Nosztalgia avagy a régi szép idők!

Indította evi15, 2010-08-28, 12:08:11

[HIGHLIGHT=#000000]Sziasztok!

Már a névből is gondolhatjátok, hogy miről fog szólni ez a topic. THymea jóvoltából indítottam.

Az offokat kerüljétek. A H. SZ. vadászok is kerüljék a topicot, ha megkérhetem őket.

Sok-sok jó történetet várok!

Üdv Nándor Elvtárs!
[/HIGHLIGHT]

Hátigen...

Jó is volt régen a szerver1, amikor még nem volt megnyitva újra a reg...
Én szerencsémre szereztem egy accot, de nem sokáig tartott a "fun",
hisz meg lett nyitva a reg :S
Azokat az időket a köszönöm szépen a Teamnek és mindenkinek,
aki anno még nyugodtan tudott játszani...

most is ilyen szerver kéne :S nagyon jó lenne ^^

Üdv: solider23

2010-08-28, 12:42:26 #2 Utolsó szerkesztés: 2010-11-23, 16:01:37 Szerző: evi15

Első karakteremet magyaron, Dracon kezdtem a Piros birodalomban. A  top 1. 42 volt. Végül is elég korán kezdtem a szervert.
Első karakterem nindzsa volt. Az elején boxoltam, mert nem tudtam a Leltár  létezéséről. Végül szépen elmagyaráztak pár dolgot, és eljutottam oda, hogy mindenem +4 legyen. Nagyon örültem nekik. A skilleket enyhén szólva gyatrán raktam, de azért tudtam ölni 11lvl-n a farkasoknál. A karakternek hamar vége lett egy bann miatt.
Nem bírtam elviselni, ezért egyből új felhasználó és csináltam egy testit. Szépen elfejlődtem 27-ig(top 107. voltam ). Megrendeltem az első SÉ-met. Azt hiszem 90-et. Hajat és maszkot vettem belőle. Elkezdtem szórakozni azzal, hogy táncoltam. Egyből lett egy új barátom akivel állandóan a rakinál táncoltunk. Szépen csábítottuk a nőket magunkhoz. Aztán megismerkedtem Ágival. Vele jókat elszórakoztam. De minden szépnek van egy csúnya része. Méghozzá az esetemben az, hogy feltörtek, de az én hibámból.
Addigra már megszerettem a játékot, ezért újabb felhasználó és go Pegazus. Ott volt a barátom aki felhúzott 13-ra. Aztán bannt kapott, és magamra maradtam. Csak egyedül fejlődtem, amikor találkoztam egy sráccal. Egyből barátok lettünk, és szabadban daráltunk. Szépen meg is hódítottuk Map2-őt. Mindketten -20000-ig lehúztuk magunkat aminek később megláttam a kárát. Állandóan nekemjöttek... Nagy nehezen, de sikerült feldolgoznom magam semlegesre. Örömömben visszanéztem Dracora(nem értem mi értelme volt) és kivel találkoztam? Ágival. Pár hét alatt őt és a barátnőjét átcsábítottam Pegára. Megkezdődött a 8 hónapos kapcsolat. Én gyorsan felmentem 42-re, tesómnak kifizettem az esküvőjét, majd amikor Ági 27 lett megházasodtunk mi is(Aug. 20.). Minden addigi barátom eljött az esküvőre. Szépen dugig volt. Megszereztem szépen a cuccaimat és elég erős voltam. Pedig 9 aura, 1 három irányú, M1 forgó és talán 6 száguldás. A státusz sem volt jobb. De a cuccaimból 330 védelem, 7200 TP és a feka orkokat jobban bírtam, mint a warlovasok. Végül jött még egy bann.
Elég elkeseredett voltam, ezért keresgélni kezdtem. Megtaláltam a LocMt2-t. Hát mindenkit odacsábítottam. Rengeteg ideig játszottam ott, és összejött egy 79-es testi +9 tünde és +6 kő(SÉ nélkül nehéz ott így összeszedni), de jött a bann, mert a Vegyes előtt boltoltam. Aztán kezdtem egy WP-t. Annak is hasonló cuccok, de lett 70-es vértem +6-os kövekkel, és egy 90-es kardom +7. Ugyanazért bannolták.
Végül jött a DDMT2.
Nem játszottam a szerver elején, de még abban a korszakban igen, amelyikben nagy dolog volt, ha valakinek volt duplája. Csak 1-2 embernek volt azt hiszem. Mindenki csak 5 optból játszott. Mennyivel élvezetesebb volt úgy.
A pistik létszáma kitette a szerver 10%át. Így nem is volt még olyan rossz. Most nem tudom, hogy mennyi ez az arány, de a sok panaszból kb 50-60%ra gondolok. Drasztikus az emelkedés.

A maradék többi normális ember meg szépen lassan itt hagyják a szervert. Már is eltértem a témától.
A régi időkben azt szerettem a legjobban, hogy még az elején még én is pista voltam. PvPben könnyen vertek, mert csak tp és krit. Erre alapoztam magamat. Végül pár barát és sok vereség árán kidolgoztam 60% kard, 60% kétkezes,60% tőr deffet. A többi deff 40% volt kb. Félemberiből összeszedtem egy olyan 45%ot. Ninja és wari ellen lett 1-1 sirim és sura és sámán ellen 1-1 ssb. És ilyenkor voltam DDMT2ős pályafutásom csúcsán. 88lvlen a szintemen s alatt nem vert senki. Így 90+ embereket kerestem. Belőlük is csak pár íjász, sura, sámán és pár full waris harcos tudott legyőzni. Ez alapján jóval a szerver 90%ától erősebb voltam. Fejlődésben meg a testi az isten császár. Egy ssb-vel fejlődtem amiben átható,krit és szörny elleni kő volt. 6-7optba szörny elleni 10 és átható 5% volt. 145milláa vettem egy jó barátomtól. Aztán minden elromlott amikor a barátnőmet kirabolták és stb...

Na ennyi. Ha valami eszembe jut módosítom.

Nem tudom betájolni mikor kezdtem, de még ez évben, akkoriban 400%-os drop-ok voltak ugye, 5 milláért szórták a 61-es pajzsokat. Akkoriban a BM surámat eléggé erősnek tartottam, nagyrészt nyertem pvp-ben, mostanában viszont egy nagyon elcseszett karinak néz ki Ja és egyet értek abban, hogy akkoriban jobb volt, kevesebb pisti volt, stb., de mostanában is elvagyok, annyira nem érzem szörnyen magam, van még mit erősítenem

Üdv. adaz

Hát igen ^^
Én mikor még Sima Metin2 toltam : ) Lvl 63 voltam és Zaklattak hogy huzol huzol .
Egyszer elhatároztam hogy nézek egy másik metint és youtube-n ráakadtam a DDMT2 re : )
Leis töltöttem az inditóját vagyis a klienset és Még aznap este kb Hajnali 1 kor tolni akartam :D
Nemtudtam regelni töbmint 1 hetet vártam h nyitva legyen , de nemvolt és kértem 1 accot : D
Persze üres volt , és jó alkut kötöttem 1 Lvl 33as Harcosra Altairon.
Még aznap laggmentesen Kitoltam a Lvl 62 őt : )
Nagyon tetszett.
Ám elmentünk nyaralni 2hétre és nyitva volt a reg:S
Utánna alig engedett be Mindig fullon volt Laggolt, Sok volt a "kispisti" és elrontotta a játékot : D
Ám a Gamet mindig tolom de kezdem hanyagolni mert a szerver naponta 30Kispistával bővül.
Köszönöm hogy elolvastátok és időnt szántatok rám!
IceT.

Én  még most is gamelek.De én is nagyon kezdem unni.Elértem már sok mindent a játékban amit akartam de még mnidig nem vok azon a szinten amin szeretnék.Régebben jobb volt mert sok haver volt és sok jófej ember.Most meg alig vannak itt normális emberek.De kiemelnél a mostaniak közül Energiet,Roli111-et,SANYI-t akit sajnos nagyon régen láttam és még vannak sokan akik azért még ma is tolják és normálisak de ma már túl sok a modortalan és bunkó ember.Nem azzal van a baj h sok a kiskurú 10-enéves hanem h sk a bunkó!!!:S

Emlekszek meg reg vol....

Akor jelent meg a metin2.hu :D en torekettem hogy tudnam felgyorsitani a szintlepest es halotam a privatszerverekrol :D
A mi kozsegunkben en DD-ztem eloszro akor nagoyn jo volt a dropp fel ora alatt lelekben osze szedtem 40 mila jangot :D
Nindzsaval!!!

Kar hogy azokbol a regi jo dolgokbol nem maradt semmi ! (Nem Chio reklam xD )

[HIGHLIGHT=#000000]Hmm, kb. egy éve kezdtem metin2_HU-n. Semmit sem értettem, pl. ez mi a francnak kell a fegyóba?[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Hol lehet +olni a fegyókat? A lovász nevezetű NPC meg hol a rákban van??[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]R.hadt erősnek éreztem magam a 5-ös szintű kis harcoskámmal...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Aztán megláttam egy 61-es szintűt valami király sárga vértben valami karddal aminek valami[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]RIB vagy FMS vagy fene tudja mi volt a neve...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Aztán 40-es szinten meguntam az egészet, az egyik haverom megmutatta nekem ezt a [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]DDMT2 nevű P szerót vagy micsodát... Akkor február volt, neki 96-os nindzsája, megmutatta[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]mennyi yangja van, meg milyen íjja, tőrjei...Hát én azthittem újra kell majd éleszteni.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Nemsokkal ezután aztmondta hogy megunta és 2000ft-ért nekemadja minden cuccát.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Persze akkor még nagyon jó üzlet volt, szinte nem is voltak jobb cuccok annál az 5optos[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Szellemfog+9-eknél meg a dwc+9-nél...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]És megcsináltam a BM surámat ami szerinte nagyon erős, Mert hogy minden BM veri[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Majdnem eldobtam az agyam, boltban+9 cuccok igaz lvl1-esek de hogy tudtam nekik [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]örülni. Aztán untam már a map2-őt, mondom szépen kihagyom az egészet, megyek orkföldre.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Fejlődök 20-25 perce, ránézek hányas szintű vagyok. 50?? Húú majdnem eldobtam az agyam,[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]és akkorát ordítottam örömömben hogy itthon nemtudták mi a fene a bajom.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Nembírtam leszállni az anyagról és leromlottak a jegyeim, de micsoda szép idők voltak...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Majd megjelentek ezek a sz.r 7 optok, meg a ún. pistik, A szorzókat levették és lassan már élvezhetetlen[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]az egész. [/HIGHLIGHT]

Jajj a régi szép idők :D Még karácsony előtt kezdődött... barátommal játszottunk...(Uso)
Első nap játszottunk elvittük 50 körüli a karinkat(ő tőrninja én bm xD)
Másnap megláttam egy hasonló nevű harcost Sárkány isten és félhold kard+6ban. Nagyon megtetszett a kinézete.Mondtam is magamban: ez biztos nem ő!(aznap nemvolt suliba állítólag beteg volt xD)
Később rám írt hogy ő az én nagyot néztem kérdeztem honnan vannak ilyen cuccai.Mondta farmolt 11 milliót és vette.
Ne tudjátok meg mekkorát néztem :D
Mivel nagyon megtetszett kezdtem én is egy harcost.
Mikor 60as lettem vettem tőle én is egy félhold kard+6ot kb 5 millába ami akkor nekem sokat számított :D
Elkezdtük tolni a skilleket de néha nem engedett olvasni :D :D
Azt hittük bugos. (Persze csak nem volt xp xD)
Mikor mondta az egyikünk: Nem bugos a kk most olvass!!!! : DDDD
Uso meg jegyezte akinek P skille biztos játszik már itt egy hete :D
Nagyon erősnek éreztem magam az M8 aurám miatt amíg neki M1 volt :D
Végül nagynehezen G lett a skillünk és este fél 11 fele váltott át P-re nekünk :D
Nagyon örültünk neki.
Egyre jobb lett a karink volt KING VÉRT-ünk!!!!!!!
Szereztük az egyre jobb cuccokat és ilyenek.
Mikor megláttam életem első Sirius kardját egy boltba 400 millióért néztem: Attack Power 63 ???
Usonak elmondtam hogy van egy jó szar fegyó kb olyan mint a kard+9 és ilyen kék színű valami  xD
Mindig bizonygatta hogy annak a mágikus támadó értéke a nagy!
Egyszer megnéztem: Nem is volt neki mágikus támadó értéke :D
Aztán megtudtuk: A Sirius a játék legerősebb fegyverei közé tartozik csak bugos.
Aztán elindultunk SD2-be :D
Amikor megláttuk köpenyezni a P testes Feketevas+9,Lélekrabló+9es mentát nagypókoknál: Hülye kocka biztos már hetek óta nyomja hogy ilyen pro! :D :D :D :D :D

Aztán egyre megnőttünk lett Siriusunk Poisonunk meg alap lovunk! Egyre jobban telt az idő én elkezdtem a BM surám aki WPcashis névre halgatott mivel régen magyaron jónak számított a kardsura DDMT2-n is az volt először :D utána már bm :D
Nagyon kemények voltunk hogy +6 Lélek lemezvért és +6 Ördögűzű kardunk volt.
Én elkezdtem tolni meglett a 3db Szellemfog+9(Ninja,Krit,Visszatérés | Harcos,Krit,Visszatérés | Sura,Krit,Visszatérés)
A karimnak alig volt kard/kétkezes/tőr/mágia def-e. Nem tudtam mit tud így csak annyi volt ami véletlen ott maradt. TP-re kritre és Demi-re gyurtam. Karácsony előtt a SÉ nélküli világban egy ilyen kari atom erősnek számított és nagyon élvezetes volt a játék! Néha el is fog az érzés :D
Játszogattam a BM-el,Uso visszatért az otthagyott tőrninjához :D

*************KARÁCSONY*************
Először még jó volt mindenki örült a 2 millió SÉ-nek. De elszabadultak az átalatok nevezett pistik. Szerintem tizenéves senkik akik azzal hiszik magukat erős karinak ha anyáznak és lowoznak egy sort. A többit meg tudjátok hisz DDMT2 75% ilyenkor lépett be a képbe.

Ez volt az én nosztalgia sztorim hosszú lett de nem baj :D
S1
Lv 96 Lovagias Cashhhhis TÅ'rnindzsa

én is igy voltam de én warival kezdtem nem surával.
én is elértem egy 76-os szintet mikor megvettem elsö lélekrabim 50milába majd megcsináltam +9 full köre.
aztán játszotam probálgattam a tör ninját és sámánt is mára van néhány karim.
igazán még akkor volt jo mielött elkezdett mindenki sé-t rendelni.
aztán mondom akor én is rendelek kicsit pár ezer forintért. meg is  lett a full waris kollekcióm.
eltelt pár hónap amikor mindenki full cuccokba szaladgált.
és akor tört ki teljes erövel a PISTA VÍRUS mindenki kezte a csicskázást,lowozást,heceker-ezést.
ez igy ment elég sok ideig mára sokan elhagyták emiatt a szervert.
én se tudom még adok magam-nak egy hónapot és meglátom mert hatalmsak lettek az
optolok és opt cserélök árai. örülnék ha pl: raknának uj fegyokat amirol már beszéltem is egy GM-el.
enyi lenne a történetem de elég valószínű lesz hogy maradok amenyibe lesznek uj fegyverek.

Aloha mindenkinek :D

Háát törtem a fejem sokat azon hogy nyissak-e egy ilyesféle topic-ot de ezek szerint nem kell megtennem akkor kezdeném is az én sztorimmal...

Persze úgy mint a nagy átlag én is Metin2.hu-n kezdtem pályafutásom úgy 2009 szeptember vége felé.
Pontosan karácsony napján értem el a 40-es szintet aminek nagyon örültem mert sokan tisztában vannak avval hogy az íjjász nindzsát sajnos nem fejlődésre találták ki.Elvoltam még ott durván egy fél hónapot...Olyan január fele táján tesóm jött egy olyan hírrel a suliból hogy van egy szerver amit úgy hívnak hogy DDMT2 és sokkal fantasztikusabb a világ ott mint Draco-n nos hát regisztráltam is a szerverre (sajnos a jövőre nem gondoltam és csak egy acc-ot regisztráltam azóta sincs boltos karim) eleinte tartózkodtam a DDMT2-től vagyis csak 1 órácskákat szántam az egészre de egyre hosszabbultak az órák amit DDMT-n töltöttem szó szerint magával ragadott hogy olyan dolgokat próbálhatok ki amit a magyar szerveren csak álomnak tartottam.Nagyon de nagyon bejött nekem ez a szeró énis a 400% os időszakban fejlődtem meg a 85-öt az íjjászommal háát azóta... csak 86  vagyok.Jelen voltam akkor amikor a szorzó lement 50%-ra vagy mennyire igaz előtte a sok értelemhiányos "csakazértis" magatartású 10 év körüli csöppségek sirdogáltak hogy idézem "GM tedd vissza a szorzót 400%-ra" (akkoriban 200% volt) én persze csak néztem a hívást vajon mi fog kisülni ebből a civódásból.Hát igen persze énis azonnal elhordtam a Team-et ennek annak (elnézést kérnék tőlük mert mára más lett az álláspontom :D) különösen Dorkát sokat gondolkodtam több hónapba telt amíg a 16 éves fejemmel felfogtam  "a fenébe hát nem is Dorka tehet az egészről hanem a csakazértis banda" hát nagyon sokszor próbáltam úgymond megszökni erről a szerverről először GGMT-re de sajna az megszűnt és még kipróbáltam egy párat...saját szervert csináltam de meguntam mindíg visszahúzott DDMT de nemtudom mi az a varázslatos energia ami mint a mágnes a vasat mindíg visszahúz magához nem is fejlődni járok fel (mert sajnos az íjjásznak nehéz a dolga ilyen szorzóknál) hanem itt van nagyon sok barát akivel minden nap tartom a kapcsolatot sajnos sokszor voltam szemtanúja annak amikor karrierjük befellegzett mert kirabolták őket.Hát igen DDMT-n is lángragyúlt a korrupció (lásd account lopó weboldalak) és különböző magukat GM-nek kinyilvánító játékosok szerencsére mindíg talpon vagyok szellemileg és azért nem török meg :D (igaz az atw-s weboldal majdnem kirabolt) hát itt tartok ma gyakorlatilag Shinsoo birodalom PM központja én úgy helyezném el magam :D A legkisebb dolognak is tudok örülni szerintem ez ment meg engem mindíg és azért nincs az hogy hívásba kiírom mint mások "húú de unom a fejemet"
Összegzésként annyit szeretnék mondani hogy lehet lessz ez a szeró olyan mint régen mivel híve vagyok annak hogy amit anno Dorka vagy Abyss mondott "akinek nem tetszik menjen más szerverre" vagy "Előbb utóbb úgy is csak a normális emberek fognak maradni" szerintem közel járunk ehez.Hogy mit tennék ha én lennék ATAG? :D
Hát ha megtehetném csinálnék egy úgymond inteligencia tesztet a regisztráció elé olyan kérdésekkel mint például az alapvető szabályok amik a szerverre vonatkoznak stb... szerintem a 11 év alattiakból nagyon sok nem tudná ezt megcsinálni de legalább olyan emberek játszanának akik szellemileg "egyenesek" ha valami isteni szikra kipattanna a sok kicsi vagy nagy de még nem nőtt be a bucija ember fejéből és ők is elhatároznák hogy "Meghúzom a vészféket és nem folytatom tovább a team és másnak a szidását és hogy adjátok vissza a droppokat" előbb leteszek valamit az asztalra.Én ezen hasonlat alatt azt értem hogy értsük meg a GM is ember nem az ellenségünk és lehet ő nem iskolából hanem munkából tér haza és a háta közepére se kívánja
a sok kis vércomjas emberkét.

Ennyit akartam mondani köszikee annak aki elolvasta és azoknak akik hozzám hasonlóan gondolkodnak :D
Aloha Wixikee voltam S1-ről.

Nekem minden jó volt régen nemtudnék anniyt irni amennyi élményem volt ddmt2 n áhh visszasírom :)

2010-09-30, 18:05:53 #12 Utolsó szerkesztés: 2010-09-30, 18:08:08 Szerző: Raziel
Én a ddmt2-n meg jártam már a poklot.

Tudom mi a jó és rossz, találkoztam sok jó emberel és rosszal.

Nem voltam valami nagy híresség hiszen nincs a Shopomba minimum 10 k SÉ.

De ez már annyira elfajult, nem értem mire megy ki, de ami késik nem múlik.

Előbb - utóbb kiderül mi az igazság, ez a szorzó dolog ki megy valamire.

Sok bugot ki - át - éltem már, türelem ,!,   az élet a várásról szól.

2010-09-30, 18:12:34 #13 Utolsó szerkesztés: 2010-09-30, 18:16:48 Szerző: entergamer77
Hát igen. Amit apám mondott "Ez van ezt kell szeretni ,, . Vagy ahogy mondtátok megszoksz vagy megszöksz :)
Én is visszamennék már csak akkor is ha egy jó céhet össze tudnék barkácsolni és egy csomót war-ozni :) .

Kis "low,, céheket már amibe a pistik vannak azokat legyűrni és egy normális céhet csinálni ami erős és jó hangulatu. Aki jönne egy ien céhbe az írjon egy PM et . :) Köszi

Ja igen elfelejtettem mondani. S1-ről van szó. Jah és 96 os vagyok minden p-s.

Hát én kb. 1 éve kezdtem a sima metint. :D Nagyon élveztem az egész játékot...
Sokat kockultam :D de 39en kezdtem egy új karaktert.
azzal gyorsan 25 lettem. Nem fejlődtem csak farmoltam.
35ön meg is lett a csata ló.
Mire 37 lettem (asszem) meglett a 2 m es skill. :D
Mire 43-44 lettem a legjobb metines haverom átjött DDMT2 re...
Pár napig még toltam a simát de aztán átjöttem dd re.
Az első nap meg is lett a 70... nagyon nem értettem még akkor hogy pl hogy kell kk kat olvasni vagy lélekkövezni. :D
Meguntam a warit, mert wari voltam és kedztem 1 ninját. :D

Jó napot Mindenkinek!

Kb. 2 éve kezdtem Metin2_HU-n játszani. Kb. 2 hét alatt eljutottam 22-re. Anyi dolog volt amit nem értettem. Mi is az a csata ló vagy,hogy egyes embereknek mért van barna lova és másoknak mért csak fehér?? Azután elkezdtem egy új karaktert(nem jöttbe). Kb decemberre eljutottam 30-ra, az mekkora élmény volt. A magam tigris lemezvért +4 és ezüstkard+5-ében szaladgáltam, azt hittem én vagyok a király. Azután egyik osztálytársam azzaljött hogy van egy új szerver aminek a neve DDMT2 és ő ott már 64-es. Én is elkezdtem játszani. Pár hét után el is értem a magam 82-es szintjét volt egy fullánk kard+6 és egy fekete vas lemezvért +6-om megint azt hittem,hogy én vagyok a király. Ez után megnyitották a reget. Meg indult a kispistik vándorlása! Ilyet még életemben nem láttam sok új gyerek jött és elkezdtek ugymon "anyázni". Ezért abba hagytam a játékot. Visszamentem Metin2_HU-ra. Elértem a magam 41-es szintjét. Beleuntam a játékba. Pár napig a játék közelébe se mentem. Ezután nekiálltam játszani DDMT2-n. Nem volt sok értelme. Azóta folyamatosan járom a privátszevereket, néha-néha visszanézek Metin2_HU-ra. De sehol nem találom a helyem több MMORPG-t kipróbáltam de nem segített.Megint neki álltam játszani DDMT2-n.Ezután nyílt meg az S2. Itt is próbáltam játszani nem túl sok sikerrel.

Ez nem túl sokat mindó és nem is olyan érdekes.De bármit megadnék azért,hogy újra Kispisti mentes övezetté nyílvánítsák a DDMT2-t.

További szép napot!

Régi szép idők!

Én kb januárba kezdtem! 400% szorzók!Harcosal kezedtem 81-re felhúzam!Már 82-es :P!
Nagyon megtettszett a ddmt2!Ütöttem 4 bonis cucokkaél pvp-be és mindig egy skilll voltam :D!
Utána azt abba hagytam mert kiraboltak!Csináltam egy szerót ott adtak cuccokat GM jogért tudom tilos a kereskedelem de cska cuccokat adtak! Haverom abba hagyta a 86-os surás kariját benne egy 90-es warival!
Surát elkezdtem vinni! Meguintam mert csomó wari fegyó mvolt amit adtak :P! Elkezdtem vinni a warit! Mai nipig viszem!
Jut eszembe surával talélkoztam élettem legkedvesebb Barátnőjével(metinem)VladySamy!Pénteken volt a szüli napja d enem jött fel már 2hete!Remélem ma feljön!:P

De egy gond van.....Mióta megismertem a 7optos cuccokat mindig rnedelek sé-t :S!

Másik gond: Nem tudom h vittem fel a 82-est de má nem to kfejlődn isehol!Cska azt jegyeztem meg h 78-asról dt 7-es szintén toltam 81-esre :D! Addig fogalmam sincs h vittem!
De akko még jobb volt a szorzó is! Pistikről már nem is beszélek.....!
Ez nem vicces de igaz! parapara paaaaaa I'm love in it

Áh de rég volt már ez a jó világ :D

Hiányzik nekem is a régi ddmt2 :)
Én is kb 1 éve kezdtem a ddmt2-öt de előtte vagy 1 éve metin2_hu.Úgy találtam rá a ddmt2-re,hogy google-ba nézegettem metin2-öt...
Én a ddmt2-ön 85-ön befejeztem...
Most én próbálok olyan szervert kialakítani a Secret of Magic-ból mint régen ez volt...

Szia!
Nos én ufff ha jól emlékszem 2009 májusában találkoztam a DDMT2vel, addig a Jade Dynasty-n játszottam. A JD nagyon tetszett nekem, csak lvl 114nél megakadtam és szinte lehetetlenség volt fejlődni. Szóval átjöttem ide, csak ugye (ezzel nem akarok senkit se megsérteni) ebben a játékban a játékosok 85%a egy kész rémálom még csak beszélgetni is! Tudom, hogy nem mindenkinek, de azért valakinek mégis csak kéne tudnia az életről valamit, de ezt sajnos nem láttam, ezért is hagytam abba. Most mondok egy példát: ha 5 embertől megkérdezed azt, hogy hány bolygó van a naprendszerünkben, 3 azt válaszolná, hogy "honnan a p**sából tudnám?!" Szóval már eleve a Metin2ről annyi emlékem van, hogy senki sem tud semmit (tisztelet a kivételnek) és minden miatt a TEAM-et okolják, holott 95%ban ők maguk a hibásak, csak képtelenek belátni! A másik pedig ez a folytonos lebecsülés; csak azért, mert valaki megöli a másikat, nem kell rögtön kidobni a monitort az ablakon. Képzeld csak! Van kint az a furcsa dolog, őgy hívják természet! Nézd meg milyen színű a fű, minthogy bent ülsz a gép előtt napi 24 órát!

És még egy dolog; szerintem a Metin2 egy "gyerekes" (ez alatt azt értem, hogy túl könnyű) MMORPG, és nagyon addiktív. Van egy osztálytársam, akinek én mutattam meg a DDMT2-t (ezért magamat okolom) és képzeljétek félévben kitűnő tanuló volt, év végén, 3 tantárgyból majdnem h bukott!
Szóval vigyázni kell azért, nehogy szenvedélybetegek legyünk!
Egyébként azóta visszamentem DJD avagy a Dodo Jade Dynasty-ra ami a Jade Dynasty-nak egy privát szervere! A jó benne, az az, hogy nem kell ott lenned mindig, mert van az úgynevezett Invigorate, vagyis autobot (automatikusan öl/potizik/skillezik...)
ami megkönnyíti életemet! Itt egyébként 93ason fejeztem de DarkSámán-nal aki egy sárkány sámi volt^^

Köszönöm!
DS/Pollux

Hát igen Fiúk Teljes mértékben egyetértek

''Azók a Boldog szép napok Ég velettek''

Körübelűl én is Januárba kezdttem el DDMT-zni haverjaimal mint gondolom ti is jobb is volt a játék élmény...
De igy hogy meg jött a Sok Pistike el cseszték az egészet már amikor be lépsz már nem az van kí írva hogy menyire van meg emelve a szerzó hanem már csak hogy meg van emelve enyit erről......

Nekem is 88-as Warrim volt de nem is 1x ki raboltak és kb 4x történ megh velem negyedX már nem volt kedvem újra kezdenni a dolgokat régeben volt a jó

Én el búcsúzttam ddmt2-től már csak Privát szerrón nyomom Fő kép InvasionMt2-n ott meg találtok Raizan néven nah Enyi lenne!

SZIASZTOK