9, Harcikasza+8, m1es erőstest... 25ön céhbe mentem hogy famroljak... direkt nem akartam fejlődni mert azt szerettem volna hogy 35ön meglegyen a warló... meg is lett. :) 35-től orkiába fejlőtünk a legjobb spnaommal, CarpE vel :D
Naponta mentünk 40-es, 45-ös, 50-es metineket ölni sivibe... meg fejlődni orkiába. Ő mindig sikeresebb játlkos volt nállam... mindig +9es cuccai voltak nekem meg csak max +7esek... 1x volt a +9es ribem. :D 40% átlagos volt... meg ütöttem  a 47 átlagos Fms t amit eladtam Kiszoleszkoo nak 2m ért... :P amikor 40 lettem megalapítottam az 1. céhemet: TechnoBase :D
Sokat háborúztunk csak nem sokat nyertünk.. pár hét után oszlattam is... amikor 42 lettem volt a halálos+7 em két szilánkal... Azt sikerült elcserélnem a +6os Sárkány lemire... ezt meg is csináltam +7re...44-en már kb 3misim volt amiből vettem 1 szomkingot meg még pár cumót. Itt már +9es ribem volt. (2 kővel ^^) CarpE unokatesvére (nyilván) át akart jönni pegára.. volt 1 üres accom amit odaadtam neki.. meg is bántam :) CarpE t kirabolta... pár hét alat 47 lett... (Én kb 1 hónapot szenvedtem lvl 44 ig!) CarpE vel kibékültek... Aztán átmentek DDMT2 re :D Sima metinen elbúcsúztam a barátimtól és MissMystique re hagytam a karakterem... Amikor átjöttem ide még sok dolgot nem értettem.. hogy kell kk zni, lélekkövezni, mik ezek a 80as fegyók? CarpE nek már kiályi vértje volt és én kölcsön akartam kérni :D De nem lehetett vele kereskedni...
Itt 1 idő után abbahagytam.. meguntam az egészet... Fps-játékokkal kedztem játszatni (STALKER, stb...:D)Kijátszottam vagy 3x aztán meguntam... eszembe jutott hogy van 1 karakterem. :D Vissza is jöttem... De már CarpE visszament simára...
Egyedül fejlődtem... 65ön lett 1 csatakardom, amit elcseréltem a sziriuszra. 80ra fel is mentem és nagon jó volt a sziri...
De megint meguntam! Tőrninja lettem... 80as voltam 4p s skillel fullos dwc vel... ezt is megintem Bm lettem :) Ezután abbahagytam...Fps-eztem megint...Elkezdtem metin2 mesterezni... nagyon megtetszett.. ClearSky volt a nevem.. 79 voltam... a Top10es céh vezére..:) (Duty) 50en alapítottam meg a céhet... ott sok barétot szereztem... amikor 65 lettem megvettem a telket a céhnek... pár hét mulva mindeki kapott sét és rendeltem 1 királyi vértet és sok építőanyagot a telekhez...
Sokat háborúztunk és nagyon összetartó csapat voltunk... a céhünk nagy riválisa xDD az AlienVampire volt... Sokat csatáztunk de mindig ők nyertek.. :( amikor 79 lettem elcseréltem a karit a ddmt2es re.. átvertek vele :(
De CarpE visszajött DDmt2 re és szerezett 1 karaktert.. 1. nek warit kezdtem, meguntem és sura lettem.... 88aws vagyok :D

Sajnos olyan nem lesz, mint régen mindenki mást szíd magával nem is foglakozik hogy hátha ő hibázott de én is odaadnám mindenek ezért a múltért!!!

Sziasztok!!

Hát én amikor megtudtam hogy létezik a ddmt2(xD) akkor registráltam és feljöttem aztán csak ámultam hogy 10k meg ilyneket dobnak a vadkutyák...

Meg amikor megszereztem a +9-es alap cuccokat:D(azok a régi szép idők...)

Aztán úgy 70fele rendeltem sét és vettem kaszás ládát meg king vértet...
Aztán az egyik láda lélekrabi-t dobott...
Felnyomtam +6ra és örültem mint majom a farkának:)
Aztán amikor rájöttem a skillek fejlesztésére vagy 10szer megvártam amíg fltölt a kard aura g-sen mert annyira tetszett..:)
Aztán +9es re felnyomtam a lélekabim és beleraktam a +6os kövöeket.ÓÓÓÓ milyen jó is volt...

csak igy roviden szeretnem elmondani:
legszebb pillanata "palyafutasomnak" az volt amikor Swety-t megismertem:) ki most is egyik legjobb baratom^^ metinen mint valos eletbe
az volt meg nagyon emelekezetes pillanat szamomra , amikor megalapitottam a Future -cehet:)
es meg egy vidam emlek, mikor napokat tancoltunk TheKiller20-al :) gondtalanul jokat beszelgetve^^
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Nos én is HUN metinen kezdtem szint úgy Draco-n ^^ osztálytársaim ajánlására BM sura lettem ekkor 28 ig toltam, amikor anyám kitörölte a karim (ó hogy rohadna meg) aztán 1 évvel később megint elkezdtem de Aurigán, olyat néztem amikor megláttam h mennyi szeró van :D amikor ott hagytam a metint akk még csak Altair pega meg draco volt :D am én voltam nyitás után 15 percel a topp2 altairon 12-es warimmal :D na de amint aurigán toltam 22-es lettem a BM surámmal, meguntam és eljöttem onnan...

ekkor haverom bevitt a P szerók világába és metin őrült lettem :D életem első szerója (amit itt találtunk haverommal) az u1u1 volt :) szép idők voltak azok :) aztán a szintén itt talált StrongMt2 ROOT szerveren toltam, mert nem tudtam használni a hamachit.

később haverom jóvoltából megjelent első szerverünk, a FireStormMt2 ahol én voltam [GM]Firebird, a kezdő GM aki mindent adott amit tudott :D (akkoriban nem ismertem a skill, a level, és a yang adás kódját).

aztán megismertem a hamachis szerókat még 2009-ben....

2010: PUMT2-én toltam szeptember-októbertől.. majd abbahagytam mert untam.. erre egy jó barátom Szonja csinált szervert ahol GM lehettem, de miután a szeró bezárt megint mentem PUMT2-re.... most megint elkezdtem a DDMTt2-t, régebben is játszottam már s2-n de nem tünt olyan nagy számnak, de megértettem, hogy itt mit jelentenek a cuccok :) itt nem a földről veszed föl a +9 DWC-ket és méreg kardokat meg harci kardokat (2010-es fegyót)

Aki elolvasta, köszönöm érdeklődését :)

Na én posztom minek törölték? -.-' mert benne volt az igazság :D
Na de ne offojak szét mindent ujra irom hogy ne legyen baj :D
na de rég  is volt :D szerver nyitás után 1 hét mikor még voltak valami szerkesztők vagy kicsodák :D csak nekik volt kingjük egyre még emlékszem is aszem Domina va ki.... na m1 akk még senki nem volt "nagy sztár" csak jó playerek és tisztességesek (most is vannak csak van  pár kivétel) no hát még 3-5 feka lehetett a szerveren :D Eres ütötte az elsőt :) pyksa koma meg offolta mert é napokig csapkodott vörösbe h legyen neki de nem lett :/ Nekik köszönöm a jó perceket (valaki magára ismer :) ) :xXPyksaXx , Eres, HolekW , BURN :)) barátom aki valójában TheGenesis :D kékmacko teddymaci és sorolhatnám a neveid :) KySubR , SabjaX valakit ki felejtettem sztem és nem csak 1 embert de ha eszembejut akk ideirom és most jöhetne az ami miatt törölték a előző postot XD
Szőkre fogtam mennem kell Hello

2010-11-20, 18:58:02 #46 Utolsó szerkesztés: 2010-11-21, 00:58:08 Szerző: 14killer14
Pacsi.
Nekem olyan 2005-2006 körül mutatta meg barátom ezt a játékot.
Német szervereken kezdtem, aztán, amint megtudtam, hogy van Magyar, azonnal jöttem ide.
Pegasuson kezdtem, eljutottam 78ig, aztán eléggé unalmasnak találtam a játékot, kipróbáltam 1 kicsit a hackelgetést, bugolgatást. Legjobb bug, amit egész metin2ben (kb.) 6-7 ember alkalmazott, a yang bug, amit sajna már kijavítottak.
Hackel nem fejlődtem, csak kipróbáltam, hogy milyen is az, de épp akkor elkaptak. ._.'' :D
Még a yang bugolás előtt volt csata kard+9em és sárkányisten +9, 2-2 kővel.
Utána a buggal szereztem a füles,karos,nyaklánc és cipő valamit sapka és pajzs +9es cuccot.
Utána Altairon teljesen tisztán, kb. délután 2 órakor elkezdtem 1 karit, 00:00-ig 25re vittem, a 4. napra 42es lettem, top1. helyezett voltam, aztán én nagy egommal beszóltam Asmodeusnak ( ha jól emlékszem a nevére ), mivel elegem volt már a ,,nagy tudásából''. (seggem okosabb nála) Így hát onnan is repültem, pedig milyen szép is lett volna ott folytatni... (ez van)
Aztán barátnőm szólt (akit nem metinben ismertem meg, csak ő is metinezett) a ddmt2 létezéséről, hát itt elkezdtem egy tőr nindzsát, Wipera néven, 97-ig jutottam, utána már azért nem fejlődtem tovább, mert meguntam a sok IQfightert, még februárba itt hagytam a karimat, aztán tavasz vége felé újra játszottam, kb. 2 hétig, utána augusztus közepe felé kezdtem el megint, akkor csináltam a 90es bm surámat, eredetileg farm karinak szántam, az is volt 1 darabig, aztán elkezdtem venni neki a pvp cuccokat.
Ősz eleje lehetett, amikor abba hagytam a ddmt2 ismét, azóta csak ritkán néztem fel, haverokkal dumálni.
Volt 1 pvp szeróm, amit 2 haverommal csináltunk.
Elég jó volt, 3/4 lefordítottuk Magyarra, ( amire itt elég sokáig nem voltak képesek... ) utána XPt újra telepítettem, már nem is volt kedvem megint feltenni mindent a metin2höz, szóval az is abba maradt.
Most megnézek 1 pvp szervert, kiderül, h azon fogok-e játszani...
Körülbelül ennyi a metin2es történetem, nagy távlatokban.

Üdv, Wipera voltam és talán még leszek, 1szer.

Ui.: Kaptam olyan levelet, hogy hazugság amit a yang bugról írtam, aki nem hiszi írjon rám, annak leírom mit is kellett csinálni, hisz már úgy is kijavították, aki meg tudja, hogy miről beszélek, az ne fárasszon ilyenekkel, köszi.

Sziasztok!
Én egy hideg téli napon kezdtem a játékot. Beléptem csak ámultam mint borjú az újkapura:). Sok cucc a földön 10k yang egy vadkutyától meg minden jó cucc:). Megyek a boltosokhoz mert fegyyot  és vértet akartam venni és akkor néztem nagyot Hogy +9esek a cuccok. Volt ám örülés Emlékszem felmentem 70re és barátom adott egy feka +0 de nem tetszett neki és feldobta +9re
To be folytatjuk xD

2010-11-23, 14:57:37 #48 Utolsó szerkesztés: 2010-11-28, 18:05:08 Szerző: [TMOD]Niix
Sziasztok!Én sima Metin2-őn kezdtem!
Minden ugy történt hogy egy barátom ott aludt nálunk!
Éjjel 4 órakor keresgéltünk játékokat!Ráakadtam a "Metin2" nevezetű játékra!
Egyből le is töltöttük,regeltünk,és játszottunk :)
Összeismerkedtünk egy nagyon csinos 39 szintes ninjával,és ő mindent elmagyarázott nekünk!
Idők után 42-esen elég unalmas volt már a játék!
Keresgéltünk szervereket,és egyszer csak ráakadtam a youtubon a DDMT2-re!
Letöltöttem és fejlödtem!
Ha nemtévedek akkoriban még 600-1000% volt a szorzó és mindenki jófej volt!
Vettünk séért bátorságköpit és egy óra alatt 60 lv alap cuccokal!
Asztán megláttam neki az értelmét,és szép lassan fejlödtem!
DT-ben felfejlödtem 71-re és vettem egyből egy harcoskinget!
SD2-be elmentem aprítani,ahol villámgyorsan 81-es lettem!
Szép lassan fejlödtem,és jött egy karaktertörés :S
Oda a Harcos kingem,oda a partizán+9-em ,oda a cuccaim,oda a 500 millám!
Így abba is hagytam és nem probálkoztam sokat!

Nem itt reklámozni a M2M-ert!  Niix

"Nem az a pistike,akinek kicsi a kora.Hanem az aki annak tetteti magát!"
                                                                        UNIQUS

Nekem az első karim sima metinen volt ha most megnézem kiröhögöm magam
hisz  27 es lovagias (medvéknél fejlődtem) de ojan fura hogy a többi karim kb egy ütésböl megölök :P

2010-11-28, 14:07:56 #50 Utolsó szerkesztés: 2010-11-28, 18:03:11 Szerző: [TMOD]Niix
 Első dt run magyaron(persze kudarc volt az egész) http://www.kephost.com/images3/50int1i9hcm8vfzccdcw.jpg

Akárki akármit mond, sosem lesz olyan a dd, mint induláskor! akkor volt a legjobb ezt mindenki tudja, aki még azóta is játszik(a legelső regnyitás, nem a decemberi, vagy mikori amikor özönlött a sok "alsós"....)

Hát emlékszem még az elején amikor a ddmt2 átváltott bétábók teljes verzióvá. Ez volt az első szerver ahova felmentem. azok voltak a legszebb idők. ATAG-gal vörösbe 1 nap alatt lvl 82.:D Jaj de szép is volt.:D De most a sok kis csicska...s: de ebbe ne mennyünk bele.:D

Jaja én Metin2-ön kezdtem volt ott 51-es menta wari és hát valaki ajánlotta nézzem  meg megnéztem letöltöttem nagyon tetszett hisz már negyed óra után 60-as voltam :D Akkor azthiszem 500%os dropp volt és most már vagyok 99 ezt már annyira nem volt könnyü megcsinálni sztem ez olyan mintha metin 2-ön 55-ös karival fejlödnél :S szval dropp nélkül nem könnyü de a '' kis csicskák akik 100 ezren odatolták a fejüket ....

Hát én DDMt2-n kezdtem S1en  eléggé nehézvolt fejlödeni de lehetett az elsö karakterem wari volt:az volt a baj nagyon gyengének éreztem és kezdtem 1 surát amit 95re felis vitem akkorm még semi 6-7opt
És odajött 1 ninja 86os kérdi pvp.Én mondtam persze 2skilvoltam.xD szal kezdtem 1 ninját felvittem 89re utána rájö9ttem mi a baj.
Demár unalmas volt az S1 sok gyerek miadt pont akkor nyilt S2 felmentem elsö kari BM.Elég gyatra lett,Vagyis jóvolt csak unalmas.Kezdtem egy ijászt rengeteget Szenvedtem vele de nagyionerösvolt Lehet páran Ismerik a karim(BueBNinja)
Hát rengeteg SÉ volt benne de késöbb csináltam kva erös sámit amivel mindenkit vertem de banolták mert aszthitték hackelek:S

2010-12-11, 09:57:22 #54 Utolsó szerkesztés: 2010-12-11, 10:12:53 Szerző: Kallio
Sziasztok!

Én is magyar metinen kezdtem de még a legelején.Körülbelül 2 héttel a szerver megnyitása után akadtam rá.Azok voltak az igazán szép idők...még nem is volt külön Pega és Draco,egy darab szerver volt,név nélkül.Hát ezen indítottam én 2009 februárjában az első karakterem,egy testi harcost Darden néven.Hú hogy akkor még mennyire néztem hogy úúristen 42es szintű karakterek lóval...még nagyon nagy sikk volt.Egy ilyen segítőkész player(igen abban az időben még azok voltak)mondta el nekem hogyan kell osztani a skillpontokat,egyáltalán mi az a mesterkönyv,hogyan kell használni és a többi.Nagyon megszerettem a játékot.A hangulat jó volt,kb két hónap múlva tapasztaltam hogy valaki egyáltalán azt mondja noob...Addig semmi.Békésen öltünk egymás mellett,ha kellett segítettünk a másiknak,akár tanáccsal akár partyval.Fejlődtem szépen,elértem a 30as szintet,megvolt már azm1esforgóm viszont minden mást spóroltam.Akkor még azt hittem ezt így kell.Áldott tudatlanság.Aztán 40es szint körül valaki elmagyarázta nekem hogy mire jó a kard aura és hogy az testi harcosnak elég hasznos.(bezzeg ma már ha egy ilyet kérdeznél...rögtön te lennél világlowja és nemhogy segítőkészen elmagyaráznák hanem 200XDkíséretében kiröhögnének mert ők nagyon okosak...a metin elején erre nekünk kellett rájönni...ők most ezért xdzhetnek)Nosza fel is toltam hát M1es-re a kard aurám és hihetetlen örültem hogy az addig közepes pvp eredményeim feljavultak jó szintre.Cuccaimra büszke voltam.Volt egy4es alabárdom,egy 5ös!!(akkor még marha nagy dolog voltám)szellemmaszk sisakom bónusszal,egy 4es cipőm(már nem emléxem milyen)3as-4es ékszereim és egy körpajzsom,5ös.Egyszer átmentem a kékekhez,akkor még nem volt az hogy rögtön meglátnak és leölnek...és akkor találkoztam egy szintén shinsoo-s playerrel,Csungi-val aki bm suravolt.Hamar összebarátkoztunk és sok sok pvpt nyomtunk le együtt.Akkor láttam milyen erős is egy bm sura.Ez is hatalmas újdonság volt.Ő ráadásul még nem is láng lélek mesterrel kezdte.Később megismertem a párját Joe-t,aki akkor még csak mondogatta nekem hogy szeretne egy céhet,és épp arra gyűjt pénzt.Vele is hamar összebarátkoztam és így3an,később Treacy nevű sámán barátommal együtt 4en jártuk meg pl az első normál majom kazamatánkat ami fergeteges volt,tekintve hogy senki se tudta még merre kell menni.De megcsináltuk és nagyon boldogak voltunk.Eljártunk sokat partyzni,felejthetetlen élmények voltak,Joe akkor alapította a Joeboss nevű céhet,aki játszott Pegán sztem annak ismerős a név.Én az elsők közt voltam akik beléptek.Még csak páran voltunk de nagyon hamar hírnévre tettünk szert azzal hogy folyamatosan nyertük a háborúkat.Aztán bekövetkezett...Június-Július környékén valahogy megváltozott az egész.Akkor jöttek be a "kisebb korosztályból"playerek akik elkezdték az egész addigi hangulatot tönkretenni a sok undorító megnyilvánulással és a játékhoz való hozzáállással.Nem mondom hogy addig nem voltak csetepaték...De olyan mértékűek mint azok után...soha.Elkezdődött a "noobkorszak".Ebben az időben döntöttem úgy hogy csinálok egy bm surát.Láng lélek mesterrel kezdtem,BelegThoran volt a karim neve.Körülbelül 2 hónap alatt az egész szerver megismert,az első igazán sikeres és ISMERT bm sura voltam.Azért emelem ki hogy ismert,mert addig is voltak erős bm surák,de egyiknek sem az volt a buildje mint nekem és egyikük sem harcolt annyira agresszívan és folyamatosan a kari érvényesítéséért.Pár hónap leforgása alatt hatalmas karriert futottam be,sokan megutáltak sokan nyalták a talpam és sokan voltak akik igazán szerettek,és végül páran akik elkezdték a buildem lemásolni.De a kari túlnőtt rajtam...a végén azon kaptam magam hogy nem viselek el semmiféle vereséget(mert persze akadtak)és dührohamot kapok ha ilyen történik.Mivel vagyok magammal annyira fair úgy gondoltam hogy jó...ezt nem akarom.Az egész metinnek hátat fordítottam és egy időre teljesen deaktiváltam magam az mmokról.Aztán mégis visszatértem,azzal a szándékkal hogy békés karit csinálok,ezért kezdtem egy kardsurát, deakkor már nem lehetett békésen játszani.Ilyenkor már szeptember környékét írtuk,lehetetlen volt úgy fejlődni hogy valaki poénból ne ölne le...ezért pár hét után elegem let tés úgy döntöttem most egy másik nem annyira tisztelt karaktert a villámsámánt fogom felhúzni.Ez utóbbi lett ddmt2-ős karakterem is csak persze nagyban.Egy Kallio nevű sámán.Hihetetlen sokan gyűlöltek azért mert beszereztem egy immun csatapajzsot(ami ugye nem immun csak 90% védelme van ájulás ellen...tehát immunbug amire előszeretettel hivatkoznak mai napig..az nincs)és a kerülj és üss taktikával kiharcoltam hogy a nálam10-15szinttel nagyobb karik is elbukjanak.Ekkor alapítottam meg saját céhem ami egy ideig nagyon jól működött,később feladtam mert nem bírtam tovább hogy nagyon mélyre süllyedt a játék szellemi színvonala.DDMT2-t poénnak szántam,kíváncsi voltam milyen Pn minden skill és milyen lehet a hangulat.Én a decemberi nyitásnál jöttem és lehet addig jobb volt,akkor se volt vészes a hangulat.Tetszett hogy minden skillem P,gyorsan 5ig feloptoltam mindent,elértem a 90+os szinteket és örömvolt ölni.Persze ahogy lennie kell itt is hatalmas káosz lett,és olyan mocskolódás közepén találta magát az ember hogy azt csak úgy lehetett bírni ha visszavág...ennyi "lownobbcsicska" még azelőtti pályafutásom során sem volt jellemző.Meg is untam.Most csak néha járok fel,úgy veszem észre egy kicsit visszahűlt a dolog,talán többször felnézek majd.
Summa Summarum.Amit nagyon utálok itt az az,hogy gyerekek,akik nem voltak ott az elején,akik nem próbálták ki mi az hogy lánglélek 1.mester,akik kézhez kapják az összes P-t és a szülők pénzén küldik az sms- t sok millió sé-ért...annyira hihetetlenül lekezelően és nagypofájúan viselkednek az emberrel,mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt...pedig fogalmuk sincs a kariról ami a kezükben van...Csak azt tudják hogy 5 P kell,sok kaszt elleni dupla cucc,és akkor gombok egymásután,yeee.
Elég kiábrándító egy olyan játékosnak aki a régiekkel együtt maga kellett rájöjjön mire jó egyáltalán ha egy lánglélek 1. mester,vagy mi az a kardaura.És ha rászólok egy bmre hogy Ps védelemmel nem túl szép dolog pvpben kéket vedelni akkor én vagyok a lownoobcsicska aki nem ért a bmhez...de mivel itt nincs lvl 99es surám fullos cuccokkal,hiába is magyaráznám neki a fenti kis történetet...úgyis csak XD-t kapok...
Köszi a figyelmet.

Leírom a történetemet :) :
Először kb 2éve UK-n volt karim pirosba hát ott boxoltam először azt se tudtam hol vagyok aztán WoWos tapasztalokból megnyomtam i -t és láss csodát ott egy TŐR nah akkor kiráj voltam:D... A kovácsot nem ismertem ..... Ütöttem egy +2es Sarló kardot az volt számomra a minden :D... Aztán Csináltam warit és vettem 10kért lefejező penge+8at ez még a szerver indulás után 1-2 hónappal volt sztem azért volt ien olcsó... :D 20nál tovább nem tudtam jutni... xD a skilleket nem is használtam...
Nah aztán haver mondta hogy ő A magyaron játszik mentem is át elmagyarázta a dolgokat lett 1 hét alatt egy ilyen karim : Lv.33 Mentaharcos  Vaslemi+9:P Rib+7 300védelem :D... Aztán meguntam xD kitöröltem rá 2 napra ujat kezdtem és megint ilyesmit hoztam össze. Aztán youtuben rátaláltam "DDMT2" :O néztem is miez ??!! nem akartam hinni a szememnek ! xD
Regiztem csináltam egy 80as karit deh meguntam az egész metin2őt
-------------------------------
4hónap kihagyás

Visza néztem dd forumra láttam S2 NAH EZ AZ IGAZI gondoltam mert volt reg, szoltam haveroknak hát egy-két ember 50+be nem tudott menni :D én voltam az köztünk a legnagyobb 70es a többiek csak 45 60 meg ilyenek :P büszke is voltam magamra főleg hogy 1v6 ba legyőztem az össze haveromat :D Jó 20szintel kissebek voltak :D:D
Itt megint meguntam azért mert találtam Méreg Kardot 10MIsiÉRT meg akartam venni de haver megvette előlem O.o nah berágtam xD

1hónap kihagyás
------------------------------

Most megint elkezdtem játszani most csináltam egy farm karit haverék már nagyobbak volta :( :D farmoltam kb 1miliárdot oda adtam havernak tessék én abba ahgyom DD-t
Átmentem PUMt2őre csináltam 90es harcos öreg kingel és ikerpengével :P senki nem vert le surákon és ijászokon kivűl xD
Meguntam mentem őő hova is jah igen xD visza ddre kaptam 80as karikat (2őt) pvpztem vagy 1hónapig egész nap :D
Utána

-----------------------------
6hónap kihagyás
-----------------------------

Nah hhááát kéne wow-ozni bakker de az akad xD !
Akkor go M2M hát ott volt 60as warim king nélkűl 2miliárdból nem futotta be is rágtam letöröltem :D
Nézzuk csak forum/privát szerverek/bemutatás/Xperimentmt2 wáááóh ez aztán jó szeró gondoltam deh rájöttem ritka nagy sz*r :D lagg stb...
Most pedig a történet végére értem és itt az a pont hogy ddmt2őt VÉGLEG abba hagyom ! :D
Helyesírási hibákért bocsi :S én is csak ember vagyok :)
szervervadász
Ha tudsz egy jó root szervert pm!

Sziasztok!

Hát, hol is kezdjem?.....

Kezdem itt

Én kb. fél évvel ezelőtt, abba hagytam a DDMT2-t. Most jöttem csak vissza felnézni mi van a szerverrel. Kicsit játszadoztam-játszadoztam és bele is lendültem. Tetszett, mert akárki akármit mondd, nincs annyi LAGG mint ami  anno június környékén volt.
Persze sok a bug, meg mifene, de nincs karakterberagadás, meg semmi ilyesmi. Amin viszont fennakadtam:
Minden 2. boltban 7 optos sirik, nyakik cipők, vértek tömkelege, mindegyike duplával. Hát, na mondom ez furcsa. Fél évvel ezelőtt is még nagyon nagy szó volt az, ha valakinek 7 optja volt. Mennyire büszke voltam magamra amikor minden kaszt ellen volt lélektelenem....
És ez még csak a kisebb megrökönyödés volt.Az árak? Az árak.... Valami megdöbbentő. 800 m-ben van egy 1500 hp-s 10%-os Wari elleni? A yang pedig észrevételeim szerint még sokkal-sokkal lassabban jön, pedig én farmkarival csinálok pénzt.

Meg a ló. Jinnoban 5 embernek volt Warpaciuk, és talán egynek ?ProMager? nek volt Profi lovuk. Ezen is meglepődtem.
De azon meg méginkább, hogy mennyi sztámomra kedves ember hagyta el a játékot.
Köztük Teddy.

Ha válaszolnátok rá, megköszönném.
/Ui: nem szeretném terhelni a fórumot, se semmit, ezért ha választ kapok, azonnal lehet zárni/
Köszönöm!

2011-01-14, 16:11:58 #57 Utolsó szerkesztés: 2011-03-12, 11:21:04 Szerző: NewLewooo
Na látod :D Épp ezért hagytam ott a DD-t hiszen a haverok elmentek meg a nagyok :D Most vannak más "nagyok" is de azok számomra ismeretlenek :D Nekem a régi jó Erisz,Cassy,DarkNaar,meg stb hiányzik :(

Sziasztok Én is mint sokan magyaron kezdtem el a gamet a "Draco" szerveren. Emlékszem még ment a map1 es zene ami kedvet adott a játékhoz. Elsőnek még a lényegét sem tudtam mi mire jó? mik ezek a hokedlik( xĐ ) a városban, de később rájöttem, hogy ölni kell hogy fejlődjek és azok boltosok voltak=) Csinálgattam a cuccaimat és szép lassan barátokat szereztem. Akkoriba még sulis voltam és alig vártam, hogy hazaérjek és mehessek játszani. :) Megismertettem nokatestvéreimmel a játékot akik velem 1 idősek és ők is beleszerettek. Együtt öltünk map2 őn volt sok fekaork party is :)) Volt pár csínytevés pár ellenséges céh akikkel mai napig nem vagyunk kibéküllve, meg persze ott a kovi is aki mindent tört xĐ viszont 1 x fms+8 at 3 optosat 32%ák sat ráhuztam a kovira a telefonommal vidiztem és 1x rűen el fogadtam a javítást ás sikeres volt!! Alig vártam hogy a vidit másnap megmutassam uncsiméknak, akik nem akartak hinni a szemüknek :D Viszont később naív módon bepróbáltam ezt a telefonos megoldást ébenfüles+8 al vért+8 al stb kevesebb sikerrel :DD De nagyon szép élményeim vannak a kezdetről és remélem lesz kinek meséljek még erről :D Köszi, hogy elolvastátok.. Sziasztok
Név:Stablee
Szint:(Lvl95.)
Céh: Saját: ChildrenClan

2011-04-23, 18:42:21 #59 Utolsó szerkesztés: 2011-04-23, 18:55:08 Szerző: pergerimi96
Na én Pegán keztem vagy két éve lett 46 warim haverom 70 wari aztán barátomat feltörték ésmondta menyünk Altairra aztán ott is meguntam a másik haverom ajánlotta ddmt2-őt ot csináltam egy vaze nevő közelharc ninját azzal felmentem 89re és istenkirály voltam sárga map 1 en mindenkit kicsináltam aztán kezdődött a fekete leves a karim kirabolták 4 dwc+ 9em tőnt el a pista elszaporodási időben aztán a wari ellenes fekám a sura elleni fekám stb.   Aztán vissza szedtem őket de megint kiraboltak mostanság meg a pisták olyan 95 % a szervernek. :S PvP előtt nem szólnak hogy gó elkezdik hacker vagyok mer van warlovam :S szóval ez se valami jó szeró mostmár :S UI: vaze az volt kék sárga piros csaj fiú csak legyen min nevetni