Nosztalgia avagy a régi szép idők!

Indította evi15, 2010-08-28, 12:08:11

Hát igen, amikor a "team" ~ 5 emberből állt, na akkor még lehetett kommunikálni, nem problémázott senki, nem banolták az emberkéket értelmetlenül. Duplákról még szó nem volt..., ha akartál valamit elmentél farmolni, ha volt valami értékesebb cuccod nem próbálták elcsórni, ledobatni.

Egyébként a szerver elvesztette az értékét, aki most átjön magyarról nem fogja ugyan azt érezni mint amit én kb másfél éve...

A legnagyobb probléma hogy nem az van javítva ami fontos lenne, nemigaz h nem tudtak összerakni egy rendes weboldalt, és venni egy domain-t, de a board.ddtm2.net www-vel most se megy. 5 perc lenne beállítatni, ha egy rendes tárhelyük lenne...

Azért érdekes hogy nem1 leírásban van benne hogy kipakoltak, bannoltak stb. Azért az ilyenekből ki derül hogy ki a 10 éves . Már bocs, de magatokat áruljátok el ezzel, ugyanis norm. embereket nem tudnak kipakolni, se bannolni, merthogy ezekhez ok kell.

Én Anno pegán kezdtem kard surával, mit tagadjam első 1-2 hét után becsajoztam(Nem, nem olyannal mint a 9-10éves pista "barátnőitek")Szépen lassan fejlődtem, azthiszem 25ös szintig bírtam, szörnyen fejlesztett kicsi surámmal.Ezután szintén pegán csináltam egy testi harcost amit 43ig sikerült felvinni.  Ekkoriban már láttam youtubeon olyan videókat hogy ddmt2 telepítése ezt másold ide ezt ide. Hát bonyolultnak tartottam hagytam a francba. Majd miután leesett hogy warimnak lényegében még kék italra se futja hagytam a francba. Nahh próbáljuk ki a dd-t! kb 1-2 hónapot vártam türelmesen a regisztrációra, majd indult a szórakozás, Pisták sajnos Vltak-Vannak-Lesznek, ezen túlkelll tenni magunkat, élvezem a DD-t, kiváló időtöltés.
Ennyi volna a történetem, jó a jelen, nem vágyom vissza régi szép időkbe.

Idézetet írta: bossninja Dátum 2011-04-24, 01:18:48
Hát igen, amikor a "team" ~ 5 emberből állt, na akkor még lehetett kommunikálni, nem problémázott senki, nem banolták az emberkéket értelmetlenül. Duplákról még szó nem volt..., ha akartál valamit elmentél farmolni, ha volt valami értékesebb cuccod nem próbálták elcsórni, ledobatni.

Egyébként a szerver elvesztette az értékét, aki most átjön magyarról nem fogja ugyan azt érezni mint amit én kb másfél éve...

A legnagyobb probléma hogy nem az van javítva ami fontos lenne, nemigaz h nem tudtak összerakni egy rendes weboldalt, és venni egy domain-t, de a board.ddtm2.net www-vel most se megy. 5 perc lenne beállítatni, ha egy rendes tárhelyük lenne...

a legjobb részed a kommentbe "nem banolták az emberkéket értelmetlenül.". Ezt beírhatnád mondjuk a "Én kicsi naplóm" feliratú könyvecskédbe és elgondolkozhatnál rajta :)

Fine
[color=black]nem vagyok mindig bunkó, néha alszom is![/color]

2011-04-25, 14:10:22 #63 Utolsó szerkesztés: 2011-04-26, 07:28:34 Szerző: [MOD]Niix
ON:

Alg vártam hogy,letöltsem ezt a király gamet!Gondoltam hu de jo,haj de jo lesz!Hát,elején elfostosodtam,hogy Fekete cumókban meg mindenben járkáltak a hapik:D ! Nagyon beleszeredtem ebbe a játékba!Idáig,is ddmt2-zök!Nem untam,meg!Kibírtam!Régen sokkal sokkal jobb volt,ez a játék!1.Nem voltak pistik 2.Nem járkáltak lélekrabival meg ilyesmi!Hát amikor meglett az első,felszerelésem:D elképzelhetetlenül örültem:) ! 85 ösön hagytam ott!Feka+9 Csata+7!!! Szép teljesítmény volt!!!!!!!!

Nekem első karim sima metin2 ön volt ...:)))

37es NEMES ([łŁ Sok bolt csajozás stb.. Łł]) Volt sok céhwar nem voltam erös de vertem az 50es wari+ninja karaktereket...
Volt pacim 8as de segitetem másoknak warpaci küldetésben .  :)

Sziasztok!

Én alap metinen kezdtem ezt az elvetemült dolgot.

Első karakterem egy sura volt.
Ami most is közel áll hozzám.
52ig fejlődtem, 21es paripa [KiszelTünde], Lovagias rang. G2 sötétkő. Mindent megért.
Utána jöttem DDMT2-re. Amikor még az [ENTERES] trükkel lehetett felmenni.
Szintén surát kezdtem itt.Nagyon erős volt.
Meg mikor megszereztem az első Méreg kardom.
Igaz hogy 5opt volt és még ÁK / KK -sem volt benne.
Akkor is megért mindent az a pillanat.
De igaza volt a teamnak hogy kellenek változások jó.
De nekem akkor is a 4CH-s no laggos DDMT2 -volt a BEST!
Surámat 95ig vittem,nagyon sok barátot szereztem.
De hogyha sikerülne vissza kapni azt a régi DDMT2-őt.

Oda adnám ezeket a jó pillanatokat azért,mert így több, jobb pillanatot tudok szerezni.
Így szerintem romlott a játék élmény.
De nem én dirigálok.

Hogyha te is szeretted a régi DDMt2-őt és kevésbé az újat.
Akkor tedd ki minden kommented után /Old DDMT2 the best/

/Powwa/

2011-04-25, 16:59:28 #66 Utolsó szerkesztés: 2011-04-25, 17:04:08 Szerző: AssasinKid
Helo

Én is alap metinen kezdtem egy Cheetos nevű WP surával fel is mentem 6os szintre jajj nagyon örültem aztán töröltem a karit mert mást is kiakartam próbálni.Jött egy BM sura azzal mikor elértem a 10es huuuh hogy üröltem(akkor még nagy dolog volt)valaki felment rá és felvitte 13asra hát annak mégjobban örültem.Mikor haverral akartam találkozni nem tudtuk hogy a PMekben mér nem értettük amit írt aztán már rájöttünk hogy más birodalmi.Hát és az első esküvő amin voltam hát azis előte még nemláttam esküvői ruhát,ott kérdezgettem hogy hol lehet venni ilyet elis mondták értelmesen(ha most kérdezném csak xdket látnék)Hát és mikor megszereztem 20k-t jajajjj de haverom felment és elköltötte:Dén meg ott mondtam hogy 20kmat elköltötte:DÉs mikor bekerültem az első céhembe juj nah azvolt a legnagyobb dolog.És mikor a lovam meglett több órán keresztűl csak lovagoltam:DLettek barátaim benne akikkel jókat fejlődgettünk.Utánna egy ninját csináltam ugyanazokkal a barátokkal akik már 30-35ösök voltak felmentem 26osra hát az ááh nagyon jóvolt.És mikor a lovam meghalt 3an bememntünk kaziba és ott próbáltunk növényt szerezni.És mikor meglett az első M1es skillem a haverokkal csak néztük hogy milyen erős lett a skill.De aztán haverom ide adta a DDMT2őt, kezdtem is egy sámánt és mikor az NPC-kben láttam a +9es cucokat hát uhhh sose volt +9es cuccom az előtt:DMég aznap felmentem 45re csak néztem hogy egy kis idő alatt 45lettem.A 61es vértet mikor megláttam a fölödön úgy szaladtam érte mint a szél:D De haverom már akkor nagy ember volt a játékban 91es volt már és 61ről 74re felvitt a státusz pontot alig birtam nyomni olyan gyorsan mentek fel a gömbök.És haverom barátnője adott egy fekete vértet na olyat se láttam még abban mászkáltam nagyban:DAztán mikor 12millióért vettem egy 75ös harangot +4es volt még akkor enyiért lehetett venni nah azt nagynehezen+9esre vittem:DAztán mikor meglett a kingem juuj nah az nagydolog volt legalább is nekem:DDe már mindennek vége lett a sok kis nemis mondom mikkel lett tele a szeró ki is raboltak (nemtduom hogy pedig senkinek nem adtam se felhasználót se jelszót)Nah akkor egy kis időre abbahagytam.Aztán lett egy barátnőm:$ nem ugy hogy szia van pasid meg stb. hanem esküvőn találkoztunk és hát sokáig beszélgettünk és hát mentek így és hát összejötünk:DÉs kaptam tőle egy 75ös harangot +9esen hát megint megölrültem:DDe hát őt is kirabolták és abbahagyta.A sámánról ninjára váltottam de vele csak 74ig birtam:DAztán egy menta warit csináltam vele 84ig bírtam ott hagytam utánna egy testit vele csak 83ig:DÉs most egy BM surám van amivel már 94es vagyok de már ezzel se érek sokat mert a szerver tele van 99esekkel....Írhatnék én itt sokáig még mert még sokkal több minden volt mire a DDMT2ig juttottam de elég ennyi.      /Old DDMT2 the best/

Ha már ennyien írtak, akkor én is megírom a régi szép emlékeim.
Én is, ahogy sokan mások a metin2 hu-n kezdtem, egy napon olvasgattam a fórumát ahol noob szeróként emlegették a d betűs szervert.
Kis keresgélés után ráakadtam erre a fórumra ahol rögtön a privát szerverek menüpontra mentem.
Így leltem rá a ddmt2-re, a szerver indulása után körübelül 3 hónappal léptem fel először a ddmt2-re.
Az első karakterem egy wp sura volt ami még mindig a kedvenc karakterem.
Nem felejtem el azt mikor az első belépésél jégföldön találtam magam. A meglepődésem után útra indultam map 1-re ahol hatalmas meglepetés ért. Nézem mindenhol yang meg cuccok, fegyverek voltak a földön azt se tudtam hova figyeljek.
Beértem map 1-re ahol megláttam a boltok tartalmát és egy szép vigyort rajzolt az arcomra. Szép idők voltak, a 0-ról kedtem el az egész játéknak egy új szintjét ismertem meg. Életemben először láttam meg vörös erdőt majd, lélekbarlangot.
A karakteremet 91-ig toltam majd 1 évig szüneteltettem ez idő alatt csináltam: 1 87-es warit,majd 86-os sámit, 88-as ninját és még sorolhatnám hány karaktert csináltam és töröltem, majd újra felhúztam őket. Mindent csak a játékélmény ismételt átéléséért csináltam. 1 évvel később újra elővettem a kis wp-m majd 2 hét alatt megcsináltam a war lovat és kemény 1 hét alatt mentem fel 98-ra, csak azért nem 99, mert nálam ez egyszer wp egyszer bm. Utána kezdőttek el ezek a 6-7 optos idők. Belekezdtem az első farmomba, akkor még óránként 300-400 millát farmoltam. A régi szép idők. Lassan elkezdődött a duplás cuccok korszaka, ilyenkor is én még szorgalmasan farmolgattam. Elkedtem szép lassan csinálni a saját szettemet ami a mai napig nem teljes.
Nem lehet elfelejteni a mindig fullos szervert (erre mindig volt megoldásom), a teleportoknál ledobálást, az angol klienst, a vörös elején lévő harcokat, a lélek elején lévő balhékat és még sorolhatnám, mert sok kellemes percet adtatok nekem.
Köszönöm neked ddmt2 azt amit adtál: barátokat és vicces pillanatokat.
PlayZone      több mint 29.000 perc játékban töltött idő a kedves wp surámmal.

Hát igen...Azok a régi szép idők:D

Én 2 éve nyár végén ismertem meg a metint.HU-n mondták,hogy Surát kezdjek az a jó.Aztán untam,hogy kicsi és gyenge vagyok,meg hallottam is,hogy van olyan szerver ahol vadkutyák 30k-t is dobnak^^Gondoltam keresek egyet.Rá is találtam DDMT2-re.Azok tényleg szép idők voltak.
Emlékszem még mikor még s1 piri map1-en voltunk vagy 10-en:D Akkor volt jó játszani. Emlékszem mikor örültem,hogy vagyok 30 és mentem RIB-et ütni:D:D(Tudom LOW voltam:D).Aztán egyre többet tudtam meg a játékról(Pár segítőkész player segítségével)És egyszer csak észrevettem magam,hogy 95 vagyok full wari.Aztán kiraboltak...stb...És kezdtem hamás,root-os p szerókat kezdeni és elkalandoztam DD-től:/De hamarosan visszatérek:D:D
A lényeg,hogy azok a 2009.szeptember-októberek voltak a legjobbak:D
Sziasztok!:D

By.:FullDupla

Szóval akkor én is elmesélem élményeimt :D

Egyszer egy haverommal dumáltunk mindenféléről és mondta nekem hogy nézzem meg a Metin2 játékot....én azt mondtam jó (eszembe se volt..).Minden nap elkérdezte,hogy megnéztem e de én mindíg azt feleltem,hogy elfelejtettem (ez igaz,a nevét is elfelejtettem :|)...Ő elutazott....Egy informatika órán az osztályomból 2 testvért láttam amint játszanak...Megtetszett a játék,hát megkérdeztem mi ez és hol kell letölteni...azt mondták hogy ez Metin2 és menjek fel a weboldalra és ott....ők már 36-40 esek voltak,Dracon...Én hazamentem és meg is néztem a weboldalt (metin2.com :)) )...hát ott regeltem,letöltöttem de csak 2 szeró volt...felmentem az egyikre...körbenéztem de nem találtam őket sehol..kövi nap megint rákérdeztem és akkor már elmondták a weboldalt...regeltem,letöltöttem...beléptem,de csak Aquilára sikerült...Harcosom volt...ott játszottam egy darabig,aztán egy másik infó órán megpróbálkoztam bejutni Dracora ...SIKERÜLT!!!hát nagy volt az öröm....ők is segítettek kicsit,de többnyire magamba fejlődtem egy BM surávak...nem tetszet...letöröltem és kezdtem egy warit...avval kezdtem el fejlődgetni...eljutottam 20-25 re...nem volt 1M skillem se :)) nagy nehezen felmentem 30 ra...egyszer orkoknál ütöttem egy ribet...este volt,le kellet feküdnöm...reggel amikor felléptem ki voltam rabolva....próbáltam újra formába jönni de nem sikerült...odaadtam a karim haveromnak...aztán a 2 testvér mesélt DDMT2 ről...nem akartam hinni a fülemnek,hogy mik vannak ott...regeltem letöltöttem és órákat szarakodtam a belépéssel :))...elkezdtem fejlődni...eljutottam azt hiszem 71 re,...tünde+4S.I vért+4.,...jah és amikor beléptem nem tudtam hogy szedjem fel a cuccokat a földről...NPC k ről ne is beszéljünk...tehát egy napon eljutottam 80 ig!Majd eljutottam vörös végéig,ott fejlődtem 85 -ig majd bannoltak....nagyon jó játék volt akkor....mostanára megváltozott...Na ezután a tavaj egy reggelen amikor felkeltem és felhívtam az uncsimat...megkrdeztem mit csinál,erre ő:szervert. hát azt hittem hanyadt vágom magam...nekikezdtem én is,...alap szfiléval :)) meglett,problémákkal,de működött....majd jött a többi új dolog...már álmomba is el tok készíteni egy szerót...most is evel foglalkozom...DD re és metin2.hu ra nagyon sokszor próbáltam visszatérni de nem bírtam max 1 hétig...a saját szeómnál maradtam....meguntam kezdtem invasiont...az is nagyon jó volt...de megszűnt :|...megint saját szeró...most is éppen azt készítem,csak beleuntam és felnéztem frumra...

Ezek voltak az én élményeim.. :D

/Old DDMT2 the best/

Azok a réggi szép idök !!! :/ :) nagyon jo volt a kezdetek ota jáccom és nagyon jo kis szero volt most is az de már nem olyan mint a régi sajna :/  most a sok kispista,apuci kis fia a sések  azok fulll midenböl 7optos cuccok de nem értem ebbe mia jo de titudjátok... mekem 5 optos a cucosaim de érdekes mondon "full wari"  érdekes 15k volt a kritem rá :D enyi  na by by üdv:Jo3bLaCk3:^

Hmmmmmm..BloodyKiller12...Te olyan ismeros vagy :))))
Na igen.En vagyok az uncsid...Mi tagadas..
Hadd meseljem el en is az elmenyeimet....
Keddi nap volt,info orara mentunk.Ott az egyik baratom neki fogott metint jatszatni..Kicsi kozelebb mentem,nezzem meg milyen is a jatek..Nekem is nagyon bejott..Neki is fogtam en is..Itthon nem tudtam jatszani,hiszen sz** volt a netem..Igy mindig info terembe jatszottam..Elertem a 31-es szintet...Egy m1-es skillem sem volt,sz**ul huzott sts...Egyszoval 0 volt az a karakter...Aztan felultem egy atveresnek..Azt mondtak kapok 10 milla yangot ha megadom id-t pass-t..Hulye fejemmel megadtam,kiraboltak..Masnap meselem Bloody-nak mi is tortent..Erre o: Te barom,gyere DD-re..Sokkal konnyebb minden...Haza mentem,letoltotottem,idokozbe megjavitottak a netet..Neki is lattam...Kis warival toltam...Kek biribe kezdtem..Testi harcoskent...Fejlodtem,elertem a 60-at,70-et,76-ot..76-nal meg vidit is tettem fel youtube-ra :)) De igazan gyenge kari volt..Utana..Kiraboltak...Azt mondtam soha nem megyek tobbet vissza dd-re..De egy ido uitaan csak visszatertem...Ujabb tapasztalatokkal tertem vissza,es felepitettem egy csodas karit...Meg most is megvan dd-n(ha nem bannoltak.. infinityy 78-as test wari,4 p skillel,kb 100 milla yanggal,full 10 wari 5 eros cuccokkal:)) De utana jott invasion...Azon a szerveren pro voltam..Nem volt ellenfelem...De ido utana az is bezart :( Uncsimmal meg haverommal ott toltuk...Aztan Bloody-val letrehoztuk az o szerojat...Szo mi szo..Ahhoz is sok szep emlek fuzz...Emlekszel Bloody?(Mrs Eclipse-re?:)))) M1..
DD soha nem lesz olyan amilyen elejinte voilt...Maximum akkor ha lesz egy teljes kari torles :)
Childr3n voltam..Bucsuzom:)

Szerver 2.

Szuper jó volt mindaddig míg be nem kerültek ezek a marha új fegyverek, meg nem volt ekkora drop és nem voltak ilyen nagyképű brigádok mint amilyen most van. Nem volt régen, olyan hogy pl:. Egész map1 fullos és csak halsz meg... mert velem így volt.
Elhagytam azóta a DDMT2-tőt és privát szereken tolom... Egyszerűen nem tudnék újra DD-n játszani.

Imádtam amikor elkezdtünk játszani szerveren! Emlékszem akkor voltak nagy arcok és jó társaság volt!

Mindent meg tennék régi szerverért!Imádtam angol kliens.. Egy emlék marad! :D
Mikor full volt szerver és enteres trükkel lehetet belépni! :D Az nagyon tetszet :D
Sárga map2-en akkor kezdett ProMage is .. Hát igen nagyon jó volt :D
Akkor még az a szó se volt hogy "low" :)
Hát de változnak az idők ezzel együtt a szerverek is.. :( :D
További kellemes estét kivánok!

áááááááá!:D Nagyon jó volt régen 2009(vége)-2010(eleje) örültem ,hogy fél óra alatt 40 O:o

néztem hát mivan ?O.o ilyet még soha nem láttam !: D áááá leírhatatlan volt!^^

De már nem tudod vissza hozni soha, ez olyan mint az evolúció ahogy fejlődik az élet,ugy fejlődik a játék is ;) vissza fordítani nem tudod.

Én is jobban szerettem az elején játszani. Emlékszem piros map1-en kik voltak az állandó tagok akikkel lehetett szórakozni, mint pl. Colt, vagy mikor először néztem át sárga birodalomba és ott Kawával hülyültünk. Akkor lettek meg az első 99-ek is és persze szint miatt mindenki elvárta, hogy ők legyenek a legerősebbek. Vagy mikor bannoltatni akartak a hosszú ájulás miatt, mert hackernek hittek. Na igen, régi szép idők. :D

2012-03-28, 14:52:33 #76 Utolsó szerkesztés: 2012-03-28, 14:54:16 Szerző: tomigrun
Sziasztok
.[/color]

Hát a régi DDMT2. :D Hatalmas élmény volt még az elsők közt játszani, bármit megadnék hogy újra a régi legyen! =)

Nem tudom jó helyre írom-e,de 2 dolog eszembe jutott a régi ddmt-ről.
Ott volt a Harang,és elteleportált idegen birodalom map2-re saját map2-ről. És így mentünk idegesíteni a kékeket sárgából és aprítottuk őket állandóan :)
Másik meg a csoportban való portálás,P-s vezetésnél. Aki nem tudta hogy a vezetés P-n ezt is tudta,simán elhitte hogy teleport hack :D

Milyen jó is volt amikor izomból kellett nyomni az entert, hogy bejuss..És akinek volt már 2 kasztos cucca az istenkirály volt..*w*

Már akkor király voltál, ha volt 1db P-s skilled, egy +6-os fekád és 65-ös fegyvered.. :D
Szép idÅ'k voltak...