Nosztalgia avagy a régi szép idők!

Indította evi15, 2010-08-28, 12:08:11

Sziasztok!
Hát igen a régi szép idők de jó is volt még amikor megnyilt a ddmt2 ő az elején emlékszem mindenki 34 es vért +9 be meg 42 es vért +9 be szaladgált :) de jó is volt akkor nem volt ennyi kispisti! :) De hát sok minden változott. Én is akkor hagytam abba mikor elvesztettem minden cuccom! Elmentem angliába miután haza jöttem sekép se hang ^^ :) na mind 1! Hátha egyszer újból indul a szerver!

A szerver nyitásával kezdődött a privát szerveres korszakom.Csináltam 88-as harcost,78-as surát,71-es ninját.Sajnos a tömeg és a belépési problémák miatt otthagytam az egészet.Néhány napja próbaként beléptem,megvan még az accom.....XD

Oh végre egy ilyen topic emlékszem karácsony elott amikor még nem volt anyi ember kb 100 ha sokat modtam, arra is emlékszem hogy 1 nappal csúsztam le az első regről kicsit mérges voltam, de mikor meg nyit örültem. Kb elvittem a karim 45 re mér örültem magamnak hogy húhúúú tiszta ügyes voltam és akkor még nem voltak full optolt mukik :D jó volt a pvp :D most is az de már nem olyan mint volt. Amikor az első 42 es vértem fel vittem +9 re akkora volt az öröm hogy egész nap csak vigyorogtam. Akinek volt 66- os vérte +1 akár az már menő nek volt mondható most mivan ? mindenki szabadul tőle mert anyi van. Ha nem lenne anyi gyerek aki szeret mást bosszantani mindíg mindent jobban tudni és lenézni azért mert elvert "enyi vagy te .... ". Nos igen én Mindent meg adnék hogy ujra olyan lenne mint volt :) enyit akartam
Sziasztok :)

Hát a régi szép idők!!!
Én már talán a szerver nyitás után egy hónappal mentem fel.
Hát igaz akkor már elég sok ember volt rajta de ha volt egy tünde +9 ed (régen még 20 milla volt)
akkor "megbecsültek".
Most???
Még akkor se ismernek el ha megvan a 8 dupla warid(ami azért nem semmi)
De az is a baj,hogy a gazdag kocka kisfiúk 10ezrekkel rendelik az Sé t(nem célzok senkire)
és csak ezért kemények.
Ott van Hodito őt mindenki szídja mert úgy lett top1es bm sura,hogy NEM RENDELT SÉ T!!!!(Erdélyben él)
Tehát mindent az Sé mozgat(Sajnálom tame tagok nem "mások zsebében akarok túrkálni"ezek csak a tények)
Na hát enyi...

2010-10-20, 20:30:53 #24 Utolsó szerkesztés: 2010-10-20, 20:40:37 Szerző: Aiko
Jaj imádom az ilyen topicokat. :D

Én is sima metinen kezdtem, és akkor nagyon szerettem, sosem voltam nagy de nekem az a szerény szint is boldogságot jelentett amit elértem ott. :) Nekem a társaság az ami onnan hiányzik semmi más. Sajnos már rég beszéltem velük és megszakadtak a kapcsolatok, ezért odaveszett, de az emlékek megmaradnak. :) Amikor elszakadtam ettől a társaságtól volt egy srác aki mindig kihasznált, és elegem lett, nem szerettem volna abbahagyni a játékot ezért keresgéltem hátha van valami hasonló. Hát akkor ráakadtam  a DDMT2-re. Letöltöttem. Akkor a reg nem volt megnyitva de a barátom felajánlotta hogy kipróbálhatom a kariját. :D Felmentem és már a szintjét látva nagyon boldog voltam. Azonnal kezdtem egy karaktert, és meglepődtem milyen gyorsan megy a fejlődés. Amikor először bementem a városba, kikerekedtek a szemeim, két sámán pvp-zett, csilli-villi vértek mindenhol és különleges nekem még új fegyverek. :D Akkor még a kováccsal húztam a cuccaimat, és sokszor megjártam, aztán voltak akik felkaroltak és pesztráltak. :) Hamar megtaláltam a helyem egy céhben, ahol sok barátra tettem szert, akkor még mindig nagyon kicsi és gyenge voltam, de már nem voltam egyedül. Mindig együtt mentünk. (Diaspro, Tiffany, az akkori HarcosJashin, 99lv, Hisana) Aztán, His abbahagyta a játékot és nagyon elszomorodtam, de aztán kezdtem én is új karaktert birodalmat váltottam, és akkor már végre rájöttem hogy mi is a játék lényege. Megerősödtem, és mindig elmentem ork középre pesztrálni a kicsiket, mert tudom hogy nekem is jól esett volna ha akkor segít valaki. Aztán hetente kezdtem birodalmat váltani, elszakadtam a barátaimtól, mert úgy gondoltam hogy nem jó ha mindig mindenhova együtt megyünk, senki nem lesz önálló. És kis idő múlva találkoztam azzal aki nekem a legeslegfontosabb. :) Vele mentem minden hová, megbeszéltünk mindent, sírhattam a vállán, és ő is rám támaszkodott. De ez a boldogság sem tartott sokáig, mert választanom kellett, ugyanis a barátaim utálták. Vagy Ő vagy a barátaim. Őt választottam. Kezdtünk elszakadni egymástól és mindenki tőlem várta a válaszokat. Közben, az eddigi megszokott, nyugodt "metines életem" megszűnt. Már nem volt nyugtom sehol sem, és elegem lett. Pár hónapig tűrtem, aztán eljött azaz idő amikor kimondtam: VÉGE! :)

Nem felejtem el ezt, persze nem minden ilyen gyorsan történt. Ez az én nagyon rövid történetem, ígyis túl sokat írtam :)

2010-10-20, 20:42:30 #25 Utolsó szerkesztés: 2010-10-25, 21:27:23 Szerző: mercenary
hmm.
én mikor kezdtem hamar felkaroltak a magyaron és adtak tippeket meg ilyeneket,bár akik akkor segitettek kibannolták őket ugyanugy mint nemrég engem,és mint utólag kiderült azok a tippek ninjához voltak igazán jóak mivel 1 hónap alatt elérni 44 szintet nem volt úgy nehéz.ezek közben megismerkedtem 1 rayne nevű lánnyal(itteni cassy) és még jópár emberrel akik később barátok lettek,de elvesztettem a legtöbbjüket.aztán síelni voltam télen haverokkal és akkor mondták a ddmt2 őt.mikor visszaértem kipróbáltam.egészen májusig majdnem ott voltam aztán kicsit visszamentem nosztalgiázni a magyarra és akkor készült a ninja ami 46 os lett végül mikor befejeztem,aztán visszamentem dd re mert mint kiderült a régi barátok utálnak pár régi dologért...hát és amikor elkezdtem a ddt akkoris szárnyak alá vett pár ember(őkis bannra jutottak 1 et kivéve,de vele összevesztem pár dolgon)aztán mikor 2 hónapja ddztem kb megismertem DarkNaar-t és majdnem megint 2 hónap mulva megtaláltam a hu-s rayne-t(akkor már cassy volt itt) aztán meg 1 ideig jó volt aztán kezdődött el a rossz mindenböl.
3 héttel kb azután hogy drip és cassy összejött folyamatosan elszegényedtem,de drip akkor segített rajtam nem is 1 szer és hívott mindenhova(pl dt runok meg szörnyverések)aztán nemsokkal azután abbahagytam,ám úgytünt visszajövök,de akkor már cassy és drip összevesztek.ennyi volt a metin2 es pályafutásom
pár utólagos hozzáfűznivaló:én is sok hibát átvészeltem,és mégis 3 db azoktól kissebb jelentőségű dolog miatt hagytam abba.és hiányoztam bárkinek is??max 6 embernek.akik ismertek azok nagy része már akkor utált.és a balhé alapban úgy jött hogy 1 nagy emberrel összevesztem és szépen kiutáltatott.

Emlékszem, még mikor altairon shinshoo-ba kezdtem el mindent.Természetesen testi harcossal, nagyon tetszett a játék, csak a fejlődés 60után untam>_<".Egyik barátom(Osztály társam.) Mondott valami ddmt2-t. Kérdeztem mi az? Felelte- Olyan mint a "metin"(Akkor még ez vóót' a neve, és nem Gf szerver ^^) csak, gyorsabban lehet fejlődni.Bementem hozzájuk. Csodálkoztam: oo. Nagyon új volt a harcos king, és a lélekrabló, de még a skillek is: o. Kérdeztem, hányas vagy?- 84. Mennyi idő alatt fejlődtél fel addig?-Kb. 2nap.Gondoltam magamba, biztos hazudik.Meg adta a reges oldalt, csak zárva volt=(. Azután valahogy Szeptember-Október környékén megnyitották a reget. Nagyon durva volt, hogy elmentem a sivatagba, és 2-3 pók csoport 1 szint. Akkor is természetesen warival mentem. Felfejlődtem 93-ra, akkor láttam, hogy nem vagyok túl erős:S. Ezért kezdtem azt a "Legendás" PvPShadow-t. Azzal eléggé daráltam mindegyik kasztot^^. Nem álhattam meg, hogy az akkor top1-es céh, az Industrial-ba ne jelentkezzek. Felvettek, nagyon örültem^^.Majd ezután kezdtem egy surát, majd egy sámánt az-az Majdnemhíres-t.Híressel, elég sokszor ért baj, minthogy valami jó öröm=/. Ezért úgy gondoltam, hogy: GAME OVER.
http://ddmt2.net/
http://s2.ddmt2.net/
"Winning does not make you strong. Struggle develops your strength."

Áhh milyen jó is volt... =)

Én eléggé régóta játtszok, mikor kezdtem magyaron 56os volt a top1.
Versenyezgettünk haverommal ki fejlődik gyorsabban, meg kinek vannak jobb cuccai, stb... =)
Volt egy gyerek, őt ismertem először az egész játékban és ő mutatta, hogy vannak privát szerverek ahol gyorsabban lehet fejlődni.Ezt ki kell próbálnom, gondoltam. :D
Az első szerver ahol játtszottam a longjuyt2 volt.Ott megtanulta, hogy kell p skillt csinálni 1-2 50-55ös fegyver nevét stb... :D
Aztán október, november fele lett DDMT2. :D
Ott találkoztam egy régebbi barátommal magyarról, ő meg a felesége segítettek a kezdésben, adtak cuccokat, stb... =)
Emlékszem egy 7es villám késem meg egy 8as feketeszelem volt és 4 p skillem és nagyon erősnek éreztem magam. :D
Aztán jött a karácsonyi reg nyitás, de még ez nem lett volna nagy probléma, még nem jöttek olyan sokat...
Aztán túl sokáig nyitva maradt a reg és szaporodtak a "pistik", de még február, április fele ez sem volt olyan nagy gond, mert nem voltak túl sokat, nagyon kevés itemshoppos emberke volt, élvezhető játék volt, 5optal el lehetett pvp-zgetni, ha jól csináltad még erős is voltál...
Aztán nyár elején már tele volt 6-7 optokkal a szerver... Még játtszottam egy keveset, de már annyira nem élveztem mint az elején... =/

Szép idők voltak! =)

(Bocsi ha hosszúra sikeredett, ennyit el szerettem volna mondani)

Sziasztok!
Én még kb. másfél éve kezdtem metin2.hu-n!
azt sem tudtam merre nézzek és,hogy mit kell csinálni
Az elején megkaptam azt a küldit,hogy "Üdvözöllek a Metin2-ben"
20 perc gondolkodás után sikerült kinyitnom és elolvastam mit ír.
Majd megkerestem a város őrt és megcsináltam a küldit kb. 200 perc alatt. :D
Majd jött a 9 vadkutyás küldi!
Mondta,hogy "neked még fegyver sem volt a kezedben"(vagy valami ilyesmi.)
Mondtam így magamba: Te bunkó persze,hogy nem... :D
Aztán úgy szép lassan kb. 2-3 hét alatt rájöttem a lénygre.
4 nap alatt lett egy potinélküli rosszul osztott WP surám :S
Tök mérges voltam...
De amikor kaptam egy +9-es kardot majd bebisáltam :D
na,de addig is tartot a varázslat.
Majd a barátom jóvoltából(köszönöm neki)rátaláltam a DDMT2-re
Regiztem is meg le is töltöttem.
Persze annyit mondott,hogy a Kínait érdemes letölteni,mert ott lehet kövezni.:D
Úgy is tettem.
Beléptem és mit látok?!
SOK-SOK játékos csillogó vértben!
majd megyek a kereskedőkhöz és majd elájulok amit látok...
+9 cuccok :D
Sikerült 3 óra alatt összedobnom egy 61-es testi warit 3 m-es skillel.
Mondom jupppíííííí :D
Az volt a legviccesebb,hogy +1-es oroszlánygyilkosom volt és 3 k TP-m,mert én hülye az erőt növeltem vit helyett aztán meg vit helyett az intet.
És hát ennyi a Metines és DDMT2-es múltam (már abbahagytam mindkét szervert és most StarLonjutMt2-n játszom)
Sziasztok!
-------------------------------
Helyesírási hibákért bocsi :D

Én 2.5 éve kezdtem Metin2HU-n
Nagy meglepődés vett körül, mert ugye a haverok rábíztattak a metinre, látom azt a sok állatot, hamar el is olvastam az első küldit de nem nagyon értettem, aztán pár perc gondolkodás után csak sikerült. Gondoltam most én vagyok a király, de nem az történt......... Szépen lassan teltek-múltak az idők, összehoztam egy Testi warriort M1 es forgóval és 7 es aurával, nagyon szar stattal aki éppen 37 es volt..... Akkor kezdtem érteni az egészet........ Na de jött a DDMT2...... Megcsináltam a karim, egy Testi harcos volt, látom +9 es cuccok, gondoltam tyűűha, ez nem semmi, nah szépen lassan vagy 1 hónap alatt ööszehoztam egy fekavas +7 es +9 es elektrós warriort 4 P skillel, aki akk már menta volt...... Ekkor jött a fordulópont, csináltam egy BM surát, aki röpke idő alatt 89 lett, de akk jött egy szúrás, blokkba keveredtem, szépen le is bannoltak. Nem is reklamáltam, gondoltam, ááááá ez csak egy játék, minnek itt verni magad.... folytattam tehát a Dracos kis karim aki egy új testi wari volt, éppen akkor 56 os..... Szépen telt az idő, onnan is lebannoltak igaz saját hibámból azt azóta sem tagadom. Mikor lebannolták épp 61 volt.... Na gondoltam, elég sok a tapasztalat, elkezdtem privát szerókon játszani. Nagyon sok privát szerón jádszodtam.. már nem is tudom hányon.... és 3 hónap után immár elég tapasztalattal elkészült az első szeróm :)... Elég jóra is sikeredett, sokan is dicsértek érte.... De eltelt az idő, a RioMt2 megszűnt.... Azután nagyon sok rosszat kaptam... és hopp 1 hónapra elegem volt és befejeztem (kb fél éve :D). 1 hónap után ujra elindultam, júliusban, és itt vagyok, készítem második szerómat, örülök hogy veletek lehetek......

by Darkness :)

The Metin 2 Hungaryan Forum is the best forum :)
[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

2010-10-24, 13:55:14 #30 Utolsó szerkesztés: 2010-10-24, 14:03:08 Szerző: kelen1995
2005 agusztus(11éves voltam) eltört a karom!:Sde ha nem tört voltna el nem találok erre a játékra. unatkoztam és neten kerestem játékokat mire észrevettem a metin2US-t nagyon szerettem 1.5évig nyomtam ott 79es voltam mage mikor abba hagytam és uj karit ezdtem A METIN2 hun  akkor még pegan se voltak sokan és én 1év alatt 75ös lettem azután hála a jó GM-nek kibannolt ez télkörül volt. HAllotam barátomtol UGY juliban hogy kezdődni fog egy privát szerver a DDMT2 néztem nagyokat hogy mi aza privát szerver és kiprobáltam nagyon tetszett a ninjam 1évig top100ba volt 97es szintel sőt 4napig 96oson TOP1voltam de eluntam és 97esen megáltam a fejlődésben. 1.5fél év telt el pistikék és a SÉ-nyomik megtámadták a szervert és elromlott 2teljes hétig nem volt szerver és mikor beléptem a karaterem ures volt! NAGYON SZOMORU VOLTAM de ujra kezdtem még hozzá NAGYPETER karimmal találkoztam a egyik legjobb barátommal a metin2-őn Mirigesura95(néévtesó(L))ő kezdett egy uj karit egy ninjat aki mindenkit vert engem is (pedig91es voltam)azóta őt is kirabolták meg minden  a karim elopták (NagyPeter) mulkor láttam sárgáknál egy nyomorék használta  át mentem egy szerverre a fioka MT2 re amit NagyAgo(demonH,CuncibabaHUN) vezetésével indult ahol GM lettem mert én lettem elsőnek99es! azóta ösze visza járom a Pszerokat(GHWW,DDMT2 stb)és mindenkit porig alázok.Ha tudnátok ezalatt az ut alatt mit éltem át akkor probáljátok ki én azota nem kockulok de szeretnék(NAGYAGO kiderült hogy US-en is ismertuk egymást és ddmt2is véletlen egybeesés)

2010-10-31, 22:52:15 #31 Utolsó szerkesztés: 2010-10-31, 22:54:47 Szerző: haveltomi
Sziasztok!
Hát én így kezdtem:
2006.08.16-án mutatta meg barátom a metin2.hu-t.Azután felvittem a karakterem 26lv-re és azután rangot akartam és kihackelte a karakterem egy 12 éves koczka.Aztán kezdtem egy ninját,azt felvittem 42lv-re.
Aznap az egyik legjobb barátom abbahagyta a játékot,és nekem adta a cuccait,ami mai napig megvan.
40-es +9-es tőrt és 42-es +9-es vértet meg ékszereket stb...
Aztán felvittem 55lv-re és akkor rendeltem előszőr SÉ-t.Abból vettem érzelem maszkot és hajat,meg exp gyűrűt.
2 hét alatt kb felvittem lv 60-ra a ninjám,és ott megáltam picit.
Aztán megismertem egy lányt (Nem metin-ben az élő világban.) és kiderült hogy ő is metin-ezik.
Akkor majd keresztbe szartam magam úgy örültem.(Bocsánat hogy igy fejelztem ki magam)
Aztán felfejlődtem 67-re és ott megálltam.(:<--- Itt tartok most is:)
Találkoztunk összeházasodtunk stb...(38lv Nemes rang és SÉ-s szőke haja volt.)
Aztán 2009.09.13 (Nem biztos nem emlékszem tisztán,de arra igen hogy az elején) kezdtem a ddmt2-őt,és még aznap felvittem 67lv-re.Ninját kezdtem ez természetes BrutalAssasi néven.Akkor keményen 3-ig játszottam és másnap iskola volt,de megérte.
Aztán egyik legjobb barátomra leltem és annak a barátnője is "szinpatikus" volt.
Elképesztő milyen utakon mentem át és nem is költöttem keveset a játékra...
Nem akarok hencegni,és nem vagyok beképzelt hogy elmondom,de 30.000-40.000 FT-ot költöttem csak a DDMT2-re.
Tudom elég sok,de megérte elég szép nagy embereket vertem le...
Aztán amikor nyaralni mentük tél felé akkor visszajöttünk és meglepő fordulat várt:
-BANNED.
Hát igen aztán abbahagytam és 2-3 hónap mulva visszatértem.
És itt vagyunk,de ugylátszik megint elmegyek egy "kis" időre.
Most a hugom viszi a karakterét: ShamanPower.(Ugyanis nagyon "kedvelem" testvérileg a hugom:)
Ennyi lenne a metin-es pályafutásom.
Brut.
Pirossal azokat a mozzanatokat jelöltem ki amely nekem fontos volt!!

SZIASZTOK NEKEM IS EZ VAN :///

amikor még a szeró kezdete volt és simametint toltam ezerrel aaaa juhhú elértem 35-t

és látom h oszttársam vmi másik metint tol és odamentem megkérdezni :
mi ez a fura metin és mien kardok ezek ?
erre ő :
hát ez egy privát szerver
és még aznap mint hazaértem csöpögött a nyálam beültem gépelé és regiztem is ddmt2-re
le is töltöttem és még aznap elkeztem jáccani
toltam toltam és nem is vettem észre már 60 vok ? :O :) majdnem leborultam a székröl és egszerűen olyan csodálatos volt
és amikor 70 lettem megvettem életem első fekavasát... (+3 volt xd)
és azthittem menő volt.... de utána láttam vmi pirosruhás palit akinek vmi korona van a fején ez mien páncél ?????
kérdeztem is mindenkit monták "királyvért  a legjobb vért "   
és akkor utána összejött vagy 20 milkám és vettem egy fullánkkardot (+4 volt :P)
és már örültem : juhúúúúúúúú  m6-os forgó meg ienek xd
szinteltem szinteltem és elértem a 80-at akkor már fullos szuperwari voltam 4 P skillem volt (Y)
és szerintem nekem ennyi lenne...

de mostanáig is visszasirom azokat a régi szép időket :'(

köszönöm annak aki elolvasta a "rövöd" sztorim és ennyi lenne sziasztok

hú azok a régi szép idök mikor még pistike voltam
regizem a szerverre elkezdtem játszani lvl de kemény vagyok utánna pár perc mulva lvl 55 örültem mint majom a farkának rendeltem 9 millió SÉ-t vettem 1 kinget és uny nyomtam (KING és +9es megváltó penge) utánna megkötöttem életem 1 üzleteét +4 es csatát cseréltem +7es fullánkra (nem tudtam mik ér többet)
Utána kezdtem 1 ninját feltoltam lvl 80 ra lélektelen+9 (dupla surás) M skillek nem tudtam hogy lehet feljebb vinni xD
egyiknap mondom megyek ölök 1 kicsit erre látom eltünt a karim felhivtam heverom azt hittem ő törölte de nem többi haverom is azt mondta ő nem
regiztem 1 ujat ami még mindig 80 nem nagyon játszottam vele de legaáb 4 p skill

Ó MIT MEG NEM ADNÉK AZÉRT HOGY ELÖRÖL KEZDJÜNK MINDENT

viszlát

HELYESÍRÁSI HIBÁKÉRT BOCSI 1.nem jó a billenytüzetem
                               2.álmos vagyok

Hát igen föleg amikor még 500%! volt mindenböl a dropp Régi szép idök bár az már 1 éve volt :)

2010-11-02, 01:22:41 #35 Utolsó szerkesztés: 2010-11-02, 01:25:51 Szerző: Nein
Régen Metin2.hu-n amikor még nem ismertem a nagy pénzeket, amikor még nem vágytam +9-es dolgokra, amikor még volt értelme a játéknak és boldogan jártam fel Metin2.hu-ra. A legjobb barátaimmal akik azóta is hiányoznak laca93, Winri, Neltharion, Forgotten és a második apám Santa. Lacival együtt mentünk ki orkokhoz ahol mindig csodáltam hogy ő lóról üthet és vágytam én is egy olyan pompás állatra. FMS+6-al jártam a vidéket és amikor egy Főorkkal találkoztam boldogan ütöttem, de ha más talált rá először akkor vidáman néztem és szurkoltam neki. Amikor első alkalommal mentem be SD2-be és csoportosan öltünk. Santa erős volt, elbírt egy termet és fejlesztett minket hajnalokig. Még emlékszem a régi szép időkre és soha nem fogom elfelejteni. De ami a mostani helyzetet illeti. Mindenki a legjobb akar lenni, mindenki +9-es cuccokat akar, mindenki kárörömért jár fel játszani és hogy lássa a másikat szenvedni. Beleüt más bossába, kihasználja, meglopja. Ugye milyen sokat változott a Metin2 világa 1-2 év alatt?

Tisztelettel iDinnye

Hát igen.. régen
Nagyon zsir volt;)
Van egy Battleknight nevü online játék és mikor azt abba hagytam (top30 voltam) akinek oda adtam a karaktert kérdezte mivel fogom tolni
Mondtam h nem tudom keresek valmit..
Kérdezgette h hogy állok a metinnel.
És mondta , hogy reggeljek ide.
reggelek , ő bejön
Mikor megláttam az íját csak lestem (pedig csak 65-ös volt) hogy milyen nagy meg milyen raj:D
Adott 1 milliót.
Csak lestem pfu gadzag vagyok...:D
MEg mikor megöltem az első kütyát...menyi exp t ad asztaaaa
Csak néztem mindt borju az új kapura
Első karim sura volt.. azt mondták az a leg erősebb=D
Mondta a barátom h wp legyek..
Fejlődgetek.
De mivel eddigi legnagyobb karim simán 23 as volt map 20 ről nem igen mozdultam ki:S
és hát lvl 50nél már eléggé nem ment a fejlődés.
Meguntam a surit kezdtem ninját
ezt kigyurtam nagyon nagyon nagyon:D hosszu idő lalatt (gyürü nélkül persze:D)
80 ra.
a barátom meg szerzett 80as tőrt.. kb +6 ot.
és oda adta
Akkoriban az nagyon nagy szám volt..
Nem ám minden kaszt ellen...
Oda adja de én még gyenge voltam.. felhuzta időközben +9re.
Ő és egy barátom (most is az W3p volt  a surája neve asszem:D)áttcsábitottak pirikhez
Életembe eklőször rendeltem sét..
És vettem death reapper box ot..
Eladtam 25m be
Örültem ám.. életembe először 100m fölé ment=)
De mikor jöttem vissza ki voltam dobva a szeróról..
Hát nem tudom mi van nembaj belépek.
Hát nem léptem , mert haverom lepakolt^^
Még elég sok lenne de látom sokat irok...=(
Szóval nah.. régebben jjó volt=)
Jó társaság , élvezhetőbb játék:D 8
(bár most is van egy szűk réteg akikért érdemes játszani=))
UI.:Elnézést a helyesirási hibákért.Tudok helyesen irni de az lassabb:) és siettem.

Én arra emlékszem hogy amikor még az ember egy +6 os fekába ment +4-+6 os csatával és az  volt top 4 wariban bent aki 14-15 k kritet le tudott huzni .Nem az aki mostmár 65k felett tartunk.

Huuuh, ezeket olvasva, előtörtek a szép, illetve rossz emlékek.
A játékra egy hirdetésen figyeltem fel, de nem nagyon érdekelt, másnap oszttársam(Exel) mondta, hogy próbáljam ki mert (nagyon)jó játéknak tűnik. Hazaérve a suliból letöltöttem, regisztráltam és elindítottam. Első karim Pegazuson jött létre 2008. Februárban, persze teljesen kezdő voltam. Alig tudtam tájékozódni. Leltár nálam is problémát jelentett, még a fejlődés is nagy gond volt, map2 északon toltuk az ipart, amit "tömegvölgy"-nek neveztünk el xD.
Skillek terén, hát mindenre raktam, státusszal párhuzamosan, majd később felvilágosítottak egy-két dologról, mit és hogyan kell (státusz). Szükség is volt egy Státusz resetre, ami kényszerített a SÉ rendelésre, ígyhát vettem. Exellel és szomszédjával(m3ox) játszottunk közösen, őket "elkapták" a játéksünök(GM) és pár hét múltán bannolták őket, de exel kezdett egy új karit amit 65re vitt, ezek alatt amíg közösen fejlődgettünk újabb barátra leltünk mégpedig ilyasz(Imp3rIaL) nagyon sokáig fejlödtünk közösen, annyit nevettünk, hogy rossz emlékezni, mert igen is AZOK A RÉGI SZÉP IDŐK!.
Exel és m3ox bannolása után 2en maradtunk, segítettük egymást ahogy tudtuk.
Ha jól emlékszem 57es voltam amikor megismertem Pattit(Mina14) map1-en. Huhhh most jut eszembe, de ez még mindíg bánt :(
egy kéket védtek barátnőjével, aki nekünk jött, de ez már kicsit ködös. Na lényeg a lényeg hülye fejemmel lek**váztam Pattit T_T, hogy miért? magam sem tudom, Nagyon, de nagyon sajnálom !
Később kialakult köztünk egy kisebb kapcsolat amiből nagy lett .
Össze is házasodtunk =)
65ig fejlődtem SD1ben O_o, elég nehéz volt..... Egy teljes éjszaka kellett 64ről 65re.
Aztán Pattival közösen fejlődtünk SD2-ben.
67en hívták fel a figyelmem a ddmt2-re. Persze akkoriban is játszottam P szerveren(Longju2) csak ritkán(volt oka hogy miért)
Felléptem rá, nem hittem a szememnek :D nagyon lekötött, annyira, hogy megfeledkeztem magyarról, ahol Patti várt
Persze Exel kitálalt Pattinak aki nem vette jó néven, hogy szó nélkül átmentem oda.
Rávettem(?), hogy jöjjön ő is próbáljuk ki.
Első karim neve KySubR volt, ami Longju2-n is. DDMT-n észrevettem egy ismerős nevet; Exner, akinek éltem a bizalmával, de erre a részre nem térnék ki, hiszen nem vagyok rá büszke :(. (Tudom, hogy ez most nem ér semmit, de sajnálom![Exner] ezt ott TS-en kellett volna mondanom.... :\ )

Eres, a fene a pofád :D neki volt Először Feka+9 és Parti+9, na meg a gm kariknak ^^, én is kaptam 1et kölcsönbe :$ Exnertől.
Iron, nagy span azóta is ;)
DevilJin, a nagy "hacker" ^^ "Tiszta hülye, aki nem normális!" Ez magamra illetve azokra értem akik hackerezték :D
SabjaX, lovásznál mekkora volt? : DDDDD áhh te :D
shaolin6666, rohadt erős menta wari volt :D

RedForce<3

Exner álltam ismertem meg Pyksa-t(Sleeep), Avers-t(BSI).
Pyksa a céhvezérem is volt egykor, mennyit ökörködtünk azon a mapon ^^, később bannoltak,
Kezdtem egy új karit már P3NG3R néven, amit felvittem 74-re, nem értem még azóta se, hogy miért mentát csináltam.
74en internetproblémáim akadtak, és 1 hónapig nem volt netem, ez alatt Patti az akkori Ravasszal jött össze, ami szintén megrázott, magyaron azonnal elváltam, gondolkodás nélkül(94%"Szivecske"). Később kibékültünk, de már nem olyan volt, mint régen
Eltávolodtunk egymástól . És 4 hónap után véget ért :(.

A P3NG3R karim 95ig vittem, amikor elindult a Szerver2 azonnal regeltünk rá, kicsit megleptek az árak, de találtunk megoldást a lélekkő illetve a zenbab problémára. ;) Nyitott reg-> 5k volt a zenbab és 5k a lélekkő, elindultak az account gyártások és a lélekkő illetve zenbab vételek, amit sikeresen észrevettek a gm-ek hála m3oxnak ^^ 3 karival árulta a lélekkövek:D köszi :D
Végül is 55ön 3 P skillem meglett itemshoppról ^^
S1es karim saját hibámból lerabolta és törölte egy gyerek....
Pajzsbugot nem mertem kipróbálni, majd aztán imp tett egy próbát, és kiderült, hogy ott is volt pajzs bug.
Mint az állatok vadásztuk le egymás elől a pajzsokat boltokból, elhatároztam, hogy farmolok magamnak, 105 pajzsnál megáltam... és kiderült :D, hogy már nincs pajzs bug -.-''
S2-ről még pár név akikkel jó volt játszani(sorrend semmit sem jelent!):
Imp3rIaL
Elegnace
Exel
m3ox/MagicBM(?)
Amax9513/fanatic
KiLLeR47
Aki nem jutott eszembe sorry

Hát részemről ennyi,

Hát én őszintén nyáro elején kezdtem el az s2-őt.
Rokonom s1-en májer és a karilyát is megkaptam ^^ ( csikdaniel)
segített. beregiztem csináltam egy súrát (hogy mért pont ez a  név:éjjel fél11-kor kezdtem el :D és még fél óra alatt meglett a 17 majd feküdtem is le(pvpSuraman) mondta menynek a vegyihez mert ott van olyan dolog amitől gyorsabban llehet futni, nagyon megörűltem. majd fms-re nem volt pénzem és egy széles +9-et csinált a rokonom :D majd kb 44-en jutottam FMS-hez nagyon boldog voltam. Arra is emlékszem hogy csomószor abaakartam hagyni mivel nem tudtam BM-el hol kell fejlődni 44-en  :D  De mindig vissaztértem. Rokon mondta vegyek fel mindent a dt-be sohan hegyen stb:D ami meg isd érte mivel nem dobnak fejlesztős cuccokat már a mobok :S majd elértem a bűvös 65-ös szintet :D szellemfog +6-ot csináltam :D majd rájöttem hogy ez kevés lesz mert akkor jelentek meg a fullos emberek. ja tényleg a p skillezés :D sokszor váltogattam BM-ről WP-re mint a gatyacserélés mindennapos volt és így rontottam el kb 80 misit :( most elértem a 76-ot de sokkal jobb volt a szeró mikor még 40 körül voltam. sok embert ismertem meg akkor. néhány név
-SirSuraMarco
-OneSkillSira
-Azor14(sajnos abbahagyta, ő volt a legjobb barátom :( )
-PaIN1 a jő öreg pain mindig is sokat hülyültönk :D meg még most is
-DiRT2 szeritnem s2-ő legerősebb surája de vele is nagyon megvagyok
-JobbJovot jobbbJovot vele nemolyan rég találkoztam ő is barát lett :D

és még akik ismernek pvpSuraman név alatt szerintem azoknak is a barátja lettem :D
sajnálom ha valakit kihagytam. a barátaim többsége a "boldog békeidők" alatt szereztem :D
a helyesírási hibákért bocsi :S sose voltam kimagasló helyesíró
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90